|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:33:51 GMT 1
Dlaczego chcesz żebym zagłosował na ciebie, jaki z tego pożytek?
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:34:33 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 25, 2024 19:34:33 GMT 1
tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest. poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia Openmafia losuje mord przy remisie? What? Mam nadzieję że to szczyt niezrozumienia a nie symulowanie town slipa Guslik pisał że mafia może iść na remis mafii jak open mafia losuje ale teraz nie llsuje To twoje pytanie tekstowo odklejka maks
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:34:47 GMT 1
Wtedy trzeba byłoby popchnąc kogoś kto rzucił i chwycił mój temat np Gustlik-Rutkowski no ale z drugiej strony mogą być niewinni i w tedy lipa
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:35:19 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:35:19 GMT 1
Dlaczego chcesz żebym zagłosował na ciebie, jaki z tego pożytek? może żaden, a może będę lepem
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:35:43 GMT 1
Ginko dobry jest
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:36:19 GMT 1
Coś jest nie tak, kompletnie nie mam koncepcji.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:36:20 GMT 1
Satie z Gustlikiem znowu usilnie pokazują, jak to się bardzo nie lubią a rutek to komentuje nie wiem, kto gorszy, ale z jeden spokojnie tu może siedzieć w ogóle to jest post, który powinien uniewinniać total mnie i Gustlika, bo jest argumentem po piździe i takim, co mafioza by użył do miastowych
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:36:25 GMT 1
Na kogo ja mam zagłosować. Muszę zachować spokój. Możesz na mnie, jeżeli nie masz pomysłu Masz jakieś swoje przemyślenia? Bo nie widać, żebyś szukał mafii. Weź Ginko Biloba, bo na mózg pomaga i coś napisz treściwego
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:36:32 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:36:32 GMT 1
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:36:54 GMT 1
Coś jest nie tak, kompletnie nie mam koncepcji. no ja czytam se gnoma, reginę i matiego a ty pierdolisz, że nie masz koncepcji zamiast ryć w ziemi po trufle
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:37:16 GMT 1
Ja już przeczytałem Gnoma i Matiego w trakcie dnia.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:37:35 GMT 1
Nie wiem skąd to zwątpienie i robienie z siebie ofiary Nie wypada taką kreacją
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:37:45 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 25, 2024 19:37:45 GMT 1
I jak mati!???
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:37:53 GMT 1
Satie z Gustlikiem znowu usilnie pokazują, jak to się bardzo nie lubią a rutek to komentuje nie wiem, kto gorszy, ale z jeden spokojnie tu może siedzieć w ogóle to jest post, który powinien uniewinniać total mnie i Gustlika, bo jest argumentem po piździe i takim, co mafioza by użył do miastowych Równie dobrze chciał obrzucić gównem współtowarzysza na wypadek własnej śmierci.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:37:55 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 25, 2024 19:37:55 GMT 1
Nie wiem skąd to zwątpienie i robienie z siebie ofiary Nie wypada taką kreacją Tooooo
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 25, 2024 19:37:59 GMT 1
Gustlik, bo ja mam taką kminę, dlatego tego Łukańskiego jeszcze podtrzymywałem: a) mafia nie sądziła, że Regina może spaść; b) dość wyraźnie w temacie zaczęła się robić orka Łukański vs Satie; jeden nawołuje, drugi nawołuje Regina czuje lekki oddech na plecach i teraz tak, czy było jakoś pewne, że ten Łukański zejdzie? no nie czy była możliwość, że ja zejdę? no tak ale czy mafia dałaby dwa głosy na mnie? no nie, przejebane by to było przy kolorku, Miły Mati to se tam na mnie może głosować, bo gram jak buc, ale jakby to zrobiła Regina, to już Regina dostaje po mordzie no ale Regina dalej jest na cenzurowanym, bezsprzecznie niezależnie od rosteru w mafii byłby to pewnie najlepszy gracz tam, no asset no to co robi mafia? ma wizję Łukański vs Satie jak spadnie Satie, to głosem i nawoływaniem Łukańskiego i Łukański ma problem jak spadnie Łukański, to Regina ma głos na Łukańskiego nieoczywisty i łapie oddech imo to jest identyczna sytuacja jak w kwiczołowej, ni chuja sie nie spodziewali, że Regina spadnie i teraz tak, w tym wszystkim jest Usyk, który miał tego Łukańskiego winnego, nie pamiętam, czy zmieniał zdanie tuż przed, czy nie, chyba pisał, że za otwarcie idzie va banque i w tym wszystkim jest Gnom, nawołujący do wajchy, trochę kminię tutaj, czy nie zbyt oczywiste, ale mam jakieś tam posty już zacytowane przeciw temu Gnomowi, zobaczę jak dojadę do końca no i mi wychodzi Usyk/Łukański, Łukański/Gnom, Usyk/Gnom i w tym wszystkim jest jeszcze ten Miły Mati ale jego muszę przeczytać oddzielnie, bo do tej pory go miałem za powietrze, więc nie robię bezpośredniej parki Czy mafia nie wolałaby postawić wszystkiego na jednego kontrkandydata? To się tyczy zarówno Łukańskiego, jak i Gnoma. Po co się rozdrabniać? Jeśli tak zrobili, to przez to zginęła Regina. Dla mnie pierwszy lincz uniewinnia ich obu.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:38:03 GMT 1
Nastroje w mieście jakbyśmy byli jeden lincz od meczówki
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:38:12 GMT 1
W zasadzie mogę zagłosować na ciebie bo szansa że jesteś w mafii to jakieś 35% + jest spora szansa, ze jak przeżyjesz to mnie będziesz chciał usunąć a ja jestem niewinny czyli equity linczu na tobie rośnie.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:38:31 GMT 1
no ja to widzę tak zrezygnowana Regina na mafijnym "pieprzony Gustlik, doczepił się do mnie i pewnie już się nie odczepi, może przeżyję, ale pewnie mi nie odpuści, trzeba do pierwszego mordu przepchnąć niewinnych, a w razie czego poradzicie sobie beze mnie" i wali w Łukańskiego KTÓRY SADZI MAFIJNE POSTY Tak ja widzę tę mafijność u Łukańskiego, ale tym bardziej taki głos Reginy w kogoś, kto mógł uchodzić za mafijnego, wydaje mi się naturalny z punktu widzenia mafiozy, który chciał walnąć w niewinnego. no ale ja też dopuszczam myśl, że tam nie ma c3 i po prostu jebnęła w kontrkandydata, myśląc, że się głos zapuści w 4-5-6 innych ale na tym etapie bym nie uniewinniał z całą stanowczością Usyka i Łukańskiego, szczególnie Usyka kurde ja bym go w życiu nie uniewinnił, ale to jak Regina go urabiała, jednoczesnie urabiajac mnie, no nie, on musi byc w miescie, tym bardziej, ze on w mafii jest bardziej podejrzliwy co do mnie
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:38:31 GMT 1
ja pierdole Olek, mam do w dupie szczerze mówiąc zachowujecie się znowu tak, że co bym nie napisał, to jest w waszej perspektywie wkopujące xD zamierzam więc mieć to w piździe i pisać, co mi się podoba, a wy te uwagi możecie zachować dla siebie i po prostu na mnie zagłosować, ok? ja w ogóle mam pojebany argument wszyscy kurwa Usykują, wszyscy, to jest Usyk a ta jedna Regina se zdrobniła i to tak, że przez chwilę nie wiedziałem o co cho zdrobniła teammate?
|
|