|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 22:22:40 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 22:22:40 GMT 1
nie umafiuj mnie tak druhu, akurat zacząłem dobry wajb czuć z tobą No ale masz Rado za niewinnego, to w czym problem? Mam spory nastrój na współpracę w tej edycji, możemy sobie dziergać.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 22:22:50 GMT 1
via mobile
Post by lucifer on Jul 18, 2024 22:22:50 GMT 1
Słabo, dostałem już jeden głos, a dopiero napisałem 2 posty. Boję się napisać 6 postów, bo 3 głosy mogą mnie zlinczować To masz mój głos też, żeby było raźniej ~
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 22:24:05 GMT 1
Kłapouchy może być jednak miasto, bo nawet dobrze nie policzył ile głosów dostał
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 22:24:45 GMT 1
via mobile
Post by lucifer on Jul 18, 2024 22:24:45 GMT 1
Kłapouchy może być jednak miasto, bo nawet dobrze nie policzył ile głosów dostał Oj..
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 18, 2024 22:24:53 GMT 1
Wiedziałem, aby za dużo nie pisać
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 22:25:33 GMT 1
via mobile
Post by lucifer on Jul 18, 2024 22:25:33 GMT 1
Wiedziałem, aby za dużo nie pisać Uczymy się na błędach, kolego
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 22:31:25 GMT 1
A GG może być w mafii Miałem wrażenie, że napierdala nie żeby napierdalać, ale żeby na końcu się pogodzić. Czang popressowany, bo jak miastowy to wybrnie. Wybrnął chyba w pół godziny i można zdjąć oddech. Doktór go sprosował, na początku klasyczna reakcja zareagowania nieufnością "a co ty mnie tak uniewinniasz", potem piony bite szybko. Jakby odwzorowanie odruchów, nie realne odruchy. Ktoś miał podobny wajb? Może być, ale nie jest. No jeszcze ten zarzut odnośnie do mojej relacji z Doktórem to rozumiem (ale na razie wierzę w dobre intencje, siłę przyjaźni i te sprawy i wolę napierdalać z nim innych niż się z nim napierdalać), ale tego, że się przypierdalasz o szybkie zejście z Czanga to dla mnie trochę niewytłumaczalne. Moim zdaniem w te pół godziny jego niewinność była widoczna.
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 18, 2024 22:35:19 GMT 1
Kłapouchy może być jednak miasto, bo nawet dobrze nie policzył ile głosów dostał Początkową się uśmiechnąłem, ale potem sobie przypomniałem, że nie stawiasz wysoko poprzeczki mafii. ihmo ten post Rada który zacytował Landlord jest niesamowicie trudny do odtworzenia w mafii No cóż, takie moje szczęście, nawet jak przyjdzie to tylko złudne
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 22:37:53 GMT 1
posortowałem se graczy a tera ide czytać temat pewnie powinienem zrobić odwrotnie
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 22:38:19 GMT 1
Bliźniaki winne i do szybkiego odjebania! A tak serio... Na bazie pierwszych 14 stron, bo tyle na razie przeczytałem to: Czang niewinny, Karwacki niewinny, Ty raczej też niewinny. Po drugiej stronie rankingu Rado, Maren i Banot. Gepetto ma potencjał zarówno na bycie w mafii, jak i na bycie odjebanym w pierwszym mordzie. O reszcie albo nie mam zdania, albo przez te 2h jak mnie nie było zapomniałem, że jakieś zdanie miałem i jak zobaczę ich avatar, to sobie przypomnę. Albo i nie.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 22:39:36 GMT 1
a skąd ty kurwa wiesz który to karwacki
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 22:40:45 GMT 1
Bliźniaki winne i do szybkiego odjebania! A tak serio... Na bazie pierwszych 14 stron, bo tyle na razie przeczytałem to: Czang niewinny, Karwacki niewinny, Ty raczej też niewinny. Po drugiej stronie rankingu Rado, Maren i Banot. Bardzo autorskie typy.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 22:40:48 GMT 1
dobra w sumie powinienem od tego zaczac
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 22:40:56 GMT 1
Możesz zrobić ankietę czy żarty są śmieszne, ale kurwa grawitujesz całą grę wokół siebie, więc zjedz snickersa i wracaj do szeregu. Wypierdalaj mafijny faszysto. To co, linczujemy Banota? Jak winny, to super, jak niewinny, to też super.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 22:41:04 GMT 1
Gepetto Doktor Nauk Creed Bratton słoń Czang Kaj-szek Bob Budowniczy Maren Macosko Marcin Banot Landlord Rado Londyn laikike1 wajcha_addict lucifer Gadu-Gadu klapouchy
to nam wszystko powie
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 22:41:42 GMT 1
Zakładam że te mafie muszą się jakoś w miarę rozkładać równomiernie, a jak nie równiemiernie to w środku są
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 22:41:44 GMT 1
a skąd ty kurwa wiesz który to karwacki Kto to Karwacki?
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 22:44:29 GMT 1
Z góry tabeli mam niewinnego siebie, Czanga i powiedzmy, że Maren się zbliża do niewinności. Środek Banot/Landlord/Rado wydaje się miastowy, szczególnie ten ostatni. Jak Banot myśli podobnie do mnie będąc w mafii to się zdziwię, Landlord tez raczej drązy. Laikike też do uniewinnienia moim zdaniem.
Między tą resztą są takie luki typu Creed-Słoń, wajcha-lucifer, gdzie szukałbym mafii
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 22:45:12 GMT 1
Imo Czang kaj jakby byl w mafii to by sie wjebal bardziej nzi sie wjebał No dokładnie, dlatego napisałem, że niewinny, to wstrętny wyzyskiwacz Landlord się spruł, że za szybko. To się nie poniosło, a szkoda. Ktoś się zgadza, nie zgadza? Może spytam wymienionych, Doktóra i Chińczyka, jak oni to odebrali. Szkoda mi, że zniknął po uniewinnieniach, a wcześniej orbitował przy raczej niewinnym Changu. Chciałbym zobaczyć, co napisze o Banocie i Gepetto, bo tutaj raczej ciężki kaliber, trudno mi uwierzyć, że obaj piszą takie bzdury bez ukrytego celu, więc miłoby było usłyszeć opinię. O Gepetto na bazie 16 stron podtrzymuję to, co napisałem po stronach 14: może zarówno polecieć w pierwszym mordzie, jak i być w mafii. Absolutnie bym go nie uniewinniał na ten moment. A Banot spora szansa na mafię, dobry cel do zlinczowania.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 22:46:57 GMT 1
nie potrzebuję byś mnie uniewinniał szczerze mówiąc
|
|