|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:08:48 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:08:48 GMT 1
Wenger za bardzo oddalony emocjonalnie od tego co się rzeczywiście dzieje ("dopiero to do niego dociera" xd cmon man) Klimek no to nasza rozmowa, proszę wejść w moje buty i wyobrazić sobie co ja mogę czuć do takiego gościa wówczas, no to, że zostawiam sobie furtkę na niewinność to jedynie moja dobra wola gdzieś we mnie skryta Morenka no tutaj temat jest złożony, ja na niego w tej grze w sumie dwa głosy wysłałem, ale po tym całym przedstawieniu i gryzieniu się na śmierć i życie to wcale bym się nie zdziwił jakby był teraz tym zielonym, nie miał tak dobrej czillowej pozycji jak np. ja do stwierdzenia takiej rzeczy że Pepe 100% innocent i dlatego m.in. idą te tarcia obrzydliwe między panami i się miota jak szatan. Nie rozkminiałem tego jeszcze na takim poziomie chronologiczno logicznym, że np. czy sens ma mafia Wenger Klimek bo Wenger z nim w mafii nie mógłby zrobić czegoś tam. Ale tak na czutę to ta dwójka mi obecnie pasuje najmocniej, razem z PMSem byliby taką najbardziej wyrachowaną ale jednocześnie z braku lepszego słowa nieudolną mafią jaką widziałem XD no offence guys pepe tu se w rozpisce Wengera jako pierwszego w mafii z takim dość mocnym argumentem a jak przychodzi co do czego to na ciśnieniu obsrywa zbroję Byron/Klimek w mafii powinni tego Pepe wpierdalać. Ze mną byliby bez szans, z Tobą też. Byron se właściwie zamknął furtkę. Klimek nie.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 21:13:17 GMT 1
no dlatego właśnie się zastanawiam nad kolejką Klimek - Pepe
chuj, ide coś powalczyć w Eldena, bede zaglądał
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 21:15:47 GMT 1
Byron pisałeś że masz argumenty za moją niewinnością? Jakie wówczas. Dlaczego szedłeś w Wenger - Pierluigi, a potem zszedłeś ze mnie. Czemu z konfrontacji przeszedłeś we współpracę? kiedy pisałem, ze mam argumenty za Twoją niewinnością? moim scenariuszem na dzisiaj były derby miedzy Tobą, a Wengerem i to właśnie z tego względu że dwójka na raz to ekstremalny przypadek w międzyczasie zacząłem nabierać pewności do Klimka, zaczepiłem zauważ Arsena czy chce iść w Klimka, generalnie czekając na tą jego wypowiedź skoro mówił że da coś dużego. I jak zobaczyłem co dał, wystawił do pustaka to was przeselekcjonowałem złożyłem w całość i myślę, że jestem pewien. Sam ze sobą miałbym lincz zapasu na sprawdzenie Ciebie, ale takiej możliwości słyszę, że mi nie dadzą. No, ale jak Cię uniewinniłem względnie to przestałeś mnie obrażać i tak już poszło można współpracować
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:18:07 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:18:07 GMT 1
No ale mafia wenger - klimek, widzisz to czy nie? Bo jak jesteś niewinny to dojeżdżamy frajerów i jesteśmy w domu kurwa no przecież wymieniam ich w kółko przez cały dzień w różnej kolejności, ale ja nie potrafie uniewinnić Pierluigiego, mam wskazania za jego niewinnością ale nie zaufam nigdy już
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:19:09 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:19:09 GMT 1
Ostatnie momenty wyglądają jakby winna Piłka szykowała się na sytuację po niewinnym Byronie. Za to ten post wygląda jakby winny Wenger przygotowywał się na przeskok po śmierci niewinnego Byrona na niewinną Piłkę dobry jesteś w tej edycji Byron
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:19:55 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:19:55 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:22:13 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:22:13 GMT 1
Ja idę pracować i tbh chyba jedyne co jeszcze można rozkminić to interakcje PMS i Wenger do pozostałych żyjących Więc zachęcam do tego Pepe Pan DziobakJa rozumiem że w lecie najlepiej narąbać drwa na zimę ale jak jesteś niewinny to jedyne co musisz zrobić to nie spierdolić na ostatniej prostej i gadać z nami na bieżąco
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 21:23:05 GMT 1
Za to ten post wygląda jakby winny Wenger przygotowywał się na przeskok po śmierci niewinnego Byrona na niewinną Piłkę dobry jesteś w tej edycji Byron no ale czy by w swojego w taki sposób wszedł? może po prostu ma w tej edycji pojebaną celność xD ale to dość mocna bomba jak na mafia - mafia
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 21:23:51 GMT 1
ugułem to się zastanawiam nad tą pasywnością Wengera, no i czy on tak bez ognia by podszedł do tej gry mając za timmejta takiego mafiozę jak Byron?
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 21:27:29 GMT 1
ekstra, sprawdzajcie interakcje sprawdzajcie
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 21:33:04 GMT 1
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 21:46:19 GMT 1
panowie w chuj powiadomień ale zajebany jestem no
głosu nie wysłałem bo mi telefon padł no cap xD ale miałem na morenę w tym rozgardiaszu słać (tym co miałem na bani), to nie liczyłem tego nawet, nigdzie rozpiski nie widzę, ale dobrze wyszło, bo mogłem jeszcze coś zjebać
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:50:38 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 21:50:38 GMT 1
Przeczytaj na spokojnie i wypowiedz się pls
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:54:55 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 21:54:55 GMT 1
Wenger, co by się musiało stać, żebyś zlinczował Piłkę? Kurde Nie wiem, ale dziś już mi się wydaje to nie być dobrym pomysłem. Dlaczego jesteś na nią tak zdeterminowany? "Skurwysyny!" + miałkość.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 21:57:55 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 21:57:55 GMT 1
Wenger, co by się musiało stać, żebyś zlinczował Piłkę? Kurde "Skurwysyny!" + miałkość. Teoria o mordach bliźniaczych też taka sobie. Same te posty mega mocno na minus Klimka, ale to ze było to w dyskusji z Arsenem trochę zasiewa wątpliwość, trochę konsternuje Ten pepe dzisiejszy tez notowań sobie nie poprawia nie oszukujmy zie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 22:00:24 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 22:00:24 GMT 1
A czemu nie poprawia? Miałeś go na jakieś 1,5%. Bo dał na Ciebie głos?
Notabene to co przywołał Gruby - najpierw wjazd w Wengera, potem napisał Klimek w kolejce o którą prosiłem, a na końcu zagłosował na Moreno.
Nie za dużo zajebania?
Edit: Jest 23, nie ma zaktualizowanych limitów postów. W rozgrywce już praktycznie chuja się dzieje. Uprzejmie proszę MG o rozważenie podniesienia limitu co najmniej o 10. Nie żyją Bliźniaki, powinno być przesunięcie dni vs zyskane posty.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 22:07:31 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 22:07:31 GMT 1
A czemu nie poprawia? Miałeś go na jakieś 1,5%. Bo dał na Ciebie głos? Notabene to co przywołał Gruby - najpierw wjazd w Wengera, potem napisał Klimek w kolejce o którą prosiłem, a na końcu zagłosował na Moreno. Nie za dużo zajebania? Edit: Jest 23, nie ma zaktualizowanych limitów postów. W rozgrywce już praktycznie chuja się dzieje. Uprzejmie proszę MG o rozważenie podniesienia limitu co najmniej o 10. Nie żyją Bliźniaki, powinno być przesunięcie dni vs zyskane posty. Nie, nie wiedziałem że oddał na mnie głos. Wymyśliłem jedną tożsamość która tak by w mafii zagrała i skoczyło mi tą opcja odrobinę. Ale na pewno nie zrobiłbym tego będąc w mafii kiedy parę postów temu brak przejścia na Pepego zapisałeś mi na plus, więc nie bój żaby
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:24:35 GMT 1
Klimek ale ja dzisiaj podnosiłem tę interakcję, nie rozumiem co chcesz udowodnić on z Pepe miał podobną W żadnym wypadku nie mieliśmy podobnych interakcji. Wenger się próbował do mnie przymilać, kluczył i wycofywał się na zasadzie że Pepe pierdoli –> Pepe dobrze bajeruje, a tam w powyższej to ty masz interakcję na zasadzie "no nie ma szans, że mafiozi mogliby taką rozmowę przeprowadzić na forum publicznym... prawda?" Tylko że Klimas się idealnie wpasowuje na jechanie po bandzie i byciu bezczelnym.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 22:27:23 GMT 1
A skąd ty to wiesz, zuchu, w co ja się wpisuję?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 22:28:58 GMT 1
Nie rozkminiałem tego jeszcze na takim poziomie chronologiczno logicznym, że np. czy sens ma mafia Wenger Klimek bo Wenger z nim w mafii nie mógłby zrobić czegoś tam. Ale tak na czutę to ta dwójka mi obecnie pasuje najmocniej, razem z PMSem byliby taką najbardziej wyrachowaną ale jednocześnie z braku lepszego słowa nieudolną mafią jaką widziałem XD no offence guys Tak jak ten tekst, nagle wielki znawca, a tak to prześmieszkował całą edycję.
|
|