|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:24:49 GMT 1
Paczul za dużo prywaty jest w Twoim postowaniu, a ja staram się ją omijać najzręczniej jak potrafię. Opanuj się, grajmy w grę. Przecież to, że chce rozmawiać na temat na który mam zdecydowaną opinie - i w kontekście którego VAR dwukrotnie pisze, że jestem pijany - może i jest łatwe. Ale jest naturalne i była potrzeba wyjaśnienia tego. porób coś bo chwilę Cię nie było i chyba jakoś wypadłeś z głównego nurtu. dawaj wracaj Jakbym miał nakładać prywatę to bym właśnie cię mógł ewentualnie mniej poderzewać i stwierdzić po prostu, że jesteś leń jebany. Ale jej nie nakładam, nie gram metą i mi ugułem wychodzi, że mi się nie podobasz, bo mi po prostu wygląda jakbyś się wysmarował nomen omen margaryną przez gierkę do tej pory i chciał się PRZEŚLIZGNĄĆ. D0 taki na luzaczku, cośtam se popiszę, ale nie za dużo, bo jeszcze ktoś powie, że się za bardzo podjarałeś. O rzucenie we mnie gównem się nie obrażam, ale no umówmy się, że to oportunistyczne było i to mogła zrobić mafia, wiadomo dlaczego. Teraz też se grasz no i jest jak pisałem wyżej, dla mnie to jest prześlizgiwanie i chodzenie na łatwiznę. Myślałem przed chwilą czy se gry nie uporządkować, ale za wcześnie jeszcze na pisanie tego posta, więc póki co chyba idę robić rzeczy.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:25:27 GMT 1
Paczul, Byron, kogo walimy na czambuł dzisiaj? Zapraszam do dyskusji też Judasza i Forbrycha. Ja mam swój typ, ale jeszcze nie chcę o tym gadać.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:26:23 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:26:23 GMT 1
Ja proponuję igrzyska między PMSem a Pepem.
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 12:26:37 GMT 1
Paczul, Byron, kogo walimy na czambuł dzisiaj? Zapraszam do dyskusji też Judasza i Forbrycha. gdzie aktualnie głos mam, to widać, możliwe, że zmienie, może nie, imo 13:00 to za wcześnie na ustalanie linczu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:26:58 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:26:58 GMT 1
Chciałbym też żeby VAR powiedział dlaczego jako target wybrał Klimka, a nie Suareza in disguise.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:27:33 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:27:33 GMT 1
Paczul, Byron, kogo walimy na czambuł dzisiaj? Zapraszam do dyskusji też Judasza i Forbrycha. gdzie aktualnie głos mam, to widać, możliwe, że zmienie, może nie, imo 13:00 to za wcześnie na ustalanie linczu Paradoksalnie mój post to bardziej pewien statement, ale o typach możemy pogadać pobocznie. Może być później.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:28:03 GMT 1
VAR, pocisz się nad rozkminami i gubisz się w mieście jak ktoś kto wie że w nim jest, ale nie wie z kim, dla mnie dobry jesteś
Ciebie, Moreno, dembele, Pierluigiego i Piłki nie skanuję dzisiaj już
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:28:31 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 12:28:31 GMT 1
co do Wagnera, to mi zaplusował tą sekwencją, już pisałem, ale przypomnę, skoro Wagnera chcecie poruszyć: 1. uniewinnił se mnie Dla mnie w sumie fryzjer niewinny za doszukiwanie się niewinności u Pierluigiego. W sumie nie tyle za doszukiwanie się jej ile szukanie potwierdzenia u mnie. W sensie nie, że konkretnie u mnie, ale że w ogóle u kogoś. 2. tuż po nim wbija Judasz i też se mnie uniewinnia Generalnie atakowanie mnie na tym etapie rozgrywki byłoby dla mafiozy bardzo antyintuicyjne. Więc Forbrich może rzeczywiście być niewinny. (plus jest nieprzyjemny w odbiorze co też sugeruje bardziej niewinność niż winę) 3. Wagner zdziwiony, że Judasz mnie uniewinnia (powody dla Wagnera się nie podobały) Jak nieprzyjemny jak właśnie milusi jest. Nieprzyjemna to była interakcja Piłki z Grubym. Czemu akurat ciebie atakowanie byłoby dla mafiozy bardzo antyituicyjne? pomyślałem, że mafioza!Wagner się ucieszyłby, że napisał coś pierwszy i to się niesie, czyli wstrzelił się z towntellem, a nie się dziwił, że ktoś po nim powtarza, miał okazję do zebrania plusów u Judaszka, a w niego lekko wbija czy to słabe białko czy mocne na początek postaci, oceńcie Kurde dobrze że to przypomniałeś bo ja też myślałem wtedy że milusi jesteś i na dziwnych przesłankach to uniewinnienie No plusik dla Arsena ale czy to jest jakieś turbo uniewinniające białko to bym się wstrzymał chyba
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 12:28:47 GMT 1
siadaj gruby ze mną, pogadamy o nich ten Wenger pisze rzeczy trafne a celne, jest lakoniczny, ale nie czujesz, że daje mały wkład może se płynie dzięki nadwiedzy, ale na razie mi się taka gra podoba, coś jak Judasz napisał, Arsene wygląda zdroworozsądkowo A to nie mafiozi wyglądają na początku zdroworozsądkowo, bo mają nadwiedzę i łatwiej im dobrze się pokazać? w ogóle chyba Piłka pisała wczoraj, że Judasz może być z Grubym i go tak bronił na chama dla mnie to bardzo naiwna teoria i bardzo się dziwię Piłce, że z nią wyszła, bo jakbym ja podejrzewał Judasza, to bym się zaczął martwić o mafijność Grubego, bo jak mówi stare porzekadło: jak w coś wierzyć mafiozom to w uniewinnienia Znam tę teorię i zgadzam się, że często się sprawdza, ale też pamiętam edycję, w której jeden mafiozo na chama uniewinniał drugiego, więc postanowiłem przypomnieć o tym fakcie, napisałem też, że będę nad tym kminił jutro, czyli dzisiaj. I teraz tak, nie mówię, że Gruby i Judasz to na pewno para mafiozów, ale bym tego zupełnie nie wykluczał. Poza tym tam rozkmina była szersza, bo też miałem wniosek, że PMS nie jest w mafii z Judaszem. Tak więc jak PMS winny, to Judasz niewinny i para Gruby-Judasz w ogóle przestaje być przeze mnie rozpatrywana. Łapiesz go za słówka. Dla mnie w ogóle ten wasz konflikt jest dziwny bo powstał nagle i z niczego, ale jeśli jest w nim mafiozo to prędzej będzie nim ten, który podchodzi do niego w taki sposób jakby to była rywalizacja. xD a on mnie nie łapie za słówka? dosłownie jego przypierdolka to definicja łapania za słówka, bo powiedziałem że mi się nie podoba a nie chcę go cisnąć, bo mówię, że niewinny, gdzie te dwa słowa tyczą dwóch różnych aspektów jego osoby Przecież to nie było łapanie za słówka, tylko chęć zrozumienia Twojego stanowiska wobec mnie i szukanie potencjalnej sprzeczności, nielogiczności. Na tym ta gra polega, nie ma co się oburzać.
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 12:29:08 GMT 1
gdzie aktualnie głos mam, to widać, możliwe, że zmienie, może nie, imo 13:00 to za wcześnie na ustalanie linczu Paradoksalnie mój post to bardziej pewien statement, ale o typach możemy pogadać pobocznie. Może być później.
spoko, jak to grono niskopostowców się obiecująco nie uaktywni (PMS czy ten Pepe czy ten Klimek), to nie miałbym przeciwko, żeby tam pierdolnąć, żeby to jakoś odsiać w d1, najmniejsza strata w razie pomyłki
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:29:23 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 12:29:23 GMT 1
Gra Edgara, zapraszam do dyskusji, czy jest w niej cokolwiek za co warto go zostawić w rozgrywce?
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:29:50 GMT 1
numer do twojej matki
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:29:50 GMT 1
Chciałbym też żeby VAR powiedział dlaczego jako target wybrał Klimka, a nie Suareza in disguise. Kto to Suarez in disguise?
Target Klimka, bo poczułem wajba. Takiego o którym nie można rozmawiać. Ale to żadna armata i nic pewnego, mogę linczować też Pepe/Polską Myśl, to nie mogą być złe wybory.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:30:38 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:30:38 GMT 1
Jest. Uniewinnia mnie. Fajny gość.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:30:51 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 12:30:51 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:31:05 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:31:05 GMT 1
Chciałbym też żeby VAR powiedział dlaczego jako target wybrał Klimka, a nie Suareza in disguise. Kto to Suarez in disguise?
Target Klimka, bo poczułem wajba. Takiego o którym nie można rozmawiać. Ale to żadna armata i nic pewnego, mogę linczować też Pepe/Polską Myśl, to nie mogą być złe wybory.
Pepe Pan Dzióbek.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:31:21 GMT 1
sory poniosło
ale się wjebałeś we mnie z maczugą z pizdy chłopie to od razu emocje uruchomiłem
no niewinny jesteś Gruby ale co z tego jak mnie wkurwiasz
czy o to w życiu chodzi?
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:32:05 GMT 1
Edgar swój chłop. Mnie też uniewinnia.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:32:52 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:32:52 GMT 1
Ponapierdalajmy Pepiarza, to przynajmniej czuję, że przyjdzie i coś się odezwie.
To samo o PMSie, no tutaj w ogóle archetyp spierdolenia w kąt po zebraniu lekkich podejrzeń, trochę za długie to milczenie.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:33:47 GMT 1
|
|