|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:37:10 GMT 1
Pepe, jedna rzecz. Czy na Twoim koncie gra dwóch graczy? Odpowiedz szczerze. Musiałbyś z moim psychiatrą pogadać.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:37:33 GMT 1
kurwa grasz tego hydrę czy nie? XD
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:38:22 GMT 1
jakbyś miał głosować na mnie: dlaczego jakbyś miał głosować na klimka: dlaczego To pierwsze to czuję, że z obowiązku do reszty powinienem zrobić, no ale ty byłeś w zasadzie moim nr 1 niewinnym, co pisałem, więc ciężko będzie teraz wyjść z tego tunelu, ale czuję te komentarze cmentarza pepsa co ty robisz idioto, o Bramkarzu pisałem, że wiele się z nim nie zgadzam, i nawet teraz są tam fragmenty o mnie, uniewinniające mnie i się z nimi nie zgadzam XD W sensie źle mnie pan kolega zupełnie czyta, na takim psychologicznym poziomie. Nawiązuję teraz do jego testamentu, w takim sensie, że no nie zawierzam się aż tak jego czytaniu, może zbyt krnąbrny jestem, no ale cóż.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:38:41 GMT 1
kurwa grasz tego hydrę czy nie? XD Przecież bym nie mógł. I nie.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:39:51 GMT 1
no dobra, ale wiesz co to jest hydra, to już ciekawe klimek by się tu przydał Arkadiusz Klimek
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:40:52 GMT 1
Tak, wiem z waszego środowiska, wiem, że jeden gracz z drugim graczem tak chciał grać kiedyś którąś edycję z powodu bodajże braku czasu
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:46:09 GMT 1
To pierwsze to czuję, że z obowiązku do reszty powinienem zrobić, no ale ty byłeś w zasadzie moim nr 1 niewinnym, co pisałem, więc ciężko będzie teraz wyjść z tego tunelu, ale czuję te komentarze cmentarza pepsa co ty robisz idioto, o Bramkarzu pisałem, że wiele się z nim nie zgadzam, i nawet teraz są tam fragmenty o mnie, uniewinniające mnie i się z nimi nie zgadzam XD W sensie źle mnie pan kolega zupełnie czyta, na takim psychologicznym poziomie. Nawiązuję teraz do jego testamentu, w takim sensie, że no nie zawierzam się aż tak jego czytaniu, może zbyt krnąbrny jestem, no ale cóż. A z kim się zgadzasz? Z gry, do tej pory. Kto był celny, komu ufasz.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:48:06 GMT 1
tzn.? Tak, lubię go, pisałem nawet w środku gry, że byłby bardzo zabawnym mafiosą. Trochę mi zbrzydł jak reszta mu zaczęła robić lachę. To nie zbrzydł Ci tym, że jest w mafii? Tylko, że inni go nie widzą w mafii? A co do tego – no nie. Dunno, tak po prostu miałem. Ale teraz kiedy był na widelcu, kiedy takimi postami jak "olaboga" szcza nam do pyska, to już mi zbrzydł. I nie jesteśmy w tym kreowaniu śmieszkowaniu tacy sami. Bylibyśmy jakbym napisał "mój brat z Afrika Dembele dajesz czadu dzisiaj hehe" (tak, wiem, słabe) i sobie wyszedł z tematu czy coś w ten deseń.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:50:50 GMT 1
To jak jesteś taki pewien, to czemu nie zagłosowałeś?
Ja na przykład chuja wiem XD Ale chyba mam trudniejszy wybór.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:52:06 GMT 1
Nawiązuję teraz do jego testamentu, w takim sensie, że no nie zawierzam się aż tak jego czytaniu, może zbyt krnąbrny jestem, no ale cóż. A z kim się zgadzasz? Z gry, do tej pory. Kto był celny, komu ufasz. Między Bogiem a prawdą to strasznie przebimbałem pierwszy dzień, dwa, a tam miałbym pewnie największe szanse do wyrażenia szacunku wobec graczy, którzy wyłapali tego Engela. Na ten moment mam takie egocentryczne spojrzenie – dzisiaj pamiętam, że miałem feels good man jak wyłapywaliście przesłanki za moją niewinnością, a mnie denerwowało jak m.in. ty się w tej sprawie od prawdy oddalałeś.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:52:49 GMT 1
To jak jesteś taki pewien, to czemu nie zagłosowałeś? Ja na przykład chuja wiem XD Ale chyba mam trudniejszy wybór. Bo to by nic nie dało.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:53:56 GMT 1
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:54:47 GMT 1
Tzn. osobiście wolałbym żebyś mi dał czas się zastanowić nie niepotraktowanie ciebie jako sędziego.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:55:37 GMT 1
Tzn. osobiście wolałbym żebyś mi dał czas się zastanowić nie niepotraktowanie ciebie jako sędziego. nie rozumiem
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:56:45 GMT 1
Nie wiem na 100% czy jesteś niewinny, sam mnie prosiłeś też o ewentualne argumenty gdybym miał uzasadnić głos na ciebie.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:57:36 GMT 1
Głosu nie można cofnąć, też chciałbym się jeszcze móc zastanowić i nie chciałbym, żeby w tym równaniu był zbyt pospieszny głos.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:57:53 GMT 1
no ja nie oczekuję od ciebie głosu
problem w tym, że przedstawiasz sprawę jednorodnie
czekam więc, co zaczniesz mówić, jak będzie Klimek i zobaczysz opcje realistycznie dostępne : >
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 21:59:16 GMT 1
mam wrażenie, że boisz się, że jak zaczniesz teraz trochę kluczyć, jak ja tu jestem, to ja oddam głos na Ciebie, przyjdzie Klimek i niezależnie czy winny, czy niewinny Cię zapierdoli
taka lekka wycofka, niby wszystko fajnie, ale wiadomo, trzeba się zastanowić, oddzwonimy do Pana
i powtarzam, nie oczekuję głosu
ale narrację masz ciekawą
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 21:59:38 GMT 1
Ale jak zagłosujesz na Klimka bez jego wkładu, bo nie miał wkładu, to ja nie będę miał innej opcji niż zagłosowanie również na niego.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 22:00:17 GMT 1
A chcę osobiście mieć tę opcję jeszcze otwartą, czy z rozkładem 99/1 czy jakim, ale chcę mieć.
|
|