dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 12:11:40 GMT 1
Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości w mafii jesteś
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 12:12:48 GMT 1
Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości w mafii jesteś a ty
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:13:15 GMT 1
Pierluigi nie gadał tak na około, tylko bezpośrednio, w sedno. Ja uważam że za samą bezczelność nie powinien być odjebany w pierwszej kolejności. A widzę też działania niektórych zmierzające do skierowania reflektorów na Klimka i oceniam je jako prowokacyjne, więc sobie siedzę i patrzę. Inna sprawa, że moim zdaniem Ty grasz na tyle głupio i w jakiś taki niezrzeszony sposób, że nie podejrzewam Cię o sztuczną agendę. No traktuję tę grę jako pisanie co myślę, bez strategizowania co warto, a czym nie warto się podzielić w większości przypadków, raczej karty na stole. Taka gra też jest w temacie potrzebna.
Bezczelności Klimka było jednak mało. Nie łapie się to pod definicję jakiegoś naturalnego wjazdu.
W pierwszej kolejności kto?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 12:14:00 GMT 1
osrane gacie
ja jestem normalny
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 12:14:24 GMT 1
od mojego poprzedniego posta zdążyłeś mi się jeszcze dwa razy nie spodobać oj kolego nie wiem jak to będzie w tej edycji nie pierdole sie w tańcu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:14:26 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 12:14:26 GMT 1
Ej Piłka ty tego posta o rośnięciu i jedzeniu dużo serio tak na serio potraktowałas? XD nwm czy ja już mam poprzestawiane w głowie czy to jednak nie ja mam kija w dupie
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:15:23 GMT 1
Oferuję Ci rozmowę, wyjaśnij jak Ci wyszło, że Gruby i Judasz to twoich dwóch najbardziej niewinnych. Póki co uważam, że nie masz pozytywnego wkładu w tę edycję, sprawiasz iluzję tego, że coś robisz, a ready mamy na opak. 😆 kolego A co jeśli Gruby i Judasz są moimi niewinnymi totalnie z dupy Chociaż nie są Co jeśli nie mam pozytywnego wkładu No faktycznie mogę nie mieć Albo co jeśli nasze ready są na opak Która z tych kwestii mogłaby mnie stawiać w mafijnej pozycji? Frapuje mnie trochę ten Twój post, ale kurczę niewiele czasu mogę Ci poświęcić. Jak chcesz współpracy to do 14 możemy się umówić że Ty w jednym poście wypisujesz co Ci w grubym nie pasuje, ja pisze czemu jest niewinny, a niech reszta ocenia. Pytanie tylko, czy Ty chcesz pisać czemu miałby być winny. Chcesz?Jak chcesz współpracy to możemy pogadać nt. Grubego, czyli na jeden z niewielu tematów, w którym do tej pory wyraziłeś zdecydowaną opinię. Łatwe, ale to nic złego. okej, ale imo tak i in pierluigis opinion też tak czyli nie gadajmy o grubym a ty się nie przypierdalaj że jest moim topem niewinnych. mam swoją opinię i póki co od niego zamierzam zaczynać swoje listy niewinności jak chcesz współpracować to możesz rzucić ksywkę o której chcesz porozmawiać, ja sobie w miarę możliwości sprawdzę taką osobistość i sobie pogadamy. Jak chcesz współpracy to możemy pogadać na jakiś temat co zadasz, ja ci mogę poodpowiadać, sam nie będę wychodzić przed szereg. No znowu łatwe. Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości No a to jest już głupie, bo VAR zdążył to w minutę wyjaśnić, że nie trzeba szukać winnego w Wengerze, żeby o nim rozmawiać. W połączeniu z wytłuszczonym z pierwszego cytatu mamy tutaj drugi raz imo takie wprawne operowanie słowem, żeby na koniec dnia wyszło na minus dla VARu. kurwa jaki wygodny no nie podobasz mi się dorośli rozmawiają Ledwo wczoraj mi zarzuciłeś, że "Zaczął w sposób cwaniacki odbijać zaczepki pokazując że ma wyjebane". No nie podobasz mi się.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:15:32 GMT 1
Nk mi pokaże co takiego zagrał Wenger że ludzie boją się o nim gadać Chłodne posty, szluga pali na profilowym, ja się chłopa boję. Piłka dobry post, z dobrego miejsca Moreno póki co z nawijką bez smrodu, podkreśla niewinność Grubego, pasuje mi to na szybkie szukanie współpracowników do obalenia mafii Pierluigi, dembele póki co niewinni u mnie, wystarczająco miejskiej empatii poczułem
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 12:16:08 GMT 1
co do Wagnera, to mi zaplusował tą sekwencją, już pisałem, ale przypomnę, skoro Wagnera chcecie poruszyć: 1. uniewinnił se mnie Dla mnie w sumie fryzjer niewinny za doszukiwanie się niewinności u Pierluigiego. W sumie nie tyle za doszukiwanie się jej ile szukanie potwierdzenia u mnie. W sensie nie, że konkretnie u mnie, ale że w ogóle u kogoś. 2. tuż po nim wbija Judasz i też se mnie uniewinnia Generalnie atakowanie mnie na tym etapie rozgrywki byłoby dla mafiozy bardzo antyintuicyjne. Więc Forbrich może rzeczywiście być niewinny. (plus jest nieprzyjemny w odbiorze co też sugeruje bardziej niewinność niż winę) 3. Wagner zdziwiony, że Judasz mnie uniewinnia (powody dla Wagnera się nie podobały) Jak nieprzyjemny jak właśnie milusi jest. Nieprzyjemna to była interakcja Piłki z Grubym. Czemu akurat ciebie atakowanie byłoby dla mafiozy bardzo antyituicyjne? pomyślałem, że mafioza!Wagner się ucieszyłby, że napisał coś pierwszy i to się niesie, czyli wstrzelił się z towntellem, a nie się dziwił, że ktoś po nim powtarza, miał okazję do zebrania plusów u Judaszka, a w niego lekko wbija czy to słabe białko czy mocne na początek postaci, oceńcie
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 12:17:41 GMT 1
Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości No chciałeś żebym rzucił ksywkę, o której sobie porozmawiamy. To rzucam. Czemu to ma być poszukiwanie winnych? Jestem ciekaw co sądzisz o Wengerze. Przestań cwaniakować, tylko się wypowiedz.
no dobrze, to ja uważnie go czytając stosunkowo często się z nim zgadzam i mam bardzo dużą obawę, że jak jest w mafii to jest DOJEBAŃCZYK.
skoro jest w mojej opinii top2 najcięższym orzechem do zgryzienia, to rozpoczynanie naszych wspólnych poszukiwań od tej ksywy wydaje mi się przysłowiowym wychodzeniem z motyką na słońce dlatego z tej propozycji zakpiłem. Szczególnie, że jeszcze chwile wcześniej rzucałeś ksywkę jakiegoś jednogolowca
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 12:18:07 GMT 1
co do Wagnera, to mi zaplusował tą sekwencją, już pisałem, ale przypomnę, skoro Wagnera chcecie poruszyć: 1. uniewinnił se mnie Dla mnie w sumie fryzjer niewinny za doszukiwanie się niewinności u Pierluigiego. W sumie nie tyle za doszukiwanie się jej ile szukanie potwierdzenia u mnie. W sensie nie, że konkretnie u mnie, ale że w ogóle u kogoś. 2. tuż po nim wbija Judasz i też se mnie uniewinnia Generalnie atakowanie mnie na tym etapie rozgrywki byłoby dla mafiozy bardzo antyintuicyjne. Więc Forbrich może rzeczywiście być niewinny. (plus jest nieprzyjemny w odbiorze co też sugeruje bardziej niewinność niż winę) 3. Wagner zdziwiony, że Judasz mnie uniewinnia (powody dla Wagnera się nie podobały) Jak nieprzyjemny jak właśnie milusi jest. Nieprzyjemna to była interakcja Piłki z Grubym. Czemu akurat ciebie atakowanie byłoby dla mafiozy bardzo antyituicyjne? pomyślałem, że mafioza!Wagner się ucieszyłby, że napisał coś pierwszy i to się niesie, czyli wstrzelił się z towntellem, a nie się dziwił, że ktoś po nim powtarza, miał okazję do zebrania plusów u Judaszka, a w niego lekko wbija czy to słabe białko czy mocne na początek postaci, oceńcie brawo Richard takiego mansplaining poczebuje!!
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:18:46 GMT 1
No chciałeś żebym rzucił ksywkę, o której sobie porozmawiamy. To rzucam. Czemu to ma być poszukiwanie winnych? Jestem ciekaw co sądzisz o Wengerze. Przestań cwaniakować, tylko się wypowiedz.
no dobrze, to ja uważnie go czytając stosunkowo często się z nim zgadzam i mam bardzo dużą obawę, że jak jest w mafii to jest DOJEBAŃCZYK.
skoro jest w mojej opinii top2 najcięższym orzechem do zgryzienia, to rozpoczynanie naszych wspólnych poszukiwań od tej ksywy wydaje mi się przysłowiowym wychodzeniem z motyką na słońce dlatego z tej propozycji zakpiłem. Szczególnie, że jeszcze chwile wcześniej rzucałeś ksywkę jakiegoś jednogolowca
teraz lepiej
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:18:49 GMT 1
Paweł Paczul po cienkiej linii chodzi u mnie, ale może jak uda mi się jakoś ustawić przeglądarkę żeby nie wyświetlała profilowego to będzie prostsza ocena
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:19:22 GMT 1
Kurwa nawet mi nie mów, wybór avatara to była katorga.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 12:19:25 GMT 1
No przyszło Ci jednocześnie do głowy, że jestem niewinny i że w chuj Ci się nie podobam. Mnie się to nie spina. Chciałbym więc zrozumieć, co takiego Ci się w chuj nie podoba, że aż musisz walczyć z biasem. I dlaczego w ogóle z tym biasem walczysz, czemu nie stwierdzasz, że skoro Ci się "w chuj nie podobam", to po prostu jestem w mafii? Nie podobasz mi się bo mnie wkurwiasz gościu i nie byłoby nic łatwiejszego niż w ciebie napierdalać, CZAISZ? Pierwsze co robisz po powrocie do gry to kontynuujesz swoje przypierdolki z dupy, no nie chce mi się z tobą tak gadać witam wszystkich (poza piłką) o poranku, idę nadrabiać coście naskrobali od wczoraj Ooo, i ten post mi się podoba. Bo faktycznie sobie wczoraj myślałem, że wytłumaczenie tego, że w 2 postach piszesz, że jestem niewinny i że "w chuj się nie podobam" może być takie, że jeden odnosi się do mojej przynależności, a drugi do mojego sposobu gry, wrażeń artystycznych itp. Szkoda, że to nie padło wczoraj od razu, ale i tak malutki plusik ode mnie dostajesz, choć oczywiście również nie witam i nie pozdrawiam tak jak Ty mnie.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 12:21:07 GMT 1
Paczul za dużo prywaty jest w Twoim postowaniu, a ja staram się ją omijać najzręczniej jak potrafię. Opanuj się, grajmy w grę. Przecież to, że chce rozmawiać na temat na który mam zdecydowaną opinie - i w kontekście którego VAR dwukrotnie pisze, że jestem pijany - może i jest łatwe. Ale jest naturalne i była potrzeba wyjaśnienia tego.
porób coś bo chwilę Cię nie było i chyba jakoś wypadłeś z głównego nurtu. dawaj wracaj
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 12:22:43 GMT 1
tymczasem wrzucam sałntrak i wracam do robotki, będę zaglądał
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:23:46 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:23:46 GMT 1
debile
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:24:07 GMT 1
dzięki za odpowiedź varencjusz
1) jak widzisz Judasza w tym wszystkim? bo kojarzę pewną teorię, że takie aroganckie/leniwe ready dają częściej miastowi; w temacie faktycznie Puyol lata, jakby rozumy pozjadał i wszystko wiedzioł, podejrzewasz go?
2) Byron dający ready odmienne od Ciebie -> czy to powód, żeby budził wątpliwości? myślę, że jak za taki nick się brać, to trzeba od innej strony, mimo wszystko zaprosił do debaty na temat typów
*** ogólnie mam takie powiązania Piłka i Gruby nie będą razem w mafii -> to poddymienie w d0 byłoby w chuj niepotrzebne jeśli Byron w mafii, to Gruby 100% niewinny: Dla mnie Gruby po tym co gra może mieć wydziarane na czole NIEWINNY Mafia tak nie gra, nie w takim stężeniu, to się nie da to byłoby typowe nadwiedzowe uniewinnienie trudnego przypadku przez mafiozę 1. Judasza mam na radarze, gra trochę bezpieczniej niż bym oczekiwał po potencjalnej jakości tego zawodnika. Na pewno ta teoria ma generalnie sens wynikający z mindsetu, ale to nic z czym nie poradziłby sobie mocny zawodnik. 2. Ogólna postawa trochę zbyt mądralińska plus odmienność readów to go zaczepiłem i sprawdzam co dalej. Odmienność readów w tym sensie, że nigdy bym nie powiedział, że moją topką niewinnych jest ta dwójka, niekoniecznie że są w mafii. Póki co Moreno u mnie w trakcie oceny.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:24:41 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:24:41 GMT 1
Paczul, Byron, kogo walimy na czambuł dzisiaj?
Zapraszam do dyskusji też Judasza i Forbrycha.
|
|