|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 11:12:38 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 11:12:38 GMT 1
No też budzi to moje wątpliwości jak mam być szczery, co opisałem przed chwilą. No ale wciąż jest to możliwa opcja, bo tak sobie skrajną tę formę jestestwa w tej grze zarzuciłeś, że ciężko ci z niej może wyjść, a obawiałbyś się, że zostanie ci to źle poczytane. Ta wypowiedź krzyczy że ziom co ją pisze doskonale wie co chce przekazac Więc ja się pytam czemu w praktycznie meczówce jak się trochę pod dupką zapaliło
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 11:12:50 GMT 1
Pepe Tobie się chyba drugi pasek życia uruchomił Całą grę na trolliku, komary leco A teraz piąte salto przez głowę i operowanie judgementem na poziomie wyjadacza Nie wiem czy mnie to przeraża czy uspokaja Ot mój dualizm. Do wczorajszego Pepe możecie mówić Pepe, do dzisiejszego Luis Suarez.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 11:14:12 GMT 1
No też budzi to moje wątpliwości jak mam być szczery, co opisałem przed chwilą. No ale wciąż jest to możliwa opcja, bo tak sobie skrajną tę formę jestestwa w tej grze zarzuciłeś, że ciężko ci z niej może wyjść, a obawiałbyś się, że zostanie ci to źle poczytane. Ta wypowiedź krzyczy że ziom co ją pisze doskonale wie co chce przekazac Więc ja się pytam czemu w praktycznie meczówce jak się trochę pod dupką zapaliło Nie rozumiem tbf - zarzucasz mi przjerzystość w przekazywaniu myśli? A to drugie to nie wiem co na to wpłynęło. Może to że mnie 50 razy prosiłeś, żebym coś gadał i poczułem się do odpowiedzialności. Kto wie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 11:15:15 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 11:15:15 GMT 1
Dokładnie tak.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 11:26:34 GMT 1
nie mam roli jestem niewinny imo dembouz też chuja gram bo coś tam lincz na mnie wam nic nie powie ot historia to po co tak grasz, żeby nic nie powiedziało? na złość komuś? to po co tak grasz, żeby nic nie powiedziało? na złość komuś? Gram jak chcę i jak potrafię
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 11:27:13 GMT 1
Zaliczyłem level upa.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 11:28:56 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 11:28:56 GMT 1
Ale Ty go masz za mafię Klimek czy tak dorzucasz gówno do ogródka i czekasz aż ktoś inny powie że śmierdzi?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 11:37:46 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 11:37:46 GMT 1
Jak odbieracie wczorajszowieczorny posting Pepego? W ogóle zajebiste to rozjebanie się na barłogu. Klimek jakie ja mam u Ciebie teraz notowania? Bo ten post brzmi jak wyrzut do niewinnego
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 11:37:57 GMT 1
Jest czas, spokojnie.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 11:39:10 GMT 1
Ciekawy moment w rozgrywce, Byron wzbrania się rękami i nogami przed rozmową o Wengerze: Oferuję Ci rozmowę, wyjaśnij jak Ci wyszło, że Gruby i Judasz to twoich dwóch najbardziej niewinnych. Póki co uważam, że nie masz pozytywnego wkładu w tę edycję, sprawiasz iluzję tego, że coś robisz, a ready mamy na opak. 😆 kolego A co jeśli Gruby i Judasz są moimi niewinnymi totalnie z dupy Chociaż nie są Co jeśli nie mam pozytywnego wkładu No faktycznie mogę nie mieć Albo co jeśli nasze ready są na opak Która z tych kwestii mogłaby mnie stawiać w mafijnej pozycji? Frapuje mnie trochę ten Twój post, ale kurczę niewiele czasu mogę Ci poświęcić. Jak chcesz współpracy to do 14 możemy się umówić że Ty w jednym poście wypisujesz co Ci w grubym nie pasuje, ja pisze czemu jest niewinny, a niech reszta ocenia. Pytanie tylko, czy Ty chcesz pisać czemu miałby być winny. Chcesz? Dla mnie Gruby po tym co gra może mieć wydziarane na czole NIEWINNY Mafia tak nie gra, nie w takim stężeniu, to się nie da Nigdy nie napisałem, że jesteś w mafii. Po prostu ready masz odwrotne od moich. To zawsze budzi pewne wątpliwości.
O grubym już napisałem, dla mnie gość nie zasłużył na uniewinnienie w takim stopniu, w jakim dostał. Jest reaktywny, jest pasywno-agresywny, a podejmuje mało własnej inicjatywy będąc aktywnym. To nie są pozytywne znaki.
Pozytywne znaki to domena mafiozów Gruby gra tak, że w mafii na żywo zostałby wyrzucony od razu A tutaj mogąc korygować zza klawiaturki swoje wkurwienie nerwowość tego nie robi. Przeciwnie-zalewa nas tym bez przerwy i każdy po kolei zwraca na niego uwagę. Daje negatywne znaki. Ciągle. To jak granie w mafii przeciwko swojej przynależności. Nie ma na tym mafiakącik mafiozy który to potrafi. Pozytywne znaki to domena mafii I naprawdę nie kojarzysz czegoś takiego jak średnie/słabe/nerwowe występy mafijne?
Rzucasz pustym frazesem z tymi "pozytywnymi znakami to domena mafii". To tylko domena silnej mafii. To, że ktoś gra nerwowo/głupio nie czyni go z automatu niewinnym. Dziwne, że muszę takie coś tłumaczyć. Uniewinnienie Grubego za łatwe, nawet jeśli celne.
Masz tylko połowiczną rację. Czasami too much może być too much. Inna sprawa, że nie widzę powodów do podnoszenia tego wszem i wobec. Niech Gruby gra swoją grę i niech będzie czelendżowany. A wywalić proponuję Arkadiusza Klimka dzisiaj. Według mnie największa szansa na mafię spośród mało aktywnych. Ktoś jest przeciw? Dlaczego? okej, ale imo tak i in pierluigis opinion też tak czyli nie gadajmy o grubym a ty się nie przypierdalaj że jest moim topem niewinnych. mam swoją opinię i póki co od niego zamierzam zaczynać swoje listy niewinności jak chcesz współpracować to możesz rzucić ksywkę o której chcesz porozmawiać, ja sobie w miarę możliwości sprawdzę taką osobistość i sobie pogadamy. kurwa jaki wygodny no nie podobasz mi się Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości Pierluigi nie gadał tak na około, tylko bezpośrednio, w sedno. Ja uważam że za samą bezczelność nie powinien być odjebany w pierwszej kolejności. A widzę też działania niektórych zmierzające do skierowania reflektorów na Klimka i oceniam je jako prowokacyjne, więc sobie siedzę i patrzę. Inna sprawa, że moim zdaniem Ty grasz na tyle głupio i w jakiś taki niezrzeszony sposób, że nie podejrzewam Cię o sztuczną agendę. ogólnie mam takie powiązania Piłka i Gruby nie będą razem w mafii -> to poddymienie w d0 byłoby w chuj niepotrzebne jeśli Byron w mafii, to Gruby 100% niewinny: Dla mnie Gruby po tym co gra może mieć wydziarane na czole NIEWINNY Mafia tak nie gra, nie w takim stężeniu, to się nie da to byłoby typowe nadwiedzowe uniewinnienie trudnego przypadku przez mafiozę 😆 kolego A co jeśli Gruby i Judasz są moimi niewinnymi totalnie z dupy Chociaż nie są Co jeśli nie mam pozytywnego wkładu No faktycznie mogę nie mieć Albo co jeśli nasze ready są na opak Która z tych kwestii mogłaby mnie stawiać w mafijnej pozycji? Frapuje mnie trochę ten Twój post, ale kurczę niewiele czasu mogę Ci poświęcić. Jak chcesz współpracy to do 14 możemy się umówić że Ty w jednym poście wypisujesz co Ci w grubym nie pasuje, ja pisze czemu jest niewinny, a niech reszta ocenia. Pytanie tylko, czy Ty chcesz pisać czemu miałby być winny. Chcesz?Jak chcesz współpracy to możemy pogadać nt. Grubego, czyli na jeden z niewielu tematów, w którym do tej pory wyraziłeś zdecydowaną opinię. Łatwe, ale to nic złego. okej, ale imo tak i in pierluigis opinion też tak czyli nie gadajmy o grubym a ty się nie przypierdalaj że jest moim topem niewinnych. mam swoją opinię i póki co od niego zamierzam zaczynać swoje listy niewinności jak chcesz współpracować to możesz rzucić ksywkę o której chcesz porozmawiać, ja sobie w miarę możliwości sprawdzę taką osobistość i sobie pogadamy. Jak chcesz współpracy to możemy pogadać na jakiś temat co zadasz, ja ci mogę poodpowiadać, sam nie będę wychodzić przed szereg. No znowu łatwe. Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości No a to jest już głupie, bo VAR zdążył to w minutę wyjaśnić, że nie trzeba szukać winnego w Wengerze, żeby o nim rozmawiać. W połączeniu z wytłuszczonym z pierwszego cytatu mamy tutaj drugi raz imo takie wprawne operowanie słowem, żeby na koniec dnia wyszło na minus dla VARu. Ledwo wczoraj mi zarzuciłeś, że "Zaczął w sposób cwaniacki odbijać zaczepki pokazując że ma wyjebane". No nie podobasz mi się. co do Wagnera, to mi zaplusował tą sekwencją, już pisałem, ale przypomnę, skoro Wagnera chcecie poruszyć: 1. uniewinnił se mnie Dla mnie w sumie fryzjer niewinny za doszukiwanie się niewinności u Pierluigiego. W sumie nie tyle za doszukiwanie się jej ile szukanie potwierdzenia u mnie. W sensie nie, że konkretnie u mnie, ale że w ogóle u kogoś. 2. tuż po nim wbija Judasz i też se mnie uniewinnia Generalnie atakowanie mnie na tym etapie rozgrywki byłoby dla mafiozy bardzo antyintuicyjne. Więc Forbrich może rzeczywiście być niewinny. (plus jest nieprzyjemny w odbiorze co też sugeruje bardziej niewinność niż winę) 3. Wagner zdziwiony, że Judasz mnie uniewinnia (powody dla Wagnera się nie podobały) Jak nieprzyjemny jak właśnie milusi jest. Nieprzyjemna to była interakcja Piłki z Grubym. Czemu akurat ciebie atakowanie byłoby dla mafiozy bardzo antyituicyjne? pomyślałem, że mafioza!Wagner się ucieszyłby, że napisał coś pierwszy i to się niesie, czyli wstrzelił się z towntellem, a nie się dziwił, że ktoś po nim powtarza, miał okazję do zebrania plusów u Judaszka, a w niego lekko wbija czy to słabe białko czy mocne na początek postaci, oceńcie No chciałeś żebym rzucił ksywkę, o której sobie porozmawiamy. To rzucam. Czemu to ma być poszukiwanie winnych? Jestem ciekaw co sądzisz o Wengerze. Przestań cwaniakować, tylko się wypowiedz. no dobrze, to ja uważnie go czytając stosunkowo często się z nim zgadzam i mam bardzo dużą obawę, że jak jest w mafii to jest DOJEBAŃCZYK.
skoro jest w mojej opinii top2 najcięższym orzechem do zgryzienia, to rozpoczynanie naszych wspólnych poszukiwań od tej ksywy wydaje mi się przysłowiowym wychodzeniem z motyką na słońce dlatego z tej propozycji zakpiłem. Szczególnie, że jeszcze chwile wcześniej rzucałeś ksywkę jakiegoś jednogolowca
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 11:42:24 GMT 1
W ogóle zajebiste to rozjebanie się na barłogu. Klimek jakie ja mam u Ciebie teraz notowania? Bo ten post brzmi jak wyrzut do niewinnego Albo ty, albo Pepe.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 11:47:16 GMT 1
Jak odbieracie wczorajszowieczorny posting Pepego? W ogóle zajebiste to rozjebanie się na barłogu. kurde no jak ja widzę taki post od Klimka to czuję tu zielony kolor
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 11:53:51 GMT 1
A było tak pięknie, ależ zjazd od tego czasu Pierluigiego: Paczul za dużo prywaty jest w Twoim postowaniu, a ja staram się ją omijać najzręczniej jak potrafię. Opanuj się, grajmy w grę. Przecież to, że chce rozmawiać na temat na który mam zdecydowaną opinie - i w kontekście którego VAR dwukrotnie pisze, że jestem pijany - może i jest łatwe. Ale jest naturalne i była potrzeba wyjaśnienia tego. porób coś bo chwilę Cię nie było i chyba jakoś wypadłeś z głównego nurtu. dawaj wracaj Jakbym miał nakładać prywatę to bym właśnie cię mógł ewentualnie mniej poderzewać i stwierdzić po prostu, że jesteś leń jebany. Ale jej nie nakładam, nie gram metą i mi ugułem wychodzi, że mi się nie podobasz, bo mi po prostu wygląda jakbyś się wysmarował nomen omen margaryną przez gierkę do tej pory i chciał się PRZEŚLIZGNĄĆ. D0 taki na luzaczku, cośtam se popiszę, ale nie za dużo, bo jeszcze ktoś powie, że się za bardzo podjarałeś. O rzucenie we mnie gównem się nie obrażam, ale no umówmy się, że to oportunistyczne było i to mogła zrobić mafia, wiadomo dlaczego. Teraz też se grasz no i jest jak pisałem wyżej, dla mnie to jest prześlizgiwanie i chodzenie na łatwiznę. Myślałem przed chwilą czy se gry nie uporządkować, ale za wcześnie jeszcze na pisanie tego posta, więc póki co chyba idę robić rzeczy. Ja proponuję igrzyska między PMSem a Pepem. Chciałbym też żeby VAR powiedział dlaczego jako target wybrał Klimka, a nie Suareza in disguise. Kto to Suarez in disguise? Target Klimka, bo poczułem wajba. Takiego o którym nie można rozmawiać. Ale to żadna armata i nic pewnego, mogę linczować też Pepe/Polską Myśl, to nie mogą być złe wybory.
Pepe Pan Dzióbek. Ponapierdalajmy Pepiarza, to przynajmniej czuję, że przyjdzie i coś się odezwie. To samo o PMSie, no tutaj w ogóle archetyp spierdolenia w kąt po zebraniu lekkich podejrzeń, trochę za długie to milczenie. Kto to Suarez in disguise? Target Klimka, bo poczułem wajba. Takiego o którym nie można rozmawiać. Ale to żadna armata i nic pewnego, mogę linczować też Pepe/Polską Myśl, to nie mogą być złe wybory.
Czyli nie masz żadnego sosu na Klimka. To nie zawracaj gitary. a jaki ty masz sos na Pepe? Nic oczywiście. Jaki można mieć sos na czteropostowca? Ale nie sprzedaję tego pod płaszczykiem 'wiem, ale nie powiem' w D1. Pepe się u mnie znalazł bo wyjebałem metoda eliminacji Klimka i zwyżkuje mi Piłka. Edgarsa lubię od początku. No to inaczej nie można przy mojej filozofii. No ja jakbym musiał to bym z dwójki Klimek-Pepiarz wolał w Klimka, chociaż to taki meh wybór Albo inaczej, Pepiarz ma u mnie czystą kartę, Klimek w sumie też, ale w jego mafiowanie mi łatwiej uwierzyć W obu przypadkach ciężko o rozsądne ready Myślę, że różnica między Klimkiem, a PMSem i Pepe powinna być widoczna na jeden rzut oka, szczególnie, że napisali tyle postów, że na każdego wystarczy właśnie jeden. To nie jest nawet subtelna kwestia. Do brzegu Pierre. Nie przedłużaj. :> Nie no, w pizdę se wsadźcie takie teksty, ja sobie gram po swojemu, jak ktoś oczekuje D1 że mu będę tłumaczył elementarzyk w momencie jak nie trzeba, a jednocześnie używa argumentu tożsamościowego na Klimka, to jestem zdumiony. Piszę wprost, ale to co uznam za słuszne i warte. W geście dobrej woli - moim zdaniem PMS zareagował słabo, Pepe jest totalnie neutralny, natomiast Klimek wszedł w grze na wyjebce. Proste wajby. Inna sprawa, że to imo puste dywagacje, bo spodziewałbym się że cała trójka jeszcze będzie dziś pisać.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 12:09:27 GMT 1
W ogóle zajebiste to rozjebanie się na barłogu. kurde no jak ja widzę taki post od Klimka to czuję tu zielony kolor
nie wiem, jeżeli czyni zarzut rozjebania się na barłogu, to narzeka że niewystarczająco pracuje, to tak jakby w głowie miał mnie za niewinnego
a potem robi na mnie analize, że unikałem tematu Wengera wklejając 10 postów z czego 1 unika tematu Wengera
nie wiem, mam delikatną zwyżkę na Klimku i zniżkę na Pepe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 12:13:15 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 12:13:15 GMT 1
No ja niekoniecznie to tak widzę, mafiozo po otrzymaniu lepszych notowań też się może rozjebać na laurach
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 12:26:18 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 12:26:18 GMT 1
No jak mam Cię bronić Klimek to musisz mi dać coś więcej niż rozjebanie na barłogu i cytaty.
Bo mówię, fajnie, fajnie, ale to co robiłeś teraz z Pepem wcześniej grałeś z Byronem. Wrzutka brzydkich rzeczy ale bez własnego assesmentu.
Za bezczelność to byłeś moim bestie do midgame.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 12:26:22 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 12:26:22 GMT 1
Dobra, to oceńmy celność tych jego cytatów. Bo moim zdaniem mniej niż połowa pasuje do stawianych przez niego tez. Jak to widzisz? Jak to rzutuje, czy nie rzutuje wcale
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 12:28:15 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 12:28:15 GMT 1
Tbh uważam że praktycznie niemożliwą jest w tym momencie znaczącą dyferencjacja między trójka Pepe Klimek Byron i powinienem se wsadzić w pizdę grę mniej więcej od linczu na Wengerze i oceniać tylko to co działo się do linczu na Piłce
Tylko wtedy Klimek wygląda średnio, Byron fatalnie a Pepe dobrze
A na chwilę obecną najbardziej wierzę Byronowi i najmniej Klimku
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 12:29:18 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 12:29:18 GMT 1
Dobra, to oceńmy celność tych jego cytatów. Bo moim zdaniem mniej niż połowa pasuje do stawianych przez niego tez. Jak to widzisz? Jak to rzutuje, czy nie rzutuje wcale A jakie są tezy?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 12:31:34 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 12:31:34 GMT 1
kurwa no przecież wymieniam ich w kółko przez cały dzień w różnej kolejności, ale ja nie potrafie uniewinnić Pierluigiego, mam wskazania za jego niewinnością ale nie zaufam nigdy już Byron, nie odpowiedziałeś mi wczoraj.
|
|