|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:55:44 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:55:44 GMT 1
gdyby Wenger się podkładał to wszedłby w dialog który by przegrał, a nawet nie stanął do walki to nie było przedstawienie No ale stop Bo jak tak kminie to jeśli on jest z Klimkiem to wszystko zrobił źle To nie jest aroganckie założenie? Byron - Pierluigi to jakaś parodia Do tego proste zmiany bez podkładki i wręcz kłamanie wprost Po co miałby siedzieć i dukać takiego posta? Coś musiałby chcieć ugrać Klimek mógłby go zajebać wprost Wenger mógłby bić Klimka Tu nie jest czasem tak że coś nam umyka? Chłop wystawił białą flagę właściwie od 21;30 poprzedniego dnia i namalował na dupie tarcze
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 20:56:10 GMT 1
Wiem co grasz jako niewinny, no i tych zgrzytów się nazbierało za dużo. Na pewno nie mogę Cię już uniewinnić :/ Twoje zaangażowanie minęło mój peak rozgrywki, Ciebie też bym za serducho chwycił gdybyś nie był trupem serio będą mnie linczować z łezką w oku, a potem troche im będzie smutno a trochę się uśmiechną
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:58:31 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:58:31 GMT 1
Z punktu widzenia strategii gry gdzie mafia to nie są cielęta bez mózgu to ostatnie dwa dni działają dobrze tylko na Pepe który po prostu musi tego nie spierdolić
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 20:58:35 GMT 1
gdyby Wenger się podkładał to wszedłby w dialog który by przegrał, a nawet nie stanął do walki to nie było przedstawienie No ale stop Bo jak tak kminie to jeśli on jest z Klimkiem to wszystko zrobił źle To nie jest aroganckie założenie? Byron - Pierluigi to jakaś parodia Do tego proste zmiany bez podkładki i wręcz kłamanie wprost Po co miałby siedzieć i dukać takiego posta? Coś musiałby chcieć ugrać Klimek mógłby go zajebać wprost Wenger mógłby bić Klimka Tu nie jest czasem tak że coś nam umyka? Chłop wystawił białą flagę właściwie od 21;30 poprzedniego dnia i namalował na dupie tarcze Wenger zadał mi dosyć podobne pytanie, jaki jego mafia miała win condition i kurwa odpowiedź jest taka, że bywają mafie które go nie mają i liczą, że miasto się samounicestwi sam kiedyś w takiej byłem
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 20:58:45 GMT 1
gdyby Wenger się podkładał to wszedłby w dialog który by przegrał, a nawet nie stanął do walki to nie było przedstawienie No ale stop Bo jak tak kminie to jeśli on jest z Klimkiem to wszystko zrobił źle To nie jest aroganckie założenie? Byron - Pierluigi to jakaś parodia Do tego proste zmiany bez podkładki i wręcz kłamanie wprost Po co miałby siedzieć i dukać takiego posta? Coś musiałby chcieć ugrać Klimek mógłby go zajebać wprost Wenger mógłby bić Klimka Tu nie jest czasem tak że coś nam umyka? Chłop wystawił białą flagę właściwie od 21;30 poprzedniego dnia i namalował na dupie tarcze no może jednak jego kolega był na w miarę bezpiecznej pozycji i to Pepe, a ja chuja wiem o interakcjach mafia - mafia
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:59:04 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:59:04 GMT 1
Trochę działają dobrze dla Byrona który teraz rozsiewa czar wokół
I dramatycznie wyglądają dla Klimka
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:59:16 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 8, 2024 20:59:16 GMT 1
No to liczę, że pozostali podejmą dobrą decyzję. Mój pogląd znacie.
Powodzenia miastowym!
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 20:59:22 GMT 1
Wenger, jak się czujesz ze mną w mafii? Jak widzisz nasze szanse? Gdzie popełniliśmy błędy? Wenger, jak się czujesz ze mną w mafii? Jak widzisz nasze szanse? Gdzie popełniliśmy błędy? Chyba graliśmy za mało niewinnie. Chyba graliśmy za mało niewinnie. Zyskalibyśmy wcześniej atakując się nawzajem? Może trzeba było jakoś pomóc PMSz-owi?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:00:05 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:00:05 GMT 1
Trzymaj się Tomeczku
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 21:00:08 GMT 1
Klimek ale ja dzisiaj podnosiłem tę interakcję, nie rozumiem co chcesz udowodnić
on z Pepe miał podobną
|
|
|
Post by Antura on Jul 8, 2024 21:01:04 GMT 1
Edgar Davids
DZIENNIKARZ
NIEWINNY
VAR
BLIZNIAK
NIEWINNY
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 21:01:31 GMT 1
uff, w pyte że zabili tego Edgara bo się bałem że za aktywność poleci xDD
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 21:01:56 GMT 1
Z punktu widzenia strategii gry gdzie mafia to nie są cielęta bez mózgu to ostatnie dwa dni działają dobrze tylko na Pepe który po prostu musi tego nie spierdolić wiesz co jak już zmuszasz mnie żebym tutaj z wami latał kolejny dzień i masz czas to wejdź chociaż uczciwie w tego Klimka, w tego Arsena, sprawdź sens tego parowania albo znajdź lepsze od strony postowej bo w tym jesteś kozak a teraz takie bazgranie po ścianie uprawiasz
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 21:03:13 GMT 1
Klimek ale ja dzisiaj podnosiłem tę interakcję, nie rozumiem co chcesz udowodnić on z Pepe miał podobną Porównaj energię, żenesekła moją i Wengera.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:03:26 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:03:26 GMT 1
Z punktu widzenia strategii gry gdzie mafia to nie są cielęta bez mózgu to ostatnie dwa dni działają dobrze tylko na Pepe który po prostu musi tego nie spierdolić wiesz co jak już zmuszasz mnie żebym tutaj z wami latał kolejny dzień i masz czas to wejdź chociaż uczciwie w tego Klimka, w tego Arsena, sprawdź sens tego parowania albo znajdź lepsze od strony postowej bo w tym jesteś kozak a teraz takie bazgranie po ścianie uprawiasz przecież zacząłem to robić nie przyspieszamy ale nad wnioskami z interakcji nie potrzebuje wspólnego zmóżdżenia a tutaj już trochę tak
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 21:05:02 GMT 1
no to tylko powtórze, są parowania po których nie powinniśmy się spodziewać wielkich strategii
bez urazy oczywiście
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 21:06:24 GMT 1
Wenger za bardzo oddalony emocjonalnie od tego co się rzeczywiście dzieje ("dopiero to do niego dociera" xd cmon man) Klimek no to nasza rozmowa, proszę wejść w moje buty i wyobrazić sobie co ja mogę czuć do takiego gościa wówczas, no to, że zostawiam sobie furtkę na niewinność to jedynie moja dobra wola gdzieś we mnie skryta Morenka no tutaj temat jest złożony, ja na niego w tej grze w sumie dwa głosy wysłałem, ale po tym całym przedstawieniu i gryzieniu się na śmierć i życie to wcale bym się nie zdziwił jakby był teraz tym zielonym, nie miał tak dobrej czillowej pozycji jak np. ja do stwierdzenia takiej rzeczy że Pepe 100% innocent i dlatego m.in. idą te tarcia obrzydliwe między panami i się miota jak szatan. Nie rozkminiałem tego jeszcze na takim poziomie chronologiczno logicznym, że np. czy sens ma mafia Wenger Klimek bo Wenger z nim w mafii nie mógłby zrobić czegoś tam. Ale tak na czutę to ta dwójka mi obecnie pasuje najmocniej, razem z PMSem byliby taką najbardziej wyrachowaną ale jednocześnie z braku lepszego słowa nieudolną mafią jaką widziałem XD no offence guys pepe tu se w rozpisce Wengera jako pierwszego w mafii z takim dość mocnym argumentem a jak przychodzi co do czego to na ciśnieniu obsrywa zbroję
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:07:29 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:07:29 GMT 1
Byron pisałeś że masz argumenty za moją niewinnością? Jakie wówczas.
Dlaczego szedłeś w Wenger - Pierluigi, a potem zszedłeś ze mnie.
Czemu z konfrontacji przeszedłeś we współpracę?
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 21:07:35 GMT 1
mi sie bardzo podoba ta zwrotka Pepego na mój temat
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 21:08:34 GMT 1
Byron wydaje mi się niewinny, bo nadal wierzę, że chciał się poświęcić. Klimek wydaje mi się winny, bo widzę w jego grze coraz większe wyrachowanie, Pepe wydaje mi się niewinny bo tak pierdoli że ciężko byłoby to zrobić w mieście. Jak to się mówi, pisze co chce. Tylko wtedy w mafii wychodzisz mi ty z Klimkiem. I co teraz? Byron wydaje mi się niewinny, bo nadal wierzę, że chciał się poświęcić. Klimek wydaje mi się winny, bo widzę w jego grze coraz większe wyrachowanie, Pepe wydaje mi się niewinny bo tak pierdoli że ciężko byłoby to zrobić w mieście. Jak to się mówi, pisze co chce. Tylko wtedy w mafii wychodzisz mi ty z Klimkiem. I co teraz? Aha okej dwulicowy jesteś nara Czy twoja pochwała wcześniej cokolwiek znaczyła? Aha okej dwulicowy jesteś nara Czy twoja pochwała wcześniej cokolwiek znaczyła? Nie to, że głupoty gadasz tylko że pierdolisz w sensie nawijasz bajere spontaniczną. Nie to, że głupoty gadasz tylko że pierdolisz w sensie nawijasz bajere spontaniczną. Nie wiem czy nie próbujesz takiej nawinąć teraz mi. 🥺👉🏽👈🏽 czy to może być w/w?
|
|