|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:20:29 GMT 1
ja tu jestem bohaterem tragicznym i tracę na każdej decyzji nie musisz mi już dokładać do gara!!!! Myślałem że masz mniejsze kłopoty z podjęciem decyzji, ale tutaj jednak widać, że się myliłem
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:27:27 GMT 1
chłopie wrzuciłeś w podpis post sprzed tygodnia w którym nie chciałeś dać mi uniewinnienia, o jakiej kreatywności my mówimy Piękny podpis. Pokazujący jaką to ja mam czutkę Wszystko byłoby dobrze gdybym nie zafisiował się na tym, aby Cie uniewinnić za pierwszy dzień i walkę z Gepetto. Zostaliśmy jednak już tylko we 3. Ja swój głos posłałem. Banot mógłby grę wygrać głosując na Ciebie, wiec wszystko jest oczywiste. Trochę się cykałem, ale wszystko stało się jasne w momencie kiedy Gadu-Gadu upewnił mnie swoim testamentem. Twoja gra to była głównie frontalna walka z Gepetto, a póżniej długo długo nic. Nie kluczyłeś, nie szukałeś innych winnych, nie nawalałeś w Changa, nie miałeś watpliwość co do Słonia, mnie czy Banota. Osiadłeś na laurach i udawałeś, że wszystko jest okej. Nie robiłeś z siebie debila, robiłeś z siebie wyłącznie śmieszka *uno reverse card
u Ciebie jest to samo ale bez walki z gepetto czyli gorzej
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:27:57 GMT 1
kurwa Banot Ty wiesz jaki to jest zgrywus on Cię pcha pod chuj mówie Ci
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:28:29 GMT 1
uważam że nie dokońca mówisz prawdę ale nie widzę sensu się o to spierać aktualnie kończę czytać lepszego mafiozo no i bobowi jest bliżej w proporcji formy wajbującej do formy podaży mięsa lepszego mafiozo niż byrona moreno gdzie u niego co chwilę jakaś chęć bycia solvy się przewijała, a niby chuja grał na kawalerskim kruci czuje sie bardziej jak filoktet
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:28:36 GMT 1
Ja się nie będę wkurzał, ale Banot ty do tego dojdziesz bez mojej pomocy, ale jak Ci tak trudno to po prostu ogarnij kto zachowywał się bardziej miastowo w tej edycji przez cały czas trwania tej partii
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:28:39 GMT 1
takie mam flashbacki
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:29:27 GMT 1
Ja się nie będę wkurzał, ale Banot ty do tego dojdziesz bez mojej pomocy, ale jak Ci tak trudno to po prostu ogarnij kto zachowywał się bardziej miastowo w tej edycji przez cały czas trwania tej partii jedno wielkie pchanie pod chuj i zabawy emocjonalne
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:29:39 GMT 1
kiedy mama przyjeżdża?
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:30:29 GMT 1
Piękny podpis. Pokazujący jaką to ja mam czutkę Wszystko byłoby dobrze gdybym nie zafisiował się na tym, aby Cie uniewinnić za pierwszy dzień i walkę z Gepetto. Zostaliśmy jednak już tylko we 3. Ja swój głos posłałem. Banot mógłby grę wygrać głosując na Ciebie, wiec wszystko jest oczywiste. Trochę się cykałem, ale wszystko stało się jasne w momencie kiedy Gadu-Gadu upewnił mnie swoim testamentem. Twoja gra to była głównie frontalna walka z Gepetto, a póżniej długo długo nic. Nie kluczyłeś, nie szukałeś innych winnych, nie nawalałeś w Changa, nie miałeś watpliwość co do Słonia, mnie czy Banota. Osiadłeś na laurach i udawałeś, że wszystko jest okej. Nie robiłeś z siebie debila, robiłeś z siebie wyłącznie śmieszka *uno reverse card
u Ciebie jest to samo ale bez walki z gepetto czyli gorzej
Co ty w ogóle pierdolisz + Rozpisałeś się bez żadnych argumentów, słabo
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:31:08 GMT 1
Dopiero pod wieczór 19-20 ale muszę mieszkanie jeszcze posprzątać
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:31:37 GMT 1
Ja się nie będę wkurzał, ale Banot ty do tego dojdziesz bez mojej pomocy, ale jak Ci tak trudno to po prostu ogarnij kto zachowywał się bardziej miastowo w tej edycji przez cały czas trwania tej partii jedno wielkie pchanie pod chuj i zabawy emocjonalne a czym jest mafia jak nie czytaniem emocji?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 12:32:13 GMT 1
tier1 Rado Londyn tier 1,25 Marcin Banot Czang Kaj-szek tier1,5 Gadu-Gadu tier 1,75 laikike1 klapouchy szanse na mafie w tym gronie określam kurwa na promilowe a zobaczcie ile tu jest ludzi zostają Creed Bratton słoń Maren Macosko Landlord należy się odnieść najpiew opinie i reklamacje a potem po kolei każdy z bottom4 Też uważam że gg to praktycznie hadlear i scenariusz atomowy. Twojej ułomności jestem świadom ale i tak mnie przecież kurwa nie zlinczujesz, jak się postarasz to połowę tutaj uniewinnisz lecimy zgodnie ze szkołą i tyle
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:32:50 GMT 1
kurwa Banot Ty wiesz jaki to jest zgrywus on Cię pcha pod chuj mówie Ci Bezczelny jesteś. Jak na ten moment nawet pół dobrego argumenty nie dałeś na moją winę, który nie byłby pisaniem psychologicznym
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:36:55 GMT 1
kto jest bardziej sterylny?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:37:33 GMT 1
hahaha przejebiemy to
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:37:47 GMT 1
już widzę co tu się święci
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:39:32 GMT 1
kurwa Banot Ty wiesz jaki to jest zgrywus on Cię pcha pod chuj mówie Ci Bezczelny jesteś. Jak na ten moment nawet pół dobrego argumenty nie dałeś na moją winę, który nie byłby pisaniem psychologicznym wyznaczyłeś decidera, po co Ci teraz argumenty?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:40:46 GMT 1
mam wskazać jemu Twoją mafijność? oszalałeś? jeszcze w moim wczorajszym testamencie zakładałem że padniesz w mordzie
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:44:45 GMT 1
ale wejście w meczówce moim zdaniem przygotowane przez co mafijne + gadu gadu który dodał wiatru w skrzydła + szybki głos odwrócona logika bo w poprzedniej edycji mafiozo na tym wpadł moim zdaniem klasyk zakładu
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:45:36 GMT 1
Dżepet po śmierci struga lepiej niż za życia
|
|