|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 20:16:28 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 20:16:28 GMT 1
Aczkolwiek ze swoim nieogarem jest typowym graczem do wepchnięcie w kolejkę przez mafię. Ty chyba kurwa nie wiesz z kim tańczysz kolego Pierdolnij ze mną głosem w Judasza, gruby. Myślał o bliźniakach, a potem zignorował moją zaczepkę, żeby się nie niosło. Wchodzisz?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:16:45 GMT 1
yeah!!!!!!!!!!!!!!!! wase mafiacorner
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 20:17:08 GMT 1
Głupie zaczepki ignoruję zawsze
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 4, 2024 20:17:12 GMT 1
Was Volverin
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 20:18:08 GMT 1
Ty chyba kurwa nie wiesz z kim tańczysz kolego Pierdolnij ze mną głosem w Judasza, gruby. Myślał o bliźniakach, a potem zignorował moją zaczepkę, żeby się nie niosło. Wchodzisz? Mnie się Judasz niewinny wydawał, ale nie kojarzę tego momentu tak na szybko
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:18:12 GMT 1
Dembele idzie jak burza! Jeszcze jedna taka odpowiedź i transfer do chelsea za 60 mln.
=== punktacja: Judasz 3 dembele 2 piłka 1
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 20:18:43 GMT 1
ale murzaj się wczuł w zgadywanki
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:18:50 GMT 1
Gruby weź pograj w quiz a nie spocenie godzinę od startu gry.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 4, 2024 20:19:31 GMT 1
ja nie jestem osumana dembele ja osama dembele z somalia
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 20:19:43 GMT 1
ja tylko se stoję na bramce i komentuję jak ktoś chujowo kopnie
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:19:50 GMT 1
Dobra wybieraj kategorię a nie.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 4, 2024 20:20:20 GMT 1
grubole
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:20:53 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 20:21:35 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 20:21:35 GMT 1
Grubol Kacper i Grubol Gary.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 20:21:42 GMT 1
wygląda na Grubola Garego z siatką na murzynów
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 4, 2024 20:22:27 GMT 1
Może nie leniwy tylko mafijny? Wolisz, żebym za takiego Cię miał? Pytam teraz poważnie, wiesz skąd taka a nie inna lista u mnie? Ty no kurwa, a jestem mafijny czy nie jestem? Chyba od tego to powinno być zależne a nie od twojego dobrego samopoczucia Jakbym wiedział, to bym kurwa nie pytał gościu xD No ale ja widzę 2 opcje, albo jesteś głupi i leniwy, albo jesteś mafijny. Niestety MG nie dał mi listy przynależności, więc dopiero będę ustalał, które z powyższych. Wrzuciłem 5 nicków, wybranych jeszcze przed edycją, gdyż: Ryszard Forbrich - pseudonim Fryzjer, szef piłkarskiej mafii ustawiającej mecze, zakała polskiej piłki; Byron Moreno - sędzia, który na MŚ 2002 przekręcił Włochów tak, że przeszła Korea; Judasz - zdrajca Figo, ha tfu, jak widzę tę mordę, to spluwam; Pepe - psychopata kopiący leżącego No i Dembele - strajkował jak chciał wymusić transfer z BVB do Barcy, w Barcy spóźniał się na treningi, bo grał całe noce na konsoli, do tego niewykorzystana setka z LFC, raczej debil a nie działający na szkodę celowo, ale warto mieć na uwadze. Twoje pytanie wyglądało jak próba kwestionowania tej listy, więc spytałem, czy na serio, to się do mnie jeszcze sprułeś. Mnie się takie zachowanie wydaje podejrzane, choć w trakcie pisania tego posta widziałem już, że Judasz uważa wręcz odwrotnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 20:23:27 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 20:23:27 GMT 1
Sam jesteś zakała, pęcherzu!
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:23:35 GMT 1
Grubol Kacper i Grubol Gary. punktacja: Judasz 3 dembele 2 piłka 1 Forbich 1 wybieraj kategorię
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 4, 2024 20:24:53 GMT 1
bo go kurwa bronię, a ten z pyskiem na mnie. Dla odmiany Polska Myśl Szkoleniowa przemilczała moje zarzuty. Mógł nie załapać, że to była obrona. Mnie się Gruby nie podoba, ale przedstawiciel Polskiej Myśli Szkoleniowej dzwonił do Forbricha 711 razy, więc można go wyjebać, faktycznie.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 20:25:24 GMT 1
Ty no kurwa, a jestem mafijny czy nie jestem? Chyba od tego to powinno być zależne a nie od twojego dobrego samopoczucia Jakbym wiedział, to bym kurwa nie pytał gościu xD No ale ja widzę 2 opcje, albo jesteś głupi i leniwy, albo jesteś mafijny. Niestety MG nie dał mi listy przynależności, więc dopiero będę ustalał, które z powyższych. Wrzuciłem 5 nicków, wybranych jeszcze przed edycją, gdyż: Ryszard Forbrich - pseudonim Fryzjer, szef piłkarskiej mafii ustawiającej mecze, zakała polskiej piłki; Byron Moreno - sędzia, który na MŚ 2002 przekręcił Włochów tak, że przeszła Korea; Judasz - zdrajca Figo, ha tfu, jak widzę tę mordę, to spluwam; Pepe - psychopata kopiący leżącego No i Dembele - strajkował jak chciał wymusić transfer z BVB do Barcy, w Barcy spóźniał się na treningi, bo grał całe noce na konsoli, do tego niewykorzystana setka z LFC, raczej debil a nie działający na szkodę celowo, ale warto mieć na uwadze. Twoje pytanie wyglądało jak próba kwestionowania tej listy, więc spytałem, czy na serio, to się do mnie jeszcze sprułeś. Mnie się takie zachowanie wydaje podejrzane, choć w trakcie pisania tego posta widziałem już, że Judasz uważa wręcz odwrotnie. ja pierdole, przyszedłem se pogadać, spróbować wykręcić jakąś ciekawą interakcję a ten już nie może się powstrzymać żeby kogoś od głupków zwyzywać Bufon był w innej edycji, do kurwy nędzy ale chyba będziesz niewinny, bo tak bezpodstawnie się zjebać do neutralnego pytania mafioza chyba by nie chciał
|
|