|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:24:04 GMT 1
i can do this all day sukinsyny
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:26:06 GMT 1
a na matiego nie zagłosuję w tej grze i huj, jak mi zrobił "no linczujcie mnie, bo mnie nie ma, taka to gra z wjebańcami" będąc w mafii, to źle o nim zaświadczy i najwyżej tak wygra, w mieście jak tak napisał to spoko, rozumiem
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:28:24 GMT 1
mam jeszcze tropy
1. kacperek oskarżający mnie o tryhard, co nie pasuje do niego (w sensie, żeby za to mnie wsadzać do mafii) 2. relationship Montiego i egzego, co tam się niby szczypią, a potem lecimy dalej z innymi 3. wolta Ginko na mnie: niby chujowa, bo zmienił front jak wiatr zawiał, ale czy to nie jest jakieś turbozauważalne? xD jakbym zleciał, to miałby ciężary "oho, jak się podczepił"
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:41:11 GMT 1
"zbijanie kogoś pozycji przez wyśmiewanie a jednoczesnie nie dawanie statementu co do waszej relacji" to humorystyczny przytyk, nie doszukiwałbym się wiele a oceniać go ciężko, bo to drugi najgroźniejszy mafioza tutaj (pierwszy jest egze) czyli ogólnie piszę z humorkiem i próbuję być przydatny i to mafijne? eh drugi?
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:46:30 GMT 1
no jak byliście ostatnio w mafii, to ciebie pałowałem momentami na cmentarzu, egzego ni chuja
jeszcze czytałem, jak żeś lowridera kazał mordować i cię opierdolił, a lowrider był izi linczowalny, się okazało
tęgi łeb mafijny
a to jedyne, co masz do dodania? urażona duma mafijna?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:48:17 GMT 1
nom
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:48:45 GMT 1
do reszty nie chce mi się odnosić bo mam wrażenie że piszesz te rzeczy na siłę
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:49:11 GMT 1
aha
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:49:46 GMT 1
zastanawia mnie tylko że Mati to napisał wieczorem w d0
a jutro cały dzień do linczu jak może grać
a ty mu dajesz immunitet
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:49:57 GMT 1
to błędne masz wrażenie
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:50:59 GMT 1
czemu oskarżenia o try-harding nie pasują do boba?
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:51:47 GMT 1
zastanawia mnie tylko że Mati to napisał wieczorem w d0 a jutro cały dzień do linczu jak może grać a ty mu dajesz immunitet mnie takie teksty jak jego chwytają, co zrobić ale daję i chuj
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:53:56 GMT 1
no to dam ci zadanko
napisz kto potencjalnie może być z kielichem i dlaczego
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:54:00 GMT 1
czemu oskarżenia o try-harding nie pasują do boba? bo on wie doskonale, że w mieście tryharduję i mnie za to podejrzewał wielokrotnie w 2023 potem się kapował, że to ja i tak mam i odpuszczał
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:54:24 GMT 1
no to dam ci zadanko napisz kto potencjalnie może być z kielichem i dlaczego nie rozważam tego wariantu, przyjąłem założenie moralne
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:55:14 GMT 1
piernik
dlatego masz napisać kto może być z kielichem
rozumiesz?
to gra na pary
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:56:21 GMT 1
szanse że sie pomyślisz z dwoma są mniejsze niż że się pomylisz z jednym
a jak jesteś mafia to chuj ci w dziób i zobaczymy jak będziesz lawirował
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 22:58:26 GMT 1
1. ja się wypisuję z wariantu kielich mafia, nie będę tam głosował i będę odradzał 2. a czemu właściwie na pary? patrzysz, kto wygląda niewinnie, kto mafijnie, masz dwa strzały, próbujesz odpalić najbardziej mafijnych gości
pairingi są pomocnikiem, ale mafie prześcigają się na spektakularny unpairing
w ostatniej 2v4 cię na tym wydymali, jak pamiętam, czy tam 2v2, co żeś jebnął w pshema właśnie, bo Kacper podkręcił ci banię na koniec jakimś postem pairingującym
czemu brniesz w pairingi, jak cię pairingami wydymali?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:59:06 GMT 1
to jest prosta gra
patrzysz kto nie może być z kim w mafii
np uważam że nie będziesz z Kielichem bo to zbyt durne jest aż, jeszcze to rozwaze ale za dużo się tam zebralo, bo najpierw to niezrozumienie, a potem uniewinnienie z dupy
prędzej któryś bierze pod chuja
i jak tak sobie poodrzucamy
to zostaje nam osoba która pasuje do największej liczby graczy
i ona jest do linczu D1
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 22:59:45 GMT 1
1. ja się wypisuję z wariantu kielich mafia, nie będę tam głosował i będę odradzał 2. a czemu właściwie na pary? patrzysz, kto wygląda niewinnie, kto mafijnie, masz dwa strzały, próbujesz odpalić najbardziej mafijnych gości pairingi są pomocnikiem, ale mafie prześcigają się na spektakularny unpairing w ostatniej 2v4 cię na tym wydymali, jak pamiętam, czy tam 2v2, co żeś jebnął w pshema właśnie, bo Kacper podkręcił ci banię na koniec jakimś postem pairingującym czemu brniesz w pairingi, jak cię pairingami wydymali? bo to jest myślę dobra zasada jak ludzie nie odpierdalają tak jak szanowny Przemysław a tu nie ma odpierdalaczy
|
|