|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:01:26 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:01:26 GMT 1
Dopóki miałem pewność do niewinności Pepe to nie był zły pomysł, ale teraz nie mam Ale Panie Kolego, bo nagle mi się znowu zachciało, przecież ty sam chwaliłeś mnie za niewinny posting gdzieś przedwczoraj, mogę ci wskazać tam moją transparentną emocjonalność – czy ty naprawdę ją zauważyłeś dopiero wczoraj? Tam imponowałeś wyjebka, a tutaj trajhardem
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:02:13 GMT 1
OOOOJ NIE Potrzebuję błyskawicznego przytaknięcia że niczego nie spierdoliłem.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:04:13 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:04:13 GMT 1
Byron a co jak jednak byśmy ciebie dzisiaj wyjebali i w razie czego rozstrzygnęli to w meczówce Pepe - Klimek? A wiesz czy winny jest bardziej Pepe czy Klimek? No właśnie chwilowo mam taką wizję że obaj mogą być xDD Klimek gra kurde jak niewinny Klimek, a od Pepasa mam takie wajby jak od Rudego chwilowo
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:04:14 GMT 1
Wenger za bardzo oddalony emocjonalnie od tego co się rzeczywiście dzieje ("dopiero to do niego dociera" xd cmon man) Klimek no to nasza rozmowa, proszę wejść w moje buty i wyobrazić sobie co ja mogę czuć do takiego gościa wówczas, no to, że zostawiam sobie furtkę na niewinność to jedynie moja dobra wola gdzieś we mnie skryta Morenka no tutaj temat jest złożony, ja na niego w tej grze w sumie dwa głosy wysłałem, ale po tym całym przedstawieniu i gryzieniu się na śmierć i życie to wcale bym się nie zdziwił jakby był teraz tym zielonym, nie miał tak dobrej czillowej pozycji jak np. ja do stwierdzenia takiej rzeczy że Pepe 100% innocent i dlatego m.in. idą te tarcia obrzydliwe między panami i się miota jak szatan. Nie rozkminiałem tego jeszcze na takim poziomie chronologiczno logicznym, że np. czy sens ma mafia Wenger Klimek bo Wenger z nim w mafii nie mógłby zrobić czegoś tam. Ale tak na czutę to ta dwójka mi obecnie pasuje najmocniej, razem z PMSem byliby taką najbardziej wyrachowaną ale jednocześnie z braku lepszego słowa nieudolną mafią jaką widziałem XD no offence guys Tutaj tworzenie teorii na kiju to wyjebka, później to już tryhard, nie jesteśmy tacy sami.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:05:28 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:05:28 GMT 1
Wenger za bardzo oddalony emocjonalnie od tego co się rzeczywiście dzieje ("dopiero to do niego dociera" xd cmon man) Klimek no to nasza rozmowa, proszę wejść w moje buty i wyobrazić sobie co ja mogę czuć do takiego gościa wówczas, no to, że zostawiam sobie furtkę na niewinność to jedynie moja dobra wola gdzieś we mnie skryta Morenka no tutaj temat jest złożony, ja na niego w tej grze w sumie dwa głosy wysłałem, ale po tym całym przedstawieniu i gryzieniu się na śmierć i życie to wcale bym się nie zdziwił jakby był teraz tym zielonym, nie miał tak dobrej czillowej pozycji jak np. ja do stwierdzenia takiej rzeczy że Pepe 100% innocent i dlatego m.in. idą te tarcia obrzydliwe między panami i się miota jak szatan. Nie rozkminiałem tego jeszcze na takim poziomie chronologiczno logicznym, że np. czy sens ma mafia Wenger Klimek bo Wenger z nim w mafii nie mógłby zrobić czegoś tam. Ale tak na czutę to ta dwójka mi obecnie pasuje najmocniej, razem z PMSem byliby taką najbardziej wyrachowaną ale jednocześnie z braku lepszego słowa nieudolną mafią jaką widziałem XD no offence guys Tutaj tworzenie teorii na kiju to wyjebka, później to już tryhard, nie jesteśmy tacy sami. No xD sam propsowałes tego posta Moreno
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 16:05:38 GMT 1
Nadwiedza mafiozy, czy wkurwienie mafiozy za celne uniewinnienie(o linczu na PMSz)? Za co zapytacie Gość nadrabiając założył, że rozbijam core. A ja zaatakowałem Paczula Czyli ma paczula w core miejskim w dość nieoczywistym momencie I z readów nie rzuca się z niewinnością paczula tylko rzuca takie tejki Może być tu luka w progresji. Ale jak padnie winny to uznam to za plus dla Paczula nie rozumiem dlaczego nie może mieć paczula w core będąc z nim w mafii, szczególnie w dość nieoczywistym momencie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:05:54 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:05:54 GMT 1
Kiedy ja to pepemu na minus poczytywałem że się obsrał przy podaniu kolejki
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:07:00 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:07:00 GMT 1
A wiesz czy winny jest bardziej Pepe czy Klimek? No właśnie chwilowo mam taką wizję że obaj mogą być xDD Klimek gra kurde jak niewinny Klimek, a od Pepasa mam takie wajby jak od Rudego chwilowo Wiesz, jeżeli nie jesteś w stanie mnie uniewinnić do jutra włącznie to zdecydowanie lepszą opcją jest zlinczowanie mnie dzisiaj Ale myślę że jak po winie Wengera nie sprawdzisz odpowiednio mojej relacji z nim, a zagłosujesz to nie dość że będziesz parówą to jeszcze zagrasz słabo. Sami przypomnieliście mi że jego wina fajnie oddziaływuje na moja niewinność
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:07:14 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:07:14 GMT 1
Nadwiedza mafiozy, czy wkurwienie mafiozy za celne uniewinnienie? nie rozumiem dlaczego nie może mieć paczula w core będąc z nim w mafii, szczególnie w dość nieoczywistym momencie A może niewiedza miastowego, dlaczego mafiozo kogoś uniewinnia z dupy na nadwiedzy Mordo
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:07:35 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:07:35 GMT 1
Tutaj tworzenie teorii na kiju to wyjebka, później to już tryhard, nie jesteśmy tacy sami. No xD sam propsowałes tego posta Moreno Akapit na swój temat!!
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:08:16 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:08:16 GMT 1
No właśnie chwilowo mam taką wizję że obaj mogą być xDD Klimek gra kurde jak niewinny Klimek, a od Pepasa mam takie wajby jak od Rudego chwilowo Wiesz, jeżeli nie jesteś w stanie mnie uniewinnić do jutra włącznie to zdecydowanie lepszą opcją jest zlinczowanie mnie dzisiaj Ale myślę że jak po winie Wengera nie sprawdzisz odpowiednio mojej relacji z nim, a zagłosujesz to nie dość że będziesz parówą to jeszcze zagrasz słabo. Sami przypomnieliście mi że jego wina fajnie oddziaływuje na moja niewinność 1) ja ci nic takiego nie przypominałem chyba? 2) wiesz jak kończą ci wjeżdżający na psyche wg porzekadła pewnego genialnego gracza
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:08:57 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 16:08:57 GMT 1
Kurwa Byron a już w Ciebie wierzyłem
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:09:21 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:09:21 GMT 1
Dla mnie to już nie jest kwestia znalezienie mafiozy ZARAZ JUŻ
tylko maksymalizowania szansy na sukces *saxophone playing* w ostatecznym rozrachunku
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 16:09:58 GMT 1
I ja mam padać przez jakimiś dziobakami czy Klimkami, przy których nie ma gwarancji że cokolwiek się mocniej uaktywnią. Gdzie jedyne zmartwienie to tak naprawdę to czy jest to rolny czy nie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:10:40 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:10:40 GMT 1
Kurde no obu PMS traktował trochę jak odpad którymi może się wyratować xd
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:12:49 GMT 1