|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 12:49:06 GMT 1
Dobra, to oceńmy celność tych jego cytatów. Bo moim zdaniem mniej niż połowa pasuje do stawianych przez niego tez. Jak to widzisz? Jak to rzutuje, czy nie rzutuje wcale A jakie są tezy? No jako przykład rzuciłem na przkład jego teze o unikaniu tematu Wengera
już abstrahując od tego, że mogę wejść w swoje posty przekleić z 5 cytatów i totalnie to zaorać
zobacz jakie cytaty podpierającą te teze zostały przeklejone
może to pójście na ilość i zrobienie wrażenia, a nie na prawdziwość tego co się pisze?
szczególnie, że jesteśmy na takim etapie szukania igły w stogu siana, wczoraj wieczorem też czegoś szukałem w klimku przejrzałem dokładnie pare stron i głowa prosiła się o jakiś tłusty konkrecik, a nie o post dla robienia wrażenia
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 12:53:45 GMT 1
Klimek jakie ja mam u Ciebie teraz notowania? Bo ten post brzmi jak wyrzut do niewinnego Albo ty, albo Pepe. I czemu ja? Bo wczoraj rozmawialiśmy, wykładałeś swój sposób myślenia, ale po błędzie przeze mnie wytkniętym zamilknąłeś.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 12:55:40 GMT 1
Byron, nie odpowiedziałeś mi wczoraj.
Na pewno wiem, że walczyłem o to żeby Cię twardo nie uniewinniać, bo oprócz tego że sam nie byłem w stanie wymyślić solidnego białka, nie było moim zdaniem żadnego w temacie to jeszcze chciałeś zajebać mnie i mojego człowieka Piłkę więc ani myślałem dołączać się do uniewinnień.
Standardowo zażarłość w konfliktowaniu się dawałem na niewinność, od samego początku. Ale nie zamierzałem Cię za to chwalić
Nie wymyśliłem na Twój temat żadnego błyskotliwego twierdzonka, w Twoim przypadku nawet nie będę próbował bo po co się wygłupiać
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 12:57:14 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 12:57:14 GMT 1
No a jaki jest werdykt? Robi to dla wrażenia? Bo efekt jest przeciwny. Czyli wrażenia nie przynosi.
Mi bardziej od samego sposobu przeszkadza brak judgementu. Mam wrażenie, że teatr dla gojów przede mną i Grubym w kolejności kto najwięcej jest robiony tak:
1. Klimek
2.
3. Byron
4. Pepe
No nie da się ukryć że przynajmniej przez ten następny lincz mafiak musi grać na naszą łaskawość. I taka aura wyczekiwania najbardziej się objawia u Klimka.
A jak możesz go obalić o Wengerze, to czemu nie obalasz, tak z drugiej mańki?
Moim zdaniem mafia musi teraz grać na rozklekotanie. No nie może se powiedzieć jasno że to jest X do linczu, bo dostanie w pizdę.
Bramkę pt. Klimek to być musi wybrał tylko Byron.
Więc mam Cię za miastowszego w chwili obecnej.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 12:58:12 GMT 1
I czemu ja? Bo wczoraj rozmawialiśmy, wykładałeś swój sposób myślenia, ale po błędzie przeze mnie wytkniętym zamilknąłeś. Bo Collina, patrząc wstecz, wygląda na niewinnego, przypierdolki Grubego do Wengera, w świetle winy Wengera, też wyglądają na niewinne.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 12:58:39 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 12:58:39 GMT 1
Byron, nie odpowiedziałeś mi wczoraj.
Na pewno wiem, że walczyłem o to żeby Cię twardo nie uniewinniać, bo oprócz tego że sam nie byłem w stanie wymyślić solidnego białka, nie było moim zdaniem żadnego w temacie to jeszcze chciałeś zajebać mnie i mojego człowieka Piłkę więc ani myślałem dołączać się do uniewinnień.
Standardowo zażarłość w konfliktowaniu się dawałem na niewinność, od samego początku. Ale nie zamierzałem Cię za to chwalić
Nie wymyśliłem na Twój temat żadnego błyskotliwego twierdzonka, w Twoim przypadku nawet nie będę próbował bo po co się wygłupiać
Pepe Pan Dziobak Arkadiusz KlimekA wy za co mnie uniewinnianie? Pomijając pogląd zdechlaków I za co uniewinniacie Grubego?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 13:01:44 GMT 1
I czemu ja? Bo wczoraj rozmawialiśmy, wykładałeś swój sposób myślenia, ale po błędzie przeze mnie wytkniętym zamilknąłeś. Bo Collina, patrząc wstecz, wygląda na niewinnego, przypierdolki Grubego do Wengera, w świetle winy Wengera, też wyglądają na niewinne. Metoda eliminacji, spoko. Ale ta gra to może być coś więcej niż wyliczanka, dalej nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie kiedy obaliłem twój sposób opisu mojej gierki i wytknąłem dosyć duży zgrzyt logiczny – to nie było w takim razie trochę na siłę?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 13:01:59 GMT 1
Broniłeś mnie, żeby wrzucić na ruszt PMSz-a i Pepe.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 13:03:37 GMT 1
Ale w tym nie ma nic dziwnego, to bardzo nieadekwatne słowo do tej sytuacji, a wyglądała ona tak: Colina mnie zawołał i kazał coś o tobie napisać, coś o tobie napisałem, tyle. W jaki sposób ja mogłem sprowokować to, że zapyta mnie akurat o ciebie? No w mafii chyba już razem nie będziemy. I to działa na twoją korzyść, że czekałeś, aż ktoś cię o coś zapyta, zanim dasz jakiś wkład w rozgrywkę?
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 13:06:01 GMT 1
Ale w tym nie ma nic dziwnego, to bardzo nieadekwatne słowo do tej sytuacji, a wyglądała ona tak: Colina mnie zawołał i kazał coś o tobie napisać, coś o tobie napisałem, tyle. W jaki sposób ja mogłem sprowokować to, że zapyta mnie akurat o ciebie? No w mafii chyba już razem nie będziemy. I to działa na twoją korzyść, że czekałeś, aż ktoś cię o coś zapyta, zanim dasz jakiś wkład w rozgrywkę? Ty też nie byłeś zbyt wyrywny
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 13:07:37 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 13:07:37 GMT 1
No a jaki jest werdykt? Robi to dla wrażenia? Bo efekt jest przeciwny. Czyli wrażenia nie przynosi. Mi bardziej od samego sposobu przeszkadza brak judgementu. Mam wrażenie, że teatr dla gojów przede mną i Grubym w kolejności kto najwięcej jest robiony tak: 1. Klimek 2. 3. Byron 4. Pepe No nie da się ukryć że przynajmniej przez ten następny lincz mafiak musi grać na naszą łaskawość. I taka aura wyczekiwania najbardziej się objawia u Klimka. A jak możesz go obalić o Wengerze, to czemu nie obalasz, tak z drugiej mańki? Moim zdaniem mafia musi teraz grać na rozklekotanie. No nie może se powiedzieć jasno że to jest X do linczu, bo dostanie w pizdę. Bramkę pt. Klimek to być musi wybrał tylko Byron. Więc mam Cię za miastowszego w chwili obecnej. No to z jednej strony jest spoko argument na Byrona Ale z drugiej, czy serio Klimek gra teatr doa gojów? Jakbym miał z mojej perspektywy osądzać, to no Pepe też nagle włączył merytoryczny silniczek Jaki to efekt przynosi to inna sprawa No i pytanie - jeżeli spadnie Klimek i będzie zielony, to co dalej? Ja spadam pewnie w mordzie i zostajesz z Pepe i Byronem w meczuwie xD chyba że byron jest w mafii to pewnie mnie by zostawił? Chuj wi
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 13:07:59 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 13:07:59 GMT 1
Btw mam zapierdol w pracy dzisiaj więc będę pojawiał się i znikał
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 13:09:03 GMT 1
I to działa na twoją korzyść, że czekałeś, aż ktoś cię o coś zapyta, zanim dasz jakiś wkład w rozgrywkę? Ty też nie byłeś zbyt wyrywny Może i nie, ale jak już pisałem, to głównie atakowałem. Między tobą a mną, kto w ostatnich 2 dniach bardziej szukał sojuszników i prowadził dyplomację?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 13:09:32 GMT 1
Standardowo zażarłość w konfliktowaniu się dawałem na niewinność, od samego początku. Ale nie zamierzałem Cię za to chwalić Nie wymyśliłem na Twój temat żadnego błyskotliwego twierdzonka, w Twoim przypadku nawet nie będę próbował bo po co się wygłupiać
Pepe Pan Dziobak Arkadiusz Klimek A wy za co mnie uniewinnianie? Pomijając pogląd zdechlaków I za co uniewinniacie Grubego? Zbiór momentów, musiałbym całą grę teraz przeglądać, no ale takie momenty jak to gdzie Piłka odbijała się od twojego bolącego brzucha – gdyby Piłka okazała się winna, to mógłbym się zmartwić, że zadziała się tutaj jakaś kolejna inscenizacja + takie bombardowanie Moreno, a później wy najlepsi kumple, wykręcanie łba na wszystkie strony. Gruby w sumie nie wiem, nie pamiętam, to nie było błogosławieństwo przeze mnie udzielane, a coś co po prostu przyjąłem i poszedłem z resztą pędu, denerwują mnie te jego pytania przez całą grę, myślałem że on to robi specjalnie, żeby mnie z równowagi wyprowadzić, ale wychodzi na to, że on serio chyba jakieś wnioski z tego wyciąga.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 13:11:03 GMT 1
Ale w tym nie ma nic dziwnego, to bardzo nieadekwatne słowo do tej sytuacji, a wyglądała ona tak: Colina mnie zawołał i kazał coś o tobie napisać, coś o tobie napisałem, tyle. W jaki sposób ja mogłem sprowokować to, że zapyta mnie akurat o ciebie? No w mafii chyba już razem nie będziemy. I to działa na twoją korzyść, że czekałeś, aż ktoś cię o coś zapyta, zanim dasz jakiś wkład w rozgrywkę? Sam już nie wiem – jeśli mam się wpisywać w Pepe luzaka, któremu się nie chce grać to tak. Jeśli mam się wpisywać w Luisa Suareza, który kąsa merytorycznie mafiozów, to również tak
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 13:13:16 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 13:13:16 GMT 1
No a jaki jest werdykt? Robi to dla wrażenia? Bo efekt jest przeciwny. Czyli wrażenia nie przynosi. Mi bardziej od samego sposobu przeszkadza brak judgementu. Mam wrażenie, że teatr dla gojów przede mną i Grubym w kolejności kto najwięcej jest robiony tak: 1. Klimek 2. 3. Byron 4. Pepe No nie da się ukryć że przynajmniej przez ten następny lincz mafiak musi grać na naszą łaskawość. I taka aura wyczekiwania najbardziej się objawia u Klimka. A jak możesz go obalić o Wengerze, to czemu nie obalasz, tak z drugiej mańki? Moim zdaniem mafia musi teraz grać na rozklekotanie. No nie może se powiedzieć jasno że to jest X do linczu, bo dostanie w pizdę. Bramkę pt. Klimek to być musi wybrał tylko Byron. Więc mam Cię za miastowszego w chwili obecnej. No to z jednej strony jest spoko argument na Byrona Ale z drugiej, czy serio Klimek gra teatr doa gojów? Jakbym miał z mojej perspektywy osądzać, to no Pepe też nagle włączył merytoryczny silniczek Jaki to efekt przynosi to inna sprawa No i pytanie - jeżeli spadnie Klimek i będzie zielony, to co dalej? Ja spadam pewnie w mordzie i zostajesz z Pepe i Byronem w meczuwie xD chyba że byron jest w mafii to pewnie mnie by zostawił? Chuj wi No to dajmy sobie wspólny judgement do 21:45 np, jeśli będziemy dalej grać Raz że jeśli będzie ten ostatni dzień, to już chuja zmieni Dwa, klucz mordu będzie można olać Oczywiście jest jeszcze opcja w której np jesteśmy w meczówce i mafioza przekonuje do linczu na którymś z nas ale to to już chuj w to nawet nie gram
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 13:17:52 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 13:17:52 GMT 1
I to działa na twoją korzyść, że czekałeś, aż ktoś cię o coś zapyta, zanim dasz jakiś wkład w rozgrywkę? Sam już nie wiem – jeśli mam się wpisywać w Pepe luzaka, któremu się nie chce grać to tak. Jeśli mam się wpisywać w Luisa Suareza, który kąsi merytorycznie mafiozów, to również tak Kurwa no ale potencjalny ostatni dzień to już nie są jakieś wpisywania tylko czyste mięso, dawanie z wątroby i totalna szczerość Zostawiłeś sobie kawałek siebie do unboxingu, zrevealowania właściwie na ostatni dzień I tego nie kumam Nie jesteś rolny Nie wychodzisz z jakimiś argumentami na pięć stron A4 kto jest w mafii Po prostu nagle się okazuje że nie znaliśmy dobrze naszego Pepe Pana Dziobaka No de facto tak sobie tym pytasz biedy, że to jest argument przeciw temu że jesteś w mafii bo taka gra byłaby kontrintuicyjna i wymagała mega wyczucia na co można sobie pozwolić Z drugiej strony to jak trzy razy okazuje się, że ktoś kontroluje sytuację, okej, pewnie, może być przypadek Ale jak siedemnaście to już mamy problem No ale nie ukrywam że za ten występ mafijny dałbym Ci spokojnie 8,5/10 co najmniej wiec jeszcze jest kwestia estymatora komfortowej gierki
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 13:18:44 GMT 1
Dziękuję.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 13:28:43 GMT 1
No a jaki jest werdykt? Robi to dla wrażenia? Bo efekt jest przeciwny. Czyli wrażenia nie przynosi. Mi bardziej od samego sposobu przeszkadza brak judgementu. Mam wrażenie, że teatr dla gojów przede mną i Grubym w kolejności kto najwięcej jest robiony tak: 1. Klimek 2. 3. Byron 4. Pepe No nie da się ukryć że przynajmniej przez ten następny lincz mafiak musi grać na naszą łaskawość. I taka aura wyczekiwania najbardziej się objawia u Klimka. A jak możesz go obalić o Wengerze, to czemu nie obalasz, tak z drugiej mańki? Moim zdaniem mafia musi teraz grać na rozklekotanie. No nie może se powiedzieć jasno że to jest X do linczu, bo dostanie w pizdę. Bramkę pt. Klimek to być musi wybrał tylko Byron. Więc mam Cię za miastowszego w chwili obecnej. No to z jednej strony jest spoko argument na Byrona Ale z drugiej, czy serio Klimek gra teatr doa gojów? Jakbym miał z mojej perspektywy osądzać, to no Pepe też nagle włączył merytoryczny silniczek Jaki to efekt przynosi to inna sprawa No i pytanie - jeżeli spadnie Klimek i będzie zielony, to co dalej? Ja spadam pewnie w mordzie i zostajesz z Pepe i Byronem w meczuwie xD chyba że byron jest w mafii to pewnie mnie by zostawił? Chuj wi
Największym minusem Pepego jest właśnie to, że pod zagrożeniem włączył merytoryczny silniczek. Jakby heblował dzisiaj deski to bym nie miał wątpliwości
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 13:30:19 GMT 1
Wszystko przed nami.
|
|