|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 19:58:42 GMT 1
A może mylę tożsamość, bo Davids napisał jednego takiego długiego, płaczliwego posta, którego spodziewałbym się po Pepe.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 19:59:23 GMT 1
eh te łatki
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 19:59:36 GMT 1
Tak jest. Chyba będzie dobry. Moreno, Wenger, Klimek lub Wenger, Moreno/Klimek Super serio dobranoc. W trakcie całej tej rozgrywki najintensywniej podejrzewałem dembele, wengera, klimka, ciebie i PMSa. Pierluigi tak parę razy mi przemknął, Moreno i Paczul też. Ostatecznie za dużo razy Pierluigi wpadał w podobne tunele co ja, żebym mógł na poważnie pomyśleć, że jest w mafii. Moreno jest zaangażowany w rozgrywkę, nawet jak w męczący sposób, ciężko mi powiedzieć coś o nim na sto procent. Z Paczulem miałem podobne odczucia. Piłki w ogóle nie podejrzewałem poza jedną chwilą zwątpienia (i obawiam się, że była w bardzo złym momencie, trochę winię Piłkę za ciężkie do czytania posty z cofniętym timingiem). O Pepe co chwila zapominam że jest w grze Takie były moje intuicje, migawki i nieudane próby logicznego rozumowania W przypadku Wengera, Klimka i Moreno myślę przede wszystkim o tym, jak ciężko jest mi się z nimi porozumieć tak, żebym zobaczył, że wiedzą o tej grze mniej więcej tyle co ja i są na podobnym poziomie zagubienia. Wenger patrzy mi w oczy kiedy rozmawiam z nim już jak z mafiozą i ostatecznie to zbywa, odwraca się do publiki. Wtedy coming out robi VAR, kompletne przeniesienie uwagi, ale trzeba przyznać, że spoko wtedy zareagował. Klimek się zachowuje jakby go ręce świerzbiły żeby mi pierdolnąć, tylko rozkminia jak to zrobić, z postów do mnie czuję, że już fantazjował na ten temat na parę różnych sposobów. Moreno się mną nie przejmuje, czuję się jakbym po prostu nie był zbyt obecny w jego tunelu. W tej chwili z tego co widzę jest zaślepiony Pierluigim, chłopem na którego po prostu nie jestem w stanie oddać głosu po linczu na PMSa i kłótniach z rana zanim postanowiliście zagłosować na Piłkę. Nie umiem go za bardzo skreślić, ale i on się przesadnie nie stara o moją uwagę. Moje nieudane podejrzenia - dembele, ty, Paczul, wszystkie mają wydaje mi sie jeden wspólny mianownik, to były konta które w jakiś sposób mąciły w rozgrywce. Ty i Paczul mieliście lekką nadwiedzę, dembele traktował rozgrywkę tak, że nie bał się odpaść i podawać za mafię w kluczowych momentach. Bliżej do tego wspólnego mianownika jest dla mnie wciąż Wenger, którego małe sukcesy wciąż nie wydają mi się uzasadniać jego tonu (po prostu lekki dysonans między stylem a rzeczywistymi postami). Pewność siebie Klimka i jego ciągłe zamoty i uniki mi do tego wspólnego mianownika za to za chuj nie pasują, jedyne co od niego czuję to morderczy pęd gracza z krwią na rękach (a przecież jest ledwo obecny w linczach) i z jednej strony budzi to we mnie zupełnie inne sygnały ostrzegawcze, a z drugiej są to najbardziej bolesne i odczuwalne. Moreno jest obecny-nieobecny, ale w zupełnie inny sposób niż PMS. Nie czuję, że chce przesunąć rozgrywkę w nową stronę, ale nie czuję też że chce mi ją utrudnić bardziej niż wykłócający się Pierluigi czy dembele. Ale jest we mnie sporo zamglenia w stosunku do niego i ostatecznie po prostu kompletnie nie wiem co o nim sądzić. Najlepsze co mam na obronę Moreno jeśli mam zdecydować między nim a Wengerem (bo chyba Klimka wybieram na najpewniejszego mafiozę u mnie z tej trójki), to element aktorstwa którego u niego nie widzę, a Wenger parę razy mi podpadł jakimś dziwnym przymilaniem i przechwytywaniem miastowych powiedzonek (nie chce mi się przytaczać, wiem co widziałem). Ale to może być nie tak ważne w oczach innych jak jest w moich. Zróbcie z tym co uważacie, jutro mam zamotany dzień i jeśli będę postował to będa raczej podania z dystansu. Mógł się lepszy rolny trafić, no ale co zrobić no. PS Jeśli się okaże, że Pepe jest w mafii to wysyłam mu serdeczne pozdro
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 20:01:14 GMT 1
halo
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 20:01:36 GMT 1
via mobile
Post by Antura on Jul 9, 2024 20:01:36 GMT 1
Byron BEZROLNY niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 20:01:55 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 20:01:55 GMT 1
No cóż
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 20:02:09 GMT 1
via mobile
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 20:02:09 GMT 1
Olaboga.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 20:02:15 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 20:02:15 GMT 1
Został jeden mafioza, kto ma walczyć?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 20:02:30 GMT 1
Jak coś to on rucha was, a nie nas
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 20:04:18 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 20:04:18 GMT 1
Dobra słyszymy się za 55 minut panowie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 20:04:33 GMT 1
via mobile
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 20:04:33 GMT 1
Jutro przede mną trudny wybór.
|
|
|
Post by Antura on Jul 9, 2024 20:05:48 GMT 1
70 postów do jutra do 20
|
|
|
Post by Antura on Jul 9, 2024 20:51:40 GMT 1
Mord moze byc ciut opozniony bo ide pod prysznic jbc.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 20:59:53 GMT 1
Mam nadzieję, że tylko mord jest opóźniony, nie możliwość zmiany decyzji mafii xD ale chuj, macie moje legacy klecone na kolanie: ____________________
Jeżeli padnę w mordzie na decidera wyznaczam KLIMKA
Nie wiem gdzie tu jest mafia na 100% ale Colina spokojnie może w niej być oceniając po samym podejściu do dzisiejszego linczu
Mówił że wygląda najlepiej żeby zmienić zdanie na bardzo wątłych zasadach
Dałem mu szansę zwajchować na pepego, nie skorzystał - dlatego że wiedział że jedyna meczówka w której może mieć problemy to taka z Byronem? Szczególnie że pół dnia gadał o sile przyjaźni, nie klei mi się to. A jak dzisiaj analizowałem to na tego arsena przeszedł jak na niego była trakcja, nie na Byrona. Nie chciałem tego wcześniej mówić bo myślałem że dzisiaj trafimy, a jak nie to pod rozwagę przed meczówką - no i here we are
Dodatkowo dopytywał o moje argumenty na niewinność Klimka jakby to jego pod autobus próbował wrzucić w meczówce
Pepe jest mega chimeryczny ale ostatecznie chyba mu to poczytuję na plus
Ciężko oceniać jego grę w całości przez to ale te reakcje pod koniec dnia wydawały mi się o tyle szczere że serio trochę pękał i wokal zlecieć xD
Dałbym to teraz 55/45 na Coline ale to wy musicie podjąć ostateczną decyzję
ufam lowposterom i chuj no, taka edycja
Pozdro i z fartem
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:00:05 GMT 1
Jest zakaz głosowania na Grubego. Pepe, Klimek, ten z Was który jest niewinny. I teraz tak - Gruby, weź się poważnie zastanów nad Klimkiem i mam w dupie teraz to co piszesz o przekraczaniu granic i graniu poziom wyżej. Imo nie ma to już żadnego znaczenia, Klimek do midgame leciał na jednym farmazonie (bezczelność), końcówkę leci na drugim farmazonie (bezczelność + wrzucanie gówna na innych, ale bez swojego werdyktu). Za dużo tu miałkości i rozlezienia. Przypominam jeszcze raz jak on potrafi zagrać jak jest w mieście, siedzieć na kimś i mu zakurwić na najwyższym poziomie, a tutaj w sumie to obie opcje mu pasują i generalnie trudny wybór ma, wrzucę jeszcze pięć cytatów i namaluję buźkę. 55% na Klimka moim zdaniem. 45% na Pepe, bo Pepe pod kątem trudności gierki ma poziom wyżej. Jego kontrola threadu jest niebywała jeśli spojrzymy na to postfactum. Na początku się mówiło, że może Klimek nie, ale Pepe pod ruszt tak? No chłopa kule nie imały. Sprawdziłem to z Dembele jeszcze raz, no i faktycznie, chłop tam nie miał szansy polecieć, równie dobrze mógłby napisać, że w mafii jest. Jego słowa, że lepiej on niż Dembele nie mialy żadnego impactu. Nie wiem kto to jest, ale w endgame jest inną postacią niż wcześniej, a mimo tego wymyka się imo za każdym razem. Musiałby grać wybitnie, musiałby grać zajebiście, to jest spokojnie gra na 9/10 w mafii, ale NIE WIEM KTO TAM SIEDZI. Brzytwa Ockhama to jest Klimek, świadczy też o tym moim zdaniem rajd Wengera, ale miej na uwadze to co wspominałem o tym, że Wenger pominął całkowicie tego Dziobaka, bo wiedział, że chłop jest za każdym razem poza kolejką. Do wczoraj też był poza kolejką i problem polega na tym, że mamy tu dwuistość, bo imo mafia musiałaby wpychać go w kolejkę, ale de facto wywoływałem go ja, a cisnąć zaczął Klimek. Gth idę Klimek, ale spróbuj może wyciągnąć jakieś kontrowersyjne elementy PMS, Wenger vs Klimek i PMS, Wenger vs Pepe i pytać o to. Czyli tak: Klimek na minus, bo czeka aż ktoś przypierdoli za niego, on tylko podaje rękawice Pepe na minus, bo gra jakby był wykrojony pod tę końcówkę, a jednocześnie jest w stanie odjebać coś takiego jak przy linczu na Wengerze - przed linczem atakował Wengera, potem podał kolejkę Klimek Byron Wenger, żeby na końcu mówić, że chciał głosować w Byrona. No i u Pepego mnie interesuje ten post: Trzymać się trójcy Moreno Pepe Klimek i podtrzymywać światło efektu uniewinnienia które się przyjęło jak Mandela effect. Pierluigi glon hehe To nigdy nie była ta trójca. To zawsze było Wenger / Moreno / Klimek, a Pepe był odsuwany właściwie tuż poniżej tier Gruby/Pierluigi. Gdzieś tam, może rozważyć, ale stick to the plan. Pepe wylądowal w kolejce, bo jego wzorce zachowania od momentu, jak właściwie musiał się pojawić, bo był wywoływany drastycznie się różnią od wcześniejszej postawy. No i tutaj leci lekka dyskredytacja i rozszerzenie poza Byron / Klimek, żeby na wypadek wylądowania w meczówce móc spróbować przypierdolić Grubemu/Pierluigiemu? Amen Klimek 55% Pepe 45%
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:01:22 GMT 1
przecież jakbym był w mafii spokojnie bym sobie zwajchował na Pepego i namawiał do tego mając sygnaturę Byrona, który widział Klimka cały czas w mafii XD
|
|
|
Post by Antura on Jul 9, 2024 21:01:35 GMT 1
GRUBY NIEWINNY BEZROLNY
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:01:55 GMT 1
debil XD
|
|