|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:13:21 GMT 1
Pomyślałeś sobie, że PMS wygląda na mafię (bo wygląda), potem zobaczyłeś mojego posta w piłkę, że ten atak wygląda na taki bardziej na odhaczenie i się ze mną zgodziłeś (bo wygląda), więc stwierdziłeś że obaj mogą być w mafii (bo też tak pomyślałem). No a potem doszedłeś do wniosku, że dwóch to za dużo, ale jeden może być (co sam napisałeś). Tam mogło być coś jeszcze, ale już nie pamiętam xD
Ja sb jeszcze pomyślałem, że prędzej winny PMS mógłby wskazywać na winę piłki, ale niewinny PMS nie musi wskazywać na winę piłki, a ty ich rozparowałeś na potrzeby rzucania luźnych typów.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:13:33 GMT 1
Dobra więc tak. Skontrolowałem to na VAR i odpowiedź nie zostaje uznana, bo w statystykach z rozdania nagród nie są wliczone edycje zapoznawcze ani freakowe. Niemniej, pytanie jest chujowe, więc gwoli sprawiedliwości postanowiłem, że zostanie wycofane, bo strzelanie dalsze nie ma żadnego sensu. Prawidłowa odpowiedź to 2380, nikt nie dostaje punktu, prawem kaduka wyznaczam następną kategorię jako: glace mafiacorner === Judasz 4 dembele 3 piłka 1 Forbich 1 Pierluigi 1 piernikowy losuj następne nie tym razem
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:13:45 GMT 1
No pomyślałem, że łowisz moją tożsamość. ja nie będę z tobą więcej grał
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:14:41 GMT 1
Dobra więc tak. Skontrolowałem to na VAR i odpowiedź nie zostaje uznana, bo w statystykach z rozdania nagród nie są wliczone edycje zapoznawcze ani freakowe. Niemniej, pytanie jest chujowe, więc gwoli sprawiedliwości postanowiłem, że zostanie wycofane, bo strzelanie dalsze nie ma żadnego sensu. Prawidłowa odpowiedź to 2380, nikt nie dostaje punktu, prawem kaduka wyznaczam następną kategorię jako: glace mafiacorner === Judasz 4 dembele 3 piłka 1 Forbich 1 Pierluigi 1 lowrider O na poprzedniej stronie była prawidłowa odpowiedź. Fryzjer wybiera, ciekawe czy wybierze glace. === Judasz 4 dembele 3 Forbich 2 piłka 1 Pierluigi 1
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:14:49 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:14:49 GMT 1
No pomyślałem, że łowisz moją tożsamość. ja nie będę z tobą więcej grał Nie rozumiem tych interakcji z twojej strony. Chyba że kreacyjnie nawiązujesz nadal.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:15:04 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:15:04 GMT 1
O na poprzedniej stronie była prawidłowa odpowiedź. Fryzjer wybiera, ciekawe czy wybierze glace. === Judasz 4 dembele 3 Forbich 2 piłka 1 Pierluigi 1 Tak, glace.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 22:15:23 GMT 1
Dlaczego PMS wygląda na mafię?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:16:21 GMT 1
O na poprzedniej stronie była prawidłowa odpowiedź. Fryzjer wybiera, ciekawe czy wybierze glace. === Judasz 4 dembele 3 Forbich 2 piłka 1 Pierluigi 1 Tak, glace.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:16:45 GMT 1
Pomyślałeś sobie, że PMS wygląda na mafię (bo wygląda), potem zobaczyłeś mojego posta w piłkę, że ten atak wygląda na taki bardziej na odhaczenie i się ze mną zgodziłeś (bo wygląda), więc stwierdziłeś że obaj mogą być w mafii (bo też tak pomyślałem). No a potem doszedłeś do wniosku, że dwóch to za dużo, ale jeden może być (co sam napisałeś). Tam mogło być coś jeszcze, ale już nie pamiętam xD Ja sb jeszcze pomyślałem, że prędzej winny PMS mógłby wskazywać na winę piłki, ale niewinny PMS nie musi wskazywać na winę piłki, a ty ich rozparowałeś na potrzeby rzucania luźnych typów. i miałoby mi się chcieć robić takie jasełka na starcie? za dużo z postów wyglądali chujowo, wrzuciłem w szyfr godzinę posta piłki, gdzie faktycznie odbija od grubego i idzie w pms na odczepnego ('bo pms wykonał 711 połączeń'), ale jak już tam jest jakaś koneksja, to koneksja między grubym a piłką natomiast nie myślałem o tym jeszcze jak pisałem posta pms albo piłka
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:17:33 GMT 1
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:18:14 GMT 1
Dlaczego PMS wygląda na mafię? No wyglądał na mafię gdzieś po trzech postach i najwidoczniej nie tylko mi, a później jak dostał dosiad zaczął wyglądać bardziej. Ale każdy jest kowalem swojego losu i jak nie jest w mafii to też se poradzi. A jak jest to zobaczymy
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:18:57 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:18:57 GMT 1
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:19:04 GMT 1
Pomyślałeś sobie, że PMS wygląda na mafię (bo wygląda), potem zobaczyłeś mojego posta w piłkę, że ten atak wygląda na taki bardziej na odhaczenie i się ze mną zgodziłeś (bo wygląda), więc stwierdziłeś że obaj mogą być w mafii (bo też tak pomyślałem). No a potem doszedłeś do wniosku, że dwóch to za dużo, ale jeden może być (co sam napisałeś). Tam mogło być coś jeszcze, ale już nie pamiętam xD Ja sb jeszcze pomyślałem, że prędzej winny PMS mógłby wskazywać na winę piłki, ale niewinny PMS nie musi wskazywać na winę piłki, a ty ich rozparowałeś na potrzeby rzucania luźnych typów. i miałoby mi się chcieć robić takie jasełka na starcie? za dużo z postów wyglądali chujowo, wrzuciłem w szyfr godzinę posta piłki, gdzie faktycznie odbija od grubego i idzie w pms na odczepnego ('bo pms wykonał 711 połączeń'), ale jak już tam jest jakaś koneksja, to koneksja między grubym a piłką natomiast nie myślałem o tym jeszcze jak pisałem posta pms albo piłka No to sobie źle pomyślałem Ale z tymi jasełkami to przesada chyba.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:19:48 GMT 1
Kurde, myślałem że jak dla niepoznaki dam dwa razy z rzędu to będzie trudniejsze. Wybieraj kategorię. === Judasz 4 dembele 3 Forbich 3 piłka 1 Pierluigi 1 === wąsy, glace, 1x grubol
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:20:27 GMT 1
no dużo za dużo napisałeś jak na kontent który stworzyli piłka i pms moim zdaniem, ale może to jakiś młodzieńczy entuzjazm czy coś
co sądzisz o niezrozumieniu forbricha?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:21:57 GMT 1
no dużo za dużo napisałeś jak na kontent który stworzyli piłka i pms moim zdaniem, ale może to jakiś młodzieńczy entuzjazm czy coś co sądzisz o niezrozumieniu forbricha? Jak ktoś prosi to mu robię nie. O forbichu nic nie sądzę, bo piszę w jednym oknie, w drugim gram w gierkę i zara się kwiz skończy to przeczytam te strony jeszcze raz, bo z pamięci krótkotrwałej mi uciekają rzeczy po 10 sekundach teraz XD
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:22:45 GMT 1
Ale jak chodzi o to łowienie tożsamości to ja nie skumałem.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:23:46 GMT 1
no ale przecież ja nie prosiłem
pomyślałeś najpierw, moja prośba była godziny później
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:25:19 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:25:19 GMT 1
A co myślicie o Piłce? Bo ja sobie przeczytałem beef Piłka vs Gruby drugi raz.
Z jednej strony Piłka zrobiła z igły widły, no ale tam Gruby trochę podpalił ten konflikt, bo wstydził się przyznać, że nie kojarzy, skąd powstała lista Piłki.
No ale trzeba przyznać, że z toporem tam Piłka się wjebała i jak ten konflikt Gruby próbował zażegnywać, to Piłka mówi "hola, nie tak szybko".
I tu zagwozdka:
Piłka wariant miasto: zatunelował się na jednego gracza, ma mocne przeczucie do jego winy, więc go napierdala, na resztę nie zwracając aż takiej uwagi. Z gadki Piłka totalnie nieprzyjemna, po chuj mafioza miałby tak antagonizować ludzi na wstępie?
Piłka wariant mafia: wygodnie mafiozie obrać sobie cel do napierdalania, miastowy wolałby patrzeć szerzej, żeby polepszyć swój minimalny w d0 przegląd pola. Wjebanie się piłki w Grubego było nieproporcjonalne do tego, co Gruby zaprezentował pytaniem "na jakiej podstawie powstała ta lista?". Ciągnie konflikt, żeby mieć, o czym pisać i mieć podejrzanego.
Ogólnie myślę, że dwóch mafiozów tam nie ma, naturalnie ten konflikt wyszedł i po chuj trochę byłby.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:25:22 GMT 1
forbrich nie załapał nawiązania do popularnego mema piłkarskiego ostatnimi czasy i z jednej strony łatwo byłoby się do niego przyjebać o nieadekwatną drażliwość
a dobry mędrzec popatrzy szerzej i pomyśli a co za mafioza się przypierdoli, że ktoś mu tożsamość łowi
mafioza musi udawać, że jest transparentny
miejski tok myślenia RF
|
|