|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:47:28 GMT 1
mam wskazać jemu Twoją mafijność? oszalałeś? jeszcze w moim wczorajszym testamencie zakładałem że padniesz w mordzie Aha
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:48:11 GMT 1
w sumie nie będę miał sobie nic do zarzucenia
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 12:51:20 GMT 1
napisałem wczoraj w testamencie 9000 znaków dlaczego logika gry wskazuje na kłapoucha
potem przyszedł gadu gadu i mi rozjebał to wszystko, w zasadzie wszyscy niewinni tego kłapoucha uniewinniali
no i tera pojedynek na ego wszyscy vs marcin banot co przez całą grę podejmował złe decyzje
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:51:49 GMT 1
ale wejście w meczówce moim zdaniem przygotowane przez co mafijne + gadu gadu który dodał wiatru w skrzydła + szybki głos odwrócona logika bo w poprzedniej edycji mafiozo na tym wpadł moim zdaniem klasyk zakładu Całą grę miałeś, aby przemyśleć co się stanie. Rozważenie, że Słoń niewinny nie było czymś co by nie przyszło miastowemu do głowy, a jednocześnie Słoń musiał paść, aby ta gra została popchnięta do przodu. Pisałem już o tym wcześniej. Padnięty Słoń niewinny oznaczało, że w mordzie padnie Gadu-Gadu. Jakiekolwiek inne rozważania byłyby dziwne, więc pisanie, że mnie miałeś opisanego jako kogoś kto padnie w mordzie jest tragicznym nieporozumieniem, chociaż powinno tak być jakbyście kurwa dokładnie czytali grę!
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:52:15 GMT 1
ja nie czuje tu żadnego pojedynku na ego
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 12:53:06 GMT 1
ten pojedynek jest tylko w mojej głowie
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:53:33 GMT 1
napisałem wczoraj w testamencie 9000 znaków dlaczego logika gry wskazuje na kłapoucha potem przyszedł gadu gadu i mi rozjebał to wszystko, w zasadzie wszyscy niewinni tego kłapoucha uniewinniali no i tera pojedynek na ego wszyscy vs marcin banot co przez całą grę podejmował złe decyzje Jak ja Ci na logikę wychodzę w mafii? Serwuj ten testament, wszystkie Ci te piłki odbiję
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 12:53:46 GMT 1
ale wejście w meczówce moim zdaniem przygotowane przez co mafijne + gadu gadu który dodał wiatru w skrzydła + szybki głos odwrócona logika bo w poprzedniej edycji mafiozo na tym wpadł moim zdaniem klasyk zakładu Całą grę miałeś, aby przemyśleć co się stanie. Rozważenie, że Słoń niewinny nie było czymś co by nie przyszło miastowemu do głowy, a jednocześnie Słoń musiał paść, aby ta gra została popchnięta do przodu. Pisałem już o tym wcześniej. Padnięty Słoń niewinny oznaczało, że w mordzie padnie Gadu-Gadu. Jakiekolwiek inne rozważania byłyby dziwne, więc pisanie, że mnie miałeś opisanego jako kogoś kto padnie w mordzie jest tragicznym nieporozumieniem, chociaż powinno tak być jakbyście kurwa dokładnie czytali grę! dlaczego?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:54:04 GMT 1
ale wejście w meczówce moim zdaniem przygotowane przez co mafijne + gadu gadu który dodał wiatru w skrzydła + szybki głos odwrócona logika bo w poprzedniej edycji mafiozo na tym wpadł moim zdaniem klasyk zakładu Całą grę miałeś, aby przemyśleć co się stanie. Rozważenie, że Słoń niewinny nie było czymś co by nie przyszło miastowemu do głowy, a jednocześnie Słoń musiał paść, aby ta gra została popchnięta do przodu. Pisałem już o tym wcześniej. Padnięty Słoń niewinny oznaczało, że w mordzie padnie Gadu-Gadu. Jakiekolwiek inne rozważania byłyby dziwne, więc pisanie, że mnie miałeś opisanego jako kogoś kto padnie w mordzie jest tragicznym nieporozumieniem, chociaż powinno tak być jakbyście kurwa dokładnie czytali grę! nie jest ci głupio czynić zarzuty w kwestiach w których zachowałeś sie tak samo albo podobnie?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:54:35 GMT 1
poza tym nie wiem czemu niewinny słoń powodował mord na Gadem-Gadem
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 12:54:55 GMT 1
Całą grę miałeś, aby przemyśleć co się stanie. Rozważenie, że Słoń niewinny nie było czymś co by nie przyszło miastowemu do głowy, a jednocześnie Słoń musiał paść, aby ta gra została popchnięta do przodu. Pisałem już o tym wcześniej. Padnięty Słoń niewinny oznaczało, że w mordzie padnie Gadu-Gadu. Jakiekolwiek inne rozważania byłyby dziwne, więc pisanie, że mnie miałeś opisanego jako kogoś kto padnie w mordzie jest tragicznym nieporozumieniem, chociaż powinno tak być jakbyście kurwa dokładnie czytali grę! dlaczego? Bo jest mniej chwiejny emocjonalnie od Ciebie Jestem/byłem też z Tobą skonflikowany, a Gadu-Gadu w ostatnich dniach miał ze mną nić porozumienia
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:57:03 GMT 1
wyście widzieli skonfliktowanie
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:57:25 GMT 1
każdy meczówkowy post kłapoucha jest konstruowany żeby coś udowodnić
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 12:57:41 GMT 1
jakby potrzeba była odwrócenia logiki całej gry
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 13:00:33 GMT 1
Całą grę miałeś, aby przemyśleć co się stanie. Rozważenie, że Słoń niewinny nie było czymś co by nie przyszło miastowemu do głowy, a jednocześnie Słoń musiał paść, aby ta gra została popchnięta do przodu. Pisałem już o tym wcześniej. Padnięty Słoń niewinny oznaczało, że w mordzie padnie Gadu-Gadu. Jakiekolwiek inne rozważania byłyby dziwne, więc pisanie, że mnie miałeś opisanego jako kogoś kto padnie w mordzie jest tragicznym nieporozumieniem, chociaż powinno tak być jakbyście kurwa dokładnie czytali grę! nie jest ci głupio czynić zarzuty w kwestiach w których zachowałeś sie tak samo albo podobnie? Absolutnie mi nie jest, bo nie odbieram twojej gry jako kogoś kto szuka. Gramy zupełnie inaczej, wiec nie pisz, że gramy podobnie. Dociekliwość w tej grze, aby szukać winnych lub niewinnych w twoim wydaniu jest na żadnym poziomie, bo jej nie ma. Że ja takie oczywistości muszę tutaj pisać dorosłym ludziom to jest skandal
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 13:01:30 GMT 1
kurde no bobins jakby wyciąć twoje posty związane z użytkownikiem gepetto to zostaje dieta wegańska
sprawdziłem
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 13:02:02 GMT 1
ale sobie rozpiszę jedną rzecz co się nad nią zastanawiam
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 13:02:20 GMT 1
nie jest ci głupio czynić zarzuty w kwestiach w których zachowałeś sie tak samo albo podobnie? Absolutnie mi nie jest, bo nie odbieram twojej gry jako kogoś kto szuka. Gramy zupełnie inaczej, wiec nie pisz, że gramy podobnie. Dociekliwość w tej grze, aby szukać winnych lub niewinnych w twoim wydaniu jest na żadnym poziomie, bo jej nie ma. Że ja takie oczywistości muszę tutaj pisać dorosłym ludziom to jest skandal kurwa daj mi 3 przykłady Twojej dociekliwości po spowodowanej moimi rękoma śmierci Dżepeta
3 posty w których byłeś dociekliwy
czas start
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 13:03:28 GMT 1
każdy meczówkowy post kłapoucha jest konstruowany żeby coś udowodnić ja już mam na tacy wszystko. Pisałbym z wątpliwościami gdybym już nie oddał głosu na Ciebie. A teraz jedynie co muszę zrobić to uwodnić Banotowi, że jesteś winny lub/i ja jestem niewinny. Więc tak, mam ten komfort, że posty piszę pod tezę, bo jest już ona potwierdzona.
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 13:04:36 GMT 1
kurde no bobins jakby wyciąć twoje posty związane z użytkownikiem gepetto to zostaje dieta wegańska sprawdziłem
bardzo możliwe, z takimi wnioskami masz szanse dobrze określić moją przynależność bratku
|
|