|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:26:54 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:26:54 GMT 1
Ale jak chodzi o to łowienie tożsamości to ja nie skumałem. Ja myślałem, że Perluigi pyta, czy w którejś z moich poprzednich kreacji kiedykolwiek robiłem jakiś konkurs. Dziwię się Perluigi, że to ciągniesz, myślałem, że to jasne nieporozumienie.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:26:54 GMT 1
no ale przecież ja nie prosiłem pomyślałeś najpierw, moja prośba była godziny później no ta ale o czym my teraz rozmawiamy? xD
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:28:15 GMT 1
Ale jak chodzi o to łowienie tożsamości to ja nie skumałem. Ja myślałem, że Perluigi pyta, czy w którejś z moich poprzednich kreacji kiedykolwiek robiłem jakiś konkurs. Dziwię się Perluigi, że to ciągniesz, myślałem, że to jasne nieporozumienie. Dlaczego Cię dziwi, że to ciągne? Nie jest tak, że na nieporozumieniach najmocniej można widzieć bebechy?
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:28:38 GMT 1
no ale przecież ja nie prosiłem pomyślałeś najpierw, moja prośba była godziny później no ta ale o czym my teraz rozmawiamy? xD O kolejności, która ma znaczenie.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:29:07 GMT 1
jak to limit kurwa 50 postów
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:29:24 GMT 1
forbrich nie załapał nawiązania do popularnego mema piłkarskiego ostatnimi czasy i z jednej strony łatwo byłoby się do niego przyjebać o nieadekwatną drażliwość a dobry mędrzec popatrzy szerzej i pomyśli a co za mafioza się przypierdoli, że ktoś mu tożsamość łowi mafioza musi udawać, że jest transparentny miejski tok myślenia RF Fajne. Zara nam wahadło pierdolnie w ryj za takie myślenie albo myślenie Judaszowe, ale fajne.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:29:52 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:29:52 GMT 1
Ja myślałem, że Perluigi pyta, czy w którejś z moich poprzednich kreacji kiedykolwiek robiłem jakiś konkurs. Dziwię się Perluigi, że to ciągniesz, myślałem, że to jasne nieporozumienie. Dlaczego Cię dziwi, że to ciągne? Nie jest tak, że na nieporozumieniach najmocniej można widzieć bebechy? Nieporozumienie to nieporozumienie. Ludzie każdego dnia się nie rozumieją. Więc dziwi! A ty coś memłasz o tych mędrcach, że nie idzie zrozumieć. A kategoria dla Paczula to wąsy.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 22:31:14 GMT 1
jak to limit kurwa 50 postów Od jutra, spokojnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:35:01 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:35:01 GMT 1
Ustawiać konkursy to my, nie nas, hehe, młody człowieku. kolego a prowadziłeś kiedyś taki konkurs? Ja znam ten mem z Michniewiczem i Paczulem. I jeśli w/w to nawiązanie do tego, to kijowe. Inaczej, jakby Perluigi grał Michniewiczem, to mooooże. No i można to olać, a ty robisz z tego jakieś wędki. I nie wiem czemu w nieporozumieniach miałoby być widać bebechy najlepiej. Jakaś nowatorska teoria.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:36:00 GMT 1
no ta ale o czym my teraz rozmawiamy? xD O kolejności, która ma znaczenie. No właśnie tego nie rozumiem xD - piszesz tejka pms albo piłka w mafii i jest gadane na ten temat, ludzie cię pytają dlaczego - rzucam se posta, że ja wiem dlaczego 1 hour later - ej paczul co tam se pomyślałeś - no to [dłuższy post] - piszesz, że za dużo napisałem jak na kontent który dali więc ja się nie zgadzam, że to jest pisanie za dużo i nie bardzo rozumiem, po co my ciągniemy tą dyskusję, skoro: - tam wcale nie było za dużo, tylko se lubię d1 się pobawić formą - napisałem to będąc zapytanym, a wcześniej se tylko to pomyślałem tak że ja nie wiem o co chodzi ziomek XD
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:38:01 GMT 1
Dlaczego Cię dziwi, że to ciągne? Nie jest tak, że na nieporozumieniach najmocniej można widzieć bebechy? Nieporozumienie to nieporozumienie. Ludzie każdego dnia się nie rozumieją. Więc dziwi! A ty coś memłasz o tych mędrcach, że nie idzie zrozumieć. A kategoria dla Paczula to wąsy.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 22:41:04 GMT 1
A co myślicie o Piłce? Bo ja sobie przeczytałem beef Piłka vs Gruby drugi raz. Z jednej strony Piłka zrobiła z igły widły, no ale tam Gruby trochę podpalił ten konflikt, bo wstydził się przyznać, że nie kojarzy, skąd powstała lista Piłki. No ale trzeba przyznać, że z toporem tam Piłka się wjebała i jak ten konflikt Gruby próbował zażegnywać, to Piłka mówi "hola, nie tak szybko". I tu zagwozdka: Piłka wariant miasto: zatunelował się na jednego gracza, ma mocne przeczucie do jego winy, więc go napierdala, na resztę nie zwracając aż takiej uwagi. Z gadki Piłka totalnie nieprzyjemna, po chuj mafioza miałby tak antagonizować ludzi na wstępie? Piłka wariant mafia: wygodnie mafiozie obrać sobie cel do napierdalania, miastowy wolałby patrzeć szerzej, żeby polepszyć swój minimalny w d0 przegląd pola. Wjebanie się piłki w Grubego było nieproporcjonalne do tego, co Gruby zaprezentował pytaniem "na jakiej podstawie powstała ta lista?". Ciągnie konflikt, żeby mieć, o czym pisać i mieć podejrzanego. Ogólnie myślę, że dwóch mafiozów tam nie ma, naturalnie ten konflikt wyszedł i po chuj trochę byłby. Nie pasuje mi próbowanie czytania piłki oparte na założeniu, że w mafii/w mieście może się zatunelować. Miastowy w d1 to jest w dupie nie w tunelu, mafiozie teoretycznie jeszcze by to uszło, ale piłka nie wygląda na jakiegoś frędzla, żeby sobie grał taką kartą od d1. Chyba muszę ten temat przeczytać.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:47:10 GMT 1
kolego a prowadziłeś kiedyś taki konkurs? Ja znam ten mem z Michniewiczem i Paczulem. I jeśli w/w to nawiązanie do tego, to kijowe. Inaczej, jakby Perluigi grał Michniewiczem, to mooooże. No i można to olać, a ty robisz z tego jakieś wędki. I nie wiem czemu w nieporozumieniach miałoby być widać bebechy najlepiej. Jakaś nowatorska teoria. Ok.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:48:31 GMT 1
O kolejności, która ma znaczenie. No właśnie tego nie rozumiem xD - piszesz tejka pms albo piłka w mafii i jest gadane na ten temat, ludzie cię pytają dlaczego - rzucam se posta, że ja wiem dlaczego 1 hour later - ej paczul co tam se pomyślałeś - no to [dłuższy post] - piszesz, że za dużo napisałem jak na kontent który dali więc ja się nie zgadzam, że to jest pisanie za dużo i nie bardzo rozumiem, po co my ciągniemy tą dyskusję, skoro: - tam wcale nie było za dużo, tylko se lubię d1 się pobawić formą - napisałem to będąc zapytanym, a wcześniej se tylko to pomyślałem tak że ja nie wiem o co chodzi ziomek XD Ok. Dzięki za wyjaśnienie.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:49:03 GMT 1
Trochę inaczej na niektóre rzeczy patrzę, ale póki co możemy się pięknie różnić.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 22:51:44 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:54:00 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:54:00 GMT 1
Jaki przemiana ludzka To dawaj Perluigi, gramy w mafijkę. Gruby vs piłka, opinia o beefie. Dembele i jego jebnięcie w kreacyjny post Klimka - czy armaty Judasza są uzasadnione?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:57:27 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:57:27 GMT 1
Już se buduję jakąś tam mapkę.
Skrobaliście o VARze i PMSie. Przecież o gościach nie można nic powiedzieć, poza tym, że się pokreowali trochę. Kto tam ich wsadza do mafii? Przecież to definicja chuj wi, ani jednego posta świadczącego o przynależności.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 22:59:19 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 22:59:19 GMT 1
No Paczul widzę, że ty wsadzałeś PMSa do mafii. Jakim to sposobem? : o
A wąsa niestety nie znam.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:00:10 GMT 1
Kurde, myślałem że jak dla niepoznaki dam dwa razy z rzędu to będzie trudniejsze. Wybieraj kategorię. === Judasz 4 dembele 4Forbich 3 piłka 1 Pierluigi 1 === wąsy, glace, 1x grubol czytam se od początku i poza innymi kwestiami doczytałem, że gdzieś uciekł punkt dla murzaja powyżej prawidłowa klasyfikacja punktowa, mamy remis
|
|