|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 14:58:41 GMT 1
xDDD jak Klimek jest w mafii to gra życiówkę
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 15:09:52 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 15:09:52 GMT 1
Humorystycznie na pewno
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 15:22:12 GMT 1
Tak, i dlatego tak spektakularnie go zarżnęli. Że bezduszny Wenger, do którego kilkadziesiąt minut docierało, że Piłka jest niewinna, tego nie wyczuł, to jeszcze mogę zaakceptować, ale nie uwierzę, że wy tam taniej szopki nie ujrzeliście.ciekawy jest ten fragment A ty myślałem, że piszesz co w tym takiego ciekawego.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 15:28:57 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 15:28:57 GMT 1
ciekawy jest ten fragment A ty myślałem, że piszesz co w tym takiego ciekawego. Takie emocjonalne podejście do gierki, którego do wczoraj nie przejawiałeś ani razu
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 15:30:10 GMT 1
Ja to drewno mogłem jednak wczoraj spokojnie przerzucać i mieć w was wyjebane.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 15:31:42 GMT 1
Ja to drewno mogłem jednak wczoraj spokojnie przerzucać i mieć w was wyjebane. a to akurat autentycznie mi zabrzmiało
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 15:32:54 GMT 1
Moreno, ja, Judasz, Forbrych, Davids. Takie miasto mam. Trochę mało narazie. Podałby samych niewinnych ze sobą? Skąd mu się tam Moreno wziął? Dla mnie Gruby po tym co gra może mieć wydziarane na czole NIEWINNY Mafia tak nie gra, nie w takim stężeniu, to się nie da Przecież sam tak potrafisz.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 15:38:20 GMT 1
Moreno, ja, Judasz, Forbrych, Davids. Takie miasto mam. Trochę mało narazie. Podałby samych niewinnych ze sobą? Skąd mu się tam Moreno wziął? Przecież sam tak potrafisz. no to jest ciekawe ja pewnie bym próbował jakiegoś swojego przemycić ale to Wenger, on jest pojebany xD pytanie czy te ready się potem zmieniały w stosunku do Moreno
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 15:39:28 GMT 1
Byron a co jak jednak byśmy ciebie dzisiaj wyjebali i w razie czego rozstrzygnęli to w meczówce Pepe - Klimek?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 15:44:38 GMT 1
Jeśli Klimek jest w mafii to dziwną taktykę na rozegranie tej edycji sobie wybrał. Jak jeszcze dojdzie do Klimka Pepe w mafii to ja nie wiem co mafia sobie myślała od początku tej edycji grając mocno na przeczekanie. Tylko takiego mafiozy co by wprost pisał, że pisze żeby limit wypełnić to ja jeszcze nie widziałem. I mało empatyczne dla współmafiozów by to bylo. To o Klimku.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 15:48:21 GMT 1
No to już byłaby gruba jazda, faktycznie wygląda to, jakby on te cytaty teraz wynajdował.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 15:51:14 GMT 1
Zarzucałeś mi, Pepe, że świadomie kreuję swój wizerunek: Przez ostatnie osiem godzin nie było!!! grasz to ty na pewno... pytanie tylko w co.... top 10 kreacyjnych momentów
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 15:52:58 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 15:52:58 GMT 1
Byron a co jak jednak byśmy ciebie dzisiaj wyjebali i w razie czego rozstrzygnęli to w meczówce Pepe - Klimek? A wiesz czy winny jest bardziej Pepe czy Klimek?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 15:53:46 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 15:53:46 GMT 1
Dopóki miałem pewność do niewinności Pepe to nie był zły pomysł, ale teraz nie mam
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 15:54:33 GMT 1
Zarzucałeś mi, Pepe, że świadomie kreuję swój wizerunek: Przez ostatnie osiem godzin nie było!!! grasz to ty na pewno... pytanie tylko w co.... top 10 kreacyjnych momentów Owszem. To nie było d0 w ogóle? xd Gdzie wszyscy się teoretycznie waflują swoimi kreacjami? Wciąż mogę wyznaczyć wyraźną dystynkcję między moją samoświadomością a twoją, no ale już nie będę sprzedawał garnków, niech ci będzie, przygadałem ci jak kocioł.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 15:54:43 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 15:54:43 GMT 1
Podałby samych niewinnych ze sobą? Skąd mu się tam Moreno wziął? no to jest ciekawe ja pewnie bym próbował jakiegoś swojego przemycić ale to Wenger, on jest pojebany xD pytanie czy te ready się potem zmieniały w stosunku do Moreno To może sprawdź sobie tą progresję jak masz do mnie wątpliwości co
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 15:58:44 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 15:58:44 GMT 1
Chociaż wiecie co
To, że Pepe jest chętny do walki na argumenty z Klimkiem
A ja też mu coś dorzucam i ze mną się na argumenty nie bije
Jakby Klimek był niewinny to Pepe potrzebowałby jakiejś progresji w moją stronę żeby dalej czymś rzucać, nie sądzicie?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 15:59:53 GMT 1
co sądzisz PMSie o Grubym, Paczulu, Dziobaku, Varze i Klimku Mecz się zaczął ale odpowiem.
Gruby raczej ok wygląda. Patrzy szeroko i w różnych kierunkach. Do tego stara się gasić potencjalne płomienie zamiast próbować je rozprzestrzeniać. Paczul to jest typ gracza którego po d1 odhaczyłbym jako raczej niewinnego i jeśli by nastąpił moment że on słabnie z każdym dniem to powinien być zostać jak najszybciej przyciśnięty.
O ile wajbowo VAR mi pasował to jedynie co mnie zastanawia w jaki sposób pociągnie swoje typy typu Wegner. O ile one w d1 wyglądają na oryginalne i w porządku tak w następnych dniach powinien pójść jakiś follow up za tym. Jeśli znajdzie się moment gdzie nagle odpuści przyciśniecie takich oryginalnych typów to jego szanse na mafię wzrosną.
Dziobak i Klimek to ta sama kategoria graczy i jeśli chociaż jeden z nich jest w mafii to strzelanie w takich graczy przypomina jak strzelanie karnych. Nie nastawiałbym się tutaj czy na pewno w mafię strzelałbym tutaj, ale do sprawdzenia są jeśli ich gra się nie zmieni za wiele.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:00:47 GMT 1
Dopóki miałem pewność do niewinności Pepe to nie był zły pomysł, ale teraz nie mam Ale Panie Kolego, bo nagle mi się znowu zachciało, przecież ty sam chwaliłeś mnie za niewinny posting gdzieś przedwczoraj, mogę ci wskazać tam moją transparentną emocjonalność – czy ty naprawdę ją zauważyłeś dopiero od wczoraj/dzisiaj?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:00:49 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:00:49 GMT 1
Kurwa teraz dobre znalezisko Klimka xd
|
|