|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:02:03 GMT 1
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 17:02:38 GMT 1
No dobrze
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:02:58 GMT 1
Chciałbym, żeby obecni się wypowiedzieli o PMSie z ostatnich stron.To nie jest na punkty, bez zastanawiania się, na chybcika, bo ja o 19 spadam i nie będzie mnie długo. I jednocześnie pytanie do PMSa - co Cię skłoniło do wyjścia z readami? ciężko skakać jak wszyscy mnie osrali
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 17:05:02 GMT 1
Chciałbym, żeby obecni się wypowiedzieli o PMSie z ostatnich stron.To nie jest na punkty, bez zastanawiania się, na chybcika, bo ja o 19 spadam i nie będzie mnie długo. I jednocześnie pytanie do PMSa - co Cię skłoniło do wyjścia z readami? ciężko skakać jak wszyscy mnie osrali koń jaki jest każdy widzi jeszcze ta teoria o mafii kłizowej, no strasznie to ekwilibrystyczne
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 17:05:17 GMT 1
No słabo wygląda, cieszy się że coś napisał o czymś i głównie na to się powołuje
Ale już mnie emocje piłkarskie ponoszą
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 17:07:25 GMT 1
Jak dla mnie PMS neutral co sądzisz PMSie o Grubym, Paczulu, Dziobaku, Varze i Klimku a to moim zdanie szkodaliwa bo moim zdaniem potencjalnego mafioz zamiast przepytywac o ready to lepiej po prostu dac mu pisac w temacie bo jak jest w miescie to ma tera wieksza stresa Pepe Pan Dziobak witam o 9 godzina
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 17:07:35 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 17:07:35 GMT 1
ale zaraz, pisałeś, że Byron rozbija miejskie core i ma ataki charakterystyczne dla mafiozy, ale teraz prędzej chcesz Dembele do wora? Nadrabiam cały czas rozgrywkę i piszę to co mi się rzuci w oczy w danym momencie. Byron ma dziwny moment, że wygląda na tego co rozbija miejski core. Wszedłem potem w jego profil czy ma resztę podobnych momentów charakterystycznych dla mafiozy i na razie u niego reszta gry wygląda ok. Dembele stanowi jak dla mnie tło mimo pisania dość aktywnie. Dlatego większą szansę daje Dembele który może mieć większe szanse na ślizgającego sie mafiozę niż u Byrona, ponieważ aktywne rozbijanie core miejskiego wymaga cojones od strony mafiozy. Jeżeli PMS jest w mafii to Paczul na pewno niewinny
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:07:42 GMT 1
Dlatego PMSA należy wygłosować już teraz, żeby wiedzieć na czym stoimy. PMS to jedyny mafijnie wyglądający gracz w stawce. Każdy się powinien zgodzić, że jej gra po prostu odstaje od reszty.
Zakładam, że PMS jest winna co sprawia, że prawdopodobieństwo, że dowolny z was pozostałych jest w mafii spada mi o połowę.
Dlaczego zakładam, że PMS jest w mafii oprócz tego, że ewidentnie odstaje?
Spis zagrań tego gracza.
1. Kreacyjne wejście, przyjęcie dwóch bomb, odpowiedź na nie kreatywnie i zniknięcie.
Kontrargument: Może po prostu nie miał czasu i wcale się nie obsrał. Odpowiedź na kontrargument: No może, ale jak do tego jednego punktu się dorzuci to co się z grą PMSA działo aż do teraz to już tak dobrze nie wygląda, co?
2. Kilka generycznych zaczepek, których nie powiecie mi, że nie jest banalnie napisać będąc w mafii.
"Pierluigi na ten moment jest dla mnie trudny do rozczytania w co on gra.
"Szczyl lepiej wyglądał gdy był w kreacji podobnie jak VAR."
"W ogóle jak to jest że VAR mnie mocniej zaczęła bronić w momencie kiedy na to w ogóle nie zasługiwałam."
Kontrargument: Mieszkańcy też rzucają zaczepki, które łatwo byłoby napisać będąc w mafii. Odpowiedź: Tak, ale mieszkańców uniewinnia reszta ich gry, a u PMSA praktycznie nie ma niczego co by ją mogło uniewinniać.
3. Zniknięcie i powrót, żeby znowu dziwnie się wpierdolić w drukarkę. "Oho drukarka wybrała przemoc. Wytłumacz mi tutaj dlaczego chcesz już w tym momencie los rozgrywki powierzyć Protasiewiczowi?"
Przecież ta zaczepka jest serio dziwna. Z tym powierzaniem rozgrywki Protasiewiczowi to jest taka nadinterpretacja i argument na siłę, że mam wrażenie, że to mógł napisać tylko mafiozo, któremu się wydawało, że to będzie dobrze brzmiało.
Kontrargument: Na mafijnym by dostał informację, żeby tego nie wysyłać. Odpowiedź: Mógł nie skonsultować.
4. Ton. Mam wrażenie, że każda interakcja Victorii to jest szukanie okazji do przyjebania się wypowiedzenia się, ale bez jednoczesnego szukania prawdy. Tak jakby grał na założeniu, że jak będzie się raz na jakiś czas do kogoś przypierdalał rzucał reada to dostanie uniewinnienie. Ale tam nie ma moim zdaniem żadnego organicznego szukania prawdy i normalnych interakcji.
Kontrargument: To twoja subiektywna opinia. Odpowiedź: No tak, ale naprawdę nikt tego tak nie widzi jak ja?
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:08:08 GMT 1
spróbujcie mi teraz nie dać MVP jak się uda
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:08:35 GMT 1
o kurwa Pedri???????
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:08:46 GMT 1
ja pierdole po chłopie
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 17:09:49 GMT 1
Dlatego PMSA należy wygłosować już teraz, żeby wiedzieć na czym stoimy. PMS to jedyny mafijnie wyglądający gracz w stawce. Każdy się powinien zgodzić, że jej gra po prostu odstaje od reszty. Zakładam, że PMS jest winna co sprawia, że prawdopodobieństwo, że dowolny z was pozostałych jest w mafii spada mi o połowę. Dlaczego zakładam, że PMS jest w mafii oprócz tego, że ewidentnie odstaje? Spis zagrań tego gracza. 1. Kreacyjne wejście, przyjęcie dwóch bomb, odpowiedź na nie kreatywnie i zniknięcie. Kontrargument: Może po prostu nie miał czasu i wcale się nie obsrał. Odpowiedź na kontrargument: No może, ale jak do tego jednego punktu się dorzuci to co się z grą PMSA działo aż do teraz to już tak dobrze nie wygląda, co? 2. Kilka generycznych zaczepek, których nie powiecie mi, że nie jest banalnie napisać będąc w mafii. "Pierluigi na ten moment jest dla mnie trudny do rozczytania w co on gra. "Szczyl lepiej wyglądał gdy był w kreacji podobnie jak VAR." "W ogóle jak to jest że VAR mnie mocniej zaczęła bronić w momencie kiedy na to w ogóle nie zasługiwałam." Kontrargument: Mieszkańcy też rzucają zaczepki, które łatwo byłoby napisać będąc w mafii. Odpowiedź: Tak, ale mieszkańców uniewinnia reszta ich gry, a u PMSA praktycznie nie ma niczego co by ją mogło uniewinniać. 3. Zniknięcie i powrót, żeby znowu dziwnie się wpierdolić w drukarkę. "Oho drukarka wybrała przemoc. Wytłumacz mi tutaj dlaczego chcesz już w tym momencie los rozgrywki powierzyć Protasiewiczowi?"
Przecież ta zaczepka jest serio dziwna. Z tym powierzaniem rozgrywki Protasiewiczowi to jest taka nadinterpretacja i argument na siłę, że mam wrażenie, że to mógł napisać tylko mafiozo, któremu się wydawało, że to będzie dobrze brzmiało.
Kontrargument: Na mafijnym by dostał informację, żeby tego nie wysyłać. Odpowiedź: Mógł nie skonsultować.
4. Ton. Mam wrażenie, że każda interakcja Victorii to jest szukanie okazji do przyjebania się wypowiedzenia się , ale bez jednoczesnego szukania prawdy. Tak jakby grał na założeniu, że jak będzie się raz na jakiś czas do kogoś przypierdalał rzucał reada to dostanie uniewinnienie. Ale tam nie ma moim zdaniem żadnego organicznego szukania prawdy i normalnych interakcji. Kontrargument: To twoja subiektywna opinia. Odpowiedź: No tak, ale naprawdę nikt tego tak nie widzi jak ja? Dobra, niech będzie że nad poprzeczką showoffie
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 17:10:08 GMT 1
co sądzisz PMSie o Grubym, Paczulu, Dziobaku, Varze i Klimku Mecz się zaczął ale odpowiem. Gruby raczej ok wygląda. Patrzy szeroko i w różnych kierunkach. Do tego stara się gasić potencjalne płomienie zamiast próbować je rozprzestrzeniać. Paczul to jest typ gracza którego po d1 odhaczyłbym jako raczej niewinnego i jeśli by nastąpił moment że on słabnie z każdym dniem to powinien być zostać jak najszybciej przyciśnięty.
O ile wajbowo VAR mi pasował to jedynie co mnie zastanawia w jaki sposób pociągnie swoje typy typu Wegner. O ile one w d1 wyglądają na oryginalne i w porządku tak w następnych dniach powinien pójść jakiś follow up za tym. Jeśli znajdzie się moment gdzie nagle odpuści przyciśniecie takich oryginalnych typów to jego szanse na mafię wzrosną. Dziobak i Klimek to ta sama kategoria graczy i jeśli chociaż jeden z nich jest w mafii to strzelanie w takich graczy przypomina jak strzelanie karnych. Nie nastawiałbym się tutaj czy na pewno w mafię strzelałbym tutaj, ale do sprawdzenia są jeśli ich gra się nie zmieni za wiele.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 17:10:50 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 17:10:50 GMT 1
Nadrabiam cały czas rozgrywkę i piszę to co mi się rzuci w oczy w danym momencie. Byron ma dziwny moment, że wygląda na tego co rozbija miejski core. Wszedłem potem w jego profil czy ma resztę podobnych momentów charakterystycznych dla mafiozy i na razie u niego reszta gry wygląda ok. Dembele stanowi jak dla mnie tło mimo pisania dość aktywnie. Dlatego większą szansę daje Dembele który może mieć większe szanse na ślizgającego sie mafiozę niż u Byrona, ponieważ aktywne rozbijanie core miejskiego wymaga cojones od strony mafiozy. Jeżeli PMS jest w mafii to Paczul na pewno niewinny Za co zapytacie Gość nadrabiając założył, że rozbijam core. A ja zaatakowałem Paczula Czyli ma paczula w core miejskim w dość nieoczywistym momencie I z readów nie rzuca się z niewinnością paczula tylko rzuca takie tejki Może być tu luka w progresji. Ale jak padnie winny to uznam to za plus dla Paczula
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 17:14:02 GMT 1
brawo Moreno jednak dobra odczytalem ze sie pomylił !
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 17:15:54 GMT 1
Nadrabiam cały czas rozgrywkę i piszę to co mi się rzuci w oczy w danym momencie. Byron ma dziwny moment, że wygląda na tego co rozbija miejski core. Wszedłem potem w jego profil czy ma resztę podobnych momentów charakterystycznych dla mafiozy i na razie u niego reszta gry wygląda ok. Dembele stanowi jak dla mnie tło mimo pisania dość aktywnie. Dlatego większą szansę daje Dembele który może mieć większe szanse na ślizgającego sie mafiozę niż u Byrona, ponieważ aktywne rozbijanie core miejskiego wymaga cojones od strony mafiozy. Jeżeli PMS jest w mafii to Paczul na pewno niewinny dlaczego? e; już widzę że jest odpowiedź
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 17:23:35 GMT 1
Jeżeli PMS jest w mafii to Paczul na pewno niewinny Za co zapytacie Gość nadrabiając założył, że rozbijam core. A ja zaatakowałem Paczula Czyli ma paczula w core miejskim w dość nieoczywistym momencie I z readów nie rzuca się z niewinnością paczula tylko rzuca takie tejki Może być tu luka w progresji. Ale jak padnie winny to uznam to za plus dla Paczula nie rozumiem dlaczego nie może mieć paczula w core będąc z nim w mafii, szczególnie w dość nieoczywistym momencie
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:36:25 GMT 1
JUDASZ DO GAJU POSZEDŁEŚ?
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 18:40:45 GMT 1
Troche pospalem a co? Doszedles juz do reszty mafii?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 18:58:23 GMT 1
Dogrywka proszę państwa
|
|