|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 9:44:44 GMT 1
forbrich jesteś w mafii dzbanie, czy po prostu masz jakieś zaburzenia poznawcze od początku tej rozgrywki?
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 9:45:32 GMT 1
To dawaj Pierluigi, skoro do mensy idziesz, to kto na dzisiaj? paczul przesuwam konia i idę czytać na spokojnie
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 9:46:20 GMT 1
No kawał chuja jesteś, ja do ciebie normalnie z pytaniem a ty mi tak
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 9:47:22 GMT 1
no zupełnie szczerze mam w chuj ambiwalentne uczucia do ciebie w tym momencie i jeszcze do tego muszę wstrzymywać naturalne instynkty więc bądź miły, grzeczny, wyskakuj tam z jakimiś kartami w międzyczasie a ja idę zrobić solidną rzemieślniczą robotę
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 9:49:38 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 9:49:38 GMT 1
W świetle koloru PMSa w chuj nie podoba mi się ten post. Pachnie taką brzydką nadwiedzą, że mam odhaczone oskarżenie winnego, ale takie delikatne, kreacyjne. No ale niech będzie, że Paczul to nie temat na jutro, jednak są gagatki warte mocniejszego grillowania, ale chciałbym, żeby w razie czego, gdybym padł w jutrzejszym mordzie, ten temat nie został zapomniany. Uważam, że jutrzejszy dzień to dobry moment dla Pepe, żeby skopał jakiegoś leżącego, zaś Dembele, żeby przeszedł przyspieszony kurs polskiego. Jak jeden nie zacznie kąsać, a drugi pisać normalnie, to bym wyjebał jednego z nich. Klimek też mógłby się uaktywnić i zagrać więcej niż odhaczanie minimum, ale on jest dla mnie półkę wyżej. Jutro postaram się coś popisać przed meczami, ale mogę być zajęty, a potem to już Euro i wizyta kumpla, więc oddaję stery Forbrichowi jako oazie rozsądku i liczę, że będzie dobrze. No a imo trudno mówić o nadwiedzy w sytuacji, kiedy pół godziny po starcie gry użytkownicy Judasz i Paczul napisali, że PMS w mafii będzie, a Pierluigi i VAR kreacyjnie dali mu żółtą kartkę, co też chyba należy czytać jako atak w ramach kreacji Fakty są takie, że no kurwa to BYŁO WIDAĆ, wagony się zaczęły tworzyć no i mówiąc w izolacji o tym wydarzeniu ja zasadniczo podtrzymuję swoją ocenę, że to jak w niego wjechałeś właśnie kreacyjne mogło być mafia-mafia. Bo wsiadłeś do pociągu, ale tak, żeby za bardzo mu nie zaszkodzić jeszcze. Ale skoro już o tym piszemy, to ja też sobie pozwolę na szpilkę w twoim kierunku. No zaatakowałeś mnie przez "brzydką nadwiedzę", no okej. Jednocześnie w tej edycji przeprowadziłeś takie ataki: 1) Gruby się wycofał z konfliktu z tobą na początku, bo cię rozpoznał i bał się starcia, 2) Wenger wygląda na gościa, co buduje pozycję 3) D0 napisałeś że mafia to może być Judasz+Gruby, d1 obaj wyglądali dobrze, a mafia powinna ten temat podsycać niż gasić -> var jedyny coś przy tym grzebał, więc może var mafia 4) no i to wyżęj o mnie, bo ci jakiś jeden post zapachniał nadwiedzą No i kurde ja z tym trochę problem mam, bo zasadniczo mam cię na zielono, wczoraj do godzin przedmordowych byłeś pewnie moim najbardziej zielonym, później parę osób mi wskoczyło wyżej, ale tak naprawdę to wyżej to jest większość (?) twoich ataków w tej edycji. No i ja mam wrażenie są jakieś takie, nie wiem, PISANE OD LINIJKI, nie umiem tego wyjaśnić, ale są budowane na schemacie: ktoś coś robi -> podciągasz to stereotypowe zagranie mafijne -> przeprowadzasz atak. To nie jest tak, że nie wolno atakować za nadwiedzę, budowanie pozycji czy cośtam, ale kurde no trochę się czuję jakby to chat gpt atakował wg algorytmu a nie człowiek. Mimo tego na ten moment dalej mam cię w górnej połowie tabeli, ale możemy się po dżentelmeńsku umówić, że ty patrzysz na mnie, a ja na ciebie. Paczul chyba będzie niewinny - właściwie druga połowa jego wczorajszego dnia to jakieś memłanie dla memłania i imo chujowo skapitalizowałby ten lincz będąc w mafii, robił za jakiegoś narratora i gadał o swojej niewinności i fajności, taki trochę poradnik jak nie busować teammate Piłka dla mnie jakoś za mało się spina żeby być w mafii xD on ma charakter walczaka, a tutaj widzę takie granie, które określiłbym jako "no zapisałem się, dużo czasu nie mam, coś tam popisze na tyle dobrze żeby nie przeszkadzać miastu i nie musieli się mną zajmować". I oceniam to ostatecznie miastowo. I w sumie Paczul coś podobnego mógłbym napisać o Tobie w kwestii spinania się. Piszesz coś tam sobie, do niczego to specjalnie nie prowadzi xS ale wydajesz się tym nie przejmować jakby frajdę w grze sprawiał Ci sam proces pisania, co również oceniam miastowo. Ani u Ciebie, ani u Piłki nie czuję tej klasycznej "agendy". Do tego mogę Wengera tu jeszcze dorzucić, ogólna gra dawała oznaki szczerości, a jego podejście do PMSa zaraz przed linczem takie z sercem na dłoni - wierzę na ten moment, że on szczerze nie miał pojęcia jaki jest kolorek PMSa i sobie przyszedł pogadał chwilę, o mafię zlinczowaliśmy, no to dobrze, to spadam. Gruby gra trochę dziwnie moim zdaniem nadal, w sensie nieswojo, ale no jak taki łeb jak Judasz mi mówi, że to niewinny, to ja się nie będę na siłę kłócił. To jak sobie poeliminuję te opcje to mi zostają Dembele, Pepe, Moreno, Klimek. Ale nie chcę linczować Dembele w tej chwili, bo jakoś gościowi ufam, może błędnie, ale tak intuicja podpowiada, że nie tędy droga. Pepe też pisał kompletnie bez agendy tę garstkę postów, które naskrobał. Moreno wygląda najbardziej "nieuczciwie" ze stawki. Ale on potrafi grać w tym obrzydliwym stylu również jako miasto, to jedyne co wywołuje u mnie pauzę. A Klimek trochę droga eliminacji i nie kupuję tego, że pokazał jakąś wielce miastową bezczelność. Może dowiemy się czegoś więcej jak dzisiaj napiszę kolejne minimum Póki co tyle, w sumie jak zaczynałem to pisać to miało być tylko o Piłce i Paczulu, ale trybiki w mózgu zaczęły się kręcić.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 9:50:45 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 9:50:45 GMT 1
Pierluigi mi tu umknął w poście wyżej, no ale o nim napisałem kilka chwil temu, że też niewinny.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 9:54:18 GMT 1
Nie no kurwa, żaden var dzisiaj, nie z taką mapą gry, za bardzo podobna do mojej Ja mogę być debilem i gdzieś się mylić, ale bez przesady nie na tyle, żeby var-mafioza ją przyjmował jako swoją do narracji
edit: nie zlinczujemy go dzisiaj, bo go nie ma i to byłby dick move, ale dawać mi tu białko na niewinność moreno
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:01:16 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 10:01:16 GMT 1
Nie no kurwa, żaden var dzisiaj, nie z taką mapą gry, za bardzo podobna do mojej Ja mogę być debilem i gdzieś się mylić, ale bez przesady nie na tyle, żeby var-mafioza ją przyjmował jako swoją do narracji edit: nie zlinczujemy go dzisiaj, bo go nie ma i to byłby dick move, ale dawać mi tu białko na niewinność moreno Dziękuję uprzejmie. W sumie ciekawą strategię mi się zarzucs jako potencjalnemu mafiozie, żem jest król podczepek i odczepek - podczepka pod Klimka, podczepka pod PMSa. Odczepka od Grubego, odczepka od Klimka. To teraz podczepka pod ready, nic prostszego. Ależ ten VAR to wymyślił.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:03:17 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 10:03:17 GMT 1
nie zlinczujemy go dzisiaj, bo go nie ma i to byłby dick move, ale dawać mi tu białko na niewinność moreno Nie ma takowego imo. Wciąż może być w mieście, jednak nic go nie uniewinnia, a gra brzydkie zawody.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 10:03:29 GMT 1
pozostały mafioza ma jednego kolegę wokół którego musi tańczyć, nie rozumiem dlaczego mapa gry musi jakoś specjalnie się różnić
btw var co ty wymyślasz znowu o mnie, ja se dzisiaj na wyjebańsku postuję, a ty mi coś o jakimś nieswoju za uchem pierdolisz
plus to - "Piłka dla mnie jakoś za mało się spina żeby być w mafii xD on ma charakter walczaka, a tutaj widzę takie granie, które określiłbym jako "no zapisałem się, dużo czasu nie mam, coś tam popisze na tyle dobrze żeby nie przeszkadzać miastu i nie musieli się mną zajmować". I oceniam to ostatecznie miastowo." przecież jest mega nietrafny argument, jeżeli ktoś wie, kto za piłką się kryje (tzn ta część o byciu walczakiem tak, ale wykorzystanie nieobecności w grze imo bez skrupułów by ogarnął)
szczególnie że ten początek rozgrywki między mną i piłką był praktycznie bliźniaczy do pamiętnej edycji kmwtw xD więc trochę flashbacki z wietnamu mi tam wjechały
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:10:20 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 10:10:20 GMT 1
no Paczul jak widzimy światy z VARem niewinnym, to wtedy taki Perluigi pasuje na mafię imo
przemyślałem teksty Grubego, że tam Perluigi jebnął PMSowi głosem, no ale te pierwsze strony to tam huj może być, wszystko się zmienia potem, zwłaszcza porównując do takiego Judasza, który temat PMSa piłował zacięcie, mamy kontrast
i ja nie wiem, czym się Perluigi zajmuje w tej grze, z mojej perspektywy to jakieś quizowanie ludzi, wędeczki, z których nie wiem, co wynika i kapitalizacja linczu na koledze i spokojnie do zagrania, nie widzę jakiejś eskalacji miastowości w tym slocie 🤷
na Moreno białka na niewinność nie mam, ten tejk, ze PMS umieścił Paczula w core nieświadomie o Paczul niewinny był fajny, ale to mało
Byron to taka szara strefka, ni do linczu, a w mordzie też się nikt nie spodziewa, że padnie
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:16:17 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 10:16:17 GMT 1
pozostały mafioza ma jednego kolegę wokół którego musi tańczyć, nie rozumiem dlaczego mapa gry musi jakoś specjalnie się różnić btw var co ty wymyślasz znowu o mnie, ja se dzisiaj na wyjebańsku postuję, a ty mi coś o jakimś nieswoju za uchem pierdolisz plus to - "Piłka dla mnie jakoś za mało się spina żeby być w mafii xD on ma charakter walczaka, a tutaj widzę takie granie, które określiłbym jako "no zapisałem się, dużo czasu nie mam, coś tam popisze na tyle dobrze żeby nie przeszkadzać miastu i nie musieli się mną zajmować". I oceniam to ostatecznie miastowo." przecież jest mega nietrafny argument, jeżeli ktoś wie, kto za piłką się kryje (tzn ta część o byciu walczakiem tak, ale wykorzystanie nieobecności w grze imo bez skrupułów by ogarnął) szczególnie że ten początek rozgrywki między mną i piłką był praktycznie bliźniaczy do pamiętnej edycji kmwtw xD więc trochę flashbacki z wietnamu mi tam wjechały A nie wiem stary, pogadamy po edycji, może mam zakrzywiony obraz Twojej miastowej gry i mi przyćmił rzeczywistość. Ale nie będę Cię już ścigał. Wydaje mi się, że Piłka nie czułby się w temacie tak komfortowo w tym kontekście, gdzie za kolegę ma PMSa, na którym dodatkowo nie robi sobie żadnego alibi. No imo trudny mindset do zasymulowania w obecnej edycji.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:26:16 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 10:26:16 GMT 1
"pozostały mafioza ma jednego kolegę wokół którego musi tańczyć, nie rozumiem dlaczego mapa gry musi jakoś specjalnie się różnić"
zgadzam się z Grubym, to słabe białko Paczul
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:27:13 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 10:27:13 GMT 1
no Paczul jak widzimy światy z VARem niewinnym, to wtedy taki Perluigi pasuje na mafię imo przemyślałem teksty Grubego, że tam Perluigi jebnął PMSowi głosem, no ale te pierwsze strony to tam huj może być, wszystko się zmienia potem, zwłaszcza porównując do takiego Judasza, który temat PMSa piłował zacięcie, mamy kontrast i ja nie wiem, czym się Perluigi zajmuje w tej grze, z mojej perspektywy to jakieś quizowanie ludzi, wędeczki, z których nie wiem, co wynika i kapitalizacja linczu na koledze i spokojnie do zagrania, nie widzę jakiejś eskalacji miastowości w tym slocie 🤷 na Moreno białka na niewinność nie mam, ten tejk, ze PMS umieścił Paczula w core nieświadomie o Paczul niewinny był fajny, ale to mało Byron to taka szara strefka, ni do linczu, a w mordzie też się nikt nie spodziewa, że padnie Jestem za tym, żeby Pierluigiego denerwować, że wygląda na mafię, a wtedy on pokaże swoją miastowość. Potem sobie przejrzę Dembele, Pepe, Moreno jeszcze raz, na Klimka czekamy. Zobaczę czy wytworzą mi się jakieś nowe myśli. W tej chwili mam odczucie, że to będzie w miarę delikatna edycja i skończy się na jakimś Moreno + Klimek. Nie ma co sobie za szybko skakać do gardeł panowie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:27:20 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 10:27:20 GMT 1
Hahaha tylko tego brakowało żeby Paczul tego Vara bronił
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:27:46 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 10:27:46 GMT 1
Ale nic, zostało powiedziane. Mafiozo Cię uniewinnił Paczul gratuluję
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:29:05 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 10:29:05 GMT 1
A czemu ty taki pewny, że ja w mafii jestem?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:29:44 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 10:29:44 GMT 1
Ja nie gram i ze względów które poznaliście do jutra nie zagram, niektórzy te względy znali już przed grą. Pastwienie się nad tym powinno być dla was powodem do wstydu.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:31:42 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 10:31:42 GMT 1
Ja nie gram i ze względów które poznaliście do jutra nie zagram, niektórzy te względy znali już przed grą. Pastwienie się nad tym powinno być dla was powodem do wstydu. Nikt się nie pastwił, twój nick jest omawiany, ale nie w kontekście dzisiejszego linczu. Możesz bawić się spokojnie w tę piękną sobotę, miłego przyjacielu!
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:31:57 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 10:31:57 GMT 1
ale kto się pastwi, już nie przeżywaj tak
|
|