|
Post by Gruby na bramce on Jul 7, 2024 22:19:20 GMT 1
no pepe spoko, nie czuję tu próby wepchnięcia jakiejś agendy, spiny że trzeba kogoś wskazać ani nic
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 7, 2024 22:21:24 GMT 1
No to jedyny punkt do ogarnięcia w razie problemów. Dla mnie RACZEJ nie. Nie wiem co mogę więcej powiedzieć, bo już kilka razy sobie zerkałem w jego posty, kminiłem, to samo z Klimkiem. I zawsze na koniec mi wychodziło, że obaj nie pasują na mafię bardziej niż pasują. Pistolet do głowy kto mafia z Klimek/Pepe wybieram Klimka, ale bliska decyzja. Ja Cię teraz już nie proszę chwilowo o zejście ze mnie Póki co proszę Cię o zmianę gierki i jej tonu, bo jesteśmy po trzech linczach a wy zrobiliście z siebie i ze swoich odczytów instytucje na straży której czujesz się w obowiązku stać. Uczestnicz proszę w tej gierce jako członek a nie trup. Może Twój a raczej wasz pogląd na moją osobę uratujemy w konsekwencji zrobienia tego Ty tak naprawdę jako niewinny walczysz o to, żeby był czas na zlinczowanie Pierluigiego tak? No a tu sprawa jest prosta: Jednym głosem dwóch pewnych niewinnych + namaszczony niewinny Gruby twierdzi, że Pierluigi w mafii nie będzie. Że to skrajnie nieprawdopodobne, musiałoby zajść trzęsienie ziemi. No i ja się czuje bardzo dobrze z tym readem, Paczul też się czuł, Gruby też, bo Pierluigi po prostu wypada bardzo miejsko, metowo i bezmetowo. Więc no byłbym głupi gdybym w tej sytuacji miał kiedykolwiek zagłosować/rekomendować głos na niego, a Ciebie oszczędzić, bo po prostu za duża luka potencjalnej niewinności się zrobiła między wami. Co nie znaczy, że obaj nie możecie być niewinni! Ale nie ma co włączać panic/aggro mode jak niewinny rzeczywiście jesteś, tylko skupić się na grupie Wenger/Klimek/Pepe i tutaj wspomóc miasto, wyłuskać dwie mafie spośród tej trójki. I zaufać trochę, że też może wyjść z tego coś dobrego. Teraz już serio dobranoc.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 7, 2024 22:23:57 GMT 1
no pepe spoko, nie czuję tu próby wepchnięcia jakiejś agendy, spiny że trzeba kogoś wskazać ani nic Tak jest. Chyba będzie dobry. Moreno, Wenger, Klimek lub Wenger, Moreno/Klimek Super serio dobranoc.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 7, 2024 22:26:47 GMT 1
Klimek nie będzie linczowany.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 7, 2024 22:29:00 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 7, 2024 22:29:00 GMT 1
Wszystko byłoby spoko gdyby sprawa przepaści winy między mną, a Pierluigim została rozegrana w temacie gry, a nie na jakimś discordzie. Bo w temacie gry jest to tylko powtarzane bez żadnego podparcia.
A pytasz o co ja walczę
Walczę o to, sytuacje w której myląc się także co do Wengera nie przegrywacie nam gry. Obojętnie w jakiej kolejności nie będziecie linczowali. To jest potencjalne gowno z którego próbuje siebie i was wykaraskać
A co do Pierluigiego. Jeżeli coś się zdarza dwa razy do roku to nie jest trzęsieniem ziemii. Jest najwyżej gradem z dużymi kuleczkami.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 7, 2024 22:54:17 GMT 1
no ale dlaczego tak mówisz Byron, skoro ja doszedłem do niewinności Pierluigiego zupełnie osobno?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 7, 2024 22:56:12 GMT 1
w ogóle twoje podejście mi jebie czymś takim, że jednak Wenger jest niewinny i ty już pod ten scenariusz się ustawiasz, żeby jego jutro wyjebać a potem bić się z Pierluigim
pytanie, czy w takim przypadku jeszcze nie możesz być w mafii z pepe na komfortowej pozycji, którego podbijasz
mimo że jego gra mi się podoba
|
|
|
Rozgrywka
Jul 7, 2024 23:02:52 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 7, 2024 23:02:52 GMT 1
no ale dlaczego tak mówisz Byron, skoro ja doszedłem do niewinności Pierluigiego zupełnie osobno? A do mojej winy doszedłeś sam? Czy ktoś Ci to wmówił? Wiesz co mnie bardzo dziwi? Nie rozumiem dlaczego tak bardzo liczysz się z zdaniem mechanicznie uniewinnionych bliźniaków, a nie liczysz się wcale z mechanicznie uniewinnionym piłką. Zajebistym miastowym. Sprawdź co on pisał Przemyśl to i jutro pogadamy
|
|
|
Rozgrywka
Jul 7, 2024 23:04:56 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 7, 2024 23:04:56 GMT 1
Czemu tak pisales a teraz zmieniles na Moreno? Tez tak to widzialem
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 7, 2024 23:14:18 GMT 1
Czemu tak pisales a teraz zmieniles na Moreno? Tez tak to widzialem na razie przecież nic nie zmieniłem sygnalizuję rzeczy, które mi się nie podobają obecnie w zachowaniu Moreno
|
|
|
Rozgrywka
Jul 7, 2024 23:22:39 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 7, 2024 23:22:39 GMT 1
Davids, VAR Póki żyjecie powinniśmy się zastanowić czy są jakiekolwiek szanse, że to jest Pepe, abstrahując od tego z kim No dziwne jak oni sie budza ze snu zimowego z Klimkiem jak sie nad nimi czarne chmury zbieraja
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 8, 2024 1:21:32 GMT 1
no pepe spoko, nie czuję tu próby wepchnięcia jakiejś agendy, spiny że trzeba kogoś wskazać ani nic Tak jest. Chyba będzie dobry. Moreno, Wenger, Klimek lub Wenger, Moreno/Klimek Super serio dobranoc. W trakcie całej tej rozgrywki najintensywniej podejrzewałem dembele, wengera, klimka, ciebie i PMSa. Pierluigi tak parę razy mi przemknął, Moreno i Paczul też. Ostatecznie za dużo razy Pierluigi wpadał w podobne tunele co ja, żebym mógł na poważnie pomyśleć, że jest w mafii. Moreno jest zaangażowany w rozgrywkę, nawet jak w męczący sposób, ciężko mi powiedzieć coś o nim na sto procent. Z Paczulem miałem podobne odczucia. Piłki w ogóle nie podejrzewałem poza jedną chwilą zwątpienia (i obawiam się, że była w bardzo złym momencie, trochę winię Piłkę za ciężkie do czytania posty z cofniętym timingiem). O Pepe co chwila zapominam że jest w grze Takie były moje intuicje, migawki i nieudane próby logicznego rozumowania W przypadku Wengera, Klimka i Moreno myślę przede wszystkim o tym, jak ciężko jest mi się z nimi porozumieć tak, żebym zobaczył, że wiedzą o tej grze mniej więcej tyle co ja i są na podobnym poziomie zagubienia. Wenger patrzy mi w oczy kiedy rozmawiam z nim już jak z mafiozą i ostatecznie to zbywa, odwraca się do publiki. Wtedy coming out robi VAR, kompletne przeniesienie uwagi, ale trzeba przyznać, że spoko wtedy zareagował. Klimek się zachowuje jakby go ręce świerzbiły żeby mi pierdolnąć, tylko rozkminia jak to zrobić, z postów do mnie czuję, że już fantazjował na ten temat na parę różnych sposobów. Moreno się mną nie przejmuje, czuję się jakbym po prostu nie był zbyt obecny w jego tunelu. W tej chwili z tego co widzę jest zaślepiony Pierluigim, chłopem na którego po prostu nie jestem w stanie oddać głosu po linczu na PMSa i kłótniach z rana zanim postanowiliście zagłosować na Piłkę. Nie umiem go za bardzo skreślić, ale i on się przesadnie nie stara o moją uwagę. Moje nieudane podejrzenia - dembele, ty, Paczul, wszystkie mają wydaje mi sie jeden wspólny mianownik, to były konta które w jakiś sposób mąciły w rozgrywce. Ty i Paczul mieliście lekką nadwiedzę, dembele traktował rozgrywkę tak, że nie bał się odpaść i podawać za mafię w kluczowych momentach. Bliżej do tego wspólnego mianownika jest dla mnie wciąż Wenger, którego małe sukcesy wciąż nie wydają mi się uzasadniać jego tonu (po prostu lekki dysonans między stylem a rzeczywistymi postami). Pewność siebie Klimka i jego ciągłe zamoty i uniki mi do tego wspólnego mianownika za to za chuj nie pasują, jedyne co od niego czuję to morderczy pęd gracza z krwią na rękach (a przecież jest ledwo obecny w linczach) i z jednej strony budzi to we mnie zupełnie inne sygnały ostrzegawcze, a z drugiej są to najbardziej bolesne i odczuwalne. Moreno jest obecny-nieobecny, ale w zupełnie inny sposób niż PMS. Nie czuję, że chce przesunąć rozgrywkę w nową stronę, ale nie czuję też że chce mi ją utrudnić bardziej niż wykłócający się Pierluigi czy dembele. Ale jest we mnie sporo zamglenia w stosunku do niego i ostatecznie po prostu kompletnie nie wiem co o nim sądzić. Najlepsze co mam na obronę Moreno jeśli mam zdecydować między nim a Wengerem (bo chyba Klimka wybieram na najpewniejszego mafiozę u mnie z tej trójki), to element aktorstwa którego u niego nie widzę, a Wenger parę razy mi podpadł jakimś dziwnym przymilaniem i przechwytywaniem miastowych powiedzonek (nie chce mi się przytaczać, wiem co widziałem). Ale to może być nie tak ważne w oczach innych jak jest w moich. Zróbcie z tym co uważacie, jutro mam zamotany dzień i jeśli będę postował to będa raczej podania z dystansu. Mógł się lepszy rolny trafić, no ale co zrobić no. PS Jeśli się okaże, że Pepe jest w mafii to wysyłam mu serdeczne pozdro
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 8, 2024 1:30:53 GMT 1
Sporo bym edytował w tym poście w sumie, ale widzę że już nie mogę.
Wenger o wiele więcej jednak daje strzałów lewo prawo lewo prawo lewo prawo, no jednak chłop nie jest w stanie się zatunelować tak łatwo jak Moreno, czuję że ma o wiele więcej pola do manewru.
Jeśli obaj są w mafii, to to jest ciężka dynamika dla mnie do rozszyfrowania w tej chwili. Dzisiaj mówię, że jednak Wenger i Klimek, już bez druzgocącej pewności, po prostu inne kombinacje są dla mnie za ciężkie do przyjęcia.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 8:16:23 GMT 1
piękne posty i wizje można mieć bez biasu
pozdro Edgar, jesteś promyczkiem nadziei w tej gierce, a olewam Cię bo skupiając się na szukaniu winnych tych mechanicznie niewinnych po prostu skipuje, taka rola
po przespaniu jestem spokojniejszy, wzrosła mi trochę wiara i nadzieja, że można w mafii może być Wenger z Klimkiem i można to wygrać. Ale z osądem czekam na dzisiejszy posting Wengera. Mam otwartą głowę, jestem flexible i nie wiem gdzie uderze.
I wam oczywiście radzę to samo, nie bądźcie BETONEM jak Polski Związek Biathlonowy
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 9:14:26 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 8, 2024 9:14:26 GMT 1
No i to jest dla mnie np trudny post do sklejenia przez mafioze, czuje w nim chwile oddechu gracza ktory samodzielnie walczy z lawina, nie kogos kto moze latwo znalezc wsparcie w rozkminach 1-2 osob
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 9:44:45 GMT 1
piękne posty i wizje można mieć bez biasu pozdro Edgar, jesteś promyczkiem nadziei w tej gierce, a olewam Cię bo skupiając się na szukaniu winnych tych mechanicznie niewinnych po prostu skipuje, taka rola po przespaniu jestem spokojniejszy, wzrosła mi trochę wiara i nadzieja, że można w mafii może być Wenger z Klimkiem i można to wygrać. Ale z osądem czekam na dzisiejszy posting Wengera. Mam otwartą głowę, jestem flexible i nie wiem gdzie uderze. I wam oczywiście radzę to samo, nie bądźcie BETONEM jak Polski Związek Biathlonowy trochę mnie wkurwiasz tymi wjazdami o betonie i braku wolnej woli xD ale jebać ja mówię, dla mnie na moment obecny to jest Wenger - Klimek + składam ręce w modlitwie że nie dałem się nabrać na naturalność i prostolinijność Pepe Pierlugi będzie niewinny, reszta to rolni, więc zakładając że w tej dwójce siedzi jeden mafiozo, nie dwóch, ty mi wychodzisz drogą eliminacji, tylko tyle don't take it personnel, kid jeżeli ufasz Edgarowi, już tam kij ze mną, i jeżeli serio jesteś niewinny, to nie ma problemu
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 8, 2024 9:58:39 GMT 1
Można zacząć od Wengera, jak winny to Klimka. Ale jak Klimek niewinny, no to nie widzę innego scenariusza niż powrót do Moreno w 2v1.
Jak Wenger niewinny, no to zostaje Moreno + Klimek.
Plan jest jasny. Jak nie wyjdziemy poza tę trójkę to powinno być dobrze. Idę zająć się życiem, głos na Wengera leci, będę zaglądał.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 10:36:32 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 10:36:32 GMT 1
piękne posty i wizje można mieć bez biasu pozdro Edgar, jesteś promyczkiem nadziei w tej gierce, a olewam Cię bo skupiając się na szukaniu winnych tych mechanicznie niewinnych po prostu skipuje, taka rola po przespaniu jestem spokojniejszy, wzrosła mi trochę wiara i nadzieja, że można w mafii może być Wenger z Klimkiem i można to wygrać. Ale z osądem czekam na dzisiejszy posting Wengera. Mam otwartą głowę, jestem flexible i nie wiem gdzie uderze. I wam oczywiście radzę to samo, nie bądźcie BETONEM jak Polski Związek Biathlonowy trochę mnie wkurwiasz tymi wjazdami o betonie i braku wolnej woli xD ale jebać ja mówię, dla mnie na moment obecny to jest Wenger - Klimek + składam ręce w modlitwie że nie dałem się nabrać na naturalność i prostolinijność Pepe Pierlugi będzie niewinny, reszta to rolni, więc zakładając że w tej dwójce siedzi jeden mafiozo, nie dwóch, ty mi wychodzisz drogą eliminacji, tylko tyle don't take it personnel, kid jeżeli ufasz Edgarowi, już tam kij ze mną, i jeżeli serio jesteś niewinny, to nie ma problemu A Ty mnie trochę wkurwiasz przyklejeniem się do bliźniaków i brakiem odpowiedzi na pytania które zadawałem, czy to odnośnie respektowania readów piłki, czy rzekomej przepaści niewinności między mną a Pierluigim, czy samego kurwa spektrum po którym w mafii Pierluigi potrafi się poruszać. Oburza mnie cała formuła prowadzenia teraz tej gierki i całej dyskusji. Ale staram się regulować ilość żółci w temacie więc specjalnie siedzę cicho i o te kwestie nie walczę. Chcecie to tak prowadzić to prowadźcie, albo się podzielicie wygraną albo wpierdolem. Ja i tak zrobiłem rekord skoczni w potwierdzeniu swojej niewinności i jeżeli uda się wrzucić całą, czy pół mafii przed siebie to i tak będzie moje zwycięstwo. Szkoda tylko że w takiej formule
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 10:59:16 GMT 1
no piłka spoko, ale no nie wiem, sugerujesz, że zawsze ma rację, czy o co chodzi?
przecież teraz cię nie linczuję i wierzę że trafimy wcześniej, nie wiem co więcej mam ci powiedzieć, zachowujesz się jakbyśmy już byli w meczówce z tobą i Pierluigim
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 11:16:39 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 11:16:39 GMT 1
no piłka spoko, ale no nie wiem, sugerujesz, że zawsze ma rację, czy o co chodzi? przecież teraz cię nie linczuję i wierzę że trafimy wcześniej, nie wiem co więcej mam ci powiedzieć, zachowujesz się jakbyśmy już byli w meczówce z tobą i Pierluigim Czy Arsene to Twój read w który wierzysz? Czy wziąłeś go od kogoś? Skoro wziąłeś od kogoś to skąd maksymalne przekonanie że to najwłaściwsza droga? Bo z tego co pamiętam to kiedy ja wczoraj rano atakowałem Arsena to nikt mi nie wtórował. Nie wiem czy macie racji, czy nie macie. Po prostu stan tematu który zabił całą dyskusję i kreatywność i postawił wszystko na jedną kartę odczytów ludzi którzy mają póki co ZEROWĄ KURWA skuteczność wzbudza mój niepokój. To, że mogę głownie trzymać kciuki za to żeby tam razem mieli rację też wzbudza mój niepokój. I dlatego źle się tutaj dzisiaj czuję. Liczę że Wenger wejdzie i rozrusza ten temat Ja do tego czasu nie przepalam postów
|
|