Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:38:33 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:38:33 GMT 1
Możesz na mnie, jeżeli nie masz pomysłu Masz jakieś swoje przemyślenia? Bo nie widać, żebyś szukał mafii. Weź Ginko Biloba, bo na mózg pomaga i coś napisz treściwego Mam, czytałeś dzisiaj mój post? wybieram tak jak wskazał Gustlika czyli między Sati a Mati, ale jakby to zależało ode mnie i miałbym iść nieszablonowo to podgrzewalbym Gnoma i Tekstowo
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:38:37 GMT 1
Nie wiem skąd to zwątpienie i robienie z siebie ofiary Nie wypada taką kreacją Prawdziwy mężczyzna potrafi przyznać się do chwili zwątpienia.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:38:52 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 25, 2024 19:38:52 GMT 1
Ginko jak zamierzasz być lepem albo się obawiasz to walnij samobója jak nie chcssz sam z siebie miastu pomoc!!!!!
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:39:08 GMT 1
Gustlik, bo ja mam taką kminę, dlatego tego Łukańskiego jeszcze podtrzymywałem: a) mafia nie sądziła, że Regina może spaść; b) dość wyraźnie w temacie zaczęła się robić orka Łukański vs Satie; jeden nawołuje, drugi nawołuje Regina czuje lekki oddech na plecach i teraz tak, czy było jakoś pewne, że ten Łukański zejdzie? no nie czy była możliwość, że ja zejdę? no tak ale czy mafia dałaby dwa głosy na mnie? no nie, przejebane by to było przy kolorku, Miły Mati to se tam na mnie może głosować, bo gram jak buc, ale jakby to zrobiła Regina, to już Regina dostaje po mordzie no ale Regina dalej jest na cenzurowanym, bezsprzecznie niezależnie od rosteru w mafii byłby to pewnie najlepszy gracz tam, no asset no to co robi mafia? ma wizję Łukański vs Satie jak spadnie Satie, to głosem i nawoływaniem Łukańskiego i Łukański ma problem jak spadnie Łukański, to Regina ma głos na Łukańskiego nieoczywisty i łapie oddech imo to jest identyczna sytuacja jak w kwiczołowej, ni chuja sie nie spodziewali, że Regina spadnie i teraz tak, w tym wszystkim jest Usyk, który miał tego Łukańskiego winnego, nie pamiętam, czy zmieniał zdanie tuż przed, czy nie, chyba pisał, że za otwarcie idzie va banque i w tym wszystkim jest Gnom, nawołujący do wajchy, trochę kminię tutaj, czy nie zbyt oczywiste, ale mam jakieś tam posty już zacytowane przeciw temu Gnomowi, zobaczę jak dojadę do końca no i mi wychodzi Usyk/Łukański, Łukański/Gnom, Usyk/Gnom i w tym wszystkim jest jeszcze ten Miły Mati ale jego muszę przeczytać oddzielnie, bo do tej pory go miałem za powietrze, więc nie robię bezpośredniej parki Czy mafia nie wolałaby postawić wszystkiego na jednego kontrkandydata? To się tyczy zarówno Łukańskiego, jak i Gnoma. Po co się rozdrabniać? Jeśli tak zrobili, to przez to zginęła Regina. Dla mnie pierwszy lincz uniewinnia ich obu. Mnie niepokoi że Łukasińskiego nie ma
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:39:28 GMT 1
W PRZYPADKU REMISU DECYDUJE MAFIA.
Dlatego musi unikać remisu dwóch mafiozów jak ognia.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:40:13 GMT 1
Oleksandr Usyk imo to Ty powinieneś być pierwszy do uniewinnienia Bambi
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:40:16 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 19:40:16 GMT 1
Ale już kwadratowych jaj szukasz o p i e
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:40:29 GMT 1
Mam głos na Kieliszkowskim, ale kurde gra gość jak szef, zero spiny, ignoruje głosy na niego, wydaje się przekonany że przeżyje xD
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:40:31 GMT 1
Oleksandr Usyk imo to Ty powinieneś być pierwszy do uniewinnienia Bambi Dlaczego?
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:40:46 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 19:40:46 GMT 1
To było do satiego o Reginie i Olku
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:40:55 GMT 1
Bo jest szczera idzie pod prąd i wierzy w to co pisze
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:41:03 GMT 1
kusi powajchować
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:41:11 GMT 1
Ale się skompromituje jakby Bambi wyszła w mafii
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:41:44 GMT 1
Tak ma być, to nie może być bliski lincz
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 25, 2024 19:41:51 GMT 1
Ja to bym walnął w Ginko, bo chyba jako ostatni został poza moją mapą gry, zapomniałem że taki ktoś gra. A nie sądzisz , że jego śmierć nam totalnie nic nie powie ?? Szcze golnie jak będzie niewinny? Jak na moje rozumowanie to dzień jutrzejszy może być dla niego być albo nie być, dla mnie bardziej mafia, jak wspominałem ale nie wiem czy na dziś Np Eryczkowi się ode chcialo grania, już odklepał, a teraz wraca i walczy i zgrywa chochojraka, nawet milszy się zrobił Do tego jakby Erick padł niewinny, to np Lukanskiego można by pressowac bardziej i nie tylko z powodu ich osobistych niesnanek, ale głosowania Ale co ma powiedzieć, po za tym, że jest w mafii? Jak dobijałem Reginę, to nagle wyskoczył na mnie z krzaków, bardzo dziwnie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:42:16 GMT 1
Bo jest szczera idzie pod prąd i wierzy w to co pisze Spełnia moje oczekiwania tego co sobie wyobrażam że grałaby w mafii.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:42:34 GMT 1
Smufi kto jest w mafii?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:42:43 GMT 1
Dobra ja podjąłem decyzję na kogo zagłosować i wychodzę. Jeśli wyrzucicie mnie zrobicie gigantyczny błąd.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:42:50 GMT 1
REGINA A MOŻE WEŹMIESZ UDZIAŁ W AKCJI SZUKANIA SOBIE KONTRKANDYDATÓW? istnieje taka możliwość, jak się ogarnę z robotą ale tak na szybko, szukałabym w gronie kieliszkowski, gnom, łukańskigustlik z ericem mnie wkurwiają, więc nie chcę rozważać ich dzisiaj te heurystyka jest o tyle ciekawa, że dużo gada mądrze brzmiących rzeczy rozważając tzw. surface level, ale jest pusta jak cymbał brzmiący tyle na tera no a to jest imo pojebane i teraz przypomnijcie sobie tego, Klocucha i rozparowania i imo to jest to, o czym ja pisałem mafia antycypowała Łukański - Satie, jak Satie, to Łukański ma problem, ale Regina dalej ma daleko do dobrego statusu uważam, że tam jest jedna mafia, w tej trójcy i że mafiozi robili se własnie powoli unpairing do Reginy no i teraz tak, był ten mój post o sterylności i dałem se tam Usyka i Reginę poniżej pionierów a powyżej pokemonów i w odpowiedzi na moje pytanie Usyk zaczął od Reginy, w sensie wskazał na Reginę, że od tego mid-tieru, to ta Regina może oszukiwać, potem dopisał w szybkim edicie parę innych nicków i to ciekawie koreluje z tym, że a) jak były hammerfisty, to Usyk unikał tematu Regina b) szukał niewinności no i potem solidarnie tej Reginie chcieliśmy dać czasu więcej ale jednoczesnie już uwzględnił ją gdzieś tam w drugim szeregu imo od połowy tego drugiego dnia, to mafia już grała na dystans do Reginy, i Regina grała na to, żeby ewentualnie wyjść z gówna i swoim głosem mieć szanse dojechać solo, bo to byłby imo derp clear no to ja dalej uważam, że tu jest dwójka Usyk / Gnom / Łukański / Kielich
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:43:06 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:43:06 GMT 1
Ginko jak zamierzasz być lepem albo się obawiasz to walnij samobója jak nie chcssz sam z siebie miastu pomoc!!!!! Chciałbyś XD
|
|