|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:29:41 GMT 1
musi do ciebie dotrzeć, że to twoje mielenie i oranie tematu służy głównie uniewinnieniu ciebie analizy służą głównie uniewinnianiu siebie można bez analizy napisać, jednym zdaniem "ten X to będzie niewinny/w mafii bo Y", wartość logiczna taka sama stąd twoje potem zdziwienie na cmentarzu "czemu olali moja analizę" ale jakie to ma znaczenie w kontekście tego, że wybrałeś se prawdę obiektywną po 2 wynikach? przyjąłem założenie moralne na miniedycję na swoją klatę, taki mam styl poczułem, że jakbym zrobił to jutro po 18:00 po zacytowaniu miliona postów i rozważeniu dziesięciu innych scenariuszy, to byś głaskał a to nie zawsze jest imo potrzebne nie każdy jest bruteforcerem w szukaniu mafii, że "orać temat"
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:30:23 GMT 1
a ty mi coś jeszcze zarzucasz poza moim podejściem do matiego?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:30:41 GMT 1
no to możecie mnie zlinczować, ale pójdziecie za moim głosem no to zagadka dla ciebie co sądzisz o timingu tej deklaracji
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:31:09 GMT 1
a ty mi coś jeszcze zarzucasz poza moim podejściem do matiego? tryhardowanie
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:31:12 GMT 1
można przemielić temat i rozważyć sto scenariuszy i równie dobrze się wyjebać, co po odpuszczeniu kogoś po jednym poście byczku
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:31:23 GMT 1
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:32:02 GMT 1
widzisz ja uważam że mafioza potrzebuje listy zarzutów do siebie żeby mieć na co odpowiedzieć
mafioze wkurwia podejrzenie bez podanych podstaw
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:32:28 GMT 1
można przemielić temat i rozważyć sto scenariuszy i równie dobrze się wyjebać, co po odpuszczeniu kogoś po jednym poście byczku no to dawaj równolegle mafię po jednym poście
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:32:31 GMT 1
no to możecie mnie zlinczować, ale pójdziecie za moim głosem no to zagadka dla ciebie co sądzisz o timingu tej deklaracji non allegiance indicator, didaskalia egzowe w obu frakcjach, timing też on jest dojść losowy na wejściach, czasami zacznie jakimś gaworzeniem, czasami poradami teoretycznymi o mafii, czasami wjebie się w kogoś nie ogarniesz jego wejść
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:34:13 GMT 1
widzisz ja uważam że mafioza potrzebuje listy zarzutów do siebie żeby mieć na co odpowiedzieć mafioze wkurwia podejrzenie bez podanych podstaw to możliwe, choć ja to robię w innym celu "niech napisze, za co mnie oskarża, a ja pomyślę, czy te oskarżenia mogą być prawdziwe, szczere, zgodne ze wspólną historią" jak cię pałuje kilka typa, to mocno chcesz się dowiedzieć, czy to idzie z miasta czy z mafii
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:34:51 GMT 1
i skąd to idzie?
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:36:41 GMT 1
można przemielić temat i rozważyć sto scenariuszy i równie dobrze się wyjebać, co po odpuszczeniu kogoś po jednym poście byczku no to dawaj równolegle mafię po jednym poście ciężko, ciężko, nie mam poza tym dużo zależy od tego, czy miasto mnie uniewinni czy nie jak uniewinni, to spoko, mogę poszukać dwóch niewinnych i kolejkować resztę jak mnie postanowi odjebać, to wypadałoby coś spróbować celnie wskazać na koniec, a to już będzie trudniejsze z jednym strzałem ale poszukam
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:37:52 GMT 1
ale od ciebie? jeszcze nie wiem, spoko się gada, ale dziwią mnie twarde deklaracje "mam wrażenie, że rozmawiam z mafiozą", bo ja jeszcze nie wiem, to trudne pewnie jutro poczytam i spróbuję jeszcze raz ocenić może inni pomogą?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:39:02 GMT 1
jak ciężko, jak po uniewinnieniu Kielicha masz 50% szans i do tego rozważasz to niezależnie od linczu na sobie?
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:40:43 GMT 1
jak ciężko, jak po uniewinnieniu Kielicha masz 50% szans i do tego rozważasz to niezależnie od linczu na sobie? no ciężko, ciężko, 50% lepsze niż 33%, ale to tak, jakbyś każdą meczówkę nazwał łatwą, bo masz 50% egze i kacperek mało grają, mało materiału a tobie jak idzie z twoimi pairingami i bezpairingami?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:41:03 GMT 1
ja myślę że masz jeden główny punkt wspólny z Ginko
Ginko się zapytał jak to ja uniewinniam Ciebie i głosuję?
w momencie jak i to uniewinnienie i ten głos są chuja warte
Ty podobnie, uniewinniasz se D0 one off na Kielichu i fajranto
i zastanawiasz się czy będziesz uniewinniony czy nie
tymczasem jakieś 80% naszych linczów się dzieje w ostatnich 30 minutach
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:41:22 GMT 1
jak ciężko, jak po uniewinnieniu Kielicha masz 50% szans i do tego rozważasz to niezależnie od linczu na sobie? no ciężko, ciężko, 50% lepsze niż 33%, ale to tak, jakbyś każdą meczówkę nazwał łatwą, bo masz 50% egze i kacperek mało grają, mało materiału a tobie jak idzie z twoimi pairingami i bezpairingami? nie ruszyłem, idę metoda piernika
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:41:36 GMT 1
no ciężko, ciężko, 50% lepsze niż 33%, ale to tak, jakbyś każdą meczówkę nazwał łatwą, bo masz 50% egze i kacperek mało grają, mało materiału a tobie jak idzie z twoimi pairingami i bezpairingami? nie ruszyłem, idę metoda piernika to uczciwe
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:44:24 GMT 1
ja myślę że masz jeden główny punkt wspólny z Ginko Ginko się zapytał jak to ja uniewinniam Ciebie i głosuję? w momencie jak i to uniewinnienie i ten głos są chuja warte Ty podobnie, uniewinniasz se D0 one off na Kielichu i fajranto i zastanawiasz się czy będziesz uniewinniony czy nie tymczasem jakieś 80% naszych linczów się dzieje w ostatnich 30 minutach no wypisałeś fakty, jaki z tego wniosek? a o ten głos pytałem, czy czasem czegoś nie pojebałem, bo wysyłałeś mixed signals, czy może coś memłasz niezrozumiałego, poza tym pewnie go oddałeś, żeby pytano, ni, więc nie rozumiem widzę wydarzenie: dopytuję "i zastanawiasz się czy będziesz uniewinniony czy nie" - to chyba istotne, nie? zmienia optykę gry, jak przedstawiłem
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:46:36 GMT 1
dobra bo się zasiedziałem
dozo jutro monto
|
|