|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 20:25:49 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 20:25:49 GMT 1
Paczul zatrząś wąsem.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:26:01 GMT 1
bo go kurwa bronię, a ten z pyskiem na mnie. Dla odmiany Polska Myśl Szkoleniowa przemilczała moje zarzuty. Mógł nie załapać, że to była obrona. Mnie się Gruby nie podoba, ale przedstawiciel Polskiej Myśli Szkoleniowej dzwonił do Forbricha 711 razy, więc można go wyjebać, faktycznie. No i cyk oskarżenie Polskiej Myśli Szkoleniowej odhaczone, napisałeś że go wyjebać można, ale przypadkiem w taki sposób że no wicie bo kreacja hehe. Zapraszam do quizu bo jak tam ma wyglądać to granie, albo jak o zgrozo w mafii z nim jesteś, to chyba nie warto.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:26:45 GMT 1
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 20:27:15 GMT 1
Mógł nie załapać, że to była obrona. Mnie się Gruby nie podoba, ale przedstawiciel Polskiej Myśli Szkoleniowej dzwonił do Forbricha 711 razy, więc można go wyjebać, faktycznie. No i cyk oskarżenie Polskiej Myśli Szkoleniowej odhaczone, napisałeś że go wyjebać można, ale przypadkiem w taki sposób że no wicie bo kreacja hehe. Zapraszam do quizu bo jak tam ma wyglądać to granie, albo jak o zgrozo w mafii z nim jesteś, to chyba nie warto. Paczul plusik
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 20:27:24 GMT 1
Nie mam tylu kartek.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 20:27:42 GMT 1
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 4, 2024 20:27:55 GMT 1
No ale ja widzę 2 opcje, albo jesteś głupi i leniwy, albo jesteś mafijny. Niestety MG nie dał mi listy przynależności, więc dopiero będę ustalał, które z powyższych. Wrzuciłem 5 nicków, wybranych jeszcze przed edycją, gdyż: Ryszard Forbrich - pseudonim Fryzjer, szef piłkarskiej mafii ustawiającej mecze, zakała polskiej piłki; Byron Moreno - sędzia, który na MŚ 2002 przekręcił Włochów tak, że przeszła Korea; Judasz - zdrajca Figo, ha tfu, jak widzę tę mordę, to spluwam; Pepe - psychopata kopiący leżącego No i Dembele - strajkował jak chciał wymusić transfer z BVB do Barcy, w Barcy spóźniał się na treningi, bo grał całe noce na konsoli, do tego niewykorzystana setka z LFC, raczej debil a nie działający na szkodę celowo, ale warto mieć na uwadze. Twoje pytanie wyglądało jak próba kwestionowania tej listy, więc spytałem, czy na serio, to się do mnie jeszcze sprułeś. Mnie się takie zachowanie wydaje podejrzane, choć w trakcie pisania tego posta widziałem już, że Judasz uważa wręcz odwrotnie. ja pierdole, przyszedłem se pogadać, spróbować wykręcić jakąś ciekawą interakcję a ten już nie może się powstrzymać żeby kogoś od głupków zwyzywać Bufon był w innej edycji, do kurwy nędzy ale chyba będziesz niewinny, bo tak bezpodstawnie się zjebać do neutralnego pytania mafioza chyba by nie chciał Ta interakcja nie była ciekawa? Tobie dało to podstawy do uniewinniania mnie, ja z kolei dzięki tej interakcji wrzuciłem Cię do koszyka "debil albo mafia", więc chyba było warto?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:28:02 GMT 1
Pierlugi, dawaj, zaraz pewnie jakieś glace się posypią.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 20:28:08 GMT 1
Nie no, nic jeszcze nie wywnioskowałem.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 20:28:33 GMT 1
To do braku kartek, nie do Paczuli.
Jakie glace, kolego?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 20:29:14 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 20:29:14 GMT 1
Gruby, bo ci się tak trzech z rzędu w miarę spodobało, paczul, Judasz i piłeczka, a od kogoś negatywne wajby dostajesz?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 20:30:05 GMT 1
nie była ciekawa, bo ją przeprowadziłeś w sposób odbierający chęć do jakichkolwiek następnych interakcji z tobą
mam kurwa obowiązek znać każde nazwisko kreacji, bo jak nie to cię świński pęcherz zwyzywa od debili
idź pan w chuj
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 20:31:22 GMT 1
Gruby, bo ci się tak trzech z rzędu w miarę spodobało, paczul, Judasz i piłeczka, a od kogoś negatywne wajby dostajesz? piłeczka mi się w chuj nie podoba, ale staram się walczyć z biasem i oceniać ją obiektywnie dembele bardzo zaangażowany w quiz, a niekoniecznie w cokolwiek innego VAR chyba do wyjebania to tak na szybko off the top
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 20:32:40 GMT 1
Piłka albo PMS mafia.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 20:33:17 GMT 1
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 20:33:41 GMT 1
Wniosek w cztery minuty, gwizdek na przerwę.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 4, 2024 20:33:47 GMT 1
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:34:04 GMT 1
Gruby, bo ci się tak trzech z rzędu w miarę spodobało, paczul, Judasz i piłeczka, a od kogoś negatywne wajby dostajesz? piłeczka mi się w chuj nie podoba, ale staram się walczyć z biasem i oceniać ją obiektywnie dembele bardzo zaangażowany w quiz, a niekoniecznie w cokolwiek innego VAR chyba do wyjebania to tak na szybko off the top a wolałbyś wyjebać VARa czy Polską Myśl Szkoleniową, bo się tak na szybko off the top zastanawiam po chuj w ogóle o nim teraz wspominać? No i może ty rozpoznasz czyj to wąs?
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 20:34:46 GMT 1
Bo nie trafia się dwóch naraz w cztery minuty, bez przesady.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 4, 2024 20:35:11 GMT 1
|
|