|
Rozgrywka
May 23, 2024 23:59:28 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 23, 2024 23:59:28 GMT 1
Usyk, ale czemu ja to skomentowałem mając swoje we łbie, Gustlik aż się połasił po merytorykę a Ty se pominąłeś i za komentatora REAKCJI robisz?
Gustlik niewinny będzie.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 0:00:56 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 0:00:56 GMT 1
pierdolą mnie hammerfisty, ale jak widzę, że typ się nic nie uczy i jeszcze jest kurwa z tego dumny, to mnie wypierdala z kapci plus jeszcze kurwa takie brudne triki napierdala, gdzie od razu zestawia kreacyjne wejście, które mu się nie spodobało, z mafijnym, no liścia bym wypłacał z urzędu, jakąkolwiek chęć do kreowania się odbiera xD reasumując: uważasz, że gram jak zawsze i się niczego ze swej gry nie uczę, ale nie uważasz tego za coś miastowego, wręcz przeciwnie uważasz, że powinno się mnie za to jebać to jest pokręcone na wielu etapach, bo: PO PIERWSZE MOJA TAKTYKA GRY DNIA PIERWSZEGO JEST NIEZWYKLE SKUTECZNA, NIE DOŚĆ ŻE UNIEWINNIA MNIE TO JESZCZE IRYTUJE MAFIOZÓW PO DRUGIE SKORO JESTEŚ W STANIE DOSKONALE OKREŚLIĆ KIM JESTEM I CO ROBIĘ I NAWET ŻE SIĘ NIE UCZĘ, ALE NIE JESTEŚ W STANIE OKREŚLIĆ PO TYM MOJEJ NIEWINNOŚCI, TO ZNACZY ŻE BARDZIEJ SKUPIASZ SIĘ NA SZUKANIU TOŻSAMOŚCI NIŻ MIASTOWYCH/MAFII XD chłopie, to tak jakby mnie nie rozpoznać, serio szukanie tożsamości po chuju Linczuj mnie Gustlik, nie chce mi się z tobą przepychać, jesteś dzbanem albo w mafii, nie wiem i dzisiaj już się nad tym zastanawiać nie będę Do tego że ty nie umiesz zobaczyć mojej niewinności też już się przyzwyczaiłem 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 0:03:13 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 0:03:13 GMT 1
Ale Gustlik gra w grę a Ty w self-fest.
Po co przyjebka o styl gry? Po ataku w pierwszych godzinach? I jeszcze tekście o norce? Zamiast odpisać merytorycznie to wszedł absurd i ad personam u Ciebie.
Nie widzę zupełnie powodów na to żeby miastowy tak zareagował. Niech i się Gustlik myli, co złego w tym że robi szum? Kreacje psuje? Zabawę? Ojej.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 0:03:13 GMT 1
Usyk, ale czemu ja to skomentowałem mając swoje we łbie, Gustlik aż się połasił po merytorykę a Ty se pominąłeś i za komentatora REAKCJI robisz? Gustlik niewinny będzie. Nie ruszałem w ogóle tematu mafijności Reginy bo atakujecie ją we dwóch już dostatecznie mocno. Nic bym nie dodał. A swoją część badania reakcji też robię tylko że tak powiem od drugiej strony, na swój sposób.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 0:04:02 GMT 1
Moim zdaniem Reginko specjalnie sprowadzasz to do jakiegoś konfliktu personalnego między nami, by osłabić siłę moich oskarżeń.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 0:04:40 GMT 1
To znaczy nie tyle nic bym nie dodał. Regina dostaje taki wpierdol, że dokładać nie ma sensu. Skupiam się całym sobą żeby zdołać zobaczyć jej niewinność jeżeli się mylicie.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 0:05:19 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 0:05:19 GMT 1
Oczywiście należy pamiętać od kogo się Regina zaczęła, a nie ponurego pancerniaka co dobrze wjechał bo przez wizjer nie widział.
Chyba że Regina będzie miastowa to wina kierowcy.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 0:08:53 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 0:08:53 GMT 1
Cyberpunk, Matematyk i Skrzat najgorsze wejścia. Never trust a Satie face You could regret it Never trust a Satie face It's so inviting Jak akurat mi się poszczęściło i w tej trójcy będą dwie mafie to Tekściarz wskakuje na ruszt i będzie się palił. E: Regina, Heurystyka i Tekściarz se daje na ten moment, a co.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 0:12:08 GMT 1
Skrzaciak ciekawy bo tak wszedł wychylił się i nic nie próbował uzyskać. Nie mówię, że miasto, ale typowo mafijny manewr by to nie był.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 0:14:27 GMT 1
A je se strzelę, że Smufi jest w mafii. Przynajmniej tak mi wynika z listy obecności. I z jego aktywności.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 0:32:53 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 0:32:53 GMT 1
Nie no, Reginka jest w mafii w chuj. Nie da się tego tłumaczyć frustracja o wyjście z kreacji.
Tego Smutie miałem tuż poniżej swojej trójcy. Na trzecim rereadzie mi się z kolei nawet spodobała wymiana kucharz - kulturysta.
Nie ma źle. Usyk w pamięci.
Jak ksiądz siedzi w niejasnych to gierka wygrana w D1, kiedy następna edycja?
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 0:47:06 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 0:47:06 GMT 1
Tekściarza trzeba wyjebać za samo to że nic nie wrzucił jeszcze z nowej płyty Billie Eilish. A Matematyka za te interakcję: Tell me Why you have to go and make things so complicated? I see the way you're acting like you're somebody else Gets me frustrated Przyjacielu, ja nie komplikuję, ja jestem stworzony, by upraszczać rzeczy trudne. Ale dobrze mnie przejrzałeś, że udaję kogoś, kim nie jestem, bo pod płaszczykiem racjonalności kryje się racjonalizacja.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 0:58:27 GMT 1
jestem niewinna, wygramy to
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 1:03:49 GMT 1
Wejście Bambi: Usyk, jak się ogólnie czujesz? Czemu jesteś taki miły? Poza tym blablaniem o kolektywie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 1:19:37 GMT 1
Dziubdziasz widelcem w pustym talerzu zamiast poczekać na dokładkę. Czuję się świetnie. Jestem miły bo to nic nie kosztuje.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 1:49:40 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 1:49:40 GMT 1
Rutkowskiego i Tekstowo bym uniewinnił mechanicznie za chujowe kreacje i brak awataru na starcie. A skąd Ty wiesz czy ona gdzieś uciekła, czy się wystraszyła, czy co zrobiła? I o co chodzi z tą listą obecności? E: I dlaczego to JEDYNE co działa na korzyść Usyka? Wszystko inne działa na niekorzyść? nie reaguje na moje zaczepki, co jakiś czas pisze posta jakby nad nim 15 minut myślała lista obecności 1. Smufi 2. Erik Satie 3. Phoebe 4. Gustlik 5. Gnom rogal full s2 6. Marcin Łukański 7. Oleksandr Usyk 8. Regina Jones 9. RUTKOWSKI 10. bambi 11. Heurystyka dostępności 12. matikieliszkowski 13. Ginko 14. Tekstowo.pl co do Usyka to wszystko inne jest ani na korzyść ani na niekorzyść. aczkolwiek nie jest to gracz który zdobędzie moje zaufanie. dlaczego? bo nie. Jeśli Regina jest niewinna to nie powinna atakować Gustlika za te dwa wysrywy? Łatwy punkt do przyjebania się ze strony miastowego ale imo mafioza tak nie myśli (żeby o to atakować). No bo co ma losowanie na OpenMafii do kreacji? Może te avatary to jakiś tam mini - meta - argument - żart. Lista obecności to też takie gruby absurd. No ale z jakiegoś powodu Regina się skupiła na ad personam i co ten Gustlik prowokuje. Tekściarz, co sądzisz o Reginie? Bo ciekawe że w sumie ten Tekściarz tam uniewinniony przez Gustlika, troll trollem, ale jak Reginka winna to bym poobracał mocniej Rutka i Teksta. No i ciekawe że w pytaniu do Reginy o ludzi to ona wrzuciła mnie, Ustka, Gustlika i chyba Rutka? Płytko dość. Rurek, daj opinie o Tekściarzu, Reginie i Matematyku.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 2:32:44 GMT 1
nie chce mi sie tego wszystkiego czytać coscie naprodukowali ???
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 24, 2024 3:15:41 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 24, 2024 3:15:41 GMT 1
Bluesa o 4 nad ranem śpiewają mi ptaszki za oknem, miło Może sen przyjdzie, może mnie odwiedzisz
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 3:42:02 GMT 1
Mushishi, ponoć bardzo dobre
|
|
bambi
Edycja#47