|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 15:18:07 GMT 1
No to ja proponuję z tego grona usunąć Klimka, pozostałym zdjąć głosy z Vara i dla mnie Pepe/Dembele to jest okej.
To znaczy niepokoi coraz bardziej ten Klimek bo jednak nie gra, ale ja z nim mam tak, że jak czytam te jego posty to one są miejskie i jedyne czego brak to ilości.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 15:24:15 GMT 1
No i przypominam potężny argument, że przekonanie o niewinności Klimka pozwoliło zlinczować PMSa.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 15:25:26 GMT 1
nie no, przekonanie o winie pmsa pozwoliło go zlinczować dla mnie klimek nie zrobił nic, żeby go uniewinniać, niech czuje na sobie pressing
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 15:30:32 GMT 1
A ty nie wolisz jednak z tym Byronem pogadać jutro jak normalnie będzie? Bo ja dobrze rozumiem, że on od jutra ma czas? Świecznik Klimek, Dembele i Pepe mi dziś odpowiada.Z przyzwoitości nie forsuję dzisiaj mimo wszystko Byrona, liczę że ty/piłka/fryzjer/pierluigi/gruby w międzyczasie dacie pretekst do umocnienia readów na sobie i zobaczymy. Ale obaj wiemy, że Byron to jest wąż i z nim ostrożnie trzeba. No ale tak, niestety trzeba dać mu szansę XD potezna leniwa i konformistyczna Paczul
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:30:51 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 15:30:51 GMT 1
Chociaż w sumie ja nie wiem, czy to jest zdrowe, że Fryzjer już lockuje nas na Varze, Pepe, Dembele. Do meczu jeszcze 2 godziny. ja to widzę, że mamy combo takiego świecznika zarówno od Puyola jak i dziennikarza, czyli dwóch potwierdzonych niewinnych, świecznika niewystawionego przez mafię korzystam z dobrodziejstwa, zostaje tam słusznie wybrać, tak jak wczoraj drążyliśmy wokół pms, klimek i pepe i spoko wyszło Klimka bym dziś nie chciał, ten tekst "nie dałem w PMS, bo źle to by wyglądało" był fajny *** Dembele miałem cię wyzwać ale mi się już nie chce, rób se swoje pseudoswaggerze przewózkowy
Paweł Paczul, kurwa z Figo mi się pojebało xD nie znam się na tym
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 15:31:14 GMT 1
Świecznik Klimek, Dembele i Pepe mi dziś odpowiada.Z przyzwoitości nie forsuję dzisiaj mimo wszystko Byrona, liczę że ty/piłka/fryzjer/pierluigi/gruby w międzyczasie dacie pretekst do umocnienia readów na sobie i zobaczymy. Ale obaj wiemy, że Byron to jest wąż i z nim ostrożnie trzeba. No ale tak, niestety trzeba dać mu szansę XD potezna leniwa i konformistyczna Paczul Moreno Edgar Davids jak zauwazyc zjazd formy dalej VAR Pepe Pan Dziobak na moj plec to nie podoba sie nie no, myślę, że aż tak bardzo się nie różnimy edit: o huj chodzi z tym puyolem
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 15:33:49 GMT 1
Z jakiegoś powodu fryzjer myli Figo z Puyolem.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:35:27 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 15:35:27 GMT 1
Szczerze to mi bliżej do świecznika Dembele, niż do zawierającego Dembele
Jak ktoś jest mi w stanie wyjaśnić czym Edgar kupił se tak zdecydowane uniewinnienia to będę wdzięczny
Bo nikt się kurwa nie odniósł zdecydowanie do mojej analizy na niego poza Varem który powiedział że miejskie ale się nie zgadza xD
Chociaż przemyślałem sen tego Moreno i też nie chciałbym go dzisiaj linczować
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 15:38:17 GMT 1
Ja mam Edgara niewinnego trochę po tożsamości, trochę po luzie. Gra to, czego bym się spodziewał po nim w mieście. A wydaje mi się, że on ma metę miejską mało intensywną, ale w gruncie rzeczy trudną do zrealizowania w mafii.
A tamten przeskok z głosem był faktycznie dziwny, ale mało to takich rzeczy mieszkańcy robili?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 15:47:22 GMT 1
No ja nie wiem kim jest Edgar i nie wnikam, mówię co widzę
Bardziej mnie martwi ta potrzeba komunikowania w temacie dlaczego na PMSa głosuje i próba wyglądania tam na jakiegoś lidera tego linczu, niż sam przeskok
Jakby to zrobił po cichu pewnie bym niespecjalnie nawet skomentował xD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:51:43 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 15:51:43 GMT 1
W mafii to jakieś ogary będą, tak sobie czytam to z lotu ptaka i nikt na mafię mi nie wygląda.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 15:52:50 GMT 1
A jakieś odcienie pośród tych niewyglądających na mafię? Ktoś bardziej nie wygląda, ktoś mniej?
Mi się też nie podoba ta próba ate w wykonaniu Dembele, z której się szybko wycofał i wrócił do wcześniejszej gry, jak zobaczył, że Var nadal ma gorsze notowania od niego.
Ate - Appeal to emotions
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:53:07 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 15:53:07 GMT 1
Bardzo dobra edycja, panowie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:55:31 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 15:55:31 GMT 1
A jakieś odcienie pośród tych niewyglądających na mafię? Ktoś bardziej nie wygląda, ktoś mniej? Z tych co wy wymieniacie chyba to Dembelaz i VAR na czuja będą dla mnie błędnym linczem, Moreno gorzej z oczu patrzy, no ale ja opaski kapitana do gadania z sędzią nie mam hehe
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 15:56:44 GMT 1
ja na VAR nie bede glosowal jednak na Moreno tez raczaj nie Fryzjer albo Davids
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:57:07 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 15:57:07 GMT 1
A jakieś odcienie pośród tych niewyglądających na mafię? Ktoś bardziej nie wygląda, ktoś mniej? Z tych co wy wymieniacie chyba to Dembelaz i VAR na czuja będą dla mnie błędnym linczem, Moreno gorzej z oczu patrzy, no ale ja opaski kapitana do gadania z sędzią nie mam hehe Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:58:25 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 15:58:25 GMT 1
No ja nie wiem kim jest Edgar i nie wnikam, mówię co widzę Bardziej mnie martwi ta potrzeba komunikowania w temacie dlaczego na PMSa głosuje i próba wyglądania tam na jakiegoś lidera tego linczu, niż sam przeskok Jakby to zrobił po cichu pewnie bym niespecjalnie nawet skomentował xD Bo dalej tam ludzie zagubieni nie wiedzieli na co glosuja I czemu, poczulem potrzebe podkreslic ze chlop juz skonczyl gre Wez sie za gre
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:58:34 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 15:58:34 GMT 1
ja na VAR nie bede glosowal jednak na Moreno tez raczaj nie Fryzjer albo Davids Murzaj co masz na fryzjera Odpalaj rakiety
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:59:16 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 15:59:16 GMT 1
No ja nie wiem kim jest Edgar i nie wnikam, mówię co widzę Bardziej mnie martwi ta potrzeba komunikowania w temacie dlaczego na PMSa głosuje i próba wyglądania tam na jakiegoś lidera tego linczu, niż sam przeskok Jakby to zrobił po cichu pewnie bym niespecjalnie nawet skomentował xD Bo dalej tam ludzie zagubieni nie wiedzieli na co glosuja I czemu, poczulem potrzebe podkreslic ze chlop juz skonczyl gre Wez sie za gre Edgar kurwa o czym ty do mnie rozmawiasz
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 15:59:43 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 15:59:43 GMT 1
Z tych co wy wymieniacie chyba to Dembelaz i VAR na czuja będą dla mnie błędnym linczem, Moreno gorzej z oczu patrzy, no ale ja opaski kapitana do gadania z sędzią nie mam hehe Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz? Nie pasuje mi ta opcja.
|
|