|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 14:20:30 GMT 1
i pierluigi, mam nadzieję, że obiadek już zjedzony edit: no to bardzo proste, chcę wiedzieć kogo podejrzewasz
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:22:26 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:22:26 GMT 1
bo moja teza jest taka, że się aktualnie nie chcesz z nikim zantagonizować, napierdalasz popularny cel w postaci varu, na mnie sobie zamknąłeś furtkę i zostaje ci kurwa klimek, na podejrzewaniu którego chcesz wyjebać var i kurwa pepe pan dziobak a każdy inny podejrzany jest nie dość, że teraz trudny do przepchnięcia, to potencjalnie właśnie cię antagonizuje więc kurwa mówię sprawdzam plejerze Masz czas na przeprosiny do 18, jak tego nie zrobisz to nie zamienię już z Tobą słowa w tej edycji
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 14:22:46 GMT 1
no jak cię zlinczuję to nie będzie to takie nieprawdopodobne
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:22:50 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:22:50 GMT 1
Znaczy przeprosiny nie za to cytowane tylko za to wcześniejsze
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 14:23:26 GMT 1
I na kogo tu zagłosować hmmmm
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:24:30 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 14:24:30 GMT 1
Paczul, masz mnie i Perluigiego za niewinnych, dlaczego podsycasz co chwilę, żebyśmy się napierdalali?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:24:32 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:24:32 GMT 1
Jak masz owsiki i nie wytrzymasz do jutra to mnie zlinczuj, chcę żebyś poczuł się jak jebany burak i kretyn którego aktualnie cosplayujesz
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 14:24:36 GMT 1
mozecie mnie lincz wyjebany dembele juz sie nie chce zaszczuli dembele jeśliś niewinny, to dawaj z wątroby my nigga, włóż w to serducho a odczytamy miastowość*** Gruby na bramce czytałem twoje białko na Daviesa, ale mam wrażenie, że już w pierdyliard kierunków idziemy, na dziś chciałbym go odłożyć nie no ten Moreno jest w chuj naturalniejszy od VARu no i faktycznie dobrze Piłka powiedział, że PMS unikałby zestawienia samemu dwóch pozostałych mafiozów i dywagowania o tej parze, też to kminiłem a ty dembele kurka rękę wyciągam a ty co odwalasz!? serducho dawaj
a ty co tera co posta w dembele zeby cos dawal? ja daje ale ciebie to nie interesuje
Gratuluję dopadnięcia mafiozo! Na dziś nie mogę niestety dać gwarancji co do tych zawodników:
dembele, VAR, Pepe
Jeśli chcecie gwarancji, możecie wybrać z tej grupy: Pierluigi, Gruby na bramce, Piłka, Arsene Wenger Powodzenia! dziś nie wychodzimy z tego grona dembele czemu dalej strugasz piniokia, gdy się ważą losy gieryscum slip! waza sie losy gierki dla mafia miasto w komfortowa sytuacja
fryzjer paliwa zabrakl i bedzie w dembele tera nadawal?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:25:59 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:25:59 GMT 1
Przepraszam Zaczynasz u mnie od zera Rozwiej moje wątpliwości, kilku ludzi tego posta podbiło, on nie jest zły i nie obraża. Wytłumacz swój stan świadomości, co miało na celu gaszenie uniewinnień na grubego czy judasza, czemu ten glon piłkarz był najlepszym celem do linczu, jakie masz o nim zdanie po dzisiejszej grze Z pozdrowieniami A skąd?!? Z KAWALERKSIEGO No witam. Uważałem w tamtym momencie, iż Gruby na uniewinnienie nie zasłużył (nie byłem jedyny nadmienię). I jak widziałem jak się w temacie przebija coraz mocniej taka narracja to uznałem, że nie powinno tak się dziać, niech Gruby sobie tę zieloność wypracuje sam. Z perspektywy czasu post factum wychodzi na to, że prawdopodobnie Gruby niewinny jest i mieliście z Judaszem rację. Nie wiem czy to oznacza, że ja miałem zły proces analizy, czy wy mieliście trochę farta, że tak wyszło. Pewnie więcej błędów w czytaniu gry zaszło po mojej stronie, no bywa. Ale cel był całkowicie pro-miastowy, żeby na Grubego nie poszła za prosta latka niewinnego. I to cała historia. O Klimku już pisałem, że wynikało z impulsu, zasmierdzial mi, ale szybko zdałem sobie sprawę, że to nic takiego żeby się o to bić, więc odpuściłem. Mam o nim teraz lepsze zdanie. Pozdrawiam, mam nadzieję, że super zabawa! A teraz też masz takie punkty które niesłusznie za szybko są rozczytywane jako niewinne? Takich dzisiejszych grubasów?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 14:26:50 GMT 1
Paczul, masz mnie i Perluigiego za niewinnych, dlaczego podsycasz co chwilę, żebyśmy się napierdalali? No ja nawiązuję do tego, że Pierluigi teasuje napierdalanie w ciebie i jak gówno uderzy w wiatrak to tak to się skończy. A jak się zaczniecie napierdalać, to jest szansa, że sobie umocnię reada czy dwa na was i nie będzie wad, przecież nie każde napierdalanie musi prowadzić do uwinnienia.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:27:21 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:27:21 GMT 1
Bo wczoraj było to dla Ciebie ważne, było takie metodyczne podejście a dzisiaj izi Gierka dwa cele wygrywamy
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 14:27:22 GMT 1
jeśliś niewinny, to dawaj z wątroby my nigga, włóż w to serducho a odczytamy miastowość*** Gruby na bramce czytałem twoje białko na Daviesa, ale mam wrażenie, że już w pierdyliard kierunków idziemy, na dziś chciałbym go odłożyć nie no ten Moreno jest w chuj naturalniejszy od VARu no i faktycznie dobrze Piłka powiedział, że PMS unikałby zestawienia samemu dwóch pozostałych mafiozów i dywagowania o tej parze, też to kminiłem a ty dembele kurka rękę wyciągam a ty co odwalasz!? serducho dawaj
a ty co tera co posta w dembele zeby cos dawal? ja daje ale ciebie to nie interesuje
dziś nie wychodzimy z tego grona dembele czemu dalej strugasz piniokia, gdy się ważą losy gieryscum slip! waza sie losy gierki dla mafia miasto w komfortowa sytuacja
fryzjer paliwa zabrakl i bedzie w dembele tera nadawal?
miałem na myśli, że jesteśmy blisko linczu na tobie, myślę, że miastowy mógłby się poczuć w serduszku, że zmarnuje nam lincz i porzuciłby kreację i śmieszki tak, dźgam coś do tego, żebyś dawał poważnie i merytorycznie, bo myślę, że jesteś graczem, który potrafi, jedziesz na luzie i bezczelu bez mięcha teraz, a rozważam poważnie na ciebie głos
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 14:28:51 GMT 1
aha czyli zlinczujesz mnie chociaz wiesz ze jestem niewinny
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 14:29:41 GMT 1
tak, to dokładnie miałem do przekazania
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 14:30:13 GMT 1
kluczowy moment gra Dembele zlomuje Ryszard Forbrichh
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:31:44 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 14:31:44 GMT 1
Hmmm raczej nie, to znaczy jak spojrzymy sobie na nicki konsensusowo uniewinniane to mamy: Fryzjera - gdzie nie widzę żadnych przesłanek za mafijnością, zero smrodu od niego Davidsa - no tutaj można by było się teoretycznie zastanawiać, ale imo nic się tam złego znaleźć nie powinno, jego podejście do mnie mega szczere też
A potem mamy: Piłka, Paczul, Pierluigi, Wenger - to paczka mega kompetentnych graczy, którzy mogliby coś namieszać, ale każdy z nich dostaje zdrową dawkę nacisku.
No może oprócz Wengera, on ma właściwie teraz autostradę i zero presji jak jest w mafii. Tutaj można by było podociskać dla rzetelności, chociaż zła w nim nie wyczuwam.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:33:01 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 14:33:01 GMT 1
Jeżeli VAR w mafii to trzeba zajebać Edgara i chuj
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:34:45 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 14:34:45 GMT 1
Bo wczoraj było to dla Ciebie ważne, było takie metodyczne podejście a dzisiaj izi Gierka dwa cele wygrywamy No tak, wczoraj jeszcze zero info, miałem pewne poczucie obowiązku, żeby coś podziałać, ale jak PMS wyszedł jako mafia to już zluzowałem. Z wydźwięku tematu wydaje mi się, że jest wielu graczy, którzy dobrze tę rozgrywkę czytają i nie czuję się obecnie specjalnie potrzebny.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:35:21 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 14:35:21 GMT 1
Jeżeli VAR w mafii to trzeba zajebać Edgara i chuj Jak UFO przyleci na ziemie to podroz miedzyplanetarna jest do rozkminienia dla ziemian No moze tak jest, ale po co gdybac co bedzie po linczu. Planujemy kogo teraz walimy a nie za tydzien
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:35:34 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 14:35:34 GMT 1
Jeżeli VAR w mafii to trzeba zajebać Edgara i chuj Przyklepuję. Davids twoje losy zależą ode mnie :>
|
|