|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:59:55 GMT 1
nie rozumiem logiki tych wszystkich zacytowanych postów, kto rozumie?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:00:26 GMT 1
Czyli kolejka złożona z uznanego przez aklamację za szalonego niewinnego Klimka(którego obrońcy byli mordowani), oraz Pierluigiego, który był kołem zamachowym linczu na PMSz-u. masz podwójne standardy. Na tej samej podstawie na której uniewnniasz Pierluigiego powinieneś uniewinnić mnie po akcji z Arsenem. Tymczasem Ty w moich powiązaniach z Arsenem nieudolnie szukałeś mojej winy. a jak myślisz, na kim potencjalny mafiozo JAK JUŻ wyrabiałby sobie pozycje? na PMSie, czy na Wengerze? mam nadzieję, że właśnie wysprzęgliłeś się z mafijności kolego Klimek Możesz jebać, ciężko ci się chyba teraz przejmować odjęciem postów do jutra do 20 albo jednym punktem karnym? Chyba że wcześniej za coś dostałeś. Ty no jeden punkt karny mam, w sumie nie wiem co sie wydarzy. Próbujemy? 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:01:26 GMT 1
Linczujemy dzisiaj Klimka, a Moreno testuje rozciągłość regulaminu?
WPIS KOMEDYJNY WPIS KOMEDYJNY
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 17:02:05 GMT 1
masz podwójne standardy. Na tej samej podstawie na której uniewnniasz Pierluigiego powinieneś uniewinnić mnie po akcji z Arsenem. Tymczasem Ty w moich powiązaniach z Arsenem nieudolnie szukałeś mojej winy. a jak myślisz, na kim potencjalny mafiozo JAK JUŻ wyrabiałby sobie pozycje? na PMSie, czy na Wengerze? mam nadzieję, że właśnie wysprzęgliłeś się z mafijności kolego Klimek Ty no jeden punkt karny mam, w sumie nie wiem co sie wydarzy. Próbujemy? 🤷🏼♂️ pierwsze dostałem za brak głosu, czyli to nie będzie recydywa i tak mocno limitu nie przebije więc jak coś ważnego to odpowiem ale o 19.30 wchodzę na kort
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:08:17 GMT 1
Pepson, zostałeś właśnie oficjalnie uniewinniony, gratuluję zostały mi 4 posty, macie ostatnie szanse żeby coś z tego dostać panowie Linczujemy dzisiaj Klimka, pada niewinny, kogo jebiesz wówczas? d: hehe
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 17:09:54 GMT 1
a Pierluigi jest drugi na minus, bo od wczoraj zaprzestał jakiegokolwiek solvingu i tego widzę w nim najmniej dlatego zostaje przy swojej pierwotnej kolejce - Klimek-PierluigiPepe, jeśli nie jest totalnym przechujem to powininen być niewinny
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:17:25 GMT 1
Ja wychodzę na spacer z paracetamolem bo mnie łeb nakurwia od siedzienia cały dzień w domu, ale na ten moment boję się w pełni zawierzyć temu co zadecyduje rada mędrców.
Wenger imo jednak padł wczoraj za łatwo, napocił się nad tamtym postem, to prawda, ale w głosowaniu nie miał szans. Coś tu nie gra.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 17:19:58 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 17:19:58 GMT 1
Ja wychodzę na spacer z paracetamolem bo mnie łeb nakurwia od siedzienia cały dzień w domu, ale na ten moment boję się w pełni zawierzyć temu co zadecyduje rada mędrców. Wenger imo jednak padł wczoraj za łatwo, napocił się nad tamtym postem, to prawda, ale w głosowaniu nie miał szans. Coś tu nie gra. A co twoim zdaniem powinien zrobić drugi mafiozo? Taki niebędący Byronem, bo on musi grać przecież na swojego przeciwnika w głosowaniu, jeżeli nie chce od razu przegrać E: o kurwa limit
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:22:55 GMT 1
Trzymać się trójcy Moreno Pepe Klimek i podtrzymywać światło efektu uniewinnienia które się przyjęło jak Mandela effect.
Pierluigi glon hehe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 17:27:28 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:27:28 GMT 1
Ja zaprzestałem solvingu?
Pracowałem gnoju wczoraj do 3:50 nad ranem i dzisiaj od 9:00.
Literalnie kilka postów wcześniej przywołujesz moje argumenty na Klimka. XD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 17:27:59 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:27:59 GMT 1
Kurwa Byron a już w Ciebie wierzyłem No i zmiana nastąpiła tutej. Łaska Byrońska na pstrym koniu jeździ.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 17:31:20 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:31:20 GMT 1
Mógłbym się rozsiąść na pizdzie i pokazywać
Mafia tutaj
Albo tutaj
I byście mi nadskakiwali a ja o 23 wołam Pepe Pana Dziobaka na forum zamiast robić projekt za dwie duże bańki bo każdy z Was ma już coś grubego za karkiem i ciężko rozstrzygnąć kto ma mniejsze szanse na bycie w mafii, bo o to się już rozchodzi XD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 17:31:28 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 17:31:28 GMT 1
Trzymać się trójcy Moreno Pepe Klimek i podtrzymywać światło efektu uniewinnienia które się przyjęło jak Mandela effect. Czyli co, sugerujesz że to będzie któryś z najbardziej niewinnych szefie? @antura podnieś nam ten limit chociaż o te głupie 5 postów, wiem że to czytasz, mnie po zwolnieniu blokady nie będzie Albo fazę wajchy przyspiesz o godzinkę No weź Ja w razie czego obstaję przy tym co napisałem wcześniej. Gdyby padł zaskakujący mord z dupy to zróbcie reset. W razie czego. chyba z czystą główką zagram w tego teniska. To nie jest zły moment żeby się pożegnać Do zobaczenia niebawem mordziaty mordziaty Kurwa pracowałeś to zaprzestałeś solvingu. Przecież ja mówię o swoich odczuciach a Ty się znowu odpalasz. Nie świruj pawiana. Jak nie odmawiasz to solvuj, ale jak ich nie przekonasz i siebie do mojej niewinności to uznam że nie zrobiłeś poważnego solvingu. Pozdro E; JA NIE MAM NIC GRUBEGO ZA KARKIEM, TO MAFIJNA NARRACJA GOŚCIU Zedytowalem jednego posta z 10 razy czaicie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 17:37:16 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:37:16 GMT 1
Jedyne co jeszcze mogę zrobić i co nie jest aktualnie żywe w mojej percepcji to ta analiza trupów
I w chuj mi się nie chce tego robić
A ty powodujesz, że nawet tracę wewnętrzne powody inne niż WIM żeby chcieć to robić, np sympatię do koncepcji zwycięstwa siły przyjaźni gdy mafia jest w Klimek - Pepe
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:39:43 GMT 1
Trzymać się trójcy Moreno Pepe Klimek i podtrzymywać światło efektu uniewinnienia które się przyjęło jak Mandela effect. Pierluigi glon hehe Hmmm.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:47:55 GMT 1
nie no, w piździe to mam, nie mam zamiaru robić dobrze potencjalnemu mafiozie, który mnie potencjalnie robi pod chuja uważam, w głębi duszy, że byron jest najmniej mafijny jednocześnie najbardziej mam ochotę go zlinczować klimek jest najbardziej mafijny, najmniej mam ochotę go zlinczować optymalizując najlepiej byłoby pewnie byrona natomiast pepe, jestem przekonany, że siedzi tam jakaś mafijna pizda i jeśli coś jest do przejrzenia, to działania pepe w skali makro, z lotu ptaka, strategiczny efekt i ja nie będę tego sam robił, bo jak mówiłem, mam to w piździe także zapraszam do pomocy gruby po 20
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:49:20 GMT 1
Trzymać się trójcy Moreno Pepe Klimek i podtrzymywać światło efektu uniewinnienia które się przyjęło jak Mandela effect. Pierluigi glon hehe Hmmm. No widać że za myślenie ci w tym projekcie nie płacą.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:51:31 GMT 1
Trzymać się trójcy Moreno Pepe Klimek i podtrzymywać światło efektu uniewinnienia które się przyjęło jak Mandela effect. Czyli co, sugerujesz że to będzie któryś z najbardziej niewinnych szefie? @antura podnieś nam ten limit chociaż o te głupie 5 postów, wiem że to czytasz, mnie po zwolnieniu blokady nie będzie Albo fazę wajchy przyspiesz o godzinkę No weź Ja w razie czego obstaję przy tym co napisałem wcześniej. Gdyby padł zaskakujący mord z dupy to zróbcie reset. W razie czego. chyba z czystą główką zagram w tego teniska. To nie jest zły moment żeby się pożegnać Do zobaczenia niebawem mordziaty mordziaty Kurwa pracowałeś to zaprzestałeś solvingu. Przecież ja mówię o swoich odczuciach a Ty się znowu odpalasz. Nie świruj pawiana. Jak nie odmawiasz to solvuj, ale jak ich nie przekonasz i siebie do mojej niewinności to uznam że nie zrobiłeś poważnego solvingu. Pozdro E; JA NIE MAM NIC GRUBEGO ZA KARKIEM, TO MAFIJNA NARRACJA GOŚCIU Zedytowalem jednego posta z 10 razy czaicie Myślałem nad plottwistem z udziałem Spaślaka, ale to na pewno nie na dzisiaj, tłumów nie porwę tak czy siak pewnie + no na materiale jednej interakcji ciężko żebym dalekie wnioski wysuwał, chociaż na tym zawsze polegałem w grze w tę grę.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 17:52:16 GMT 1
No widać że za myślenie ci w tym projekcie nie płacą. to jest bardzo głębokie hmmm ale w chuj mi się nie chce, SŁODYCZKU, pisać co sobie pomyślałem w głębi duszy ale myślę, że mogę zapowiedzieć jak dzisiaj pada niewinny, a ja jestem w meczówce to wysyłam głos na Pepe i spierdalam
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 17:52:27 GMT 1
Na ten moment Byron bo zmienił awatar elo
|
|