Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Post by Ginko on May 28, 2024 21:55:05 GMT 1
ginko piernik dwa bratanki ?? tak, dlatego walę w piernika xD
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 21:55:47 GMT 1
dystansing ginko piernik kandydatem na plejsa roku
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 21:56:35 GMT 1
zawodzi mnie Kacper, może on w mafii?
on wie, że ja w mieście wjeżdżam tryhardowo, a czyni mi z tego zarzut
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 21:58:38 GMT 1
dystansing ginko piernik kandydatem na plejsa roku Zaden dystansing, zrobiłem odwrotny inżyniering niczym w pokerze i wyszło mi dlaczego Monti i Egze siedzą Ci na ogonie
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 21:59:19 GMT 1
dystansing ginko piernik kandydatem na plejsa roku Zaden dystansing, zrobiłem odwrotny inżyniering niczym w pokerze i wyszło mi dlaczego Monti i Egze siedzą Ci na ogonie czemu siedzą?
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 22:03:57 GMT 1
Zaden dystansing, zrobiłem odwrotny inżyniering niczym w pokerze i wyszło mi dlaczego Monti i Egze siedzą Ci na ogonie czemu siedzą? Bo dałeś na starcie dużo postów mających pokazujących aktywność i niby to przydatność jak np taki "to kacper, farciarz, monti, egze rece do gory 50/50" czy taki monti jak niewinny to niezbyt celne gnomiszcze z niego, więc nawet plejs "zabijmy montiego i potem on nam wskaże mafię" nie warto robić czyli ogólnie nie słuchamy go zbytnio i on se tam będzie skrobał a my oceniamy, czy mafia czy nie, bezplejsowo, klasycznie zbijanie kogoś pozycji przez wyśmiewanie a jednoczesnie nie dawanie statementu co do waszej relacji
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 22:06:24 GMT 1
Po za tym wejdź sobie w swoje posty i zobacz czy sam byś się nie nazwał mafiozą
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:06:39 GMT 1
"zbijanie kogoś pozycji przez wyśmiewanie a jednoczesnie nie dawanie statementu co do waszej relacji"
to humorystyczny przytyk, nie doszukiwałbym się wiele
a oceniać go ciężko, bo to drugi najgroźniejszy mafioza tutaj (pierwszy jest egze)
czyli ogólnie piszę z humorkiem i próbuję być przydatny i to mafijne? eh
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:07:24 GMT 1
Po za tym wejdź sobie w swoje posty i zobacz czy sam byś się nie nazwał mafiozą tak się nie da chyba, mam siebie czytać ze świadomością, że jestem winny? xd weź to zrób na sobie ale jajca
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:08:34 GMT 1
no już pisałem i się zgodziłeś, że miastowy tutaj powinien próbować się uniewinnić, nawet brute force'em i tryhardem
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:09:35 GMT 1
wtedy miastowi mają niewinnego i lepszy przegląd pola
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 22:10:35 GMT 1
Tak, to jest obosieczny oręż i nie wiem czy pasuje mi do Ciebie jako miastowego takie wejście. kojarzę Cię z stawianie kroków ostrożnie niczym po starym drewnianym moście, a tutaj wchodziłes jakbyś chciał się zaprzyjaźnić i pozaznaczać obecność
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:11:03 GMT 1
"kojarzę Cię z stawianie kroków ostrożnie niczym po starym drewnianym moście" ale która kreacja?
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:11:55 GMT 1
bo ja to chyba wręcz przeciwnie
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 22:12:02 GMT 1
no już pisałem i się zgodziłeś, że miastowy tutaj powinien próbować się uniewinnić, nawet brute force'em i tryhardem Czyli po prostu napisałeś jaka jest twoja strategia i postanowiłeś to wcielić poprzez bycie hyperaktywnym?
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 22:12:25 GMT 1
"kojarzę Cię z stawianie kroków ostrożnie niczym po starym drewnianym moście" ale która kreacja? Pamiętniczek
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:15:27 GMT 1
no już pisałem i się zgodziłeś, że miastowy tutaj powinien próbować się uniewinnić, nawet brute force'em i tryhardem Czyli po prostu napisałeś jaka jest twoja strategia i postanowiłeś to wcielić poprzez bycie hyperaktywnym? eh, trochę tak, trochę nie nie widzę nic mafijnego w tym, co robię, ale jak źle to jest interpretowane, to kijowo myślałem, że na odwrót, będę pokazywał myśl uwolnioną i dostanę uniewinnienia, na tym chyba polega pokazywanie miastowości, nie krępujesz się, piszesz, co ślina na język przyniesie a zawsze się czepiają, że zbyt miły i nadaktywny, czasami niewinni, czasami mafiozi xd
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:15:53 GMT 1
"kojarzę Cię z stawianie kroków ostrożnie niczym po starym drewnianym moście" ale która kreacja? Pamiętniczek hehehe no tam to się dusiłem w kreacji
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 22:17:00 GMT 1
Czyli po prostu napisałeś jaka jest twoja strategia i postanowiłeś to wcielić poprzez bycie hyperaktywnym? eh, trochę tak, trochę nie nie widzę nic mafijnego w tym, co robię, ale jak źle to jest interpretowane, to kijowo myślałem, że na odwrót, będę pokazywał myśl uwolnioną i dostanę uniewinnienia, na tym chyba polega pokazywanie miastowości, nie krępujesz się, piszesz, co ślina na język przyniesie a zawsze się czepiają, że zbyt miły i nadaktywny, czasami niewinni, czasami mafiozi xd No ja robię dokładnie to samo xD Postanowiłem od razu wejśc w rozgrywkę i wszystkie emocje i przemyślenia wrzucać tutaj xD I moje stwierdzenie jest takie, że Egze mi śmierdzi
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:22:51 GMT 1
ja widzę egzego tak
no wszedł po egzowemu, no ale on tak potrafi w obu frakcjach
tam były dwa problemy z logiką
1. czemu akurat Bobka "odpuścił", a nie Montiego? Monti ma lepszą passę w mafii, jest mniej łapalny, egze sam o tym wie, bo z nim mafiował, a Kacperka Egze ostatnio wyłapał bardzo szybko na pewniaka
i dlaczego tak wybiórczo wybiera cechy mafijnego kunsztu? "no Kacperek w mafii naturalnie się porusza w temacie", a co z innymi parametrami, w ogóle jak to oceniać? jakiś wykres jak w FIFIe?
2. on właściwie tą "strategią" ogranicza sobie celność, no mówi dzielnie, że może paść pierwszy i wtedy będzie strzelał w potencjalnego partnera bądź nie Bobka
no to robi sobie jeden strzał na cztery osoby 25% celności
zamiast po prostu grać niewinnie (a potrafi, pamiętam np. jego pojedynek z Redem) i kierować dwoma strzałami
3. oskarżenia, że nie kładę głowy pod topór, więc mafia - no ziomuś, deklaracja na 24h przed linczem, że mogę dać głowę pod topór byłaby 101 z poradnika, jak grać w mafię, co mafiozi pokazują co edycję
nk to jeszcze rozkmini
|
|