|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:13:03 GMT 1
Nie rozumiem po co ludziom mieszkania domy płacisz i co z tego masz? zamyka cię w klatce
Ja lubie czuć wolność dlatego nie będę płacił żadnemu lanlordowi mamy swoje miejsce pod Buckhingem Pallace opuszczone kible królewskie takich to w domach nawet nie macie
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 19:14:01 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 19:14:01 GMT 1
siema Rado jestem z Londynu latam po ulicy i namówili mnie żebym wziął udział to biore nie pierwszy raz z resztą bo już nie raz wygrywałem Słyszałem, że koczuje pan pod mostem, chętny pan na najem mieszkania? Oczywiście zakaz palenia, zakaz picia, zakaz zwierząt, 25 metrów, nakaz bycia studentką, najem tylko i wyłącznie okazjonalny u notariusza.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:14:11 GMT 1
Słuchajcie mam poważny problem w wyborem avatara, żaden mi się nie podoba, możecie coś zaproponować. Jak Czang Kaj-szek nie wie co pisać, to może to wykorzystać. Ja nie jestem odpowiednia osobą do dobierania komuś avatarów. Nie wiem, tak wjechałeś w pierwszym poście w stylu budzącym skojarzenia z wietnamem (czaicie?), że stwierdziłem, że warto być dobrym kolegą i zaproponować pomocną dłoń.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:14:19 GMT 1
Nie rozumiem po co ludziom mieszkania domy płacisz i co z tego masz? zamyka cię w klatce Ja lubie czuć wolność dlatego nie będę płacił żadnemu lanlordowi mamy swoje miejsce pod Buckhingem Pallace opuszczone kible królewskie takich to w domach nawet nie macie
To nie lepiej jest mieszkać w Pałacu za pieniądze podatników?
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 19:14:34 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 19:14:34 GMT 1
Rado: O ty chamie brudny, się zastanów nad sobą, rynek wynajmu psujesz.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:14:53 GMT 1
Ja nie jestem odpowiednia osobą do dobierania komuś avatarów. Nie wiem, tak wjechałeś w pierwszym poście w stylu budzącym skojarzenia z wietnamem (czaicie?), że stwierdziłem, że warto być dobrym kolegą i zaproponować pomocną dłoń. Ja jestem z Chin a nie Wietnamu.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:15:39 GMT 1
Siemanko. Kiedy zapłacisz czynsz? Siemanko. Jestem w Brazylii, mieszkam w hotelach. Rado nie po takich krajach latał Brazylia Sao Paolo Rio De Janeiro 2008-2010 na ulicy. To było jeszcze jak u nich dyktatura i generał był wtedy się tam dobrze żyło
W Buenos Aires też byłem jeszcze jak tam pisarz znany polski GOMBROWICZ siedział noblista. Nie poznałem ale znałem ludzi którzy go znali. Mięso człowieku pierwsza klasa a jakie kobiety....
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 19:16:01 GMT 1
via mobile
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 19:16:01 GMT 1
Nie rozumiem po co ludziom mieszkania domy płacisz i co z tego masz? zamyka cię w klatce Ja lubie czuć wolność dlatego nie będę płacił żadnemu lanlordowi mamy swoje miejsce pod Buckhingem Pallace opuszczone kible królewskie takich to w domach nawet nie macie
To nie lepiej jest mieszkać w Pałacu za pieniądze podatników? Jaka taktyka z kreowaniem się w tej edycji, Generale?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:16:39 GMT 1
To nie lepiej jest mieszkać w Pałacu za pieniądze podatników? Jaka taktyka z kreowaniem się w tej edycji, Generale? Napierdalać szeregowy wajchowy.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:16:54 GMT 1
Nie ma miękkiej gry w wojsku.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:17:35 GMT 1
siema Rado jestem z Londynu latam po ulicy i namówili mnie żebym wziął udział to biore nie pierwszy raz z resztą bo już nie raz wygrywałem Słyszałem, że koczuje pan pod mostem, chętny pan na najem mieszkania? Oczywiście zakaz palenia, zakaz picia, zakaz zwierząt, 25 metrów, nakaz bycia studentką, najem tylko i wyłącznie okazjonalny u notariusza.
Pan może mnie cmoknąc w dupala bo ja już swoje przeżyłem i wiem co to jest wpakowac się w mortgage. Wtedy byłem głupi i wylądowałem na bruku ale w tedy zrozumiałem że nie wszystko złoto co się świeci. Pan wykorzystywać chce ludzi i będzie w mafii pewnie?
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 19:19:18 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 19:19:18 GMT 1
Słyszałem, że koczuje pan pod mostem, chętny pan na najem mieszkania? Oczywiście zakaz palenia, zakaz picia, zakaz zwierząt, 25 metrów, nakaz bycia studentką, najem tylko i wyłącznie okazjonalny u notariusza.
Pan może mnie cmoknąc w dupala bo ja już swoje przeżyłem i wiem co to jest wpakowac się w mortgage. Wtedy byłem głupi i wylądowałem na bruku ale w tedy zrozumiałem że nie wszystko złoto co się świeci. Pan wykorzystywać chce ludzi i będzie w mafii pewnie?
Tak. I jaki mortgage, mortgage jest dla landlordów, żeby sam się spłacał. Dla pana, panie Radeczku, jest przynoszenie czynszu w zębach i potrącenia z kaucji.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:19:49 GMT 1
Panowie nie ma miękkej gry przeczytałem regulamin i wiem o co chodzi ja jestem TOP w tej grze i już złapałem mafie
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:20:56 GMT 1
Panowie nie ma miękkej gry przeczytałem regulamin i wiem o co chodzi ja jestem TOP w tej grze i już złapałem mafie Jakbyś był złapał mafię na takim etapie to byś był geniuszem.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:21:50 GMT 1
Rado swoje wie i swoje zrobił żeby się tłumaczyć przed Wami.
Generale proponuje współprace
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:21:55 GMT 1
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:22:42 GMT 1
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:23:34 GMT 1
Rado swoje wie i swoje zrobił żeby się tłumaczyć przed Wami. Generale proponuje współprace Ale mi pan nie musi się tłumaczyć ze swoich czynów.
Co do współpracy przyjmuję propozycję, ale oczy dookoła głowy będę miał.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:23:44 GMT 1
Słyszałem, że koczuje pan pod mostem, chętny pan na najem mieszkania? Oczywiście zakaz palenia, zakaz picia, zakaz zwierząt, 25 metrów, nakaz bycia studentką, najem tylko i wyłącznie okazjonalny u notariusza.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:24:13 GMT 1
|
|