|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 17:10:32 GMT 1
miło że mnie pytasz o zdanie Grubas, zerknijmy z przyzwoitości skoro tak mnie nie potrzebujecie to może przestanę już pisać? Mafia to ARSENE WENGER i KLIMEKgratuluję celnego odkucia tym, którzy tego w tej grze potrzebowali. UWAGA WYMYŚLAM SCENARIUSZ
wczoraj, kiedy Piłka na rauszu napisała tego swojego chujowego posta, którego podniósł Paczul i zaczął ją atakować stworzył się ten froncik, był tam Paczul, doszedł tam VAR w swojej analizie i na 100% zaszła tam jakaś mafijna podpinka. Mocny argument podniesiony przez dwóch mocnych miastowych, na którym mafia mogła tylko korzystać
Nie pamiętam całej gierki i wszystkich którzy podpinaczy którzy dokleili się do tych wątpliwości, ale jestem prawie przekonanym że jednym z nich był Klimek. Że on jako powód swoich podejrzeń bezpośrednio podał tego chujowego posta.
Wobec tego stawiam duuuuży minus przy Klimku XD no oznaczyłem ludzi którym ufam co nie znaczy że nikt inny nie może się wypowiedzieć Idź się dalej obrażać na cały świat mi się po prostu w głowie nie mieści jak można mi tak globalnie nie ufać!!
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 17:12:01 GMT 1
via mobile
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 17:12:01 GMT 1
Jestem niewinny.
A Byron nie podał żadnego bystrego argumentu.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 17:17:52 GMT 1
W sumie uważam, że zaczynając grę na poważnie w niedziele po kawalerskim z mocno ograniczonymi zdolnościami do ogarniania zagrałem wszystko co mi w serduchu grało, krew pot i łzy, nadwiedza, winni, niewinni pełen serwis.
Nie będę was winił, że nie macie zielonego pojęcia jak mnie czytać. Jestem tu żywiołem i zdarza mi sie odpierdolić tarło.
Koniec końców jestem prawie przekonany, że wygraliśmy i myślę że oprócz budowania piramidy niezrozumienia i hejtu internetowego dorzuciłem też cegiełkę do wygranej.
Żyjąc z tą świadomością, wiedząc co zagrał Arsene, a co zagrał Pierluigi - uważam że gra jest rozwiązana. Mam już absolutnie w dupie kolejkę linczowania, czy zabijecie mnie dzisiaj, jutro czy w ogóle. Możecie to sobie potraktować jako side-questa. Gra jest rozwiązana.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 17:20:03 GMT 1
Dobiłbym PMSz-a, a Davids, który od 3 dni ślini się na myśl o linczu na mnie, byłby już martwy.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 17:23:45 GMT 1
Dobiłbym PMSz-a, a Davids, który od 3 dni ślini się na myśl o linczu na mnie, byłby już martwy. Mafia grałaby pod Ciebie jako pod szansę na zwycięstwo, a na koniec wsiedlibyście na latającego psa
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 17:37:28 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 8, 2024 17:37:28 GMT 1
Dobiłbym PMSz-a, a Davids, który od 3 dni ślini się na myśl o linczu na mnie, byłby już martwy. Chlopie daj zyc!!! Ale Wenger sie naprodukowal. Tylko do kogo on pisze w sumie:/ Dzisiaj mozecie sprobowac Wengera a jutro Klimka zeby tryumfalnie potanczyl w koncu na moim grobie. Pierluigi i Moreno musicie sie ustawic na pojednawcza rundke w csa to jedyne co moze uratowac miasto
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 17:38:23 GMT 1
Dobiłbym PMSz-a, a Davids, który od 3 dni ślini się na myśl o linczu na mnie, byłby już martwy. Mafia grałaby pod Ciebie jako pod szansę na zwycięstwo, a na koniec wsiedlibyście na latającego psa To powiedz mi jak ty masz mafię ja Klimek to pod jakie zwycięstwo to było grane?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 17:39:33 GMT 1
Dobiłbym PMSz-a, a Davids, który od 3 dni ślini się na myśl o linczu na mnie, byłby już martwy. Mafia grałaby pod Ciebie jako pod szansę na zwycięstwo, a na koniec wsiedlibyście na latającego psa Tak by było.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 17:41:17 GMT 1
Mafia grałaby pod Ciebie jako pod szansę na zwycięstwo, a na koniec wsiedlibyście na latającego psa To powiedz mi jak ty masz mafię ja Klimek to pod jakie zwycięstwo to było grane? W tym układzie jeden z Twoich kolegów zostałby złapany po godzinie gry, a drugi był pierwszym glonem. Bez urazy oczywiście. Cięzko wiec o jakieś górnolotne planowanie.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 17:44:11 GMT 1
Jak do ściany do tego miasta mówić no ale dobra, po prostu ufam, że pójdziecie po rozum do głowy.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 17:45:18 GMT 1
Jak do ściany do tego miasta mówić no ale dobra, po prostu ufam, że pójdziecie po rozum do głowy. ta pierwsza część posta nie brzmi jakbyś miał mnie w mafii
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 17:46:16 GMT 1
Nie mówiłem do ciebie, mówiłem do ogółu.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 17:50:35 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 17:50:35 GMT 1
ja teraz drewno przerzucam i się muszę wyrobić przed zmrokiem ale z tym jednym grubas gdzie gadałem o byronie to było aktor jako granie słabe swoich emocji, później mówiłem że nie wiem kto się kryje za tą tożsamością a widzę że wy wiecie
mam nadzieję że rozjasnilem, zaloguje się za jaką godzine
jaca praca jaca praca jaca praca
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 17:50:58 GMT 1
a w razie co
po swojej śmierci proponujesz Byron->Collina czy Collina->Byron
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 17:51:21 GMT 1
Wszystko jedno.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 17:53:38 GMT 1
Miasto musi zabić was obu.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 17:58:10 GMT 1
Pewnie nie poznaję ludzi, ale mam wrażenie, jakby Davids i Pepe zamienili się w tej edycji osobowościami.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 18:01:40 GMT 1
Kurwa Klimas jesteś niewinny?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 18:02:24 GMT 1
No jasne, że tak.
|
|