|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 23:42:16 GMT 1
Jak to o mnie twoim zdaniem świadczy? Z całokształtu gry od któregoś momentu czułem, że jesteś w mafii, teraz dorzucasz tylko takie śmieszne elementy, które się dopasowują w tę piękną całość. To nie jest odpowiedź na moje pytanie.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:44:16 GMT 1
Jest. Czytaj między wierszami.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:46:12 GMT 1
No wpasowuje się w obraz, który ciebie mam – nie jest to czynnik decydujący, ale gdzieś wierzę, że miastowa wersja ciebie kompletnie pierdoliłaby te konwenanse, a ty jednak trochę stonowałeś w tym segmencie.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 23:46:13 GMT 1
PACZUL NIEWINNY BLIŹNIAK Za 24h w momencie mordu zginie drugi bliźniak. Jeżeli mafia trafi mordem w bliźniaka - to w momencie mordu ginie tylko jedna osoba. Forbrych NIEWINNY BEZROLNY JUDASZ MARTWY BEZROLNY NIEWINNY Nie wiem, może kompletnie mi vibe check do Klimasa nie siadł (i wtedy boję się tej rozmowy), ale te wrzucone rzeczy tak bardzo mi wyglądają na jego sprawkę :PP Taki mieliście plan, żeby to na mnie zwalić?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:46:40 GMT 1
Ale trafiłem?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 23:47:59 GMT 1
No wpasowuje się w obraz, który ciebie mam – nie jest to czynnik decydujący, ale gdzieś wierzę, że miastowa wersja ciebie kompletnie pierdoliłaby te konwenanse, a ty jednak trochę stonowałeś w tym segmencie. Zawsze ukrywałem obecność, tym razem zapomniałem, za co winię MG. Nie sądzisz, że gdybym był w mafii, to ktoś zwróciłby mi na to uwagę?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 23:48:16 GMT 1
Nie, nie moja stylistyka.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:49:46 GMT 1
No wpasowuje się w obraz, który ciebie mam – nie jest to czynnik decydujący, ale gdzieś wierzę, że miastowa wersja ciebie kompletnie pierdoliłaby te konwenanse, a ty jednak trochę stonowałeś w tym segmencie. Zawsze ukrywałem obecność, tym razem zapomniałem, za co winię MG. Nie sądzisz, że gdybym był w mafii, to ktoś zwróciłby mi na to uwagę? Wyobrażam sobie, że z Wengerem XDujecie w tej sprawie, że w sumie jebać.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:50:16 GMT 1
Nie, nie moja stylistyka. Strasznie się zatunelowałem. Co zrobić?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 23:51:31 GMT 1
tzn.? Tak, lubię go, pisałem nawet w środku gry, że byłby bardzo zabawnym mafiosą. Trochę mi zbrzydł jak reszta mu zaczęła robić lachę. To nie zbrzydł Ci tym, że jest w mafii? Tylko, że inni go nie widzą w mafii? A co do tego – no nie. Dunno, tak po prostu miałem. Ale teraz kiedy był na widelcu, kiedy takimi postami jak "olaboga" szcza nam do pyska, to już mi zbrzydł. I nie jesteśmy w tym kreowaniu śmieszkowaniu tacy sami. Bylibyśmy jakbym napisał "mój brat z Afrika Dembele dajesz czadu dzisiaj hehe" (tak, wiem, słabe) i sobie wyszedł z tematu czy coś w ten deseń. Trochę jak zazdrosna baba tu zabrzmiałeś. Ty miałeś pomysł na grę, a ja go lepiej zrealizowałem nawet nie próbując.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 23:52:45 GMT 1
Ale niewinność ma to do siebie, że pewne rzeczy przychodzą bez wysiłku.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:54:04 GMT 1
tzn.? Tak, lubię go, pisałem nawet w środku gry, że byłby bardzo zabawnym mafiosą. Trochę mi zbrzydł jak reszta mu zaczęła robić lachę. A co do tego – no nie. Dunno, tak po prostu miałem. Ale teraz kiedy był na widelcu, kiedy takimi postami jak "olaboga" szcza nam do pyska, to już mi zbrzydł. I nie jesteśmy w tym kreowaniu śmieszkowaniu tacy sami. Bylibyśmy jakbym napisał "mój brat z Afrika Dembele dajesz czadu dzisiaj hehe" (tak, wiem, słabe) i sobie wyszedł z tematu czy coś w ten deseń. Trochę jak zazdrosna baba tu zabrzmiałeś. Ty miałeś pomysł na grę, a ja go lepiej zrealizowałem nawet nie próbując. Ok. Nie zamierzam się akurat o to kłócić.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 23:54:29 GMT 1
Ale jak zagłosujesz na Klimka bez jego wkładu, bo nie miał wkładu, to ja nie będę miał innej opcji niż zagłosowanie również na niego. To nie ma sensu. Stawiasz sprawę tak, że tylko na mnie możesz zagłosować, więc na co czekać? A przecież jeśli Pierluigi na mnie zagłosuje, a gra się nie skończy, to jedynie tyle oznacza, że jeden z nas 2 jest w mafii.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:55:27 GMT 1
Właśnie nie stawiam sprawy tak, a przynajmniej tak nie starałem się jej postawić.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:55:56 GMT 1
Nie, nie moja stylistyka. Strasznie się zatunelowałem. Co zrobić? To nie było pytanie retoryczne jbc
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 23:56:34 GMT 1
Ale jak zagłosujesz na Klimka bez jego wkładu, bo nie miał wkładu, to ja nie będę miał innej opcji niż zagłosowanie również na niego. To nie ma sensu. Stawiasz sprawę tak, że tylko na mnie możesz zagłosować, więc na co czekać? A przecież jeśli Pierluigi na mnie zagłosuje, a gra się nie skończy, to jedynie tyle oznacza, że jeden z nas 2 jest w mafii. + to tak chyba w rzeczywistości nie działa, nie? W sensie może to nie ma sensu, ale MG nie kończy gry po jednym głosie.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 23:59:29 GMT 1
To nie ma sensu. Stawiasz sprawę tak, że tylko na mnie możesz zagłosować, więc na co czekać? A przecież jeśli Pierluigi na mnie zagłosuje, a gra się nie skończy, to jedynie tyle oznacza, że jeden z nas 2 jest w mafii. + to tak chyba w rzeczywistości nie działa, nie? W sensie może to nie ma sensu, ale MG nie kończy gry po jednym głosie. Jeśli niewinny zagłosuje na niewinnego, to oznacza koniec rozgrywki. Pierwszy głos winnego lub na winnego nie kończy rozgrywki. Strasznie się zatunelowałem. Co zrobić? To nie było pytanie retoryczne jbc Nie wiem. Czytać rozgrywkę?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 0:00:53 GMT 1
Nom, to że ja się tu znalazłem to jakaś farsa. Ok then, to do jutra.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 0:25:14 GMT 1
I teraz tak - Gruby, weź się poważnie zastanów nad Klimkiem i mam w dupie teraz to co piszesz o przekraczaniu granic i graniu poziom wyżej. Imo nie ma to już żadnego znaczenia, Klimek do midgame leciał na jednym farmazonie (bezczelność), końcówkę leci na drugim farmazonie (bezczelność + wrzucanie gówna na innych, ale bez swojego werdyktu). Za dużo tu miałkości i rozlezienia. Przypominam jeszcze raz jak on potrafi zagrać jak jest w mieście, siedzieć na kimś i mu zakurwić na najwyższym poziomie, a tutaj w sumie to obie opcje mu pasują i generalnie trudny wybór ma, wrzucę jeszcze pięć cytatów i namaluję buźkę. 55% na Klimka moim zdaniem. 45% na Pepe, bo Pepe pod kątem trudności gierki ma poziom wyżej. Jego kontrola threadu jest niebywała jeśli spojrzymy na to postfactum. Na początku się mówiło, że może Klimek nie, ale Pepe pod ruszt tak? No chłopa kule nie imały. Sprawdziłem to z Dembele jeszcze raz, no i faktycznie, chłop tam nie miał szansy polecieć, równie dobrze mógłby napisać, że w mafii jest. Jego słowa, że lepiej on niż Dembele nie mialy żadnego impactu. Nie wiem kto to jest, ale w endgame jest inną postacią niż wcześniej, a mimo tego wymyka się imo za każdym razem. Musiałby grać wybitnie, musiałby grać zajebiście, to jest spokojnie gra na 9/10 w mafii, ale NIE WIEM KTO TAM SIEDZI. Jakim cudem to daje 45 do 55?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 0:29:05 GMT 1
Pepe Pan Dziobak Chciałbym żebyś tu przyszedł i się wypowiedział co sądzisz o gierce. Czy to jest przyznanie się do tożsamości? E: Chociaż wątpię.
|
|