dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 9:04:43 GMT 1
Dembele dużo pisze, PMS chciał go wyjebać wczoraj, gdy proponowałem mu Dembele vs Byron, ale ostrożnie do tego podchodzę, bo się nieraz na tym wyjebałem co mi nie gra w Dembele, to to, że mam wrażenie, że jego twórczość nie ma pod spodem substancji, w sensie: jak coś napisze, to nie dziwię się, jak zaraz powie, że żartował i "it was a prank bro", żeby zaraz zmienić typ odważne to, ale jakiegoś ugruntowanego zdania na jakiś temat bym się spodziewał, tam wszystko zdaje się kruche taka jezyk i kreacja ale poki trafia gol Dembele to ufac powinno spokojnie
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 9:05:24 GMT 1
ja znac jak linczowac mafia spokojnie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 9:05:50 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 9:05:50 GMT 1
Sam jesteś festiwal niezręczności, uniewinniłem wam cały core d1 patałachy uuu, nadwiedza, hehe *** no i jest ten VAR, który mógł działać pod podsycanie konfliktu Piłka - JudaszGruby i proponować Klimka, no i który do jakiegoś rubikonu miastowości się nie zbliżył, a chyba potrafi, jak jest w mieście; czekam na dzisiejszą twórczość
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 9:06:34 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 9:06:34 GMT 1
Trochę smutna i zrezygnowana mafia ale takie życie Ciekawe czy ten post to swego rodzaju projekcja Uważasz, że grasz miastową gierkę?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 9:07:41 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 9:07:41 GMT 1
No tak, jak VAR w mafii to mój skalp 😎
Ale coś poczytam może dzisiaj, ileż można na czutkę grać, jakaś nietrafna analiza by się przydała
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 9:13:13 GMT 1
miałem też myśl, że takim gościem dobrze wpisującym się w "skapitalizowanie linczu na koledze" (czyli takie przeciwieństwo postawy Paczula) mógł być Perluigi, bo przyszedł na gotowe i dojebał overkillową analizą (z nawiązaniami do poprzedniej edycji, a wiadomo, kto lubi metagrę), gdy już było trochę przyklepane Spojrzałem na głosy, pierluigi oddał głos na PMSa kurde pierwszy xd myślisz, że tak by chciał dojebać zestresowanego kolegę w mafii? trzeba by spojrzeć jak to w temacie wyglądało
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 9:14:00 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 9:14:00 GMT 1
Sam jesteś festiwal niezręczności, uniewinniłem wam cały core d1 patałachy uuu, nadwiedza, hehe *** no i jest ten VAR, który mógł działać pod podsycanie konfliktu Piłka - JudaszGruby i proponować Klimka, no i który do jakiegoś rubikonu miastowości się nie zbliżył, a chyba potrafi, jak jest w mieście; czekam na dzisiejszą twórczość No pewnie nie zbliżyłem się tak jakbym mógł, lekko traktuję tę edycję. Nie czuję wielkiego ciśnienia żeby się mocno odpalać i dawać jakiś potężny effort, szczególnie jeśli pozbyliśmy się mafii d1. Na pewno będę dzisiaj sobie jeszcze kminił, pewnie się potem rozpiszę i uporządkuję sobie też listę podejrzanych.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 9:16:58 GMT 1
Panie sędzio ale dlaczego pan odgwizduje karnego za symulowany faul? zaraz potem twardo poszedł głos chyba zielony będzie chłop co ciekawe, chwilę wcześniej wykartkował też VARa xD
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 9:17:02 GMT 1
miałem też myśl, że takim gościem dobrze wpisującym się w "skapitalizowanie linczu na koledze" (czyli takie przeciwieństwo postawy Paczula) mógł być Perluigi, bo przyszedł na gotowe i dojebał overkillową analizą (z nawiązaniami do poprzedniej edycji, a wiadomo, kto lubi metagrę), gdy już było trochę przyklepane Spojrzałem na głosy, pierluigi oddał głos na PMSa kurde pierwszy xd myślisz, że tak by chciał dojebać zestresowanego kolegę w mafii? trzeba by spojrzeć jak to w temacie wyglądało te głosy Antura chyba nie policzył chronologicznie, na pewno pierwszy był Judas imo były dwa gwoździe do trumny wczoraj 1. ja mówię, że dawać Klimka, VAR to podbija, Judasz i Piłka mi maglują, że lepiej PMSa, ja piszę posta, że "no dobra, przekonaliście mnie, to walnę w PMS" i wtedy nagle wchodzi PMS i się uaktywnia 2. PMS próbuje grać swoje i wpierdala się Davids z taką bombą: Takie bezpieczne i nijakie opinie, imo myślami jesteś gdzie indziej. Moja teoria to że gadasz sobie z kolegami z Mafii a do nas mówisz jak ich spokesman. Nie przyjmę uzasadnienia że to przez brak czasu, bo to wychodzi w postach w inny sposób, imo można wyczuć korelację między ilością czasu a stylem gry. Wybacz PMS, chyba winny jesteś dla mnie. i dopiero potem Perluigi wchodzi na biało w temat no i już takie operowanie na trupie to trochę było imo
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 9:18:24 GMT 1
ale dobrze Gruby, że się nie zgadasz, zawsze dobrze skontrować myśli
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 9:18:25 GMT 1
no nie, zobacz sobie, pierwszy głos w temacie do głosowania to Pierluigi w Engela
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 9:18:49 GMT 1
aha, ja nie wiedziałem, że to Engel xD
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 9:20:30 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 9:20:30 GMT 1
Pierluigi to oczywiscie gracz będący w stanie pisać to co pisał dotychczas w mafii, ale wydaje mi się, że w kontekście tej edycji będzie niewinny. Już chyba na drugiej-trzeciej stronie dał żółtą i czerwoną kartkę PMSowi, a potem wczoraj gdzieś około 17-18 chyba wyczuwałem u niego autentyczne podjaranko, że znalazł mafię. Raczej nie wyglądało to jak bussowanie kolegi. To już prędzej Judasza miałem jeszcze z tyłu głowy na radarze po linczu, że to mogła być wyrachowana akcja z tym PMSem, choć i tak grubymi nićmi szyte by było.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 9:23:08 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 9:23:08 GMT 1
Fryzjer, jakby co to ja nie podbijałem Twojego typu Klimka, umknęło mi, że go atakowałeś. Nie wiem czy to ma znaczenie, no ale drugi raz to piszesz, a to nie było tak jak myślisz!
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 9:23:42 GMT 1
aha, ja nie wiedziałem, że to Engel xD Piłka masz kolejny cel do wpierdolu
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 9:24:20 GMT 1
No i cyk oskarżenie Polskiej Myśli Szkoleniowej odhaczone, napisałeś że go wyjebać można, ale przypadkiem w taki sposób że no wicie bo kreacja hehe. Zapraszam do quizu bo jak tam ma wyglądać to granie, albo jak o zgrozo w mafii z nim jesteś, to chyba nie warto. W świetle koloru PMSa w chuj nie podoba mi się ten post. Pachnie taką brzydką nadwiedzą, że mam odhaczone oskarżenie winnego, ale takie delikatne, kreacyjne. No ale niech będzie, że Paczul to nie temat na jutro, jednak są gagatki warte mocniejszego grillowania, ale chciałbym, żeby w razie czego, gdybym padł w jutrzejszym mordzie, ten temat nie został zapomniany. Uważam, że jutrzejszy dzień to dobry moment dla Pepe, żeby skopał jakiegoś leżącego, zaś Dembele, żeby przeszedł przyspieszony kurs polskiego. Jak jeden nie zacznie kąsać, a drugi pisać normalnie, to bym wyjebał jednego z nich. Klimek też mógłby się uaktywnić i zagrać więcej niż odhaczanie minimum, ale on jest dla mnie półkę wyżej. Jutro postaram się coś popisać przed meczami, ale mogę być zajęty, a potem to już Euro i wizyta kumpla, więc oddaję stery Forbrichowi jako oazie rozsądku i liczę, że będzie dobrze. No a imo trudno mówić o nadwiedzy w sytuacji, kiedy pół godziny po starcie gry użytkownicy Judasz i Paczul napisali, że PMS w mafii będzie, a Pierluigi i VAR kreacyjnie dali mu żółtą kartkę, co też chyba należy czytać jako atak w ramach kreacji Fakty są takie, że no kurwa to BYŁO WIDAĆ, wagony się zaczęły tworzyć no i mówiąc w izolacji o tym wydarzeniu ja zasadniczo podtrzymuję swoją ocenę, że to jak w niego wjechałeś właśnie kreacyjne mogło być mafia-mafia. Bo wsiadłeś do pociągu, ale tak, żeby za bardzo mu nie zaszkodzić jeszcze. Ale skoro już o tym piszemy, to ja też sobie pozwolę na szpilkę w twoim kierunku. No zaatakowałeś mnie przez "brzydką nadwiedzę", no okej. Jednocześnie w tej edycji przeprowadziłeś takie ataki: 1) Gruby się wycofał z konfliktu z tobą na początku, bo cię rozpoznał i bał się starcia, 2) Wenger wygląda na gościa, co buduje pozycję 3) D0 napisałeś że mafia to może być Judasz+Gruby, d1 obaj wyglądali dobrze, a mafia powinna ten temat podsycać niż gasić -> var jedyny coś przy tym grzebał, więc może var mafia 4) no i to wyżęj o mnie, bo ci jakiś jeden post zapachniał nadwiedzą No i kurde ja z tym trochę problem mam, bo zasadniczo mam cię na zielono, wczoraj do godzin przedmordowych byłeś pewnie moim najbardziej zielonym, później parę osób mi wskoczyło wyżej, ale tak naprawdę to wyżej to jest większość (?) twoich ataków w tej edycji. No i ja mam wrażenie są jakieś takie, nie wiem, PISANE OD LINIJKI, nie umiem tego wyjaśnić, ale są budowane na schemacie: ktoś coś robi -> podciągasz to stereotypowe zagranie mafijne -> przeprowadzasz atak. To nie jest tak, że nie wolno atakować za nadwiedzę, budowanie pozycji czy cośtam, ale kurde no trochę się czuję jakby to chat gpt atakował wg algorytmu a nie człowiek. Mimo tego na ten moment dalej mam cię w górnej połowie tabeli, ale możemy się po dżentelmeńsku umówić, że ty patrzysz na mnie, a ja na ciebie. Paczul chyba będzie niewinny - właściwie druga połowa jego wczorajszego dnia to jakieś memłanie dla memłania i imo chujowo skapitalizowałby ten lincz będąc w mafii, robił za jakiegoś narratora i gadał o swojej niewinności i fajności, taki trochę poradnik jak nie busować teammate
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 9:38:11 GMT 1
paczul niewinny będzie
albo kombinuje przy mecie xD no ale chuj z tym, na razie nie chce mi się iso czytać
jak z pamięci miałbym wymienić ludzi którzy jakoś mocniej kombinowali wczoraj przy linczu to byłby var i wenger (jak ktoś jeszcze to mi przypomnijcie), z czego wenger robił to w takim momencie, gdzie już zupełnie było to dla mafii nieopłacalne i bez szans na powodzenie raczej
plus ten głos varu ostatni w kolejce na doczepkę, jak już było wiadomo kto zleci
no chyba trzeba go sprawdzić i tyle, szczególnie biorąc pod uwagę, że ten PMS się skupiał na varze i debele jako na swoich kontrkandydatach, judasz też o tych typach wspominał
a ja na ten moment bardziej ufam murzajowi
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 9:43:56 GMT 1
dzień dziecka wczoraj
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 9:44:17 GMT 1
a dla niektórych będzie dzień sznura tylko powoli bo wszystko mnie boli
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 9:44:32 GMT 1
To dawaj Pierluigi, skoro do mensy idziesz, to kto na dzisiaj?
|
|