|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 18:04:43 GMT 1
Czemu dla ciebie Pierluigi jest dużo bardziej mafijny, od Grubego? Co uniewinnia Grubego?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 18:07:33 GMT 1
jak dla mnie Aresene może być spokojnie w mafii, nie rozumiem tych uniewinnień które się na niego posypały Np. tutaj, nie czułem, że posypały się na ciebie uniewinnienia. Judasz napisał, że ma nadzieję, że nie jesteś w mafii, bo brzmisz rozsądnie, a Forbrich po nim powtórzył. A Gruby ból dupy o uniewinnienie.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 18:15:49 GMT 1
Nie mam gwarancji, ale z mety i całokształtu Gruby wydaje mi się po prostu niewinny. Nie mam takiego konkretnego powodu, który mógłbym podać. A Colina to co napisałem.
Kto wie, może to spięte wejście Grubego było faktycznie mafijne i miasto zostanie rozjebane, ale już nie postawię na to.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 18:18:25 GMT 1
Teraz tak sobie myślę, że w sumie dla mafii wygodne jest, kiedy rolni decydują, na kim będzie masówka, pod warunkiem, że nie będą decydować celnie. To jest o wiele lepsze, niż mafiozi nakręcający lincz na niewinnym, bo nie ma konsekwencji. No i z tej strony kiepsko wyglądają te proszalne płacze Byrona o ich przywództwo, zwłaszcza, że stawiając się w roli zapraszającego ich do przejęcia kontroli, jakby podświadomie wyłącza się z grona tych, w których mogą skierować lincz.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 18:22:04 GMT 1
Ale zostało ci już wytknięte, że normalnie jak widzisz w Pierluigim winę, to rozszarpujesz go na strzępy, a tutaj wszystko tak grzecznie, jakby od niechcenia.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 18:29:47 GMT 1
jezu ten Edgar mi daje takie wajby jakby totalnie nie wiedział jak się teraz w temat wbić i strasznie to pokracznie wychodzi czy o czymś to świadczy? kurwa, nie wiem ale może no trochę tak 1. odpowiedź na moje wywołanie do gry 2. zagajenie o mainstreamowy temat quizu paczulowego izi topiki no trochę tak 1. odpowiedź na moje wywołanie do gry 2. zagajenie o mainstreamowy temat quizu paczulowego izi topiki Edgar co ty na to Bo ja myślę dla pełnego obrazu brakuje zinterpretowania twojego posta z trzema wykrzyknikami na końcu Ale już raz myślałem że wiem co pomyślał pierluigi i się pomyliłem ale czemu się tłumaczysz Edgar szybko niech ktoś napisze że winny się tłumaczy I co, mafia się już nauczyła, żeby się do takich łatwych celów nie przypierdalać?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 18:29:58 GMT 1
Już miałem przejebane, gdy ją zauważyłem. To sporo utrudnia. No i jestem trzeźwy.
Nie w każdej grze człowiek gra to samo.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:04:20 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:04:20 GMT 1
Ja się ciebie pytałem
Gine dzisiaj
Jestem niewinny
Co robisz dalej?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 19:04:28 GMT 1
ja pierdole faza wajchy a tu grobowa cisza
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:04:48 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:04:48 GMT 1
jak dla mnie Aresene może być spokojnie w mafii, nie rozumiem tych uniewinnień które się na niego posypały Np. tutaj, nie czułem, że posypały się na ciebie uniewinnienia. Judasz napisał, że ma nadzieję, że nie jesteś w mafii, bo brzmisz rozsądnie, a Forbrich po nim powtórzył. A Gruby ból dupy o uniewinnienie. Wierzysz w tego Grubego w mafii czy o co chodzi?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 19:05:18 GMT 1
ale ja sobie parę rzeczy przemyślałem i mój stance jest taki
klimek niewinny
jeżeli Wenger padnie zielony, to to będzie Byron z Pepe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:05:34 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:05:34 GMT 1
Bo jak wierzysz to mu przypierdol, a nie tak że się wstydzisz zagadać.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 19:06:22 GMT 1
Ja się ciebie pytałem Gine dzisiaj Jestem niewinny Co robisz dalej? Jakbyś dziś zginął niewinny to ja bym zginął jutro nie ważne co zrobię i gra się kończy.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 19:06:32 GMT 1
Nawet bym się kurwa nie szarpał, nie chciałoby mi się.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:07:14 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:07:14 GMT 1
przejrzałem tego Pepe i kurde tam jest sporo bezczelności takiej że ja bym tak w mafii nie pograł xD ale wchodzą też takie momenty zaskakującego ogarnięcia ja nie wiem kto to jest ugułem, no ale daje mi to pewien kontrast: W mafii to jakieś ogary będą, tak sobie czytam to z lotu ptaka i nikt na mafię mi nie wygląda. Z tych co wy wymieniacie chyba to Dembelaz i VAR na czuja będą dla mnie błędnym linczem, Moreno gorzej z oczu patrzy, no ale ja opaski kapitana do gadania z sędzią nie mam hehe Jak ma lecieć Dembouz to już we mnie walnijcie lepiej no to klasyk mafijnych plejsów tak naprawdę xDD Sam pisałeś przecież po jego wallpoście, że będzie niewinny, czyż nie? No a ja wielkiego przywiązania do swojej nie miałem i nie mam, Dembele pokazał swoją duszę i ja wiedziałem jak to odczytać. Byron Moreno oczywiście rozegrał przed chwilą szopkę, to żadne prawdziwe emocje nie są i nawet nie mówię to w kontekście przynależnościowym. To zły aktor jest. tutaj wie jakim Byron jest aktorem, a w poście niżej nie wie kto jest kim? Btw a propos jeszcze pisania bez zastanowienia, to jak sobie myślę o takiej Morence to rozumiem, że w momencie jak strajkował z tym 1 2 3 to było mega chujowe i tanie imo, ale teraz, kiedy działy się rzeczy okołolinczowe to sobie wyobrażacie, tak psychoanalitycznie, że mógłby zagrać tak to zrezygnowanie i wkurwienie, zmieszać to ze sobą i wyjść przy tym auetentycznie? No ja sporo mam wątpliwości, ale widzę też, że wy się sporo posługujecie takimi zwrotami, że ewidentnie wiecie kto kto i macie między sobą jakieś animozje. Bardzo dużo jednolinijkowców, ale to mi nic nie mówi, bo imo może sobie tak zagrać znudzony życiem mafioso albo miastowy, któremu się specjalnie nie chce poświęcać emocjonalnej siły na śledzenie gry na pełnych obrotach. Ale tutaj taki większy post mi się rzucił w oczęta. No i z niego mi wieje taki zapach, jakby przed wysłaniem na to forum, ten post już był skonsultowany z innymi parami oczu + sporo takich określeń "że chyba on to robił" "czy to nie był czasami ten pan" jakby żeby zasygnalizować swój brak pewności co do informacji, do których się odnosi i zachować spójność z nikłym poświęcaniem czasu na grę. VAR , @edgar, @pierluigi popatrzcie na to i powiedzcie mi jeszcze co sądzicie przed końcem dnia PRZY CZYM uważam, że jeżeli on byłby w mafii to na pewno nie z Wengerem, nie pasują mi pod to ich interakcje w temacie zerknijmy z przyzwoitości Ja też nie wiem kto to Pepson I gra druga najłatwiejsza gierkę po Wengerze Ale nie przypominam sobie takiego mafiozy Najmocniejsze co mam mu do zarzucenia to że zawsze jest wtedy kiedy trzeba
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 19:07:18 GMT 1
ale ja sobie parę rzeczy przemyślałem i mój stance jest taki klimek niewinny jeżeli Wenger padnie zielony, to to będzie Byron z Pepe JEŚLI WENGER PADNIE ZIELONY TO ROBISZ MOJE LEGACY A NIE ŻADEN PEPE.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 19:07:53 GMT 1
ale ja sobie parę rzeczy przemyślałem i mój stance jest taki klimek niewinny jeżeli Wenger padnie zielony, to to będzie Byron z Pepe VAR naprostuj go przed śmiercią bo kogucikuje kiedy nie trzeba
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:08:01 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:08:01 GMT 1
Ja się ciebie pytałem Gine dzisiaj Jestem niewinny Co robisz dalej? Jakbyś dziś zginął niewinny to ja bym zginął jutro nie ważne co zrobię i gra się kończy. 😬😬😬😬 chłopie chce od ciebie wyciągnąć coś więcej niż Byron/Pierluigi i zapierasz się przed tym rękoma i nogami
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 19:08:25 GMT 1
No bo taka jest prawda.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:09:37 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:09:37 GMT 1
Wyniki:
10 głosów - PMS - Piłka, Edgar Davids, paczul, var, Gruby na bramce, dembele, Pepe Pan Dziobak, Ryszard Forbrich, Pierluigi, Judasz 3 głosy - Denbele - Arsene Wenger, Arkadiusz Klimek, PMS
Brak głosu i ostrzeżenia za nieaktywność dla: Byron Moreno
Polska Myśl Szkoleniowa - Mafia
|
|