Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 23:17:38 GMT 1
uprośćmy - Regina i Usyk nie są razem w mafii. Zarówno lista obecnosci jak i dyskusja sprzed chwili na to wskazuje. Zatem jak jedno z nich wyleci czerwone, to drugie można uniewinnić.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:18:55 GMT 1
uprośćmy - Regina i Usyk nie są razem w mafii. Zarówno lista obecnosci jak i dyskusja sprzed chwili na to wskazuje. Zatem jak jedno z nich wyleci czerwone, to drugie można uniewinnić. A które z nas byś wywalił pierwsze?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:19:02 GMT 1
Ty, a jakbyś tak odniósł się do mięsa w poście, a nie już sobie tworzył parki i kolejkował? Fajnie by było!
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:20:57 GMT 1
Regina bo jak my sobie podamy dłoń. To z Satie i Gustlikiem mamy bardzo silną koalicję.
Mam marzenie!
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:22:58 GMT 1
No ok, ale ja nie wiem, czy oni są niewinni.
A coś ty taki ugodowy bokser?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:26:00 GMT 1
Mam takie marzenie, że wchodzę w grę, ulegam swojej chęci do bycia częścią kolektywu. Podaję sobie znak pokoju z każdym kto wydaje mi się jednocześnie i niewinny i sympatyczny, a na koniec wszystko kończy się dobrze.
Czy to nie byłoby miłe po prostu grać bez paranoi. Ufać sobie nawzajem. Wspierać się.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 23:28:22 GMT 1
a ja to widzę tak, że jak Regina wyczuła jak ma grać, to zaczęła tak grać, uniewinniła sobie Usyka, ale jak zaczął dopytywać dlaczego, to nagle przy nadarzającej się okazji zaczęła dopytywać dlaczego jest taki ugodowy. u mnie nie podobają jej się moje miejskie prowokacje i brnie w to, że nie widzi mojej niewinności.
cuchnie podporządkowującą się mafiuszką
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:28:26 GMT 1
No byłoby zajebiście miłe, ale jak mi ktoś za szybko rączkę podaje, to wzmaga moją paranoję.
Ale możemy współpracować i bez oficjalnego traktatu pokojowego, co nie
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:29:45 GMT 1
a ja to widzę tak, że jak Regina wyczuła jak ma grać, to zaczęła tak grać, uniewinniła sobie Usyka, ale jak zaczął dopytywać dlaczego, to nagle przy nadarzającej się okazji zaczęła dopytywać dlaczego jest taki ugodowy. u mnie nie podobają jej się moje miejskie prowokacje i brnie w to, że nie widzi mojej niewinności. cuchnie podporządkowującą się mafiuszką a jak mam grać? nigdzie nie powiedziałam, że twoje prowokacje są miejskie mogę za to powiedzieć, że na pewno są chujowe, bo ciśnienie może się podnieść każdemu, a ty z nich robisz jakiś wyznacznik szukania mafii jebać
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2024 23:30:21 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 23, 2024 23:30:21 GMT 1
a ja to widzę tak, że jak Regina wyczuła jak ma grać, to zaczęła tak grać, uniewinniła sobie Usyka, ale jak zaczął dopytywać dlaczego, to nagle przy nadarzającej się okazji zaczęła dopytywać dlaczego jest taki ugodowy. u mnie nie podobają jej się moje miejskie prowokacje i brnie w to, że nie widzi mojej niewinności. cuchnie podporządkowującą się mafiuszką a jak mam grać? nigdzie nie powiedziałam, że twoje prowokacje są miejskie mogę za to powiedzieć, że na pewno są chujowe, bo ciśnienie może się podnieść każdemu, a ty z nich robisz jakiś wyznacznik szukania mafii jebać O kurwa ale śmierdziuch.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:36:13 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2024 23:38:52 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 23, 2024 23:38:52 GMT 1
Regina ale powiem Ci że mam ochotę powiedzieć żebyś se przeżyła lincz bo z chęcią zobaczę jak się inni będą ustawiać do Ciebie.
To kto zamiast?
E: no bo to zacietrzewienie XD chłop tam pisze już chuj z tym z jakiej perspektywy ale swojej o swoich prowokacjach per miejskie a Regina mu że nie pisała że są miejskie XD albo blunder jak skurwysyn albo żółć mózg zalała i frustracja bo wielkie panisko hammerfisty na starcie dostaje.
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2024 23:42:16 GMT 1
via mobile
Post by Gnom rogal full s2 on May 23, 2024 23:42:16 GMT 1
zasypiam się i budzę gościu idź spać nie jesteś na bombie
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:47:02 GMT 1
pierdolą mnie hammerfisty, ale jak widzę, że typ się nic nie uczy i jeszcze jest kurwa z tego dumny, to mnie wypierdala z kapci
plus jeszcze kurwa takie brudne triki napierdala, gdzie od razu zestawia kreacyjne wejście, które mu się nie spodobało, z mafijnym, no liścia bym wypłacał z urzędu, jakąkolwiek chęć do kreowania się odbiera
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:47:58 GMT 1
zasypiam się i budzę gościu idź spać nie jesteś na bombie gnom we no chociaż jakimś wersem rzuć jak migasz
|
|
|
Rozgrywka
May 23, 2024 23:48:27 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 23, 2024 23:48:27 GMT 1
zasypiam się i budzę gościu idź spać nie jesteś na bombie stare kurwisko gnomisko E: Regina, kto zamiast?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:53:18 GMT 1
Nie wiem
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:54:57 GMT 1
Ja i Eric jesteśmy jak woda i ogień.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 23:55:34 GMT 1
pierdolą mnie hammerfisty, ale jak widzę, że typ się nic nie uczy i jeszcze jest kurwa z tego dumny, to mnie wypierdala z kapci plus jeszcze kurwa takie brudne triki napierdala, gdzie od razu zestawia kreacyjne wejście, które mu się nie spodobało, z mafijnym, no liścia bym wypłacał z urzędu, jakąkolwiek chęć do kreowania się odbiera xD reasumując: uważasz, że gram jak zawsze i się niczego ze swej gry nie uczę, ale nie uważasz tego za coś miastowego, wręcz przeciwnie uważasz, że powinno się mnie za to jebać to jest pokręcone na wielu etapach, bo: PO PIERWSZE MOJA TAKTYKA GRY DNIA PIERWSZEGO JEST NIEZWYKLE SKUTECZNA, NIE DOŚĆ ŻE UNIEWINNIA MNIE TO JESZCZE IRYTUJE MAFIOZÓW PO DRUGIE SKORO JESTEŚ W STANIE DOSKONALE OKREŚLIĆ KIM JESTEM I CO ROBIĘ I NAWET ŻE SIĘ NIE UCZĘ, ALE NIE JESTEŚ W STANIE OKREŚLIĆ PO TYM MOJEJ NIEWINNOŚCI, TO ZNACZY ŻE BARDZIEJ SKUPIASZ SIĘ NA SZUKANIU TOŻSAMOŚCI NIŻ MIASTOWYCH/MAFII
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:56:54 GMT 1
pierdolą mnie hammerfisty, ale jak widzę, że typ się nic nie uczy i jeszcze jest kurwa z tego dumny, to mnie wypierdala z kapci plus jeszcze kurwa takie brudne triki napierdala, gdzie od razu zestawia kreacyjne wejście, które mu się nie spodobało, z mafijnym, no liścia bym wypłacał z urzędu, jakąkolwiek chęć do kreowania się odbiera xD reasumując: uważasz, że gram jak zawsze i się niczego ze swej gry nie uczę, ale nie uważasz tego za coś miastowego, wręcz przeciwnie uważasz, że powinno się mnie za to jebać to jest pokręcone na wielu etapach, bo: PO PIERWSZE MOJA TAKTYKA GRY DNIA PIERWSZEGO JEST NIEZWYKLE SKUTECZNA, NIE DOŚĆ ŻE UNIEWINNIA MNIE TO JESZCZE IRYTUJE MAFIOZÓW PO DRUGIE SKORO JESTEŚ W STANIE DOSKONALE OKREŚLIĆ KIM JESTEM I CO ROBIĘ I NAWET ŻE SIĘ NIE UCZĘ, ALE NIE JESTEŚ W STANIE OKREŚLIĆ PO TYM MOJEJ NIEWINNOŚCI, TO ZNACZY ŻE BARDZIEJ SKUPIASZ SIĘ NA SZUKANIU TOŻSAMOŚCI NIŻ MIASTOWYCH/MAFII Potężne ciosy.
|
|