|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:25:59 GMT 1
paczul wyskakuj z gaci a nie na backseacie siedzisz
to że jesteś uznawany za niewinnego pewnego to jest jakiś śmiech na sali
chcę z tobą gadać, ale dawanie ci takiego komfortu to aberracja
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:26:06 GMT 1
ty ale widzisz timestampy tych postów czy niekoniecznie? chyba się nie rozumiemy 20 minut temu go jebałeś, jak siedział w kreacji teraz piszesz, że jego siedzenie w kreacji nie znaczy braku postaranka to skoro 20 minut temu był debilem jebanym, to czemu teraz odwracasz ten argument w Forbrycha? ja go nie jebałem za siedzenie w kreacji, ja go jebałem z tego baita, na któego złapał się też paczul xD
|
|
VAR
Edycja#48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 19:26:11 GMT 1
no var mnie teraz wkurwił też, bo ja nie widziałem ostatnich 40 minut meczu tak właściwie przez tę gierkę ale dla mnie jego chocholi taniec z pmsem to nie było mafia-mafia No ja to szanuję, a ty uszanuj, że nie każdy musi dawać ten sam effort w tym samym time frame. Ja dawałem wcześniej by sobie w spokoju Euro popatrzeć
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:26:18 GMT 1
chyba się nie rozumiemy 20 minut temu go jebałeś, jak siedział w kreacji teraz piszesz, że jego siedzenie w kreacji nie znaczy braku postaranka to skoro 20 minut temu był debilem jebanym, to czemu teraz odwracasz ten argument w Forbrycha? Nie no jebał go za to że się „przyznał” i siedzieliśmy 3 godziny przekonani że to formalność +1
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:26:57 GMT 1
chyba się nie rozumiemy 20 minut temu go jebałeś, jak siedział w kreacji teraz piszesz, że jego siedzenie w kreacji nie znaczy braku postaranka to skoro 20 minut temu był debilem jebanym, to czemu teraz odwracasz ten argument w Forbrycha? ja go nie jebałem za siedzenie w kreacji, ja go jebałem z tego baita, na któego złapał się też paczul xD to sorry ja w ogóle tego w tym kontekście nie rozpatrywałem, bo dla mnie typ tam po prostu zapierdolił trolling srogi jak MF kiedy się do detektywa na zlocie przyznawał
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:26:59 GMT 1
Gruby, nie mieszaj. Nie po to poświęcałem czas wam wcześniej, żeby na koniec w głupim owczym pędzie na wajsze lecieć. to by było z korzyścią dla miasta bez względu na wynik mordzia
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:27:32 GMT 1
ja go nie jebałem za siedzenie w kreacji, ja go jebałem z tego baita, na któego złapał się też paczul xD to sorry ja w ogóle tego w tym kontekście nie rozpatrywałem, bo dla mnie typ tam po prostu zapierdolił trolling srogi jak MF kiedy się do detektywa na zlocie przyznawał no dlatego zaproponowałem dembelowi sojusz debili
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:27:42 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:27:42 GMT 1
Gruby, nie mieszaj. Nie po to poświęcałem czas wam wcześniej, żeby na koniec w głupim owczym pędzie na wajsze lecieć. w sumie pisałeś, że wolisz grać z cmentarza 🤷
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:28:01 GMT 1
paczul wyskakuj z gaci a nie na backseacie siedzisz to że jesteś uznawany za niewinnego pewnego to jest jakiś śmiech na sali chcę z tobą gadać, ale dawanie ci takiego komfortu to aberracja Człowieku jaki backseat jak ja tu dzisiaj do autobusu wpuszczałem jak ty obiad jadłeś ja chce sprawdzić Dembele i na tym budować dalsze ruchy, mając wkalkulowane że to może być niewinny w moreno nie pójdziecie, ja w vara nie pójdę, na fryzjery za szybko chyba dzisiaj co mamy w porę dziobaka kurwa wajchowac?
|
|
dembele
Edycja#48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:28:16 GMT 1
W ogóle sam pomysł na quiz zajebisty. Tylko pytania były takie, na które mogli odpowiedzieć bardziej mocniejsi gracze. Jakoś nie chce mi się wierzyć by spośród 5 nicków ( Judasz,dembele, Forbich, piłka, pierluigi) nie było żadnej mafii. IMO to musi siedziec mafia w tej trójce: Forbich, Pilka, Pierluigi
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:28:46 GMT 1
Skończą się meczyki będziemy klikać, ja nigdzie nie uciekam
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:29:25 GMT 1
Gruby, nie mieszaj. Nie po to poświęcałem czas wam wcześniej, żeby na koniec w głupim owczym pędzie na wajsze lecieć. w sumie pisałeś, że wolisz grać z cmentarza 🤷 Dude
|
|
VAR
Edycja#48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 19:29:39 GMT 1
Gruby, nie mieszaj. Nie po to poświęcałem czas wam wcześniej, żeby na koniec w głupim owczym pędzie na wajsze lecieć. to by było z korzyścią dla miasta bez względu na wynik mordzia No ja uważam, że kompletnie niepotrzebne, bo dużo osób widzi moją niewinność i są lepsze lincze. To już Pepe można nawet jakbyśmy uznali, że nie chcemy Dembele dziś.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:30:14 GMT 1
W ogóle sam pomysł na quiz zajebisty. Tylko pytania były takie, na które mogli odpowiedzieć bardziej mocniejsi gracze. Jakoś nie chce mi się wierzyć by spośród 5 nicków ( Judasz,dembele, Forbich, piłka, pierluigi) nie było żadnej mafii. IMO to musi siedziec mafia w tej trójce: Forbich, Pilka, Pierluigi
po co winny dembouz by wyciągał jednego posta pmsa w którym wskazuje na mafię wśród: a) swojego pewnego winnego b) dwóch swoich mocnych niewinnych
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:30:44 GMT 1
mógłby se po prostu dalej jebać forbrycha, teraz nie kumam tego ruchu
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:31:01 GMT 1
to by było z korzyścią dla miasta bez względu na wynik mordzia No ja uważam, że kompletnie niepotrzebne, bo dużo osób widzi moją niewinność i są lepsze lincze. To już Pepe można nawet jakbyśmy uznali, że nie chcemy Dembele dziś. jakie to są lepsze lincze?
|
|
VAR
Edycja#48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 19:31:16 GMT 1
Gruby, nie mieszaj. Nie po to poświęcałem czas wam wcześniej, żeby na koniec w głupim owczym pędzie na wajsze lecieć. w sumie pisałeś, że wolisz grać z cmentarza 🤷 No tak, trochę taką sytuację już przerabiałem w przeszłości, po prostu szkoda linczu z mojej perspektywy.
|
|
VAR
Edycja#48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 19:32:24 GMT 1
No ja uważam, że kompletnie niepotrzebne, bo dużo osób widzi moją niewinność i są lepsze lincze. To już Pepe można nawet jakbyśmy uznali, że nie chcemy Dembele dziś. jakie to są lepsze lincze? No Pepe jako bezpieczny żeby jutro się przegrupować. Dembele dalej uważam w porządku opcja, ale no dziwnie to wszystko pograł.
|
|
dembele
Edycja#48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:33:43 GMT 1
załużmy że i VAR i Dembele są niewinni kogo z tej dwójki będzie łatwiej jutro zlinczować jeśli jeden z nich dziś zleci niewinny?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:34:30 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:34:30 GMT 1
załużmy że i VAR i Dembele są niewinni kogo z tej dwójki będzie łatwiej jutro zlinczować jeśli jeden z nich dziś zleci niewinny? chyba obu tak samo
|
|