|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:53:09 GMT 1
No widać że za myślenie ci w tym projekcie nie płacą. to jest bardzo głębokie hmmm ale w chuj mi się nie chce, SŁODYCZKU, pisać co sobie pomyślałem w głębi duszy ale myślę, że mogę zapowiedzieć jak dzisiaj pada niewinny, a ja jestem w meczówce to wysyłam głos na Pepe i spierdalam Ślij, ślij. e: sry autokorekta, miało być inne słowo
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:53:29 GMT 1
Na ten moment Byron bo zmienił awatar elo Za zmianę awataru? Chłop był większą chorągiewą dwa ostatnie dni niż poseł Pawłowska
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:54:05 GMT 1
Pepe skurwysynu czemu całą edycję się chowałeś w norze
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:55:05 GMT 1
Na ten moment Byron bo zmienił awatar elo Za zmianę awataru? Chłop był większą chorągiewą dwa ostatnie dni niż poseł Pawłowska
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:55:31 GMT 1
dobra, bo jeszcze jedna rzecz, zanim się nakręcę XD
Gruby, weź mi napisz o 20, czy uważasz, że to amator jeżdżenia w lewo po gównie
Pepe, Falubaz czy Apator?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:55:56 GMT 1
Pepe skurwysynu czemu całą edycję się chowałeś w norze Zadajcie mi to pytanie jeszcze 10000 razy, na pewno się dowiecie czegoś nowego.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 18:01:17 GMT 1
Moreno wrócił stary awatar i dodał podpis, chyba jednak Klimek
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 18:02:30 GMT 1
dobra, bo jeszcze jedna rzecz, zanim się nakręcę XD Gruby, weź mi napisz o 20, czy uważasz, że to amator jeżdżenia w lewo po gównie Pepe, Falubaz czy Apator? To był Forbrich.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 18:05:11 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 18:05:11 GMT 1
dobra, bo jeszcze jedna rzecz, zanim się nakręcę XD Gruby, weź mi napisz o 20, czy uważasz, że to amator jeżdżenia w lewo po gównie Pepe, Falubaz czy Apator? Nie Ale im bardziej myślę o tym, tym bardziej rośnie we mnie chęć wjebania go w kolejkę za Klimka Ale pogadamy o tym po 20 bo i tak jestem ponad limitem, przepraszam pan MG A no i jeszcze jedna rzecz pepe, bardzo sprytnie se wymyśliłeś że ja tu ustalam kolejkę i w niej siedzę ale ja pytałem o wczorajszy lincz xD gdzie tego Wengera tłukłem zanim ty zacząłeś w ogóle grać w tej edycji Szczególnie że kurwa ja spokojnie mogłem wczoraj podpiąć się pod Pierluigiego i zlinczować tego Byrona w pierwszej kolejności, a konsekwentnie go odciągałem na Wengera xD no a ten Pierluigi kurwa no, jakby chciał to też by bardziej chyba walczył o lincz na Byronie, DLATEGO NIE WYCHODZĘ POZA TĘ TRÓJKĘ rozumisz, nie
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 18:08:22 GMT 1
Faktycznie, no to rozwiałeś mi wątpliwości.
panowie zgoda buduje niezgoda rujnuje
wyślę głos po 20, bo się chyba wlicza w limit, ale chciałbym Klimka
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 18:34:13 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 18:58:25 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 18:58:25 GMT 1
a Pierluigi jest drugi na minus, bo od wczoraj zaprzestał jakiegokolwiek solvingu i tego widzę w nim najmniej dlatego zostaje przy swojej pierwotnej kolejce - Klimek-Pierluigi Pepe, jeśli nie jest totalnym przechujem to powininen być niewinny kurwa no chłop się prosi o guza i podpisał na siebie wyrok mógłby zamknąć pizdę i nie wychodzić poza dzisiejszy lincz no chyba że to zagranie desperackie po tym jak nagle stanęło na tym że jednak Byron no bo ja nie mam wyboru po tym co napisał; jesli Klimek będzie niewinny a zamordowany Gruby, to przegrywamy, bo mam meczowke z Pepe i Byronem, i wystarczy że winny zagłosuje na mnie de facto ograniczył ta wypowiedzią możliwość uzyskania mojego głosu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 19:03:11 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 19:03:11 GMT 1
Brniemy w rozszyfrowywanie pepego? Na teraz mój stance jest taki że Klimek niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 19:04:28 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 19:04:28 GMT 1
Faktycznie, no to rozwiałeś mi wątpliwości. panowie zgoda buduje niezgoda rujnuje wyślę głos po 20, bo się chyba wlicza w limit, ale chciałbym Klimka A ty jakbyś kurwa sekundę poświęcił na myślenie a nie ripostę, to byś widział że mam rację i zupełnie bez potrzeby wyjebalbym wspołmafiozę
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 19:04:59 GMT 1
Zaczynamy igrzyska!
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 19:06:16 GMT 1
Faktycznie, no to rozwiałeś mi wątpliwości. panowie zgoda buduje niezgoda rujnuje wyślę głos po 20, bo się chyba wlicza w limit, ale chciałbym Klimka A ty jakbyś kurwa sekundę poświęcił na myślenie a nie ripostę, to byś widział że mam rację i zupełnie bez potrzeby wyjebalbym wspołmafiozę Słuchałem dissów Kendricka i mi się takie flow odpaliło, dunno
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 19:08:02 GMT 1
a Pierluigi jest drugi na minus, bo od wczoraj zaprzestał jakiegokolwiek solvingu i tego widzę w nim najmniej dlatego zostaje przy swojej pierwotnej kolejce - Klimek-Pierluigi Pepe, jeśli nie jest totalnym przechujem to powininen być niewinny kurwa no chłop się prosi o guza i podpisał na siebie wyrok mógłby zamknąć pizdę i nie wychodzić poza dzisiejszy lincz no chyba że to zagranie desperackie po tym jak nagle stanęło na tym że jednak Byron no bo ja nie mam wyboru po tym co napisał; jesli Klimek będzie niewinny a zamordowany Gruby, to przegrywamy, bo mam meczowke z Pepe i Byronem, i wystarczy że winny zagłosuje na mnie de facto ograniczył ta wypowiedzią możliwość uzyskania mojego głosu Nie przegrywamy, jeśli razem zagłosujemy.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 19:08:39 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 19:08:39 GMT 1
a Pierluigi jest drugi na minus, bo od wczoraj zaprzestał jakiegokolwiek solvingu i tego widzę w nim najmniej dlatego zostaje przy swojej pierwotnej kolejce - Klimek-Pierluigi Pepe, jeśli nie jest totalnym przechujem to powininen być niewinny kurwa no chłop się prosi o guza i podpisał na siebie wyrok mógłby zamknąć pizdę i nie wychodzić poza dzisiejszy lincz no chyba że to zagranie desperackie po tym jak nagle stanęło na tym że jednak Byron no bo ja nie mam wyboru po tym co napisał; jesli Klimek będzie niewinny a zamordowany Gruby, to przegrywamy, bo mam meczowke z Pepe i Byronem, i wystarczy że winny zagłosuje na mnie de facto ograniczył ta wypowiedzią możliwość uzyskania mojego głosu Gruby na bramce
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 19:08:59 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 19:08:59 GMT 1
kurwa no chłop się prosi o guza i podpisał na siebie wyrok mógłby zamknąć pizdę i nie wychodzić poza dzisiejszy lincz no chyba że to zagranie desperackie po tym jak nagle stanęło na tym że jednak Byron no bo ja nie mam wyboru po tym co napisał; jesli Klimek będzie niewinny a zamordowany Gruby, to przegrywamy, bo mam meczowke z Pepe i Byronem, i wystarczy że winny zagłosuje na mnie de facto ograniczył ta wypowiedzią możliwość uzyskania mojego głosu Nie przegrywamy, jeśli razem zagłosujemy. XD flirciarzu ty
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 19:09:22 GMT 1
?
|
|