|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:05:20 GMT 1
Przecież taki gadatliwy byleś w fazie kreacji, a tu się tyle wydarzyło. Opinie:Laikike Rado Banot GaduGadu słoń Poproszę. Twoje o nich. Nie, dziękuję. Nie każdy spocony próbuje rozwiązać grę na trzeciej stronie! No to w drugą mańkę. Da się cokolwiek teraz rozwiązać? Czy se tak będziesz paprotkował. Jakakolwiek opinia. Jakikolwiek take.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 20:05:54 GMT 1
Maren dziwne bitwy sobie wybierasz. Dziwniejsze dla mafiozy, czy miastowej?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:06:10 GMT 1
Banot poszedł na żebry do niewinnego Laikike, ale przy okazji tutaj poszła niebezpośrednia obrona Rado. Dziwne jest tylko, że Laikike tak się rozmija z moją oceną Landlorda. Nie no, cofam go, nie jest jakiś super niewinny, umiem go sobiew mafii wyobrazić.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 20:06:11 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 20:06:11 GMT 1
Jeśli Ty Doktórze chcesz, żebym Ci oceniał np. słonia po jego czterech postach, to powiem tylko, że Ci ta kreacja może wybitnie pasować.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 20:06:18 GMT 1
Dlaczego sam zacząłeś patrzeć na plecy, a za taką samą rzecz się dopierdoliłeś u mnie? Ty kolego szukasz mafii czy sie przypierdalasz? Na swój sposób szukam w mafii więc się odpierdol.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 20:07:05 GMT 1
Ty kolego szukasz mafii czy sie przypierdalasz? Na swój sposób szukam w mafii więc się odpierdol. I tobie jakoś zależy bym jak najszybciej wysprzęglał ze swoich przemyśleń, abyś ty mógł sobie pozycję potencjalnie budować.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 20:07:13 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 20:07:13 GMT 1
Nie, dziękuję. Nie każdy spocony próbuje rozwiązać grę na trzeciej stronie! No to w drugą mańkę. Da się cokolwiek teraz rozwiązać? Czy se tak będziesz paprotkował. Jakakolwiek opinia. Jakikolwiek take. Trochę da, trochę nie da. Sobie czytam i dumam. Jak coś ciekawego zauważę, to się podzielę!
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:07:30 GMT 1
Jeśli Ty Doktórze chcesz, żebym Ci oceniał np. słonia po jego czterech postach, to powiem tylko, że Ci ta kreacja może wybitnie pasować. No ale nie chcę, żebyś oceniał konkretnie słonia. Skąd ten pomysł?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 20:07:40 GMT 1
Ty kolego szukasz mafii czy sie przypierdalasz? Na swój sposób szukam w mafii więc się odpierdol. To dziwny ten Twój sposób. Wygląda trochę jakbyś za wszelką cenę chciał pokazać dociekliwość.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 20:07:48 GMT 1
Maren dziwne bitwy sobie wybierasz. Dziwniejsze dla mafiozy, czy miastowej? No pewnie dla miastowej, ale w zasadzie to nie zastanawiałem się nad tym i nie chce mi się teraz aktywnie czytać graczy, tak se napisałem, że mnie zdziwiło po huj to w ogóle ciągnąć. Jakbyś nie miał 6 postów tylko 30 i cała gra tak wyglądała, to pewnie bym cię uniewinnił.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 20:08:01 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 20:08:01 GMT 1
Jeśli Ty Doktórze chcesz, żebym Ci oceniał np. słonia po jego czterech postach, to powiem tylko, że Ci ta kreacja może wybitnie pasować. No ale nie chcę, żebyś oceniał konkretnie słonia. Skąd ten pomysł? Przecież zapytałeś mnie o opinię na temat pięciu graczy, w tym słonia.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 20:08:30 GMT 1
Na swój sposób szukam w mafii więc się odpierdol. To dziwny ten Twój sposób. Wygląda trochę jakbyś za wszelką cenę chciał pokazać dociekliwość. Dziwny nie dziwny ale wolę po swojemu robić.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 20:08:51 GMT 1
Nie, ale wyczuwam tu i tak jakieś ukryte zamiary. Pytanie tylko czy to wskakiwanie na plecki przez mafiozę, czy wpychanie mnie do mordu przez miastowego. Myślę, że najwyższa pora przestać być neurotycznym i skoncentrowanym na sobie dupkiem, bo inaczej z chęcią Cię wepchnę do mordu. Mniejsza szansa, że zejdę ja. A możemy się umówić tak, że najpierw zlinczujemy 2 typów, z którymi mam porachunki, a potem mnie wepchniesz do mordu?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:08:57 GMT 1
Nie płaczemy rymami, wolimy pluć i jebać
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:09:12 GMT 1
No ale nie chcę, żebyś oceniał konkretnie słonia. Skąd ten pomysł? Przecież zapytałeś mnie o opinię na temat pięciu graczy, w tym słonia. Na co odpowiedziałeś, że się nie podzielisz, to poprosiłem o jakikolwiek take. Po co wracasz do prośby, której odmówiłeś w takim razie, gdy dostałeś do wyboru całe spektrum?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:09:25 GMT 1
Myślę, że najwyższa pora przestać być neurotycznym i skoncentrowanym na sobie dupkiem, bo inaczej z chęcią Cię wepchnę do mordu. Mniejsza szansa, że zejdę ja. A możemy się umówić tak, że najpierw zlinczujemy 2 typów, z którymi mam porachunki, a potem mnie wepchniesz do mordu? Czyli kogo?
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 20:10:14 GMT 1
Dziwniejsze dla mafiozy, czy miastowej? No pewnie dla miastowej, ale w zasadzie to nie zastanawiałem się nad tym i nie chce mi się teraz aktywnie czytać graczy, tak se napisałem, że mnie zdziwiło po huj to w ogóle ciągnąć. Jakbyś nie miał 6 postów tylko 30 i cała gra tak wyglądała, to pewnie bym cię uniewinnił. To brzmi jak plan!
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 20:10:27 GMT 1
A możemy się umówić tak, że najpierw zlinczujemy 2 typów, z którymi mam porachunki, a potem mnie wepchniesz do mordu? Czyli kogo? Braci bliźniaków, gdziekolwiek się kryją.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 20:10:57 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 20:10:57 GMT 1
Przecież zapytałeś mnie o opinię na temat pięciu graczy, w tym słonia. Na co odpowiedziałeś, że się nie podzielisz, to poprosiłem o jakikolwiek take. Po co wracasz do prośby, której odmówiłeś w takim razie, gdy dostałeś do wyboru całe spektrum? Chronologia postów. Post o pasującej Ci kreacji napisałem nie widząc jeszcze tego, w którym mówiłeś, że mam sobie wybrać.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:11:02 GMT 1
No pewnie dla miastowej, ale w zasadzie to nie zastanawiałem się nad tym i nie chce mi się teraz aktywnie czytać graczy, tak se napisałem, że mnie zdziwiło po huj to w ogóle ciągnąć. Jakbyś nie miał 6 postów tylko 30 i cała gra tak wyglądała, to pewnie bym cię uniewinnił. To brzmi jak plan! ten brzmi fest jak mafiozo!
|
|