|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:19:57 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:19:57 GMT 1
kurwa, to jest taki red flag że ja pierdolę no podbijam, słaby ten post fryzjer tłumacz się to że ci nie siedzę argumenty na ciebie to oczywista oczywistość, ale to przecież nie znaczy, że murzaj jest winny ale dlaczego nie zaczął grać jak w tym testamencie, gdy prosiłem pięć razy? tak pisałem: "miałem na myśli, że jesteśmy blisko linczu na tobie, myślę, że miastowy mógłby się poczuć w serduszku, że zmarnuje nam lincz i porzuciłby kreację i śmieszki tak, dźgam coś do tego, żebyś dawał poważnie i merytorycznie, bo myślę, że jesteś graczem, który potrafi, jedziesz na luzie i bezczelu bez mięcha teraz, a rozważam poważnie na ciebie głos" wtedy olał i "hehe przecież się staram" postaranko z jakiegoś powodu przyszło w godzinę wajchy i nie do końca mi to gra
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:19:58 GMT 1
Nie no, to trochę się zawiodłem, że taki ci dziennikarz wyszedł, ja wiem kto nim jest, tak na 98% ;pPrzyklepuję. Davids twoje losy zależą ode mnie :> oho.... właśnie o nim myślałem bo też zamknął pysk jak wenger murzyn cho zawiązujemy sojusz debili
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:19:58 GMT 1
ja wywalę dembele, prosiłem go trzy razy dziś, żeby nie trollował i zaczął tak grać koło piętnastej, olał i wpierdala się na wajchę 🤷 a te argumenty na mnie do końca mi nie siedzą kurwa, to jest taki red flag że ja pierdolę dlatego tak ja już trochę więcej wiem, bo trochę więcej gram wpierdalaj tu w temat tego wallposta Forbrych, bo jestem przekonany, że jakiegoś na tym etapie masz przygotowanego jeśli nie masz wallposta, a twoje podejście dalej jest pt. no walnijmy Dembele bo się za późno pojawił XD to w porównaniu z tym, jak sobie kurwisz logikę przy mnie i jak wygodnie przedstawiasz niektóre kwestie ja cię mam za mafię, bo nie wierzę, że masz dobre intencje
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:20:02 GMT 1
Przecież on się wpierdolil już wcześniej, to nie był pierwszy raz jak pomylił Konta xdddd
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 19:20:26 GMT 1
Nie no, to trochę się zawiodłem, że taki ci dziennikarz wyszedł, ja wiem kto nim jest, tak na 98% ;pPrzyklepuję. Davids twoje losy zależą ode mnie :> oho.... Nieźle wykminione, co nie?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:21:11 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:21:11 GMT 1
kurwa, to jest taki red flag że ja pierdolę dlatego tak ja już trochę więcej wiem, bo trochę więcej gram wpierdalaj tu w temat tego wallposta Forbrych, bo jestem przekonany, że jakiegoś na tym etapie masz przygotowanego jeśli nie masz wallposta, a twoje podejście dalej jest pt. no walnijmy Dembele bo się za późno pojawił XD to w porównaniu z tym, jak sobie kurwisz logikę przy mnie i jak wygodnie przedstawiasz niektóre kwestie ja cię mam za mafię, bo nie wierzę, że masz dobre intencje jaki wallpost? nawet mnie przy kompie nie ma + nie rozumiem, co zasługiwałoby na wallposta
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 19:21:28 GMT 1
ale bym se dzisiaj wyjebał takiego wengera, co zamknął mordę i czeka co się stanie Może mecz ogląda, tak jak ja, nie ma co tak szarżować. Edycja wakacyjna.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:21:29 GMT 1
Nieźle wykminione, co nie? Dzień dobra
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:21:57 GMT 1
no podbijam, słaby ten post fryzjer tłumacz się to że ci nie siedzę argumenty na ciebie to oczywista oczywistość, ale to przecież nie znaczy, że murzaj jest winny ale dlaczego nie zaczął grać jak w tym testamencie, gdy prosiłem pięć razy? tak pisałem: "miałem na myśli, że jesteśmy blisko linczu na tobie, myślę, że miastowy mógłby się poczuć w serduszku, że zmarnuje nam lincz i porzuciłby kreację i śmieszki tak, dźgam coś do tego, żebyś dawał poważnie i merytorycznie, bo myślę, że jesteś graczem, który potrafi, jedziesz na luzie i bezczelu bez mięcha teraz, a rozważam poważnie na ciebie głos" wtedy olał i "hehe przecież się staram" postaranko z jakiegoś powodu przyszło w godzinę wajchy i nie do końca mi to gra no ale to on ma jakiś obowiązek słuchać twoich poleceń? w ogóle nie rozumiem tego zarzutu że tam jest brak postaranka, to że siedzi w kreacji to nie znaczy że nie dzieli się swoim punktem widzenia jakiś paczul przecież zrobił wykaz że trochę tych ataków było
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:22:04 GMT 1
dlatego tak ja już trochę więcej wiem, bo trochę więcej gram wpierdalaj tu w temat tego wallposta Forbrych, bo jestem przekonany, że jakiegoś na tym etapie masz przygotowanego jeśli nie masz wallposta, a twoje podejście dalej jest pt. no walnijmy Dembele bo się za późno pojawił XD to w porównaniu z tym, jak sobie kurwisz logikę przy mnie i jak wygodnie przedstawiasz niektóre kwestie ja cię mam za mafię, bo nie wierzę, że masz dobre intencje jaki wallpost? nawet mnie przy kompie nie ma + nie rozumiem, co zasługiwałoby na wallposta czekaj, czyli jeśli dobrze rozumiem nie masz przeglądu gry, tylko sobie surfujesz i elementem surfingu jest wpierdolenie Dembouza na ruszt w tym momencie?
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 19:22:32 GMT 1
Przecież on się wpierdolil już wcześniej, to nie był pierwszy raz jak pomylił Konta xdddd No było widać w d0 jak napisał o mnie, że "VAR spocony", a to samo napisał Davids wcześniej xD
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:22:59 GMT 1
ale bym se dzisiaj wyjebał takiego wengera, co zamknął mordę i czeka co się stanie Może mecz ogląda, tak jak ja, nie ma co tak szarżować. Edycja wakacyjna. choidźcie w vara panowie
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:23:22 GMT 1
ale dlaczego nie zaczął grać jak w tym testamencie, gdy prosiłem pięć razy? tak pisałem: "miałem na myśli, że jesteśmy blisko linczu na tobie, myślę, że miastowy mógłby się poczuć w serduszku, że zmarnuje nam lincz i porzuciłby kreację i śmieszki tak, dźgam coś do tego, żebyś dawał poważnie i merytorycznie, bo myślę, że jesteś graczem, który potrafi, jedziesz na luzie i bezczelu bez mięcha teraz, a rozważam poważnie na ciebie głos" wtedy olał i "hehe przecież się staram" postaranko z jakiegoś powodu przyszło w godzinę wajchy i nie do końca mi to gra no ale to on ma jakiś obowiązek słuchać twoich poleceń? w ogóle nie rozumiem tego zarzutu że tam jest brak postaranka, to że siedzi w kreacji to nie znaczy że nie dzieli się swoim punktem widzeniajakiś paczul przecież zrobił wykaz że trochę tych ataków było jak dembele nie jest w mafii to chuj mu w dupe za to zachowanie kurewskie ?????????????????????????????????????
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:24:00 GMT 1
ty ale widzisz timestampy tych postów czy niekoniecznie?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:24:03 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:24:03 GMT 1
przecież cały dzień maglowałem między varem, dembele i pepe, głównie między dwoma pierwszymi, a wy piszecie, jakbym tego dembele z kapelusza wyciągnął no nie przekonuje mnie i tyle, myślę, że jest do sprawdzenia, nie uniewinnil mi się tym wallpostem i timing mi do końca nie siedzi + szanuję zdanie dziennikarza, potwierdzonego niewinnego, który mi go wskazał + Judasza
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:24:03 GMT 1
Może mecz ogląda, tak jak ja, nie ma co tak szarżować. Edycja wakacyjna. choidźcie w vara panowie no var mnie teraz wkurwił też, bo ja nie widziałem ostatnich 40 minut meczu tak właściwie przez tę gierkę ale dla mnie jego chocholi taniec z pmsem to nie było mafia-mafia
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 19:24:29 GMT 1
Może mecz ogląda, tak jak ja, nie ma co tak szarżować. Edycja wakacyjna. choidźcie w vara panowie Gruby, nie mieszaj. Nie po to poświęcałem czas wam wcześniej, żeby na koniec w głupim owczym pędzie na wajsze lecieć.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:25:11 GMT 1
ty ale widzisz timestampy tych postów czy niekoniecznie? chyba się nie rozumiemy 20 minut temu go jebałeś, jak siedział w kreacji teraz piszesz, że jego siedzenie w kreacji nie znaczy braku postaranka to skoro 20 minut temu był debilem jebanym, to czemu teraz odwracasz ten argument w Forbrycha?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:25:30 GMT 1
no var mnie teraz wkurwił też, bo ja nie widziałem ostatnich 40 minut meczu tak właściwie przez tę gierkę ale dla mnie jego chocholi taniec z pmsem to nie było mafia-mafia PMS się miotał między VARem i Dembele, no gdzieś tam się przewijał też ten drugi sędzia imo tu jest z jedna mafia spokojnie
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:25:52 GMT 1
ty ale widzisz timestampy tych postów czy niekoniecznie? chyba się nie rozumiemy 20 minut temu go jebałeś, jak siedział w kreacji teraz piszesz, że jego siedzenie w kreacji nie znaczy braku postaranka to skoro 20 minut temu był debilem jebanym, to czemu teraz odwracasz ten argument w Forbrycha? Nie no jebał go za to że się „przyznał” i siedzieliśmy 3 godziny przekonani że to formalność
|
|