|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 11:22:33 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:22:33 GMT 1
przestań pierdolić
kluczyć
rozmywać
i siadać na psychę
jesteś w tej edycji ujadającym pieskiem ratlerkiem
nie znam powodów, uważam że najpewniej dlatego z jesteś w mafii
ale jeśli jesteś niewinny to napisz kto jest w mafii i dlaczego
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 11:25:54 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:25:54 GMT 1
masz top kurwa pozycję jeśli jesteś niewinny bo wiedziałbyś że jesteś niewinny
zamiast znaleźć winnych i wskazać podstawy to robisz rozmówki przy zielonym stole
nawet jak zdechniesz to twoja spuścizna przemówi za tobą
i jakbyś tak robił to ja bym jeszcze miał wątpliwości i mógł przeanalizować spokojnie czy Klimek - Wenger się trzyma kupy i zastanowić się nad twistem
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 11:33:12 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:33:12 GMT 1
więc wyzywam cię kutafonie
napisz kto jest w mafii i dlaczego
jeśli ja jestem w mafii to dlaczego z kim i dlaczego
samo burzenie miejskiego konsensusu nie jest mafijne według mnie
ale sposób w jaki to robisz
jako niewinny też byś musiał to robić, ale uważam że z mniejszym natężeniem chyba że jesteś przekonany że w Wenger/Klimek nie ma dwóch mafii
ale Ty kurwa nie napisałeś tego
przecież to jest najprostsze
PRZEMYŚLCIE PIERLUIGIEGO BO JA JESTEM NIEWINNY A W WENGER I KLIMEK NIE MA DWÓCH MAFII
ZOBACZCIE NA PEPE TEŻ
ale ty tak kurwa nie możesz napisać bo nie będziesz mógł wtedy przepchać jednego z dwóch Klimek/Wenger nad siebie
i najprawdopodobniej tego co nie jest z Tobą w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 11:35:38 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:35:38 GMT 1
więc zamiast zapierdolenia armatą w swoich winnych - literalnie masz do dyspozycji 3 w porywach do 4 nicków i o każdym napisałeś trochę złego, a coś dobrego nie podawałeś wprost
to jesteś taki rozczłonkowany
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 11:43:50 GMT 1
no piłka spoko, ale no nie wiem, sugerujesz, że zawsze ma rację, czy o co chodzi? przecież teraz cię nie linczuję i wierzę że trafimy wcześniej, nie wiem co więcej mam ci powiedzieć, zachowujesz się jakbyśmy już byli w meczówce z tobą i Pierluigim Czy Arsene to Twój read w który wierzysz? Czy wziąłeś go od kogoś? Skoro wziąłeś od kogoś to skąd maksymalne przekonanie że to najwłaściwsza droga? Bo z tego co pamiętam to kiedy ja wczoraj rano atakowałem Arsena to nikt mi nie wtórował. Nie wiem czy macie racji, czy nie macie. Po prostu stan tematu który zabił całą dyskusję i kreatywność i postawił wszystko na jedną kartę odczytów ludzi którzy mają póki co ZEROWĄ KURWA skuteczność wzbudza mój niepokój. To, że mogę głownie trzymać kciuki za to żeby tam razem mieli rację też wzbudza mój niepokój. I dlatego źle się tutaj dzisiaj czuję. Liczę że Wenger wejdzie i rozrusza ten temat Ja do tego czasu nie przepalam postów jakbyś przywiązywał jakąkolwiek uwagę do tego co piszę, to byś wiedział, że Wenger to jeden z najregularniej przewijających się moich typów, od d1
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 11:44:33 GMT 1
jak dla mnie Aresene może być spokojnie w mafii, nie rozumiem tych uniewinnień które się na niego posypały minutę mi zajęło znalezienie tego w moim iso
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 11:45:05 GMT 1
a ty zdążyłeś zadać pytanie, czy wziąłem ten typ od kogoś i samemu sobie na nie odpowiedzieć xD czy to jest uczciwe podejście? sam se na to odpowiedz Byron, ja znam odpowiedź
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:46:24 GMT 1
Ja bym tego Wengera jutro klepnął Wenger/Pierluigi/Klimek/Pepe Zgadzam się w tej chwili Z Piłką odnośnie składu mafii z delikatnym slotem na glona Pozdro Piłka, miło się było zjednoczyć po ostatnim kwaśnym zakończeniu Jedyne wyjście z sytuacji jakie widzę to wotum zaufania dla mnie i znalezienie optymalnej kolejności dla Pierluigi-Wenger w mafii jest któryś z nich, raczej wątpie że są razem, + bardziej Klimek niż Pepe No ale mafia wenger - klimek, widzisz to czy nie? Bo jak jesteś niewinny to dojeżdżamy frajerów i jesteśmy w domu kurwa no przecież wymieniam ich w kółko przez cały dzień w różnej kolejności, ale ja nie potrafie uniewinnić Pierluigiego, mam wskazania za jego niewinnością ale nie zaufam nigdy już Zero mięcha. ja wiem, że dla was i waszych główek wygodnie i komfortowo będzie podeprzeć się tym testamentem jako scenariuszem na dalsze dni a do grubego oddzielnie słowa kieruje bo ja widzę, że on w moją winę nie wierzy a powtarza to z potrzeby takiego właśnie komforciku ja po prostu widzę, że ta przedstawiona kolejka ma bardzo niskie szanse powodzenia miasta miejcie otwarte głowy, od tego zacznijmy będę edytował posty na ile się będzie dało bo nie potrafie zmieścić sie w tym obrzydliwym limicie więc wracajcie do nich po czasie ja nie rozumiem takiej formy porozumiewania się jak oni zajebali z Pierluigi - niewinny i tyle. Dwie głowy myślały chuj wie ile czasu na discordzie i to jest forma komunikatu którą mają do przekazania, żadnej rozkminy żadnych wymian argumentów jak jeszcze widzę że jestem dalej do rozjebania to na prawdę nie dziwcie się mojej goryczy każdy kto mnie uniewinni w tej grze będzie bohaterem e:Arsene - tak, widzę Twoją niewinność ale praktycznie tylko w przypadku winy PierluigiegoJeśli się nie rozparowują, to ostatnie imo zwiększa szanse na Klimek - Byron. to głosuj Morenka, przecież ja nie będę na to marnował czasu, odezwę już masz obaj się wijecie jak węże, ustawaicie se logikę pod to co jeszcze możecie spróbować ugrać i właściwie jedna jedyna wątpliwość to chyba fakt, że w konwencję wszedł Klimek i też robi jasełka ale przepraszam, czym konkretnie gardzisz tym że stwierdziłem, że najbardziej pomogę sobie jak i wam odpadając w linczu? Ja tym kurwa człowieku nie gram, ja po prostu doszedłem do wniosku że formuła prowadzenia tej gierki podnosi mi ciśnienie wyjątkowo, psuje niedziele podczas której miałem dobrze wypocząć więc wypostowałem się żeby czytanie tych pierdoletów przestało mnie kusić a potem napisałem wam szczerze, że chce zostać zlinczowany bo chciałem. Ale nie daliście mi tego komfortu i teraz jestem zmuszony żeby grać i to nie dlatego że jestem wykorzystującą was i regulamin kurwą tylko dlatego, że wy tak zadecydowaliście i wy mnie do tego zmusiliście. Więc albo dalej pizduje, albo próbuje się odizolować. I Ty teraz z jednej strony kilka postów temu wyciągałeś, albo udawałeś że wyciągasz mnie do gry, że mam próbować i podawać te swoje kolejki. A zobacz jaka jest Twoja reakcja kiedy to robie. Wytłumacz mi to gościu jeżeli jeszcze raz mi na to nie odpiszesz to na prawdę strace szacunek do Ciebie gościu UWAGA WYMYŚLAM SCENARIUSZ
wczoraj, kiedy Piłka na rauszu napisała tego swojego chujowego posta, którego podniósł Paczul i zaczął ją atakować stworzył się ten froncik, był tam Paczul, doszedł tam VAR w swojej analizie i na 100% zaszła tam jakaś mafijna podpinka. Mocny argument podniesiony przez dwóch mocnych miastowych, na którym mafia mogła tylko korzystać
Nie pamiętam całej gierki i wszystkich którzy podpinaczy którzy dokleili się do tych wątpliwości, ale jestem prawie przekonanym że jednym z nich był Klimek. Że on jako powód swoich podejrzeń bezpośrednio podał tego chujowego posta.
Wobec tego stawiam duuuuży minus przy KlimkuTutaj jebie Klimka. Dzisiaj przywołuje, że tego Wengera to on w ogóle rozpierdalał ostatnio i nikt się nie dołączył, a co teraz na niego mamy. Byron to jest dla mnie definicja mafijnego kutafona, który całkowicie rozjeżdża się z tym, jak miasto, potwierdzone kurwa miasto, bo widzę siebie, Edgara, VARa, Paczula i czuję to u Grubego widzi rozgrywkę, bo nagle się okazało, że ten Wenger po tym co robił po linczu wjeżdża na podejrzanego nr 1 przez aklamację. A pojawia się Byron i NO NIKT NIE ATAKOWAŁ WENGERA JAK JA ATAKOWAŁEM??? Ja nie mam zamiaru już overkillować nawet Uważam że jedziesz już tylko na emocjach i jesteś mafiozą Jeśli gdzieś tam jest ten promil szansy że jesteś niewinny to uważam że całą swoją energię powinieneś włożyć w kminę nad scenariuszem Klimek/Pepe Ale Ty skupiasz całą energię na Wenger - ja I chcesz mnie pierwszego Gdzie zakładasz jeszcze że jak jeden będzie niewinny to drugi prawie na bank mafia No zmniejsza mi to Twoje szanse na bycie z Wengerem z 80% na 70%, bo to najbardziej optymalna gadka dla scenariusza gdzie jesteś z Klimkem Przed chwilą wrzuciłem Kamyk do ogródka Klimka. Odcietrzew się No i co z tego kamyczka? Wszystko byłoby spoko gdyby sprawa przepaści winy między mną, a Pierluigim została rozegrana w temacie gry, a nie na jakimś discordzie. Bo w temacie gry jest to tylko powtarzane bez żadnego podparcia. A pytasz o co ja walczę Walczę o to, sytuacje w której myląc się także co do Wengera nie przegrywacie nam gry. Obojętnie w jakiej kolejności nie będziecie linczowali. To jest potencjalne gowno z którego próbuje siebie i was wykaraskać A co do Pierluigiego. Jeżeli coś się zdarza dwa razy do roku to nie jest trzęsieniem ziemii. Jest najwyżej gradem z dużymi kuleczkami. Cała narracja oburzeniowa o mnie, to jest imo wkurwienie mafiozy, że nie ma argumentów na które może odpowiedzieć. Byron nie tworzy argumentów, tylko je odparowuje, nie ma w ogóle settingu, który byłby wykreowany przez Byrona. No a tu uważa, że nie ma na co odparować. Problem polega na tym, że jest, bo chuj w to co te bliźniaki se pisały, ja mam od pizdy postów w rozgrywce i dość łatwo byłoby znaleźć na mnie i haki i dobre rzeczy. Sęk tkwi w interpretacji tego. Byron nie ma interpretacji, tylko chce zajebać, bo to jego jedyna szansa. Byron wygląda jak pierdolony akrobata, bo musi robić pierdolone akrobacje. To samo tyczy się Wengera. Klimek może wyglądać jak z Monthy Pythona, bo jest klimkiem. Ale nie widzę żadnego usprawiedliwienia dla powyższej dwójki. Przecież Wenger nagle skoczył od pizdy mnie atakować, że ja jestem z Byronem, bo tego Byrona chroniłem pośrednio odpowiadając Piłce. W jakim świecie w ogóle człowiek by coś takiego napisał? Jedyna opcja to jest chyba Wenger - Klimek i uznanie, że od pizdy w ten sposób tego Byrona ze sobą sparuje. Ale dla mnie to jest Byron - Wenger, Wenger - Byron. Jak coś wygląda jak gówno, smakuje jak gówno, pachnie jak gówno to jest gównem.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:47:09 GMT 1
a ty zdążyłeś zadać pytanie, czy wziąłem ten typ od kogoś i samemu sobie na nie odpowiedzieć xD czy to jest uczciwe podejście? sam se na to odpowiedz Byron, ja znam odpowiedź Ty do niego piszesz jak do niewinnego i jeśli cokolwiek mnie martwi z całokształtu Twojej gry, to właśnie to.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 11:48:43 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 11:48:43 GMT 1
Blokuje Pierluigiego i dopóki jego autyzm nie zostanie jakkolwiek metodycznie rozwiązany nie zamierzam się do człowieka przyznawać, możliwe że też uczestniczyć z nim w jednych rozgrywkach. Idzie to w coraz gorszą stronę, znowu jest mi wstyd że w tym uczestniczę Sory, jestem ratlerkiem
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:50:10 GMT 1
Gruby? Piłka Paczul ForbrichKlimek Można im ufać no chłop jest taki dobry, szóstego lipca se znalazł 4 niewinnych w 5 graczach, jednocześnie każdy z nich to toptier gracz jednocześnie ma teraz do znalezienia 2 mafie w 4 nickach, z czgeo jeden z tych nickow to byl jego maz zaufania owczesny i kurwa nie potrafi podac kto w tej mafii jest i dlaczego
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:51:21 GMT 1
Blokuje Pierluigiego i dopóki jego autyzm nie zostanie jakkolwiek metodycznie rozwiązany nie zamierzam się do człowieka przyznawać, możliwe że też uczestniczyć z nim w jednych rozgrywkach. Idzie to w coraz gorszą stronę, znowu jest mi wstyd że w tym uczestniczę Sory, jestem ratlerkiem Ale to Ty dzwonisz. I to Ty obrażasz. Robisz gównofest tak jak pewnego pięknego razu i właściwie mój jedyny strach jest o to, że Gruby siedzi na Olimpie jak jakiś Zeus teraz i kwiczoli.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:52:02 GMT 1
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 11:56:24 GMT 1
ze wszystkich rzeczy, które napisałem wyłonione zostało 'jesteś ratlerkiem', ja domniemanie zablokowany i tyle
przestańmy udawać, że to jest coś więcej niż trollfiesta
sam Byron rozdawał o wiele mocniejsze rzeczy i dostawał w trakcie rozgrywki
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 12:00:37 GMT 1
a ty zdążyłeś zadać pytanie, czy wziąłem ten typ od kogoś i samemu sobie na nie odpowiedzieć xD czy to jest uczciwe podejście? sam se na to odpowiedz Byron, ja znam odpowiedź No średnio, ale koniec końców przynajmniej udało mi się z Tobą jakkolwiek dogadać. Wybacz, ciężary
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 12:05:21 GMT 1
a ty zdążyłeś zadać pytanie, czy wziąłem ten typ od kogoś i samemu sobie na nie odpowiedzieć xD czy to jest uczciwe podejście? sam se na to odpowiedz Byron, ja znam odpowiedź Ty do niego piszesz jak do niewinnego i jeśli cokolwiek mnie martwi z całokształtu Twojej gry, to właśnie to. no przecież ja otwarcie mówię, że bardziej widzę Arsena z Klimkiem mówię też, że to jak Byron się odnosi do gry mojej i ogółem obecnie też mi się nie podoba mówię też, że poza tę trójkę raczej nie wyjdę, chyba że Pepe się czymś wpierdoli katastrofalnie ¯\_(ツ)_/¯
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 12:08:24 GMT 1
no ok
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 12:10:42 GMT 1
ze wszystkich rzeczy, które napisałem wyłonione zostało 'jesteś ratlerkiem', ja domniemanie zablokowany i tyle przestańmy udawać, że to jest coś więcej niż trollfiesta sam Byron rozdawał o wiele mocniejsze rzeczy i dostawał w trakcie rozgrywki zmieniłem wczoraj ton wypowiedzi i narracje, bo mam dosyć tego jak to wygląda. Daję Ci ostatnią szansę żebyś zrobił to samo zanim absolutnie się obraże.
wiem, że mijasz się z prawdą bo kiedy w zasadzie w temacie nie działo się nic ja wymyśliłem kolejny bystry tejk, tym razem na winę Klimka. Jest to dokładnie to czego ode mnie teraz żądasz, ale kiedy to dostałeś to zlałeś. Nie mówię już o poście którego kopiowałem Ci dwa razy który doskonale obrazował sposób w jaki mnie traktujesz, a na który umyślnie nie odpowiadasz.
Ostatnia szansa Pierluigi. Walczę od wczoraj rana jak pojebany pod zwycięstwo miasta. Na moje oko w chujowej sytuacji wypracowałałem przerzucenie przed siebie jednego-dwóch graczy. Zgodnie z teorią niektórych całego składu mafii. Ale kiedy pomyślę, że możesz być w mieście i to ja odpierdalam brudną robotę rezygnując z innych rzeczy żebyś Ty i kilku innych brandzlowali się po edycji jacy jesteście zajebiści to niebywale kusi mnie żeby albo to rzucić w chuj albo zacząć trollować.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 12:13:14 GMT 1
no piłka spoko, ale no nie wiem, sugerujesz, że zawsze ma rację, czy o co chodzi? przecież teraz cię nie linczuję i wierzę że trafimy wcześniej, nie wiem co więcej mam ci powiedzieć, zachowujesz się jakbyśmy już byli w meczówce z tobą i Pierluigim Czy Arsene to Twój read w który wierzysz? Czy wziąłeś go od kogoś? Skoro wziąłeś od kogoś to skąd maksymalne przekonanie że to najwłaściwsza droga? Bo z tego co pamiętam to kiedy ja wczoraj rano atakowałem Arsena to nikt mi nie wtórował. Nie wiem czy macie racji, czy nie macie. Po prostu stan tematu który zabił całą dyskusję i kreatywność i postawił wszystko na jedną kartę odczytów ludzi którzy mają póki co ZEROWĄ KURWA skuteczność wzbudza mój niepokój. To, że mogę głownie trzymać kciuki za to żeby tam razem mieli rację też wzbudza mój niepokój. I dlatego źle się tutaj dzisiaj czuję. Liczę że Wenger wejdzie i rozrusza ten temat Ja do tego czasu nie przepalam postów Wejdę, ale ja się nie zamierzam pierdolić w jakieś przepychanki. Piszę długiego posta i tyle. Jeszcze trochę musicie poczekać bo dopiero zrobiłem kawę i zacząłem.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 12:17:26 GMT 1
ale to w co ty wierzysz? kto jest bardziej w mafii i dlaczego kto jest bardziej niewinny i dlaczego przecież mnie nie interesują odseparowane tejki, tylko konkret statement teraz. jako mafia musisz falować. tylko jasne postawienie sprawy wyrzuca Ci ten oręż z ręki. ja widziałem co napisałeś, ale nie rozumiem o co pytasz. przecież między Twoim widzeniem swojej gry, a moim widzeniem Twojej gry są mile. wyciągam Cię do gry, a odpowiadasz roztrzepaniem emocjonalnym. argument na Klimka jest jedyną merytoryczną rzeczą jaką wypuściłeś przez ostatnie 2 strony postów. i nie przesadzam: mafiacorner.boards.net/user/617/recent?page=2no to przecież wychodzi na to, że moją prośbę o wejście do gry zlewasz moczem, a teraz jak Cię proszę o rozpiskę argumentów, to pierwsze co piszesz, to że mnie blokujesz
|
|