|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 1:23:20 GMT 1
Czekaj, czekaj.
W kwestii mordu jeszcze – jaki interes ma Klimek w mordowaniu Grubego? On wykazywał tendencję wzrostową do Klimka, bardzo wyraźnie, mnie jebał, później propsował, później mówił, że nie propsował, tylko jebał, a później jebał (toksyczna relacja) ja za to jebałem w miarę wyraźnie Klimka, no ale ja jestem tym fantem, który trzeba zostawić. Mafijny Klimek ma miastowego Grubego i miastowego Colinę, który spokojnie wyrażał chęci do wyjebania Klimka. Jak już mnie ma zostawić, to do swojej wygranej nie lepiej mu ze mną zestawić Grubego? Colina pisał, że pośle na 100% na mnie głos w meczówce, więc zgrywałoby się to z łatwym scenariuszem do sprzedania, gdzie ja miałem zamordować Colinę, przekonać do tego Grubego i mieć łatwe wygranko.
Colina w wersji sprzedającego mecze ma skład tej meczówki ułożony pod siebie. Żadne wajchowanie na mnie wieczorem nie wchodziło w grę, bo przecież ja go dawałem do top niewinności, nawet ponad Grubym, ja się musiałem w tej meczówce znaleźć + byłem już cięty na Klimka miastowego + on mnie w tej grze traktował jak psa na zawołanie i na ewentualne skopanie + mafijny Colina może nie mógł być w głowie Bramkarza, żeby wiedzieć, że ten będzie nadawał na niego w testamencie, ale mógł być pewien tego, że jeśli go nie zamorduje, to Gruby w składzie, w którym nie został zamordowany ani on, ani Colina, będzie miał ogrom wątpliwości.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 1:28:31 GMT 1
No dobra, już parę dziur w tej narracji widzę. Przysięgam, że 5 sekund miałem efekt eureki.
W sensie no nie są to jakieś dziury obalające kompletnie, ale nie jest to tak żelazne jak myślałem. Wciąż jednak w pełni wierzę, że drugi akapit jest solidny (nie licząc czekaj czekaj xd), chociaż no poczekam.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 1:35:17 GMT 1
Czy to jest przyznanie się do tożsamości? E: Chociaż wątpię. A tutaj co miałeś na myśli, zanim cię naszły wątpliwości? Tożsamość kryjąca się za kreacją, czy tożsamość przynależnościowa? I z jednym, i z drugim – w jaki dokładnie sposób powyższe miałoby o tym świadczyć?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 1:50:30 GMT 1
Czekaj, czekaj. W kwestii mordu jeszcze – jaki interes ma Klimek w mordowaniu Grubego? On wykazywał tendencję wzrostową do Klimka, bardzo wyraźnie, mnie jebał, później propsował, później mówił, że nie propsował, tylko jebał, a później jebał (toksyczna relacja) ja za to jebałem w miarę wyraźnie Klimka, no ale ja jestem tym fantem, który trzeba zostawić. Mafijny Klimek ma miastowego Grubego i miastowego Colinę, który spokojnie wyrażał chęci do wyjebania Klimka. Jak już mnie ma zostawić, to do swojej wygranej nie lepiej mu ze mną zestawić Grubego? Colina pisał, że pośle na 100% na mnie głos w meczówce, więc zgrywałoby się to z łatwym scenariuszem do sprzedania, gdzie ja miałem zamordować Colinę, przekonać do tego Grubego i mieć łatwe wygranko. Colina w wersji sprzedającego mecze ma skład tej meczówki ułożony pod siebie. Żadne wajchowanie na mnie wieczorem nie wchodziło w grę, bo przecież ja go dawałem do top niewinności, nawet ponad Grubym, ja się musiałem w tej meczówce znaleźć + byłem już cięty na Klimka miastowego + on mnie w tej grze traktował jak psa na zawołanie i na ewentualne skopanie + mafijny Colina może nie mógł być w głowie Bramkarza, żeby wiedzieć, że ten będzie nadawał na niego w testamencie, ale mógł być pewien tego, że jeśli go nie zamorduje, to Gruby w składzie, w którym nie został zamordowany ani on, ani Colina, będzie miał ogrom wątpliwości. I tak, wiem, sporo tutaj scenariuszów zostało pominiętych, ale było obficie w możliwości no i myślę, że wybrałem ten najlepszy, najistotniejszy – np. nawet jeśli Moreno uniewinniał w podpisie Colinę, to wcześniej go dawał w kolejkę tj. był nieprzewidywalny i był ogarem. Pepe jest dla wzorowego mafiosy miastowym, który w meczówce musi się znaleźć – to zdecydowanie przewyższa pozytywy, które miałby z samego zlinczowania go (tutaj wręcz negatywy mogłyby przeważać nad pozytywami).
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 1:53:40 GMT 1
Na chuj mi on zadaje pytanie czy gram hydrę? Co on chce tym osiągnąć?
Teoria: Wenger mnie pochwala –> mafia z moich reakcji wyczytuje, żem łasy na pochwały –> Colina opisuje moją inscenizację kurczaka bez głowy jako 9/10 mafia –> wtf
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 2:42:13 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 2:42:13 GMT 1
Pepe, jedna rzecz. Czy na Twoim koncie gra dwóch graczy? Odpowiedz szczerze. Musiałbyś z moim psychiatrą pogadać. Cała ta rozmowa: gościu najpierw się mnie pyta definicją hydry czy w nią gram, później do definicji dodaje definiowany zwrot i ciekawą obserwacją jest dla niego to, że wiem co to. Monty Pyton.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 7:59:22 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 7:59:22 GMT 1
tak jak myślałem to grasz
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 8:14:34 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 8:14:34 GMT 1
Musiałbyś z moim psychiatrą pogadać. Cała ta rozmowa: gościu najpierw się mnie pyta definicją hydry czy w nią gram, później do definicji dodaje definiowany zwrot i ciekawą obserwacją jest dla niego to, że wiem co to. Monty Pyton. z jednego i drugiego kompletnie nie znając pojęć nie tak łatwo wywnioskować o co chodzi jestem na 80% przekonany, że jesteś hydrą, bo Twój powrót od paru godzin to totalnie inna mańka i inny charakter - i uważam że na takie wypadki MG powinien przekazać informacje że w grze jest hydrą, to byłbyś do złapania wcześniej ale już huj w to, bo ten chocholi taniec po tym jak napisałem że ojej, jednak Ty, to był gwóźdź do trumny, definicja konformizmu
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 13:27:16 GMT 1
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 14:24:49 GMT 1
Z części opisowej "testamentu" Pierluigiego wynikało jasno, że Klimek w mafii, a Pepe niewinny. Ale dał szanse na poziomie 45-55, żeby zostawić sobie pole do manewru. Pepe jasno się deklarował, że chce głosować na mnie, a Pierluigi niewinny. Postawa Pierluigiego o wiele bardziej pasuje do mafii.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 14:29:30 GMT 1
Cała ta rozmowa: gościu najpierw się mnie pyta definicją hydry czy w nią gram, później do definicji dodaje definiowany zwrot i ciekawą obserwacją jest dla niego to, że wiem co to. Monty Pyton. z jednego i drugiego kompletnie nie znając pojęć nie tak łatwo wywnioskować o co chodzi jestem na 80% przekonany, że jesteś hydrą, bo Twój powrót od paru godzin to totalnie inna mańka i inny charakter - i uważam że na takie wypadki MG powinien przekazać informacje że w grze jest hydrą, to byłbyś do złapania wcześniej ale już huj w to, bo ten chocholi taniec po tym jak napisałem że ojej, jednak Ty, to był gwóźdź do trumny, definicja konformizmu czekaj czekaj vol2 Jestem zawiedziony, ale musiałeś tę intrygę na spontanie wymyśleć, bo jak ty to przygotowałeś jakoś pod tę meczówkę, to graty stary, bo ta teoria jest dziurawa jak s08 Gry o Tron. Według tego co piszesz zakładasz, że jestem hydrą ORAZ poinformowałem o tym Mistrza Gry ORAZ Mistrz Gry tej informacji nie przekazałby do informacji publicznej, żeby w ogóle najpierw reszta się na to zgodziła? Cmon dawg. Jak juz chciałeś mi to zarzucać to mogłeś obstać przy tym, że robię w chuja również Entourage. Daję temu mafijnemu występowi 8/10, gorszy od mojego.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:30:04 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:30:04 GMT 1
haha pięć godzin ciszy i odpalony jak Klimek wjechał
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 14:30:57 GMT 1
Pierdluigi masz 30 sekund na przeproszenie mnie i mojego kolegi albo ślę na ciebie głos
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 14:31:55 GMT 1
Ufam dalej Dembelakowi, bo pokazał, że potrafi trafić. Dlaczego była większa szansa na mafię u Klimka niż u PMSa? @up To ufasz 10ciu graczom? Przecież Dembele w tego PMSa wjechał prawie ostatni. Nie wiedziałem co się święci w temacie, w mojej głowie wczorajszy lincz mógł być na styku. Gdyby nie Dembele to bym nie zagłosował jak zagłosowałem, tego jestem pewien. Tbh z dwójki Pepe, Dembele, Dembele będzie prędzej tym, z którym PMS się rozparowywał. Zdecydowanie. Jak czytam Vara, to jest treściwy. A w porównaniu do Dembele niebo a ziemia. Tak naprawdę mam wrażenie, że na Vara macie tylko tyle, że z tym Klimkiem/PMSem źle się ustawił a jakby to wyciąć to cała gra miejska. Wyrzućmy Dembele. Więcej osób trafiło. Dlaczego zaufałeś akurat Dembele?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:32:14 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:32:14 GMT 1
cały problem polega na tym, że ja nie mam prawa wiedzieć kto jest w mafii, więc pod nikogo nie gram
jakbym był w mafii to od twardego uniewinnienia bym siedzial twardo z wywalonymi jajami i grał w to co jest najbardziej dla mnie optymalne
tymczasem decyzje które podejmowałem są decyzjami błędnymi albo debilnymi właśnie dlatego że jestem w mieście
przez to co robiłem moja pozycja spadła i teraz Pepe se pisze o mnie jako mafiozów
w mafii bym na to nigdy nie pozwolił
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 14:33:31 GMT 1
Ufam dalej Dembelakowi, bo pokazał, że potrafi trafić. Nie wiedziałem co się święci w temacie, w mojej głowie wczorajszy lincz mógł być na styku. Gdyby nie Dembele to bym nie zagłosował jak zagłosowałem, tego jestem pewien. Tbh z dwójki Pepe, Dembele, Dembele będzie prędzej tym, z którym PMS się rozparowywał. Zdecydowanie. Jak czytam Vara, to jest treściwy. A w porównaniu do Dembele niebo a ziemia. Tak naprawdę mam wrażenie, że na Vara macie tylko tyle, że z tym Klimkiem/PMSem źle się ustawił a jakby to wyciąć to cała gra miejska. Wyrzućmy Dembele. Więcej osób trafiło. Dlaczego zaufałeś akurat Dembele? Ja wtedy grałem tak, że wszedłem w temat, zobaczyłem że Dembele 2 razy mnie spingował kreacyjnie, że zaraz gramy ćwierćfinał Euro Portugalia Francja i tak ruszyłem na lekkiej wyjebce żeby móc coś napisać, nic innego mi nie przychodziło do głowy. edit: Jak dla mnie PMS neutral co sądzisz PMSie o Grubym, Paczulu, Dziobaku, Varze i Klimku a to moim zdanie szkodaliwa bo moim zdaniem potencjalnego mafioz zamiast przepytywac o ready to lepiej po prostu dac mu pisac w temacie bo jak jest w miescie to ma tera wieksza stresa Pepe Pan Dziobak witam o 9 godzina
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:37:01 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:37:01 GMT 1
ja nie wiem czy na pewno jesteś hydrą ale biorąc pod uwagę:
Avatar Dwuistość postaci Mówienie w dwóch osobach i dziwne przerwy Zmianę charakteru i sposobu gry Osobę MG
mam podejrzenie że faktycznie mam rację
no ale to jeszcze nie przesądzałoby u mnie chociaż tłumaczy dużo
zachowanie przy mnie + zachowanie rano mnie przekonało
pewny nie jestem, może wygrałem Klimkowi drugie MVP z rzędu
ale w coś trzeba wierzyć
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 14:38:15 GMT 1
Ale to, że jest hydrą nie znaczy, że jest w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:38:23 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:38:23 GMT 1
zagłosowałeś na mnie bo uważasz że jestem w mafii, a Klimek, Twoje 99% jest niewinny, czy dlatego że łapiesz ten 1% szans?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:38:41 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:38:41 GMT 1
Ale to, że jest hydrą nie znaczy, że jest w mafii. przecież to napisałem
|
|