|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:11:52 GMT 1
Braci bliźniaków, gdziekolwiek się kryją. To ja proponuję inny deal. Czuję mocno, że jesteś niewinny i jest szansa na dobrą współpracę. Poszukajmy se mafii póki żyjemy, a braci bliźniaków się znajdzie przy okazji. Aczkolwiek widzę tylko jednego i powiedzmy, nie będę na niego w tym momencie e4 robił.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 20:11:58 GMT 1
ten brzmi fest jak mafiozo! Bardzo mi to schlebia.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 20:12:43 GMT 1
Braci bliźniaków, gdziekolwiek się kryją. To jakaś zemsta ma być? ? Ty pewnie szczególnie byś się ucieszył jakby któryś z nich był w mafii. Wtedy odegrałbyś się podwójnie.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 20:12:45 GMT 1
Nie dość, że wam się we łbie popierdoliło od mety w tej edycji, to jeszcze jak anturaż to zobaczy, to się wam popierdoli drugi raz.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 20:13:01 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 20:13:01 GMT 1
Braci bliźniaków, gdziekolwiek się kryją. To ja proponuję inny deal. Czuję mocno, że jesteś niewinny i jest szansa na dobrą współpracę. Poszukajmy se mafii póki żyjemy, a braci bliźniaków się znajdzie przy okazji. Aczkolwiek widzę tylko jednego i powiedzmy, nie będę na niego w tym momencie e4 robił. To o GG to głównie przeczucia, czy potrafisz to uzasadnić?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:13:40 GMT 1
Na co odpowiedziałeś, że się nie podzielisz, to poprosiłem o jakikolwiek take. Po co wracasz do prośby, której odmówiłeś w takim razie, gdy dostałeś do wyboru całe spektrum? Chronologia postów. Post o pasującej Ci kreacji napisałem nie widząc jeszcze tego, w którym mówiłeś, że mam sobie wybrać. Mogłeś mi teraz dojebać, bo ja faktycznie zdążyłem zapomnieć, że się Ciebie spytałem o Słonia, wrzuciłem go, bo wszedł znienacka do tematu, kompletnie niezainteresowany kursem gry. A mimo tego poszedłeś w wyjaśnienia. To chyba do zaklasyfikowania albo jako reakcja obronna w dalszej defensywie, albo dobra wola, ale ciężko mi ocenić. Masz mnie za mafię, czy nie?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:13:43 GMT 1
Kurwa Marcin co ty pierdolisz?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:14:08 GMT 1
no strasznie teraz popierdolił
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:14:37 GMT 1
To ja proponuję inny deal. Czuję mocno, że jesteś niewinny i jest szansa na dobrą współpracę. Poszukajmy se mafii póki żyjemy, a braci bliźniaków się znajdzie przy okazji. Aczkolwiek widzę tylko jednego i powiedzmy, nie będę na niego w tym momencie e4 robił. To o GG to głównie przeczucia, czy potrafisz to uzasadnić? Nie wchodzi się tak jako mafiozo i nie jest to moim zdaniem do odtworzenia.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 20:14:45 GMT 1
No kurwa, na tych 11 stronach jest więcej mety niż średnia z ostatnich 5 edycji.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:14:46 GMT 1
Doktor Nauk niwinny jest, się skupcie na czymś innym
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 20:14:49 GMT 1
Braci bliźniaków, gdziekolwiek się kryją. To ja proponuję inny deal. Czuję mocno, że jesteś niewinny i jest szansa na dobrą współpracę. Poszukajmy se mafii póki żyjemy, a braci bliźniaków się znajdzie przy okazji. Aczkolwiek widzę tylko jednego i powiedzmy, nie będę na niego w tym momencie e4 robił. A nie możemy poszukać mafii i bliźniaków i najpierw zlinczować bliźniaków? Np. taki wajcha_addict ma nick taki, że się od razu źle kojarzy, ja bym go wyjebał od razu.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 20:15:15 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 20:15:15 GMT 1
Chronologia postów. Post o pasującej Ci kreacji napisałem nie widząc jeszcze tego, w którym mówiłeś, że mam sobie wybrać. Mogłeś mi teraz dojebać, bo ja faktycznie zdążyłem zapomnieć, że się Ciebie spytałem o Słonia, wrzuciłem go, bo wszedł znienacka do tematu, kompletnie niezainteresowany kursem gry. A mimo tego poszedłeś w wyjaśnienia. To chyba do zaklasyfikowania albo jako reakcja obronna w dalszej defensywie, albo dobra wola, ale ciężko mi ocenić. Masz mnie za mafię, czy nie? Mam o Tobie wyrobioną opinię, jednak nie chcę się nią dzielić, bo zamierzam jej użyć do obserwacji, np. tego, jak się inni gracze będą do Ciebie ustosunkowywać. Przeżyjesz?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:15:52 GMT 1
Nom. Będę czekał na późniejsze podsumowanie.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 20:15:56 GMT 1
Braci bliźniaków, gdziekolwiek się kryją. Takie coś na pewno ułatwiłoby grę w mafii. Chyba, że trafiłbyś do niej razem z nimi.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 20:16:14 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 20:16:14 GMT 1
To o GG to głównie przeczucia, czy potrafisz to uzasadnić? Nie wchodzi się tak jako mafiozo i nie jest to moim zdaniem do odtworzenia. Myślę, że to przesada i nie podzielam takich odczuć. Szkoda, myślałem, że może mnie jakoś przekonasz. Opis można by zastosować do każdego w stawce!
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 20:16:25 GMT 1
Doktor Nauk niwinny jest, się skupcie na czymś innym I Czang Kaj-szek też niewinny jak coś. I Ty chyba też. Ładny core się nam tworzy.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:16:48 GMT 1
Moim zdaniem Maren Mosco w mafii
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 20:17:02 GMT 1
Doktor Nauk niwinny jest, się skupcie na czymś innym Kto się na nim skupiał?
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 18, 2024 20:17:12 GMT 1
no przecież nie będę czytał tych 8 czy iluś stron tematu na wejściu
e: a jawne głosowania są chujowe
|
|