|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:04:19 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 14:04:19 GMT 1
No ale VAR bardzo się stara pokazać jak to pokornie trzyma nerwy na wodzy
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 14:04:32 GMT 1
no tak bo moreno to jest typ któego należy po naturalności oceniać oj rysiek jakby kurwa chciał być uczciwy, to by się odniósł do mięsa co rzuciłem w niego, a on tutaj tylko wyraża oburzenie, że jest podejrzewany i tuneluje się na gościu, który ma szanse zlecieć ja dobrze czytam naturalność takich graczy myślę, że on w mafii by tu za mędrca robił łaskawie dającego szanse albo rozpisywał kilkunickowe świeczniki, a on idzie w huj niepotrzebne all in varowe no okej to kto? dembele+pepe? var? bo w każdej innej wersji wchodzimy w to, że się zaczynasz napierdalać z pierluigim i próbujemy myśleć czy piłka nas nie robi w chuja i co z wegnerem
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:06:50 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:06:50 GMT 1
No i? W kreacji sobie rzuciłem dwa razy prowo. Od tamtego czasu chce normalnie dyskutować. Nie będę cytował jakie ty cyrki wobec mnie odstawiasz, bo jestem od Ciebie milszy. Ale no nieładnie działasz. Przepraszam Zaczynasz u mnie od zera Rozwiej moje wątpliwości, kilku ludzi tego posta podbiło, on nie jest zły i nie obraża. Wytłumacz swój stan świadomości, co miało na celu gaszenie uniewinnień na grubego czy judasza, czemu ten glon piłkarz był najlepszym celem do linczu, jakie masz o nim zdanie po dzisiejszej grze Z pozdrowieniami A skąd?!? Z KAWALERKSIEGO
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:06:51 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 14:06:51 GMT 1
no tak bo moreno to jest typ któego należy po naturalności oceniać oj rysiek jakby kurwa chciał być uczciwy, to by się odniósł do mięsa co rzuciłem w niego, a on tutaj tylko wyraża oburzenie, że jest podejrzewany i tuneluje się na gościu, który ma szanse zlecieć ja dobrze czytam naturalność takich graczy myślę, że on w mafii by tu za mędrca robił łaskawie dającego szanse albo rozpisywał kilkunickowe świeczniki, a on idzie w huj niepotrzebne all in varowe I nie zgodzę się, że tak by robił w mafii, bo jego sytuacja jak w niej jest i tak jest już kiepska. Nie dożyje do końca gry. Może pisać na dobrą sprawę cokolwiek, to jest już gra stricte na naturalność/erystykę, żeby przeciągać grę jak najdłużej.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:08:29 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:08:29 GMT 1
<zgrzyta zębami>
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:08:49 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:08:49 GMT 1
Paczul dał na mnie mięso?
Coś lepszego niż nieuczciwe traktowanie?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 14:08:53 GMT 1
jem pieroga z fasola dobra
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:09:59 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 14:09:59 GMT 1
No ale VAR bardzo się stara pokazać jak to pokornie trzyma nerwy na wodzy A nie mogę ich po prostu mieć na wodzy, zamiast "starać się pokazywać"? Piszę głównie dla was, żeby miastu jak najmniej grę utrudniać, bo autentycznie mi się średnio chce przepychać, już nie mam do tego zapału, zdziadziałem, wolę sobie gierkę z cmentarza rozwiązywać. Szczera prawda.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:11:01 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:11:01 GMT 1
Hola hola nie wychodzimy z kreacji
Znaczy nie hintujemy tożsamości
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 14:13:57 GMT 1
Edgar Davids dlaczego glos w dembele uzasadnic kilka slow prosza Bardziej niż czemu oddać głos na ciebie, nie widzę czemu na ciebie głosu nie oddawać. Metodą eliminacji pod kątem liczby zdecydowanych interakcji dążących do zwycięstwa miasta i ustalenia kręgosłupa rozgrywki, ty w tej kategorii nie wypadasz jakoś kozacko Mimo że budzisz we mnie pozytywne uczucia
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 14:14:14 GMT 1
No ale VAR bardzo się stara pokazać jak to pokornie trzyma nerwy na wodzy A nie mogę ich po prostu mieć na wodzy, zamiast "starać się pokazywać"? Piszę głównie dla was, żeby miastu jak najmniej grę utrudniać, bo autentycznie mi się średnio chce przepychać, już nie mam do tego zapału, zdziadziałem, wolę sobie gierkę z cmentarza rozwiązywać. Szczera prawda. to brzmi jakby miasto to nie byla twoja frakcja
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 14:14:57 GMT 1
wjebales sie VAR game over
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 14:16:13 GMT 1
No i? W kreacji sobie rzuciłem dwa razy prowo. Od tamtego czasu chce normalnie dyskutować. Nie będę cytował jakie ty cyrki wobec mnie odstawiasz, bo jestem od Ciebie milszy. Ale no nieładnie działasz. Przepraszam Zaczynasz u mnie od zera Rozwiej moje wątpliwości, kilku ludzi tego posta podbiło, on nie jest zły i nie obraża. Wytłumacz swój stan świadomości, co miało na celu gaszenie uniewinnień na grubego czy judasza, czemu ten glon piłkarz był najlepszym celem do linczu, jakie masz o nim zdanie po dzisiejszej grze Z pozdrowieniami A skąd?!? Z KAWALERKSIEGO wyjebiście jest var u ciebie na zerze to kto w podejrzewanych dalej dalej mięso gadżeta
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 14:16:16 GMT 1
imo pisze o mieście z sympatią jako przynależący
game on again
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:16:48 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:16:48 GMT 1
Pierwszy zadałem pytanie
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 14:17:01 GMT 1
ale to ty jesteś kurwa w mafii, więc odpowiadasz pierwszy
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 14:17:33 GMT 1
Gratuluję dopadnięcia mafiozo! Na dziś nie mogę niestety dać gwarancji co do tych zawodników:
dembele, VAR, Pepe
Jeśli chcecie gwarancji, możecie wybrać z tej grupy: Pierluigi, Gruby na bramce, Piłka, Arsene Wenger Powodzenia! dziś nie wychodzimy z tego grona dembele czemu dalej strugasz piniokia, gdy się ważą losy giery
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:17:52 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 14:17:52 GMT 1
No i? W kreacji sobie rzuciłem dwa razy prowo. Od tamtego czasu chce normalnie dyskutować. Nie będę cytował jakie ty cyrki wobec mnie odstawiasz, bo jestem od Ciebie milszy. Ale no nieładnie działasz. Przepraszam Zaczynasz u mnie od zera Rozwiej moje wątpliwości, kilku ludzi tego posta podbiło, on nie jest zły i nie obraża. Wytłumacz swój stan świadomości, co miało na celu gaszenie uniewinnień na grubego czy judasza, czemu ten glon piłkarz był najlepszym celem do linczu, jakie masz o nim zdanie po dzisiejszej grze Z pozdrowieniami A skąd?!? Z KAWALERKSIEGO No witam. Uważałem w tamtym momencie, iż Gruby na uniewinnienie nie zasłużył (nie byłem jedyny nadmienię). I jak widziałem jak się w temacie przebija coraz mocniej taka narracja to uznałem, że nie powinno tak się dziać, niech Gruby sobie tę zieloność wypracuje sam. Z perspektywy czasu post factum wychodzi na to, że prawdopodobnie Gruby niewinny jest i mieliście z Judaszem rację. Nie wiem czy to oznacza, że ja miałem zły proces analizy, czy wy mieliście trochę farta, że tak wyszło. Pewnie więcej błędów w czytaniu gry zaszło po mojej stronie, no bywa. Ale cel był całkowicie pro-miastowy, żeby na Grubego nie poszła za prosta latka niewinnego. I to cała historia. O Klimku już pisałem, że wynikało z impulsu, zasmierdzial mi, ale szybko zdałem sobie sprawę, że to nic takiego żeby się o to bić, więc odpuściłem. Mam o nim teraz lepsze zdanie. Pozdrawiam, mam nadzieję, że super zabawa!
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 14:18:46 GMT 1
bo moja teza jest taka, że się aktualnie nie chcesz z nikim zantagonizować, napierdalasz popularny cel w postaci varu, na mnie sobie zamknąłeś furtkę i zostaje ci kurwa klimek, na podejrzewaniu którego chcesz wyjebać var i kurwa pepe pan dziobak
a każdy inny podejrzany jest nie dość, że teraz trudny do przepchnięcia, to potencjalnie właśnie cię antagonizuje
więc kurwa mówię sprawdzam plejerze
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:20:17 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 14:20:17 GMT 1
Paczul co ty wyczyniasz
|
|