|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:52:19 GMT 1
edgar davis to moj brat z africa chłopie, ja holendrem jestem, obywatelstwo mam i w ogóle braćmi czyni nas co innego. miłość do sportu.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:53:17 GMT 1
można odsunąć na d1 przez słynną bezczelność, jak będzie więcej wiadomo, a on będzie w huja leciał na odwadze bez solvingu, to można wyjebać jaki solving chcesz panie sortujący ('można wyjebać', jak o zużytej oponie, tfu), daj zagadkę to rozwiążę
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:53:36 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:53:36 GMT 1
Chciałem odbębnić minimum postowe. Do jutra. to nie jest optimal zagranie dla mafia w sytuacji Klimek ale nie podoba sie ze mnie glosuje
No oczywiście że nie jest, Pepe nie miał z kolei żadnego tak odważnego posta i jest absolutnie nieocenialny. PMS moim zdaniem jest ocenialny negatywnie. Stąd na ten moment, Klimek nie powinien być faworytem w wyścigu, co i tak nie ma żadnego znaczenia, bo jest 13:52. Mimo tego kolega VAR odpierdala jakieś XD bo pięć klas podstawówki skipnął, a Grubas wykorzystał okazję i się przypierdolił personalnie. No szkoda na Was strzępić ryja czasem.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:54:11 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 12:54:11 GMT 1
Paczul, tak trochę kręcisz nosem na te Klimki i Pepe widzę, a pierdolnąłbyś dziś odważnie w Barona?
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:54:30 GMT 1
Do brzegu Pierre. Nie przedłużaj. :> Nie no, w pizdę se wsadźcie takie teksty, ja sobie gram po swojemu, jak ktoś oczekuje D1 że mu będę tłumaczył elementarzyk w momencie jak nie trzeba, a jednocześnie używa argumentu tożsamościowego na Klimka, to jestem zdumiony. Piszę wprost, ale to co uznam za słuszne i warte. W geście dobrej woli - moim zdaniem PMS zareagował słabo, Pepe jest totalnie neutralny, natomiast Klimek wszedł w grze na wyjebce. Proste wajby. Inna sprawa, że to imo puste dywagacje, bo spodziewałbym się że cała trójka jeszcze będzie dziś pisać. Mógłbyś usunąć pierwsze dwa paragrafy, co istotne byłoby dalej napisane i mielibyśmy lepsze relacje, a tak to napięta atmosfera. Oj Pierluigi ;<
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:54:46 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:54:46 GMT 1
Odczepcie się od mojego stylu bo wkurwia mnie to niemozebnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:54:46 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 12:54:46 GMT 1
można odsunąć na d1 przez słynną bezczelność, jak będzie więcej wiadomo, a on będzie w huja leciał na odwadze bez solvingu, to można wyjebać jaki solving chcesz panie sortujący ('można wyjebać', jak o zużytej oponie, tfu), daj zagadkę to rozwiążę zagadka to: cóż może zmienić naturę człowieka?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 12:55:23 GMT 1
to nie jest optimal zagranie dla mafia w sytuacji Klimek ale nie podoba sie ze mnie glosuje
No oczywiście że nie jest, Pepe nie miał z kolei żadnego tak odważnego posta i jest absolutnie nieocenialny. PMS moim zdaniem jest ocenialny negatywnie. Stąd na ten moment, Klimek nie powinien być faworytem w wyścigu, co i tak nie ma żadnego znaczenia, bo jest 13:52. Mimo tego kolega VAR odpierdala jakieś XD bo pięć klas podstawówki skipnął, a Grubas wykorzystał okazję i się przypierdolił personalnie. No szkoda na Was strzępić ryja czasem. gdzie tam personalna przypierdolka? jedynie drwina, ale jak 5 osób się ciebie o coś pyta, a ty gadasz dalej szaradami, mimo że coś jest dla ciebie oczywiste, to chyba jasny znak że coś jest nie tak i nie tak oczywiste jak ci się wydaje
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 12:55:26 GMT 1
ciężkie doświadczenia zaburzające rozwój
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 12:56:28 GMT 1
edgar mi się jednak podoba, chuja gra ale z jajem
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:56:30 GMT 1
to nie jest optimal zagranie dla mafia w sytuacji Klimek ale nie podoba sie ze mnie glosuje
No oczywiście że nie jest, Pepe nie miał z kolei żadnego tak odważnego posta i jest absolutnie nieocenialny. PMS moim zdaniem jest ocenialny negatywnie. Stąd na ten moment, Klimek nie powinien być faworytem w wyścigu, co i tak nie ma żadnego znaczenia, bo jest 13:52. Mimo tego kolega VAR odpierdala jakieś XD bo pięć klas podstawówki skipnął, a Grubas wykorzystał okazję i się przypierdolił personalnie. No szkoda na Was strzępić ryja czasem. I jeszcze gorzej, ajezusmaria!
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:57:07 GMT 1
Albo inaczej, Pepiarz ma u mnie czystą kartę, Klimek w sumie też, ale w jego mafiowanie mi łatwiej uwierzyć W obu przypadkach ciężko o rozsądne ready To chyba była odpowiedź do mnie, ale nie odpowiada na moje pytanie co masz na myśli z tym "Nic się nie uczycie". Brzmiało jakbyś chciał celować gdzie indziej dzisiaj niż w Pepe-PMS-Klimek. Nie, to w przypadku Pepiarza, bo o niego mi chodziło, raczej betowanie na to jak może zareagować i co z tego można wyciągnąć, skoro aspirujemy (?) do reżyserowania gry. PMS dostał bomby na pizdę, zawinął się do nory i zasadniczo wygląda, jakby mu na mafijnym powiedzieli, a weź się nie odzywaj, może będzie nowy cel i jakoś przepłyniesz dzień czy dwa. No źle zareagował, ma jeszcze trochę czasu, zobaczymy. No ale tu się mleko rozlało, mówię że Pepe ma czystą kartę i zasadniczo uważam, że jak chłopina se wszedł i napisał 4 posty i też dostanie pizdy na głowę, to ryzykujemy, że też pójdzie opcja nora i się chuj dowiemy, a jak nie będzie taki zaszczuty, to może mu łatwiej będzie pisać i go będzie można realniej przeczytać. No mi się wydaje, że z perspektywy miasta nie opłaca się robić dosiadu na dziobaku, żeby mógł pokazać miejskość. Są tacy gracze, którzy miastowość pokazują w narożnku, ja nie umiem stwierdzić czy Pepe jest taki, no ale póki co nie wygląda.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:57:24 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:57:24 GMT 1
Bardzo dobrze, stare Variszcze.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 12:58:02 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 12:58:02 GMT 1
Ja lubię się napierdalać, zapraszam do ringu.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 12:58:08 GMT 1
Paczul, tak trochę kręcisz nosem na te Klimki i Pepe widzę, a pierdolnąłbyś dziś odważnie w Barona? No jakbyśmy mieli robić herolincz to bym się mógł zastanowić, ale chyba nie trzeba takiego robić?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 13:00:14 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 13:00:14 GMT 1
Paczul, tak trochę kręcisz nosem na te Klimki i Pepe widzę, a pierdolnąłbyś dziś odważnie w Barona? No jakbyśmy mieli robić herolincz to bym się mógł zastanowić, ale chyba nie trzeba takiego robić? nie, nie trzeba dziś robić herolinczu, sprawdzałem cię i spodziewałem się bardziej jednoznacznej odpowiedzi, ta taka w rozkroku lekkim, bo "mianie dziś robienia herolinczu" jest stanem nieokreślonym i niedefiniowalnym
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 13:00:26 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 13:00:26 GMT 1
Ja oponuję nad Baronem.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 13:00:26 GMT 1
Judasz szczery Judasz zgadzasz się z liniowym, że na Paczula trzeba uważać? Po co go o to pytasz? Gruby w mafii nie wyglądałby na aż tak dramatycznie spiętego Dlaczeog w mafii mialby byc mniej spiety? Kto pasuje do tego klucza? dlaczego go o to pytasz? VAR, mam ochotę Cię wyrzucić ale mi cię szkoda mozesz to uzasadnic? dlaczego zawod to byl dopiero poczatek jego rozgrywki a juz kasacyjnie chcesz jechac?? Zaczynanie poszukiwania winnych od Wengera to jak zajebanie sobie na olimpiadzie w pierwszej próbie skoku wzwyż poprzeczki na 8 metrach wysokości podcinasz skrzydla mam małą aktywność i wcale nie pozoruje dobrej stara się być aktywny to najbardziej przestrzelona teza jaką puściłeś w tej grze
a to dopiero początek bo od 18 dzisiaj do niedzieli będę najebany przy czym nie sądzę żebym kogokolwiek z czymkolwiek gdzieś wkręcał, ze dwóch czy trzech widzę takich co w mafii nie będą, dwóm czy trzem się przyglądam i jakoś przez te 3 dni pociągnę odstając najmniej jak się da twoje podejrzenia to kolejna margaryna, możecie się z paczulem wzajemnie nią smarować pierdolnij coś konkretnego albo nie pierdol murzaj
a to mi sie tez nie podoba po co tera usprawiedliwiac z PRZYSZLEJ malej aktywnoss?
zapraszam wszystkich do zopiniowania tego ataku
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 13:02:58 GMT 1
Po co go o to pytasz? Dlaczeog w mafii mialby byc mniej spiety? dlaczego go o to pytasz? mozesz to uzasadnic? dlaczego zawod to byl dopiero poczatek jego rozgrywki a juz kasacyjnie chcesz jechac?? podcinasz skrzydla a to mi sie tez nie podoba po co tera usprawiedliwiac z PRZYSZLEJ malej aktywnoss?
zapraszam wszystkich do zopiniowania tego ataku
a jakbyś tak najpierw sam się odniósł jako ofiara ataku? dla mnie część pytań jest bardziej uzasadniona, część mniej, ale ciekaw jestem twojej perspektywy
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 13:04:30 GMT 1
No jakbyśmy mieli robić herolincz to bym się mógł zastanowić, ale chyba nie trzeba takiego robić? nie, nie trzeba dziś robić herolinczu, sprawdzałem cię i spodziewałem się bardziej jednoznacznej odpowiedzi, ta taka w rozkroku lekkim, bo "mianie dziś robienia herolinczu" jest stanem nieokreślonym i niedefiniowalnym No bo skoro chcę zlinczować kogoś innego, to po co mam się zastanawiać czy bym mógł zlinczować Byrona. No jak nagle się okaże, że mój typ odpada z jakichś względów, no to sprawa będzie otwarta, na teraz to takie pisanie patykiem po wodzie. Ale to ja też mam do ciebie pytanie, oceń mi w jakiejś skali chęć bycia solvy u Grubego, Byrona i Piłki.
|
|