|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:06:18 GMT 1
chciałem to zrobić na prosto, jeden sędzia, dwóch podejrzanych, tylko jedna frakcja może zwyciężyć ale ten kretyn meczówkowy zajebany znowu dostał małpiego rozumu i w sumie któremuś się może otworzyć szansa
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:06:38 GMT 1
a szanse trzeba wykorzystywać
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:09:53 GMT 1
Jest zakaz głosowania na Grubego. No i u Pepego mnie interesuje ten post: Trzymać się trójcy Moreno Pepe Klimek i podtrzymywać światło efektu uniewinnienia które się przyjęło jak Mandela effect. Pierluigi glon hehe To nigdy nie była ta trójca. To zawsze było Wenger / Moreno / Klimek, a Pepe był odsuwany właściwie tuż poniżej tier Gruby/Pierluigi. Gdzieś tam, może rozważyć, ale stick to the plan. Pepe wylądowal w kolejce, bo jego wzorce zachowania od momentu, jak właściwie musiał się pojawić, bo był wywoływany drastycznie się różnią od wcześniejszej postawy. No i tutaj leci lekka dyskredytacja i rozszerzenie poza Byron / Klimek, żeby na wypadek wylądowania w meczówce móc spróbować przypierdolić Grubemu/Pierluigiemu? Amen Klimek 55% Pepe 45% Jedna sprawa – tutaj zaszło po prostu nieporozumienie, być może bardziej z mojej winy, ale ja tu myślałem, że Grubas pyta o to co teraz (tj. w momencie tej rozmowy) i ja tak to rozpisywałem.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:12:17 GMT 1
Jest zakaz głosowania na Grubego. No i u Pepego mnie interesuje ten post: To nigdy nie była ta trójca. To zawsze było Wenger / Moreno / Klimek, a Pepe był odsuwany właściwie tuż poniżej tier Gruby/Pierluigi. Gdzieś tam, może rozważyć, ale stick to the plan. Pepe wylądowal w kolejce, bo jego wzorce zachowania od momentu, jak właściwie musiał się pojawić, bo był wywoływany drastycznie się różnią od wcześniejszej postawy. No i tutaj leci lekka dyskredytacja i rozszerzenie poza Byron / Klimek, żeby na wypadek wylądowania w meczówce móc spróbować przypierdolić Grubemu/Pierluigiemu? Amen Klimek 55% Pepe 45% Jedna sprawa – tutaj zaszło po prostu nieporozumienie, być może bardziej z mojej winy, ale ja tu myślałem, że Grubas pyta o to co teraz (tj. w momencie tej rozmowy) i ja tak to rozpisywałem. No to ja mam zgrabne pytanie. Uważasz, że moje 45% na Ciebie w mafii są fair? Czegoś nie widzę?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:13:14 GMT 1
Według mnie brak tekstu mordu to bardzo interesująca sprawa, aż liczyłem na to jakie kolejne boomerskie filmowe polskojęzyczne nawiązanie zostanie tam zawarte tym razem wink wink, ale może poszedł opieprz od kolegów.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:15:06 GMT 1
Jedna sprawa – tutaj zaszło po prostu nieporozumienie, być może bardziej z mojej winy, ale ja tu myślałem, że Grubas pyta o to co teraz (tj. w momencie tej rozmowy) i ja tak to rozpisywałem. No to ja mam zgrabne pytanie. Uważasz, że moje 45% na Ciebie w mafii są fair? Czegoś nie widzę? W sensie no jakbym miał oceniać tak, że nie ma co się na rzeczywistość złościć, no to pewnie wyszło tak, że zasługuję rzeczywiście na ten spadek akcji który u was zaliczyłem, tylko jak sobie pomyślę, że rozchodzi się o to, że nie spodobał się wam mój wzrost poziomu, to jestem, a przynajmniej byłem, o to rozeźlony.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:16:54 GMT 1
Według mnie brak tekstu mordu to bardzo interesująca sprawa, aż liczyłem na to jakie kolejne boomerskie filmowe polskojęzyczne nawiązanie zostanie tam zawarte tym razem wink wink, ale może poszedł opieprz od kolegów. Chociaż teraz widzę słowo "ponownie", to może wcześniej z tego zeszli.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:20:27 GMT 1
co w tym interesującego?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:23:31 GMT 1
PACZUL NIEWINNY BLIŹNIAK Za 24h w momencie mordu zginie drugi bliźniak. Jeżeli mafia trafi mordem w bliźniaka - to w momencie mordu ginie tylko jedna osoba. Forbrych NIEWINNY BEZROLNY JUDASZ MARTWY BEZROLNY NIEWINNY Nie wiem, może kompletnie mi vibe check do Klimasa nie siadł (i wtedy boję się tej rozmowy), ale te wrzucone rzeczy tak bardzo mi wyglądają na jego sprawkę :PP
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:25:49 GMT 1
no ja zwróciłem uwagę na brak opisu mordu przy davidsie i miałem dwie teorie:
a) mafia bez morale; b) mafia chce wygladac na mafie bez morale.
no ale w gruncie rzeczy czekalem kto to podniesie, bo to w sumie jednoczesnie spostrzegawczy argument, a z drugiej strony taki co go mozna sfabrykowac wlasnymi ręcoma
i ok, podniosles to
ale dlaczego pasują do Klimasa?
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:26:43 GMT 1
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:28:09 GMT 1
Bo miałem pogląd na jego poczucie humoru i na artystyczne dzieła które zdaje się preferować.
To może być bardzo naciągane, nie chciałbym też przeholować z używaniem tego, bo nie wiem na ile ten tego można.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:30:00 GMT 1
Co do ewentualnej fabrykacji, to pozwolę sobie śmiało stwierdzić, że tego Klimasa swoją grą nie zapraszałem do meczówki, że tak to ujmę.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:30:25 GMT 1
jakbyś miał głosować na mnie: dlaczego
jakbyś miał głosować na klimka: dlaczego
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:31:00 GMT 1
Co do ewentualnej fabrykacji, to pozwolę sobie śmiało stwierdzić, że tego Klimasa swoją grą nie zapraszałem do meczówki, że tak to ujmę. ty trochę tak do niego jakby kto się czubi ten się lubi
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:32:14 GMT 1
tzn.?
Tak, lubię go, pisałem nawet w środku gry, że byłby bardzo zabawnym mafiosą. Trochę mi zbrzydł jak reszta mu zaczęła robić lachę.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:34:10 GMT 1
tzn.? Tak, lubię go, pisałem nawet w środku gry, że byłby bardzo zabawnym mafiosą. Trochę mi zbrzydł jak reszta mu zaczęła robić lachę. To nie zbrzydł Ci tym, że jest w mafii? Tylko, że inni go nie widzą w mafii?
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:35:35 GMT 1
Pepe, jedna rzecz.
Czy na Twoim koncie gra dwóch graczy? Odpowiedz szczerze.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:35:48 GMT 1
jakbyś miał głosować na mnie: dlaczego jakbyś miał głosować na klimka: dlaczego To pierwsze to czuję, że z obowiązku do reszty powinienem zrobić, no ale ty byłeś w zasadzie moim nr 1 niewinnym, co pisałem, więc ciężko będzie teraz wyjść z tego tunelu, ale czuję te komentarze cmentarza pepsa co ty robisz idioto, o Bramkarzu pisałem, że wiele się z nim nie zgadzam, i nawet teraz są tam fragmenty o mnie, uniewinniające mnie i się z nimi nie zgadzam XD W sensie źle mnie pan kolega zupełnie czyta, na takim psychologicznym poziomie.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:36:34 GMT 1
To drugie to się będę powtarzał pewnie z gry, mało konkretów, dużo vibe checku, ale chciałbym to zrobić w jednym zgrabnym poście, a czas jest.
|
|