|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 18:59:10 GMT 1
Dembelak coś się próbuje wykazać, to mu oddam piłkę jak Sesko hehe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:10:00 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 19:10:00 GMT 1
No na tamten moment nie, ale nie wiedziałem co się wydarzy i dopuszczałem możliwość że mógłbym się zacząć zastanawiać poważniej, więc na wszelki wypadek nie chciałem zostać z ręką w nocniku A jeszcze kazać ci wybierać kontrkandydata to też jakiś pomysł był w tym wszystkim No ale skoro potem praktycznie Kurek z mięsem został zakręcony jak ty i Edgar go praktycznie przyhammerowaliscie to chyba antispew mode wjechał
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:11:46 GMT 1
Jestem wcześniej niż przewidywałem. Jechało mi się dobrze bo korków na drodze nie było
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:12:11 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 19:12:11 GMT 1
Ale muszę przyznać że ten twój slam dunk z analiza w tym momencie to mi przypomniał jak za dzieciaka miałem sąsiada co miał na imię Łukasz i notabene miał przez tą akcję ksywę egzekutor, chociaż w tym przypadku zbieżność jest całkowicie przypadkowa
Natomiast Łukasz jako pasjonat piłki został zaobserwowany jak sam grał na boisku z się kiwał z cieniem, potem strzelił gola od słupka i tak się zaczął cieszyć że koszulkę zdjął, prawie jak pogba w meczu ze Szwajcarią No i on miał lekkie porażenie mózgowe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:13:07 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 19:13:07 GMT 1
Pepe ziomku jak zycko opowiedz nam coś
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:14:02 GMT 1
Ale to jakiś żart jest żę pierluigi walnął takiego długiego posta, którego może wykorzystać by opisać w przyszłości kogoś innego.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:15:31 GMT 1
I ja mam padać przez jakimiś dziobakami czy Klimkami, przy których nie ma gwarancji że cokolwiek się mocniej uaktywnią. Gdzie jedyne zmartwienie to tak naprawdę to czy jest to rolny czy nie.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 19:16:29 GMT 1
Pepe ziomku jak zycko opowiedz nam coś Co robi piłkarz na ulicy ? ... Stoi w korkach.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:16:33 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 19:16:33 GMT 1
I ja mam padać przez jakimiś dziobakami czy Klimkami, przy których nie ma gwarancji że cokolwiek się mocniej uaktywnią. Gdzie jedyne zmartwienie to tak naprawdę to czy jest to rolny czy nie. Ty no ale jak jesteś na 45 minut przed linczem i w zasadzie jesteś wcześniej niż planowałeś to czego się spodziewasz, z czym nas zostawiłeś
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:16:51 GMT 1
Jak Dembele w mafii będzie to będę sobie płuł w brodę że nie przycisnąłem go widząc w co gra.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:17:19 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 19:17:19 GMT 1
Pepe ziomku jak zycko opowiedz nam coś Co robi piłkarz na ulicy ? ... Stoi w korkach. Weź mnie nie wkurwiaj co zaraz ściągnę z cb ten parasol ochronny przed zaszczuciem
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:19:09 GMT 1
I ja mam padać przez jakimiś dziobakami czy Klimkami, przy których nie ma gwarancji że cokolwiek się mocniej uaktywnią. Gdzie jedyne zmartwienie to tak naprawdę to czy jest to rolny czy nie. Ty no ale jak jesteś na 45 minut przed linczem i w zasadzie jesteś wcześniej niż planowałeś to czego się spodziewasz, z czym nas zostawiłeś Skorzystałem z tyle czasu wolnego ile było przed meczem. Tylko potem się nie zdziw jak przez takie myślenie zlinczujesz sobie niewinnych i oczy w twoją stronę się zwrócą.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:20:28 GMT 1
Jak w mafii będzie jakiś VAR czy ktoś inny podobny to powinno wyjść jak najszybciej aby nie spoczywał na laurach za bardzo dostając łatkę niewinnego.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:22:51 GMT 1
Za co zapytacie Gość nadrabiając założył, że rozbijam core. A ja zaatakowałem Paczula Czyli ma paczula w core miejskim w dość nieoczywistym momencie I z readów nie rzuca się z niewinnością paczula tylko rzuca takie tejki Może być tu luka w progresji. Ale jak padnie winny to uznam to za plus dla Paczula nie rozumiem dlaczego nie może mieć paczula w core będąc z nim w mafii, szczególnie w dość nieoczywistym momencie Nie podoba mi się taki tok myślenia. Na jakiej podstawie uznałeś że Paczula może być w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:24:31 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 19:24:31 GMT 1
nie rozumiem dlaczego nie może mieć paczula w core będąc z nim w mafii, szczególnie w dość nieoczywistym momencie Nie podoba mi się taki tok myślenia. Na jakiej podstawie uznałeś że Paczula może być w mafii? Ty a weź przeczytaj jeszcze raz tego posta i się zastanów, co jest jego clou, co?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:26:19 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 19:26:19 GMT 1
Jak w mafii będzie jakiś VAR czy ktoś inny podobny to powinno wyjść jak najszybciej aby nie spoczywał na laurach za bardzo dostając łatkę niewinnego. A będzie czy nie będzie? Kogo powinniśmy wywalić zamiast ciebie? Dlaczego tak niemrawo się zabierasz do tej walki o własne przetrwanie?
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:26:41 GMT 1
Nie podoba mi się taki tok myślenia. Na jakiej podstawie uznałeś że Paczula może być w mafii? Ty a weź przeczytaj jeszcze raz tego posta i się zastanów, co jest jego clou, co? Ty mi tu wytłumacz jaki proces myślowy u ciebie wtedy zaszedł już nawet abstrachując od tego że to była odpowiedź do Byrona.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 19:27:05 GMT 1
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 19:28:20 GMT 1
niedobra to znikna po gong ja nie zapomina
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:30:29 GMT 1
Jak w mafii będzie jakiś VAR czy ktoś inny podobny to powinno wyjść jak najszybciej aby nie spoczywał na laurach za bardzo dostając łatkę niewinnego. A będzie czy nie będzie? Kogo powinniśmy wywalić zamiast ciebie? Dlaczego tak niemrawo się zabierasz do tej walki o własne przetrwanie? VAR na tyle ok zagrał że w d1 poszedł u mnie za wajby w odstawkę. Do rozważenia jest w następnych dniach jeśli w jakikolwiek sposób osiadł by na laurach i by leciał na opinii.
Imo wolałbym wywalić Dembele w tym momencie.
Bo czasem mam wrażenie że nie raz piszę jak do ściany. No kurwa ile można
|
|