dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 16:02:02 GMT 1
jeśliś niewinny, to dawaj z wątroby my nigga, włóż w to serducho a odczytamy miastowość*** Gruby na bramce czytałem twoje białko na Daviesa, ale mam wrażenie, że już w pierdyliard kierunków idziemy, na dziś chciałbym go odłożyć nie no ten Moreno jest w chuj naturalniejszy od VARu no i faktycznie dobrze Piłka powiedział, że PMS unikałby zestawienia samemu dwóch pozostałych mafiozów i dywagowania o tej parze, też to kminiłem a ty dembele kurka rękę wyciągam a ty co odwalasz!? serducho dawaja ty co tera co posta w dembele zeby cos dawal? ja daje ale ciebie to nie interesuje
dziś nie wychodzimy z tego grona dembele czemu dalej strugasz piniokia, gdy się ważą losy gieryscum slip! waza sie losy gierki dla mafia miasto w komfortowa sytuacja fryzjer paliwa zabrakl i bedzie w dembele tera nadawal?
Fryzjer wczoraj przez dlugi czas unikal temat PMS i forsowal temat Klimek ja nie wiem jak z dwojka Klimek-PMS mozna ten pierwszy PMS dostal gong i zjazd baza kilkanascie godzin a Klimek mial wyjebane wkurwil dla Dembele Fryzjer bo 3 z 4 postow cisnal do mnie zebym zaczal grac kiedy ja no moze troche macham na oslep mieczem ale macham a on nic dzis nie zrobil poczulem sie tak jakby on rzucal mi te 3-4 wedki pomimo tego ze wie ze ja i tak sie raczej nie wybronie i potem bedzie mial wymowke na to czemu mnie zlinczowal
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:02:33 GMT 1
via mobile
Post by Henry na emeryturce on Jul 6, 2024 16:02:33 GMT 1
Bo dalej tam ludzie zagubieni nie wiedzieli na co glosuja I czemu, poczulem potrzebe podkreslic ze chlop juz skonczyl gre Wez sie za gre Edgar kurwa o czym ty do mnie rozmawiasz Po kolegach patrzysz i afirmacji szukasz bo ci sie nie podoba finezja mojej prostoty PMSa dojebalem w ciezkim momencie Haha ale sie wjebalem Walcie w Dembele
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 16:02:53 GMT 1
No ja nie wiem kim jest Edgar i nie wnikam, mówię co widzę Bardziej mnie martwi ta potrzeba komunikowania w temacie dlaczego na PMSa głosuje i próba wyglądania tam na jakiegoś lidera tego linczu, niż sam przeskok Jakby to zrobił po cichu pewnie bym niespecjalnie nawet skomentował xD Bo dalej tam ludzie zagubieni nie wiedzieli na co glosuja I czemu, poczulem potrzebe podkreslic ze chlop juz skonczyl gre Wez sie za grehahaha skandal
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:04:27 GMT 1
no to gruby przynajmniej masz odpowiedź na swoje pytanie podaną na tacy XD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:05:27 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 16:05:27 GMT 1
XD no fajnie fajnie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:05:50 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 16:05:50 GMT 1
hehehe
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 16:05:55 GMT 1
ZAKAZ LINCZOWANIA DEMBELE
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 16:05:59 GMT 1
Z tych co wy wymieniacie chyba to Dembelaz i VAR na czuja będą dla mnie błędnym linczem, Moreno gorzej z oczu patrzy, no ale ja opaski kapitana do gadania z sędzią nie mam hehe Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz? Dlatego on w mafii chyba nie jest.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:07:12 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 16:07:12 GMT 1
No to dzisiaj padam od mafii bo mnie Gruby wymeczyl jak mu psycha siadla
dembele, Pepe
W tej dwojce szukam mafii z rozkminiania na dwa konta
Moreno trzeci jak juz potrzebujecie trzeciego typu, Klimek tez mnie nie przekonal
Reszta czysta
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:08:03 GMT 1
ręce do góry
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 16:08:34 GMT 1
Przyznam, że miałem inny typ na dziennikarza, ale chyba nie ma sensu mówić.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:09:30 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 16:09:30 GMT 1
No to dzisiaj padam od mafii bo mnie Gruby wymeczyl jak mu psycha siadla dembele, Pepe W tej dwojce szukam mafii z rozkminiania na dwa konta Moreno trzeci jak juz potrzebujecie trzeciego typu, Klimek tez mnie nie przekonal Reszta czysta Murzaj ale przecież nikt poza mną cię nie chciał bić xD
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 16:09:47 GMT 1
mega leniwa lincz na Pepe dawac gruba ryba
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:09:58 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 16:09:58 GMT 1
Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz? Dlatego on w mafii chyba nie jest. Ej, to bardzo dobry argument jest, jakbym trochę pomyślał, to specjalnie bym to tak poprowadził, no ale wyszło fajnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:11:52 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 16:11:52 GMT 1
No to dzisiaj padam od mafii bo mnie Gruby wymeczyl jak mu psycha siadla dembele, Pepe W tej dwojce szukam mafii z rozkminiania na dwa konta Moreno trzeci jak juz potrzebujecie trzeciego typu, Klimek tez mnie nie przekonal Reszta czysta Murzaj ale przecież nikt poza mną cię nie chciał bić xD Mi jedno podwazenie niewinnosci wystarczylo zebym sie wkurwil
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 16:13:55 GMT 1
Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz? Dlatego on w mafii chyba nie jest. No właśnie mnie to niespecjalnie przekonuje, uniewinnienie świecznika też się wokół niego kręcąc to prosta droga do właśnie takich wniosków jak twój No ale nie mówię że w tej mafii jest, tak se prowokowałem
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 16:14:15 GMT 1
ja na VAR nie bede glosowal jednak na Moreno tez raczaj nie Fryzjer albo Davids Co uniewinnia Paczula?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:15:09 GMT 1
no cała gierka mordo
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 16:15:12 GMT 1
Z tych co wy wymieniacie chyba to Dembelaz i VAR na czuja będą dla mnie błędnym linczem, Moreno gorzej z oczu patrzy, no ale ja opaski kapitana do gadania z sędzią nie mam hehe Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz? Czy to go nie uniewinnia?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 16:17:28 GMT 1
ja na VAR nie bede glosowal jednak na Moreno tez raczaj nie Fryzjer albo Davids Co uniewinnia Paczula? a czema mnie akurat o to pytasz? Paczul moze byc winna ale nie dzis
|
|