|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:14:59 GMT 1
no to akurat ci wyszło, bo nie jestem w mafii
ale w mafii mógłbym to zrobić
jak byłem z bobkiem na MU w mafii to wjebaliśmy się we trójkę w jeden cel w d2 dla ratowania kolegi i myślałem, że to top plejs ale chuj, miasto nas linczowało po kolei i słusznie
"no te godziny linczowo wajchowe, to dla mnie zawsze czas żeby z Rutkowskim obgadać strategię że se wracam do domku z pracy, bawię się z dzieciorem i kładę ją do spania czy tam coś. i zawsze potem te same podejrzenia, że się chowam i zawsze mnie linczujecie niewinnego w D2, bo trzeba pchać grę do przodu i taka to gadka z wjebańcami"
jak tak mati napisał, że go linczują wjebańcy zawsze niewinnego, to mnie to chwyta, tak samo jak mam wyrzuty sumienia po linczowaniu Szarleja
daję takim jedną kartę na karierę
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:17:50 GMT 1
a ja myślę że nie zrobiłbyś tego w mafii z kielichem bo jest to poza twoim range
więc na zasadzie odwrotności
dopóki nie zrobisz, nie uwierzę
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:18:59 GMT 1
problem w tym że dalej uważam cię za mafioze z dużymi szansami
i ja powiedziałem że nie jesteś w mafii z kielichem
a ty napisałeś że mi się udało bo nie jesteś w mafii
ale nie zahaczyłeś o tego kielicha
którego bronisz
poszedłeś w self-attestation zamiast utrzymać linie wykładnicza mimo że domniemane pytanie do tego zachęcało
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:20:10 GMT 1
ja nie mówię, że kielich na 100% nie jest w mafii
tylko jak w mafii tak napisał, to kijowo i biorę to na klatę i już konkretnie jemu się nie dam tak złapać w przyszłości
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:20:26 GMT 1
to ważne rozróżnienie
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:21:51 GMT 1
w ogóle zajmujesz się mną, ginko, kielichem, takimi łatwiejszymi celami, co aż tak się nie odwiną
opowiadaj mi o egze i kacprze
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:22:17 GMT 1
nie jest ważne bo chuja klade co tam sobie poza rozgrywka będziesz robił bo w następnej mogę być np w mafii z kielichem
a tutaj ja oczekuje: a) żebyś jako niewinny nie ograniczał na bzdurnej podstawie celów b) żebyś jako winny nie zasłaniał się bzdurna podstawa
jeśli jesteś w mieście i robisz coś co jest niekorzystne dla miasta to jesteś mafijny
i z tej sekwencji jesteś mafijny
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:22:35 GMT 1
czy nie chcesz tam może antagonizować?
a tam siedzą więksi oszuści, więc dziwię się, że tam mniej teraz zerkasz
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:22:59 GMT 1
w ogóle zajmujesz się mną, ginko, kielichem, takimi łatwiejszymi celami, co aż tak się nie odwiną opowiadaj mi o egze i kacprze ja nie grejduje, szczególnie w takiej małej edycji i ciekawe że w ogóle pomyślałeś o 'latwych celach'
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:23:22 GMT 1
"a) żebyś jako niewinny nie ograniczał na bzdurnej podstawie celów "
ale to moje prawo nie twoje
przecież ty jesteś betonem w edycjach i jak se uwalisz coś, to nie ma zmiłuj, ja nie mogę?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:23:28 GMT 1
w edycji nad nami prawdopodobnie właśnie ludzie których uznałbyś tu za łatwe cele rozpierdalaja miasto w cztery szpaki
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:23:56 GMT 1
w edycji nad nami prawdopodobnie właśnie ludzie których uznałbyś tu za łatwe cele rozpierdalaja miasto w cztery szpaki fakt
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:24:21 GMT 1
"a) żebyś jako niewinny nie ograniczał na bzdurnej podstawie celów " ale to moje prawo nie twoje przecież ty jesteś betonem w edycjach i jak se uwalisz coś, to nie ma zmiłuj, ja nie mogę? zanim ja sobie uwale to wypluje 100000 wyników które odrzuce i tak się potem mogę mylić ty przemieliles 2 i uznales że fajrant, masz rozwiązanie
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:25:49 GMT 1
czy nie chcesz tam może antagonizować? a tam siedzą więksi oszuści, więc dziwię się, że tam mniej teraz zerkasz bo siedzą z dupa cicho, co mogłem tam pokierować to pokierowałem, ty jesteś tutaj, jak jesteś niewinny to czemu jestes niezadowolony ze masz chrzest ognia? nie uważasz że jeśli jesteś niewinny to się dotrzemy i będziemy mieli kapitał jutro? ja tam się nie dygam konserwacji z tobą
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:25:50 GMT 1
"a) żebyś jako niewinny nie ograniczał na bzdurnej podstawie celów " ale to moje prawo nie twoje przecież ty jesteś betonem w edycjach i jak se uwalisz coś, to nie ma zmiłuj, ja nie mogę? zanim ja sobie uwale to wypluje 100000 wyników które odrzuce i tak się potem mogę mylić ty przemieliles 2 i uznales że fajrant, masz rozwiązanie musi do ciebie dotrzeć, że to twoje mielenie i oranie tematu służy głównie uniewinnieniu ciebie analizy służą głównie uniewinnianiu siebie można bez analizy napisać, jednym zdaniem "ten X to będzie niewinny/w mafii bo Y", wartość logiczna taka sama stąd twoje potem zdziwienie na cmentarzu "czemu olali moja analizę"
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:26:49 GMT 1
nie wiem co ja mogę odpowiedzieć o egze i kacprze więcej niż napisałem, są sobie, mogą być w mafii, mogą być w mieście, lincz na Kacprze na obecny moment nie byłby zły, Gustlika może będę w stanie uniewinnić jeśli jest niewinny
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:26:58 GMT 1
czy nie chcesz tam może antagonizować? a tam siedzą więksi oszuści, więc dziwię się, że tam mniej teraz zerkasz bo siedzą z dupa cicho, co mogłem tam pokierować to pokierowałem, ty jesteś tutaj, jak jesteś niewinny to czemu jestes niezadowolony ze masz chrzest ognia? nie uważasz że jeśli jesteś niewinny to się dotrzemy i będziemy mieli kapitał jutro? ja tam się nie dygam konserwacji z tobą 1. chrzty ognia są niekomfortowe, najfajniej jest jak cię uniewinniają i masz fajrant 2. no nie wiem, czy się dotrzemy, jak mi piszesz, że mój człowiek oceni, co nwm do końca, co miało znaczyć
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:27:32 GMT 1
zanim ja sobie uwale to wypluje 100000 wyników które odrzuce i tak się potem mogę mylić ty przemieliles 2 i uznales że fajrant, masz rozwiązanie musi do ciebie dotrzeć, że to twoje mielenie i oranie tematu służy głównie uniewinnieniu ciebie analizy służą głównie uniewinnianiu siebie można bez analizy napisać, jednym zdaniem "ten X to będzie niewinny/w mafii bo Y", wartość logiczna taka sama stąd twoje potem zdziwienie na cmentarzu "czemu olali moja analizę" ale jakie to ma znaczenie w kontekście tego, że wybrałeś se prawdę obiektywną po 2 wynikach?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:28:16 GMT 1
bo siedzą z dupa cicho, co mogłem tam pokierować to pokierowałem, ty jesteś tutaj, jak jesteś niewinny to czemu jestes niezadowolony ze masz chrzest ognia? nie uważasz że jeśli jesteś niewinny to się dotrzemy i będziemy mieli kapitał jutro? ja tam się nie dygam konserwacji z tobą 1. chrzty ognia są niekomfortowe, najfajniej jest jak cię uniewinniają i masz fajrant 2. no nie wiem, czy się dotrzemy, jak mi piszesz, że mój człowiek oceni, co nwm do końca, co miało znaczyć jeszcze nic, jakby ktoś się na to drugie napatoczył to może by coś znaczyło tak samo jak uniewinnienie ciebie i głos na ciebie nic nie znaczyło póki nie wpadł w to ginko
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:28:35 GMT 1
nie wiem, mam wrażenie że gadam z mafiozą
|
|