|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:41:59 GMT 1
no nie mam, liczyłem że coś podkradnę od spasłego tbh
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:42:13 GMT 1
a jaki ty masz sos na Pepe? Nic oczywiście. Jaki można mieć sos na czteropostowca? Ale nie sprzedaję tego pod płaszczykiem 'wiem, ale nie powiem' w D1. Pepe się u mnie znalazł bo wyjebałem metoda eliminacji Klimka i zwyżkuje mi Piłka. Edgarsa lubię od początku. No to inaczej nie można przy mojej filozofii. Jak tego dokonałeś? Konkretny post poproszę.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:43:48 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:43:48 GMT 1
Skąd wniosek, że metoda eliminacji wynikuje z jednego posta?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:43:50 GMT 1
No ja jakbym musiał to bym z dwójki Klimek-Pepiarz wolał w Klimka, chociaż to taki meh wybór
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:44:49 GMT 1
Albo inaczej, Pepiarz ma u mnie czystą kartę, Klimek w sumie też, ale w jego mafiowanie mi łatwiej uwierzyć W obu przypadkach ciężko o rozsądne ready
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:45:06 GMT 1
Skąd wniosek, że metoda eliminacji wynikuje z jednego posta? Do brzegu Pierre. Nie przedłużaj. :>
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:45:33 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:45:33 GMT 1
Myślę, że różnica między Klimkiem, a PMSem i Pepe powinna być widoczna na jeden rzut oka, szczególnie, że napisali tyle postów, że na każdego wystarczy właśnie jeden.
To nie jest nawet subtelna kwestia.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:46:27 GMT 1
Ależ mamy niewypowiedziany pojedynek na długość siuraków, proszę państwa co za emocje!!!
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 12:46:53 GMT 1
Judasz szczery Judasz zgadzasz się z liniowym, że na Paczula trzeba uważać? Po co go o to pytasz? Gruby w mafii nie wyglądałby na aż tak dramatycznie spiętego Dlaczeog w mafii mialby byc mniej spiety? Chociaż faktycznie, prosiłoby się, żeby ktoś tam w tej mafii też sobie pozycję wyrabiać zaczął w większym stopniu niż jakiś Dembele. Pierluigi, nie jesteś w mafii przypadkiem? Kto pasuje do tego klucza? dlaczego go o to pytasz? VAR, mam ochotę Cię wyrzucić ale mi cię szkoda mozesz to uzasadnic? dlaczego zawod to byl dopiero poczatek jego rozgrywki a juz kasacyjnie chcesz jechac?? Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości podcinasz skrzydla mnie sie nie podoba: byron monero - lawiruje w temacie i stara sie byc aktywny taka aktywnosc ze jakby jechał 50km/h ale wkrecal trenera ze 80km/h mam małą aktywność i wcale nie pozoruje dobrej stara się być aktywny to najbardziej przestrzelona teza jaką puściłeś w tej grze
a to dopiero początek bo od 18 dzisiaj do niedzieli będę najebany przy czym nie sądzę żebym kogokolwiek z czymkolwiek gdzieś wkręcał, ze dwóch czy trzech widzę takich co w mafii nie będą, dwóm czy trzem się przyglądam i jakoś przez te 3 dni pociągnę odstając najmniej jak się da twoje podejrzenia to kolejna margaryna, możecie się z paczulem wzajemnie nią smarować pierdolnij coś konkretnego albo nie pierdol murzaj
a to mi sie tez nie podoba po co tera usprawiedliwiac z PRZYSZLEJ malej aktywnoss?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 12:47:14 GMT 1
Pierluigi jak ty jesteś taki światły i kozak w tę gierkę, to we nas oświeć wszystkich, co?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:47:39 GMT 1
a jaki ty masz sos na Pepe? Nic oczywiście. Jaki można mieć sos na czteropostowca? Ale nie sprzedaję tego pod płaszczykiem 'wiem, ale nie powiem' w D1. Pepe się u mnie znalazł bo wyjebałem metoda eliminacji Klimka i zwyżkuje mi Piłka. Edgarsa lubię od początku.No to inaczej nie można przy mojej filozofii. Pytanie do tłumu, nie ma złych odpowiedzi, co najwyżej głupie: czy wg was z dotychczasowej gry można wstępnie uniewinnić Edgara?
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:48:41 GMT 1
można można, luz mam, niczego się nie boję i w ogóle światły gość ze mnie
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 12:49:01 GMT 1
Judasz szczery Judasz zgadzasz się z liniowym, że na Paczula trzeba uważać? Po co go o to pytasz? Gruby w mafii nie wyglądałby na aż tak dramatycznie spiętego Dlaczeog w mafii mialby byc mniej spiety? Kto pasuje do tego klucza? dlaczego go o to pytasz? VAR, mam ochotę Cię wyrzucić ale mi cię szkoda mozesz to uzasadnic? dlaczego zawod to byl dopiero poczatek jego rozgrywki a juz kasacyjnie chcesz jechac?? Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości podcinasz skrzydla mam małą aktywność i wcale nie pozoruje dobrej stara się być aktywny to najbardziej przestrzelona teza jaką puściłeś w tej grze
a to dopiero początek bo od 18 dzisiaj do niedzieli będę najebany przy czym nie sądzę żebym kogokolwiek z czymkolwiek gdzieś wkręcał, ze dwóch czy trzech widzę takich co w mafii nie będą, dwóm czy trzem się przyglądam i jakoś przez te 3 dni pociągnę odstając najmniej jak się da twoje podejrzenia to kolejna margaryna, możecie się z paczulem wzajemnie nią smarować pierdolnij coś konkretnego albo nie pierdol murzaj
a to mi sie tez nie podoba po co tera usprawiedliwiac z PRZYSZLEJ malej aktywnoss? oczywista nei jet tego duzo i to sa subiektywne zgrzyty ale na D1 mnie starcze trzeba na kogos zaglosowac ja czuje ze Ty = oszust
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:49:25 GMT 1
Myślę, że różnica między Klimkiem, a PMSem i Pepe powinna być widoczna na jeden rzut oka, szczególnie, że napisali tyle postów, że na każdego wystarczy właśnie jeden. To nie jest nawet subtelna kwestia. XD nie ma dla Ciebie ratunku
Dawaj tę niesubtelną kwestię.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:49:43 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:49:43 GMT 1
Skąd wniosek, że metoda eliminacji wynikuje z jednego posta? Do brzegu Pierre. Nie przedłużaj. :> Nie no, w pizdę se wsadźcie takie teksty, ja sobie gram po swojemu, jak ktoś oczekuje D1 że mu będę tłumaczył elementarzyk w momencie jak nie trzeba, a jednocześnie używa argumentu tożsamościowego na Klimka, to jestem zdumiony. Piszę wprost, ale to co uznam za słuszne i warte. W geście dobrej woli - moim zdaniem PMS zareagował słabo, Pepe jest totalnie neutralny, natomiast Klimek wszedł w grze na wyjebce. Proste wajby. Inna sprawa, że to imo puste dywagacje, bo spodziewałbym się że cała trójka jeszcze będzie dziś pisać.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 12:50:38 GMT 1
Pewnie bym był, ale w zasadzie jaki był cel napisania twojego posta? Chciałem odbębnić minimum postowe. Do jutra. to nie jest optimal zagranie dla mafia w sytuacji Klimek ale nie podoba sie ze mnie glosuje
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:51:16 GMT 1
Albo inaczej, Pepiarz ma u mnie czystą kartę, Klimek w sumie też, ale w jego mafiowanie mi łatwiej uwierzyć W obu przypadkach ciężko o rozsądne ready To chyba była odpowiedź do mnie, ale nie odpowiada na moje pytanie co masz na myśli z tym "Nic się nie uczycie". Brzmiało jakbyś chciał celować gdzie indziej dzisiaj niż w Pepe-PMS-Klimek.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 12:51:22 GMT 1
edgar davis to moj brat z africa
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:51:24 GMT 1
Klimek to wszedł na aż za mocnej wyjebce, ale chyba rzeczywiście nie wiem na ile mógłby sobie na to pozwolić z presją, że jeszcze dwie osoby ma w drużynie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:51:58 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 12:51:58 GMT 1
Nic oczywiście. Jaki można mieć sos na czteropostowca? Ale nie sprzedaję tego pod płaszczykiem 'wiem, ale nie powiem' w D1. Pepe się u mnie znalazł bo wyjebałem metoda eliminacji Klimka i zwyżkuje mi Piłka. Edgarsa lubię od początku.No to inaczej nie można przy mojej filozofii. Pytanie do tłumu, nie ma złych odpowiedzi, co najwyżej głupie: czy wg was z dotychczasowej gry można wstępnie uniewinnić Edgara? można odsunąć na d1 przez słynną bezczelność, jak będzie więcej wiadomo, a on będzie w huja leciał na odwadze bez solvingu, to można wyjebać też pytanie, co Luigi miał na myśli "od początku" ale raczej się nie dowiem, bo z luigim rozmowa w tej grze idzie jak po grudzie
|
|