|
Post by Volverin on May 6, 2020 11:11:29 GMT 1
Można to rozgrywać na różne sposoby - kilka osób może zdecydować się podawać sprawdzenia jawnie i udawać detektywa, a sam detektyw rozegra to inaczej i nie podłączy się pod tych kilku graczy. Tak więc spokojnie, nie musicie się szkolić specjalnie w kwestii jakiejś strategii
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 6, 2020 11:29:25 GMT 1
Czy w oryginale na tych zasadach grano na kreacje? Kreacje to dodatkowy handicap dla miasta, przypominam Można spokojnie grać na obydwa sposoby. A ta gra będzie na kreacje?
|
|
|
Post by Volverin on May 6, 2020 11:29:47 GMT 1
Tak, zostajemy przy kreacjach.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 6, 2020 11:52:50 GMT 1
Tak, zostajemy przy kreacjach. A jak sprawa rozmów o kreacjach? dalej 4 lincz, czy zaniechujemy tą zasadę?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 6, 2020 11:55:10 GMT 1
ja bym grał dalej do 4 linczu, dobrze sobie z tym radzimy
|
|
|
Post by Volverin on May 6, 2020 11:55:38 GMT 1
Dalej czwarty lincz, myślę, że dobrze to się sprawdzało i pomaga też mniej zorientowanym graczom poczuć się swobodnie w rozgrywce.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 6, 2020 12:05:13 GMT 1
Dalej czwarty lincz, myślę, że dobrze to się sprawdzało i pomaga też mniej zorientowanym graczom poczuć się swobodnie w rozgrywce. Np. takiemu Carlesowi Puyolowi.
|
|
|
Post by Volverin on May 6, 2020 16:57:37 GMT 1
Głosy jak i sprawdzenie deta normalnie na pw będą wysyłane? Tak, w kwestiach technicznych dla graczy nie zmieni się zbyt wiele, zostaje ten sam sposób komunikacji z Mistrzem Gry. Jednak nie, nastąpiła zmiana (myślę, że zdecydowanie na lepsze) i gracze będą oddawać głosy w specjalnie przeznaczonym do tego wątku "Głosowania".
|
|